Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ja som tiez po cisarskom a za 2 tyzdne idem na kontrolu tak som zvedava ci sa budem môct aspon korculovat co myslite? ...a inak ako deticky? moja dnes tak krasne spinka az sa bojim co zas bude vecer...
kočky a my sme sa počas tehotenstva ,zbavili, nového stacionárneho bicykla,lebo nám zavadzal 😕 😅 .Terazky by sa zišiel.Hold smola,má ho už môj brat.Ja zatiaľ nechudnem,mám 10kg naviac,neviem si predstaviť sa stravovať diétnejšie,keď sa mám ledva čas najesť.Inak po prvom tehu som schudla až keď som dokojila 😠 ,dovtedy som bola stále na jednej váhe a tá s ani len nepohla.Inak neviem sa predstaviť behať...s mojími minimálne 5kami prsiami,ťažkými a boľavými 😅 a to máme hneď cez cestu ,hrádzu, 😠 .škoda že sa neviem korčuľovať,ale zas s Kubkom neviem čo by som urobila.
ja som nastastie vsetky kg nechala v porodnici a prvy tyzden som schudla este dve dalsie takze odvtedy mam este o dve kila ako pred tehotenstvom,ale aj tak som este riadny pampuch lebo uz aj pre otehotnenim som mala dake kila navyse takze by som mala pekne zacat chudnut s vami
maleho sme nalozili do auta mm ho vozi po tirolsku,nedalo sa to vecer vydrzat tak vrieskal,mm prisiel z roboty o 20tej a odvtedy sa vozia v aute je pokojny,len co zastane na semafore znovu spusti,bojim sa co bude ked vojdu do bytu....pokojnu noc prajem
@lucia1981 ahoj , robím brušáky aj na bočné svaly aj na priame, ale nie tie že sa úplne zdvihneš k bruchu ale tak že mám nohy asi 5cm nad zemou a keď zdvihnem hlavu tak skrčím aj nohy (na priame svaly) ale na tie bočné idem lokťom k opačnému kolenu...potom nohy 5cm nad zem a len ich krčím smerom k bruchu...ďalší cvik nožnice s nohami tiež asi 5cm nad zemou...potom na všetkých štyroch, jedna noha zdvihnutá do pravého uhla a ťahavými pohybmi smerom hore pohybujem ..ostatné neviem ako opísať...a pri všetkých cvikoch vlastne ide o to že máš mať svalstvo zatiahnuté a všetko robiť ťahom nie švihom...
juj ta dieta by sa zisla aj mne 🙂 . som pocas tehu nabrala skoro 18 kg a este mam 8 navyse, pri prvom tehu som pribrala len ukazkovych 12kg a pocas kojenia,nocneho vstavania som schudla aj pod vahu pred tehu a teraz hmm stve ma to 😠 . mne asi pomohlo to ze som dietovala aby malu nebolelo brusko a teraz nato kaslem ale asi zacnem lebo si pripadam ako slon hoci pri vyske 172 sa tuch 68 kg aj strati len sa my nece obnovovat satnik. mam blizko plavaren tak zacnem s tym po prehliadke u zenskej ktoru mam v pondelok.
@nenullienka aj ja som po druhom cisárskom ale jazva ma už nebolí, ale vraví sa že druhý pôrod cs je lepší a ja som teda fit...no bojím sa aby sa predsa nestalo nič na maternici keby som ju začala zaťažovať, ale plávanie snáď bude v pohode. u dr. som bola a zabudla som sa ho na to opýtať kedy môžem začať cvičiť ale vraj je všetko pekne zahojené....ty si už bola u dr?
@dooscoby dobré ráno, my sme len teraz sa zobudili 😀 ale to máš dobré. pri mojej výške 156cm si pripadám ako medvedica ☹ aj gynekolog v nemoc. sa ma pýtal a mamička koľko ste pribrali...keď ma videl asi sa hrozil také brušisko veľké som mala 😠 no 10-12znela moja odpoveď tak len sa pousmial že to je dobre 😎
@nenullienka Tiež som po cisárskom, a ešte stále trochu špiním. Zvlášť keď prenášam kočík. Na kontrole doky povedal, že cvičiť môžem ale opatrne, brušáky určite ešte nie. Najlepšie by bolo plávanie. Začala som trochu sťahovanie brucha z pilatesa, Uvidíme čo to spraví. Mňa jazva štípe sem tam, ale len na okrajoch, v strede nie. myslela som si, že je to tým, že sa hojí.
@fleuerette ahoj ja mamkocik babyapple a je tiez taky prifajceny,co sa koliesok tyka.Inak aj tebe sa zda byt taky nestabilny?
mozme byt radi ,ze sme take ake sme zrovna som citala clanok s nazvom,ze najtucnejsia matka na svete je na seba pysna ma 317kg no teda riadne prasa inak ju nazvat nemozem a este je aj pysna na to no chore je to
Tak ja mám momentálne 72 kileciek a mávala som 63 takze mam co robit.. 😠
benice a to som pred porodom mala dakych 60-62 kg ☹ . co uz snad pri 2 detoch a psovi to pojde rychlo dolu
baby viete my povedat ze cca.kedy sa dieta zacina usmievat alebo kedy sa vase dietky prvy krat usmialy...ten moj mam pocit tym ze bol o 3tt skor narodeny je daky pozadu lebo cez den skoro stale spi a v noci plus minus tiez ak neratam krmenie...a ked je cez den hore tak len mrnci a nic mu nie je dobre 😖 ...snad za chvilku bude s nim uz vacsia zabava
@koc1nka My sme kupovali tento používaný. Na jednej strane som rada, lebo to vyzerá tak, že už v septembri bude vanička malému malá, uvidíme ako to bude s vajíčkom, to je do 13 kg, už teraz má malý skoro 6. Takže budeme musieť čoskoro kupovať športiak. Ale už asi nie použitý. Chcela som na tomto dať vymeniť kolieska, lebo tie sa mi zdajú opotrebované. V servise mi povedali že jeden pár koliesok aj s kĺbom stojí 90€. Keďže som za "dve" kolieska kúpila kočík, neoplatí sa mi ich meniť. Ale dve kolieska už asi nie, strašne zavadzajú, ide ma z toho poraziť.
@dooscoby no my sa škeríme asi od 4 týždňa tak mimovolne, a od 6 už na podnety. Napríklad na hladkanie po líčku, na smiech, alebo na prihováranie. Ale tiež to nieje o nič väčšia zábava 😀 . Po 15 minútach prihovárania si pripadám ako retard.
No a dnes máme smiechu pomenej, od rána je protivný až hrúza, len mrnčí a mrnčí, alebo rovno reve. Už som z neho na nervy.
@fleuerette moja tiez dnes mala obdobie ze iba mrncala a mrncala ale od jednej spi tak ratam ze kazdu chvilku je hore a uvidime co zas predvedie 😉
@fleuerette Mne sa tiez vidia byt tie kolieska nie moc pevne,nie je nad nafukovacie,ked idem po kamienkoch alebo po nasej ceste v dedine,tak malej idu lica puknut,tak to hrkoce,sa mi zda ze sa mi pozvracia,ale kupodivu ju to uspava :D.Neviem si predstavit,ako ju ta konstrukcia unesie,ked bude tahsia.Som sa pytala na tu konstrukciu,ze je taka aj celkovo kocik ako tvoj,tak preto som ti pisala.Ak chces kukni - http://deti.bazos.sk/inzerat/9181753/NOVA-3-kom...
Ja mám 81kg 😕 😀 ,fuj.najhorší je ten huspeninový pupok.
Dnes sme boli v poradni,všetko máme ok.Len vraj je ešte trochu žltá...Váži malá 4725g a má už 55,5cm 😀 .
Inak najnovšie je strašne ,nervná,.Dnes máme presne 5 týždňov a veru usmieva sa len keď spinká ☹
My sme mali v pondelok presne mesiacik.Zacina me sa usmievat uz aj na hracej decke a v hojdacom kresle na hracky.Len je tiez nervozna,hlavne ked pije z cicku,bud ju kucka,potom kasle alebo sa puci,mrvi.aj vase deti tak drzia hlavicku,tato moja opica od 2tyzdna,ked ju dam na seba odgrgnut,tak sa zaprie rukami a drzi hlavu a kuka na mna,ked ju dam na brusko lezat,tak tiez si ju pekne drzi.Co sa vahy tyka,ked som isla rodit som mala presne 90kg,nabrala som 25kg,to bolo aj kopa vody vo mne,bo som bola opuchnuta ako pampuch.Z porodnice som sla o 12kg lahsia,no a teraz potrebujem dat dolu aspon 12kg.Skusala som aj brusaky,ale normalne som videla ako sa mi urobil kopcek na bruchu ako keby bolo vidiet zmensujucu sa maternicu 😀 😀 😀 Chcem zacat cvicit kalanetika podla CD,no uvidime,ci bude cas,bo ledva stiham pozehlit a coto uvarit.

Ahojte, čitam, že riešite chudnutie. Ja už našťastie nemá žiadne kg z tehotenstva, ale pred tehu som pribrala 5 kg po vysadení antikoncepcie a tie nemôžem zhodiť 😖 😖 😖 😖 . A ostalo mi aj niečo na brušku ale ešte nemôžem cvičiť lebo som po cisárskom a dr. mi kázal aspoň 3 mesiace počkať 😒 😒 😒 😒 . No a čo je najhoršie tá jazva ma stále štípe tak sa bojím brucho zaťažovať.