Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte kočky, dnes som konečne dala fotky Dávidka. Je to malý hladoško, dáva mi zabrať, stále by len papal. 🙂
Dnes ho bereme na kontrolu k pediatrovi. Budú nám ho vážiť, som zvedavá koľko pribral. 🙂
Ešte nemáme žiadny režim. ☹ V noci je veľa hore, tak dospávam cez deň. 😒
Kojenie nám trvá strašne dlho, zaspí počas kojenia, keď ho chcem dať do postieľky sa zobudí a plače, tak ho zase kojím. Máte s tým podobné skúsenosti?
@monitas84 máš to veselé,ale neboj,nájdete si režim.V noci sa skús s ním nerozprávať,len prebaliť,nakrmiť a to pri tlmenom svetle.Bohužiaľ sú detičky čo majú otočený deň.Chce to len čas.A to s tým jedením,aj my sme tak boli...občas ju to ešte chytí a veru cez deň je na cicke skoro každú hodinu.Včera som už nervy brala,lebo mala cicku ako cumeľ.Nie a nie zaspať,oči mala ako trnky.S bradavkou v ústach spala a akonáhle som ju vybrala,bola hore...ani sa varovať,ani hojdať v náručí...len cecok mať v ústach.Cumeľ nechce ☹
@kaara1980 tak uz sme aj spat. Tak kedze sme od poslednej poradne pribrali 200g a nejavila ziadne znamky choroby tak nam povedala ze je to u miminiek bezne a dala nam kvapky simplex, ktore treba uzivat 4 x denne.. ked si k tomu pripocitam kanavit a vigantol, tak nic ine nerobim, len ju cpem kvapkami... chudatenko moje malinke, len sa to narodi a uz sama chemia.. Tak ale ked jej to pomoze tak radsej.. 😖
@janina7911 Nádherné, odkiaľ si mala košieľku?
@janina7911 Ahoj, my sme dávali rektálku takmer do teraz. Teraz sa tešíme, lebo Lukáško už asi 4 dni kaká sám bez trubičky 😀 😀 😀 , Robili sme to tak, že ja som mu zasunula trubičku, povrtela s ňou tak 4 - 8 sekúnd, potom som cvičila s nožičkami a manžel medzitým pupíkom masíroval bruško, aby sa mu pohla peristaltika. Niekedy to išlo rýchlo a beda bolo tomu kto sa nekryl 😀 , inokedy nám to trvalo aj 20 minút, kým sa kakanie rozbehlo. A niekedy sme malého zasa zaplienkovali a pokus zopakovali o pol hodinku.
@nenullienka Jéj malý je úžasný, krásny velikánsky chlapisko.
@fleuerette Košieľku sme mali od jednej pani (tuším z BA), objednávali sme na stránke mojedarceky.sk.
@nenullienka ahoj,no teda tak ja mam tiez vybratych krsnych a nie su manzelmi,hmm,tak snad farar nebude robit strajk
Tak nás čaká to očkovanie zajtra, v stredu ideme na sono bedier, poradňa zatiaľ nič - vôbec sa nám neozvali, budem tam musieť zavolať, lebo neviem ako priberáme, či je všetko OK. Ani vigantol ešte neberieme... ináč ja som pri Simonke tiež dávala len pondelok až piatok 2 kvapky a sobota, nedeľa bolo voľno. Aj na internete som to tak vyčítala... tak neviem prečo je rôzne dávkovanie, žeby si to každý dr. určoval inak??
dnesna poradna za nami konecne sme prekrocili hranicu 4kg uz mame 4080g pomalinky si pekne priberame
@kaara1980 presne cecok bere aj ten náš ako cumeľ, tak už len vydržať, mliečka mám dosť, tak dúfam, že mu to stačí, keďže je dosť veľký hladoško.Najhoršie je to v noci zaspavam pri kojeni, cez den musim dospavat, som unavena, ale hlavne nech našim drobčekom je dobre. Dnes ho vážili a pekne pribera. 🙂 😉
@simika23 Ahoj kym priberaju na vahe tak to je asi v poriadku, aspon dúfam, nejako musime vydržať a dúfať, že si nájdu nejaký režim. Ozaj kedy si išla prvý krát kočíkať von?Mne ešte nedovolila pediatrička, maly ma týžden, vraj najskor nech ideme von až o dva týždne, tak sa načakáme ešte. ☹
ja som isla tak po tyzdni a pol...ale mame zahradu tak najprv tam bola v kociku a potom sme sli aj na prechadzku postupne..a kolko ho kojis ? ja niekedy aj pol hodinu a stale by chcela..tak neviem ci jej nic netecie alebo jej to nestaci...vôbec sa v nej nevyznam
@simika23 ja kojim niekedy aj hodinu, mliečka mám dosť, ale to je tým, že mi na prsníku zaspáva, bere ho ako cumeľ. 🙂 Potom,keď si ho idem dať do postieľky začne plačkať, tak zase ďalšie kojenie nasleduje. Prsníky striedam. 🙂 Neboj zvládneme to, musíme, snáď si skoro urobia svoj režim.
Nad tým rozmýšľam aj ja, aspoň ho kočíkať tu doma v záhrade. Na ulicu vyštartovať máme čas, to aj tak celé mesto alebo skôr sme tu ako na dedine budú v kočíku. Ozaj zaobstarala si si červenú stužku alebo niečo?
ano davam jej cervenu snurku na rucku ked nezabudnem...
baby ako to riesite s kojenim na verejnosti...zajtra ideme k lekarovi na klbiky co bude trvat asi dlhsie a urcite bude chciet mala paapat..beriete cajik alebo vodicku?ci date cicku? 🙂
ahojte,tak dnešná poradna je za nami,pekne priberáme už má 4040g 🙂 len máme stále nejaké zapálené očko,tak pojdeme k očnej,čo som velmi rada,lebo jej to hnisá,už 14 dní ☹
@simika23 to kojenie,ja niekedy nahradím čajíkom,ale ked ju to neukludní,tak čo už,musím kojit aj na verejnosti,nenechám ju hladovat 😉
@ivusik33 aké krásne dievčatká 😀 😀 😀 😀 😀

@micu13 skús tomu lekárovi radšej zavolať, nieže ti bude chudnúť malá ... 3 dni je dlhá doba