icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
1. aug 2011

@lucire vraj sa tak musíš v podstate stravovať stále,inak je tam zas jojo efekt.Ale v podstate je na tom stavaná každá diéta,musíš jej podriadiť stravovanie na celý život,inak idú kilá zas hore 😠 .Ja som najlepšie schudla,keď som fajčila,ale teraz už nezačnem, 😕 😉

sissika
1. aug 2011

ja som si robila ešte asi rok pred tehotenstvom tú 90 dňovú diétu, a schudla som nejakých 15 kíl, a potom sa mi vrátilo okolo 25 kíl, takže 90 dňovú nikdy viac ... 😠

lucire
1. aug 2011

@fleuerette páli jazva? ty si mala cisársky? mne teda nie je už nič ale druhý cis. je vraj lepší ale ktovie ako to je vo vnutri zahojené...ešte som teda neskušala žiadne cviky len na posilnenie panvového dna...

lucire
1. aug 2011

@sissika veď toho sa aj ja bojím pustiť sa na dietu lebo akonáhle sa vrátim k normálnemu stravovaniu tak hrôza..ako tie kilá idu naspať. ale v podstate pre mňa je len to že zjem dosť sladkého inakby som nemusela meniť jedálniček, a ďalšia vec sú aj gény nech sa snažím akokoľvek tak nebudem mať 50kg 😠

lucire
1. aug 2011

prišla som práve z prechádzky....1,5h a som ustatá, normálne ma nohy bolia
kým som sa vychystala tak začalo pršať ako inak 😒 ale neodradilo ma to 😀

kukujka
1. aug 2011

@kaara1980
@andysok ahojte tak bolo mi povedane,ze si mam dnes este posledovat ci bude ta stolica redsia a ak ano tak jej mam zajtra dat vypit ryzovy odvar

9lea
1. aug 2011

@kaara1980 ja napríklad jem takmer zo zeleniny a ovocia takmer všetko, dám si napríklad aj mesiačik paradajky, aj banán, aj nektarinku, aj uhorku, ale fakt len trosku, a zatial malý nemá z ničim problém, ja si myslím, že ked to je v normálno množste troška tak je to v pohode.

9lea
1. aug 2011

@lucire moja sestra, tiež tak schudla 16 kíl a jojo efekt bol aj po tejto diete 🙂

9lea
1. aug 2011

inak náš malý vyvádza už tretí deň doobeda, sám je nervózny z toho, že nemôže zaspať a potom poobede okolo tretej ho odvali, včera ho odvalilo o štvrtej spal do ôsmej, potom iba papal,20 min. bol hore, a znova spal do jednej, znova iba papal, a bol hore až ráno a odvtedy si znova vyvádza až do tretej poobede.

lucire
1. aug 2011

@kaara1980 a ja jem zasa všetko, teda skoro všetko z ovocia len zo zeleninou čerstvou som opatrná...ale dnes som robila lečo no uvidím ako na to zareaguje malá...zatial sa mi z ničoho nevyhádzala len niekedy ju to brucho bolí

lucire
1. aug 2011

@9lea asi po každej diete idu kila hore ak to nedodržuješ stále, inak ja som opatrná na diety s ktorou začnem lebo sestra ich teda vyskúšala veľa a potom jej už nezaberali a nakoniec mala pošramotený metabolizmus a zlé pečeňové testy...

kaara1980
1. aug 2011

@lucire to je tak s tými diétami,že ich musíš už držať stále aby mali účinok dlhodobý a kilá sa nevrátili späť.preto ja žiadnu ani nezačínam,lebo nemám v nich výdrž 😠
Ja môžem bez problémov len jablká,banány a uhorku,šalát.Takú reďkovku,papriku,karfiol,kaleráb...skúšať ani nebudem,lebo mne samej je z toho zle,aj keď to mám rada,tak určite by bolo aj malej.Pri Kubkovi som tak skúsila karfiol keď mal asi 8 mesiacov a šiel sa chudák zblázniť ☹

kaara1980
1. aug 2011

@kukujka a malá ti tak kaká viac krát denne?Mne malá má úplne vodovú stolicu so zrazeninami,ale maximálne 2x denne,tak tak je to hádam ok

lucire
2. aug 2011

aj my sme dnes mali redšiu stolicu, aj farba je taká viac oranžová ale idem k doktorke tak sa jej na to tiež opýtam, uvidím som zvedavá koľko sme pribrali 😒

kukujka
2. aug 2011

@kaara1980 kaka ako kedy niekedy 4x za den niekedy len raz a poriadne,ze je plienka uplne prepchata esteze mame plienky s dobrymi gumickami lebo predtym to zvyklo aj vytiect von.teraz je stolica tiez taka uplne vodova predtym bola trosku hustejsia

zufzufmeister
2. aug 2011

ahojte baby, my sme boli dnes na preváženie u doktorky a dala nám aj masičku - holtov krém, lebo malý bol trochu vyhádzaný, mal také červené na tvári a aj taký púčik v tom, ja som v tom, že je to novorodenecké akné, ale čítam že ten krém je pri atopickom ekzéme... pozerala som fotky a dúfam, že to nemá malý, je to strašné, nemáte s tým skúsenosti niekto?

simika23
2. aug 2011

ahojte baby...ako sa maju deticky?...my sme dnes bola na prevazeni mala pekne pribera ma 3800 g za mesiac pribrala 1100 g...inak vcera sme mali hrozny vecer mala plakala a nevedela od siedmej vecera spat a zaspala az o pol jednej rano potom spala 3 hodky a zas sa zobudila a bola nepokojna..sa mi zdalo ze je hladna ale nutrilon som nezarobila chvala bohu..moze byt babo hladne aj ked pekne pribera?...lebo doktor ze skuste jej zarobit pred spanim NUTR ILON ked place vela...neviem co uz mam robit ci to je ta kolika alebo hlad... ☹ ☹ ☹ ☹

kaara1980
2. aug 2011

@kukujka tak potom je to podľa mňa v poriadku,nie?Však to potom nemá hnačku

dooscoby
2. aug 2011

simika23 jej krasne ti pribrala 🙂 moj v poslednom case tiez dost placka a vcera som uz rozmyslala ci nema malo mliecka ale tiez podobne pribera tak asi nie a dnes rano sa dogrckal skoro 2krat tak ja neviem 😖 . vcera vecer som to riesila tak ze ked som vedela ze je napapany dala dudlik do postielky a zaspinkal. aj to ma prekvapilo ze druhy den ked sa koji tak znicoho nic pustil bradavku a plakal ale to bolo take od bolesti. zeby tie koliky zacali az teraz po vyse mesiaci? nic nanho nezaberalo len nosit,hojdat aj to na par minutiek.

simika23
2. aug 2011

@dooscoby bohvie ci je to kolika alebo len tak sa certia tie nase deticky 😒 ale normalne niekedy spusti taky hystericky plac ze sa bojim ze sa zadusi az normalne je modra ☹ ☹ ☹

zufzufmeister
2. aug 2011

ozaj baby ako majú priberať novorodenci, malý mal 3460 g a teraz po mesiaci aj pár dňoch má 4280 g - to je 820 že pribral, je to normál? Neviete o nejakých tabuľkách, koľko by mali detičky priberať?

dooscoby
2. aug 2011

zufzufmeister mne to podla tych tabuliek ak by babatko pribralo na spodnej hranici 150gr tyzdenne stale prospieva cize podla mna ti pekne pribera

http://dojcenie.wordpress.com/2009/12/10/kolko-...
http://www.koliska.sk/Tazkosti_s_dojcenim\nepri...
http://primar.sme.sk/c/4116706/prirastok-k-hmot...

dooscoby
2. aug 2011

simika23 idem skusit ho naucit na dudlik lebo toto nie je mozne. pediatricka ma skoro do polky augusta dovolenku tak musim pockat a potom sa jej spytam

alca85
2. aug 2011

@simika23 , Simi jééj super, krásne pribrala 😵 😵 ...a tak si sa bála, že máš málo mlieka 🙂 . Simi, môj mal včerajšiu noc i deň katastrofálnu a táto noc bola zas úplne super a aj deň vyzerá, že bude celkom v pohode 🙂

alca85
2. aug 2011

@simika23 aký používaš dudel? Mne dala teraz kamoška s guľatým špicom a konečne si ho krásne podudloval...ten iný typ, taký skosený nevedel dobre chytiť a stále mu vypadával.

simika23
2. aug 2011

@alca85 moja moja a dudel??? haaaaaaaaaaaa nehrozi!!! zatial sa mi nepodarilo jej dat a ked tak na max 1 minutku a konec a plac ☹

simika23
2. aug 2011

@alca85 no moja tiez dnes pekne spinka a to sme uz boli aj na urade v Pezinku ten prispevok vybavit a aj tam bola poslušna 🙂 len samozrejme cakam co bude vecer jaj jaj

simika23
2. aug 2011

@zufzufmeister to je v norme to je pekne pribratie 🙂

kaara1980
2. aug 2011

baby,aj Lucka je stále urevaná a už ani tak koliky nepodozrievam,pretože bruško má mäkké,teda pokiaľ netlačí a neprdká,ale skôr mám pocit,že má slabší reflux.Síce veľa negrcká,ale občas na nej badať,ako sa kyslo zatvári,poprípade ju napne a spustí rev.Asi ju páli občas záha chuditko☹
@zufzufmeister krásne pribrala,neboj nič 😉

kukujka
2. aug 2011

@kaara1980 asi je to aj v poriadku ved aj pribrala celkom dobre za dva tyzdne 370g