Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@macaobuchova doplň to ružovou Luckou,aspoň fľašu denne.Inak ja pijem aj rooibos-jediný čo neobsahuje teín ani kofeín,Caro kávu s mliekom a raz dva máš za celý deň tekutín a tekutín
@kukujka ja tú ružovú ešte nepila,keď pôjdeme do obchodu,tak si ju kúpim 😉
@9lea v zahraničí vôbec nebalia naširoko 😉 ,naši ešte asi majú staré zastaralé komunistické normy...tak sa v tom vyznaj.Ja uvidím čo povie ortopéd,ale dnes jej už poštolky cez deň nedám,ale na noc ešte hádam dám
@9lea ja som tiez moju malu prestala balit nasiroko ked mala 3tyzdne boli sme na sona tam dr.povedala,ze klbiky su uplne v poriadku a balit nasiroko este mesiac a staci no ked bolo tak riadne teplo chybali mi este 2tyzdne balit,ale skoncila som stym ved mala potnicky vsade vyhadzane ako sa s toho chuda potila
@kaara1980 @kukujka nam v porodnici hovorili,ze uz nemame vobec balit nasiroko,ze sa to uz nerobi,tak sme vobec nebalili a vcera sme boli na sone a mame klbiky uplne dobre,vysledky mame Ia na oboch nozickach. Inac co som ja pocula,tak pri vysledokch 2a kazu balit nasiroko.zaujimave,ze niekde kazu balit a inde zase,ze nie
ahojte babule tak aku ste mali noc?..moja mala po vcerajsom spinkani zaspala o jedenastej do pol tretej a potom sa prebudila a 2 hodky nevedela vobec spat tak sme s priatelom robili co sa dalo..nakoniec zostala spat s nami v posteli..neviem co ci bola ozaj taka vyspata ale v noci zaspala vzdy po kojeni a teraz sa nedalo
@lucire ahoj ja tiez riesim antikoncepciu,moj gynekolog mi odporucil hormonalne vnutromaternicove teliesko za 450 € vraj usetrim za 5 rokov ale kde je napisane ze mi sadne a nebudem musiet napr. po polroku ist von,povedala som ze nechcem,tak mi povedal pre vas ina antikoncepcia nieje,taka som napalena na neho,a pritom viem ze su cessarette tabl.ktore sa mozu aj pri kojeni
@dooscoby no hovor mi niečo... moja neobsedí ani na chvíľu, stále niečo musí robiť, musím stále vymýšľať nejaký program... väčšinou je stále so mnou, až v septembri ide do škôlky. Od pôrodu nechce nikde chodiť, lebo keď sme boli v pôrodnici, tak bola u mojej mamy a sestry a ona si my lela, že už po ňu neprídem, že keď máme Zuzku, ona vraj už nemá ani ocka ani mamičku, tak preto tam dosť vystrájala, teraz sa nechce odo mňa pohnúť. Zo začiatku to bolo ťažké, lebo strašne žiarlila, vyžadovala si moju pozornosť a ubližovala Zuzke, ale už sa to dostáva do normálnych koľají... len sa jej musím venovať, oco ju nesmie večer ani kúpať, len maminka 😝 ale to vydržím, bola som pripravená na takúto reakciu... a tvoja ako prijala súrodenca??
ja som dnes bola prvýkrát v poradni, malá má už 3210 g, priberá pekne, ale pupček máme zle zahojený, vraj či som si nič nevšimla... no nič!! nekrvácal, nehnisal, zdal sa mi trochu iný... ale reku počkám do poradne, môžem za to, že nás 4týždne nevolali??
Včera sme boli na kĺbikoch, dr. povedal, že jadierka má krásne vyvinuté, akoby už mala 5-6 mesiacov 😀 tak super, baliť nemusíme ale kontrola o 3mesiace musí byť.
Ešte mám problém v tom, že sa nám nepodarilo zmerať v nemocnici ušká (tada či počuje), ani v utorok, keď sme boli na očkovaní, tak skúšali, ale nič... tak budeme musieť ísť na ušné, keď bude mať 3 mesiace, ale dúfam, že všetko je OK.
no a pred pár dňami mi prišli výsledky, čo nám robili odber pupoč. krvi, tak jej riadne odobrali až dvojnásobné množstvo ako pri Simonke a môžeme ju použiť až do 109 kg!!! tak to je super.
baby, ja Vás obdivujem, že niektoré máte chuť na sex 😝 ja už ani neviem čo je to, ani na to nemyslím, ani nemám chuť a silu 😀
tak a dnes sa nam zase neche spat vystrajame a vystrajame a samozrejme najlepsie nam je na cecku 🙂
@macaobuchova Vinea, caj pre kojace matky, jablkovy dzus, cervene vino...
ahojte 🙂 dalsia poradna za nami, krasne priberame, za dalsi tyzden sme bribrali 300 gramov, takze mliecko malickemu staci a chuti,to som velmi rada.. len to sa pani doktorne nepacilo, ze kojim prilis dlho a casto, ale co mam robit, ked pyta a ked to skratime aj na 15-20 minut, tak do 5 mitut sa tak rozplace, ze utisit sa ho neda nijak inak, iba dalsim prilozenim.. budeme to muset nejak prekonat, hadam to bude lepsie, teda bude sa doba kojenia skracovat.. inak vsetko v poriadku, buduci tyzden budeme musiet ist konecne na tie klbiky, tento tyzden sa nedalo..
fúú to mate pekne..ked sme odchadzali z pôrodnice mala 2700 g a dnes rano 3340g tak priberame pomaly ale iste...my tiez tak 200 g tyzdenne priberame..doktor vravel ze zatial dobre...a tvoj bol potom asi velky ked sa narodil nie? moja taka malinka
baby,vy máte všetky také vlasaté bábätka a my máme len také páperíčko že aby sa rátalo 😉

@kukujka pijem oboje ale asi malo:(,dakujem za radu🙂