icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

simika23
4. aug 2011

@kukujka tak to sa mi este nestalo ze by tolko spala v noci...maximalne 3 hodky a vačšinou sa budi kazde 2 hodky v noci...len co citam novorodenci maju spat 16 az 20 hodin tak to urcite nehrozi u nas.

dooscoby
4. aug 2011

simika23 tebe spinka malo a mne zasa vela 😖 . tazko povedat co je idealne, sama uz neviem hoci to je moje druhe dieta.

ivusik33 moja je od dnes prec ale ja som ju mala doma len 2 dni a slo ma porazit. kazdu chvilku po nej ziapem co je hlucha a slepa. tiez som to riesila tak ze akohanle bolo pekne tak sup von lebo doma to bolo na sibenicu 😝

ivusik33
4. aug 2011

@simika23 moja spáva cez deň dosť málo, najmenej čo spala za celý deň bola 1 hodinka, to potom potiahla celú noc, ale posledné dni mi spáva tak 4 hodinky... mne sa to zdá veľmi málo, ale neviem s tým nič urobiť 😝

kukujka
4. aug 2011

baby mate tu este nejaka takeho drobca ako ja 4330g????alebo ste nas uz vsetci prerastli aj ked sme narodeny medzi prvymi 3.6????

kukujka
4. aug 2011

@simika23 to len tak 2krat do tyzdna potiahne tych 6-7hodin inak v noci cca kazde tri hodinky

simika23
4. aug 2011

@kukujka tak to ja mozem asi o tom iba snivat ze v noci takto pospinka a moja je tiez drobatko ma 3800 g ale rodila som 27.6.

@ivusik33 a spinka ti aspon cez noc ked za den ti spi 4 hodky?

ivusik33
4. aug 2011

@kukujka tak asi moja 🙂) aj keď ste starší o 3tt, ale to Vás asi nedobehneme 🙂) moja za týždeň priberá priemerne len 180 g.

kukujka
4. aug 2011

@ivusik33 my tiez priberame tak tych 130-200 za tyzden asi tak rovnako ako tvoja.a ked vidim ako rychlo rastu ine deticky,ze az 400 za tyzden tak som myslela,ze sme len my taky drobci.ale mozme byt radi obe malinke su este v norme este splnaju hranicu

ivusik33
4. aug 2011

@simika23 to sa nemôžem sťažovať, lebo zaspáva o 20-20,30 hod a prvýkrát sa budí o 2,30 niekedy 3,30a už spala aj do 4,30. Ale cez deň fakt máločo urobím, lebo je stále hore a ešte k tomu SImča stále niečo vymýšľa... tak robím po večeroch 🙄

kukujka
4. aug 2011

@simika23 ja som hlavne velmi rada,ze som ju naucila samu zaspavat dam ju do postielky a odidem ak je napapana prebalena a neboli ju brusko pekne si zaspi sama najprv obzera potom sa tosku pohmyri niekedy pomrnci vtedy jej dojdem dudku dat a buvka si krasne sama

simika23
4. aug 2011

@kukujka no tak to moja na rukach a na cicke zaspava to je uplne na H... 🙂

@ivusik33 tak to ti pekne spinka fakt ale zas ten den mas asi rozlietany 😒

kukujka
4. aug 2011

@simika23 aj moja predtym len tak zaspala,ale pomalicky sa naucila mozno aj tvoja vikinka o par tyzdnou pekne zaspi sama v postielke

simika23
4. aug 2011

@kukujka tak to dufajme bola by som velmi rada..len zatial nehrozi akonahle ju dam z ruk do postielky a nespi ale bdie tak mrnci a tak zase na ruky a ptom ju ukolisem a zaspi.

kukujka
4. aug 2011

@simika23 nepomoze duduska???moja ked je velmi nervozna tak ju na brusko ulozim a skludni sa a buvka

simika23
4. aug 2011

@kukujka duda??..ona vobec nechce dudku ☹ len cicku 🙂
a nebojis sa ju davat na brusko zaspinkat?..neviem ja by som sa asi bala 😒

ivusik33
4. aug 2011

@kukujka ja som tiež rada 🙂) aspoň ma tak nebolia kríže a ruky, keď ju nosím 😝 a takéto maličké detičky sú také zlaté 🙂)

kukujka
4. aug 2011

@simika23 aj lia si zo mna robila cumel tak som si povedala a dost a skusala som jej aj nasilu davat cumel plula ho dva dni a potom ho uz chcela.nebojim sa davat na brusko napr.pred 20timi rokmi vsetci doktory radili len na brusko deticky ukladat aj keby von ked chodili v kociku boli vsetky na brusku podla mna keby si nahodou grcla tak jej to ublizi viac keby bola na chrbte ked je na brusku tak s pusinky vytecie a netusim ako by to mohla aspirovat ako niektory vravia.ale mame monitor dychu kebyze ho nemam tak by som asi mozno mala obavy aby si nostek nezalahla

kukujka
4. aug 2011

@ivusik33 minule som bola s kamoskou jej syn sa narodil s vahou 4870g mal len tyzden a bol o veeeeela vacsi ako moja liuska co ma dva mesiace radsej mat drobceka ako takeho obra

sisi0211
4. aug 2011

@simika23 Moja spi od deviatej (desiatej) do rana do cca siedmej (osmej). Medzitym sa 2x budi na papanie. Ale my uz mame viac nez 2 mesiace. Takto spi asi necely tyzden. Predtym zaspavala az o jedenastej v noci a vstavala uz o piatej rano. Taktiez s kojeniami medzi.
Ja len, ze sa mate na co tesit 😀 postupne sa to zmeni 😉

simika23
4. aug 2011

Baby ako to je ked vam pridu kramy ?..moze sa zmenit chut mliecka ako niekde citam?..alebo nebodaj da sa prist o mliecko?? ☹

lucire
4. aug 2011

@ivusik33 no náš už jeden rok chodil do škôlky ale sme ho odtial dočasne odhlásili lebo bol dosť často chorý, ako každé dieťa ale nechcela som sa vtedy nakaziť aj ja Keď som bola tehotná, teraz je ten problém, že on vie že s bábetkom som doma a on nechce tam ísť tak snáď to bude zvládať aspoň doobeda. to by mi pomohlo 🙂

lucire
4. aug 2011

@sisi0211 no my sme narástli z 50cm na 57,5cm tak tiež pekne ale bola som prekvapená mne sa to tak nezdá, až na fotke keď si to tak porovnám je to vidieť....mliečko chutí a pokiaľ budeme prospievať tak sa nebudem zamýšlať nad um aj veľa vyciká a nakaka dosť 😉

lucire
4. aug 2011

@kaara1980 to mi hovor, niekedy zabúdaju, že deti sa chcú radovať a nie stále počúvať zákazy a rozkazy....a je to úplne normálne keď dieťa povie aj svoj názor ak s niečim nesúhlasi....náš stále vyjednáva len aby bolo podľa neho ja sa len na tom smejem ako ho to všetko v tej hlave napadne 😀

lucire
4. aug 2011

@simika23 u mňa keď som teraz dostala tak sa malá odťahovala a akokeby jej nechutilo...ale prešlo to našťastie po dvoch dňoch 🙂

lucire
4. aug 2011

chcem sa opýtať pijete aj kávu tie,ktoré koja? ako reaguju vaše deti? ja si sem tam dám jednu taku slabú nič som nespozorovala aj keď mám niekedy výčitky...ale nevydržím bez nej a melta alebo bezkofeinu mi nechutí...

kukujka
4. aug 2011

som dnes chcela odmerat malu lebo na poradni to nerobia,ale netusim ako

simika23
4. aug 2011

@lucire ja pijem sem tam ale iba taku slabsiu. napr. Thibo crema s mliekom

bubu84
4. aug 2011

@lucire ja pijem kavu, vzdy som pila taku slabsiu a vela mlieka a v pohode, samozrejme si ju nedam nejak neskoro, aby to nahodou malemu nesposobilo, ze nebude v noci hajat

bubu84
4. aug 2011

@kukujka maleho merala sestricka tak, ze ked bol uplne vyzleceny a narovnala mu hlavicku a nozicky, merala ho krajcirskym metrom

bubu84
4. aug 2011

@simika23 moj maly spinkava niekedy viac, niekedy menej ako kedy.. ale zvykne tak hodinku doobeda a poobede tak do 3 hodin, ale niekedy za cely den spinka tak 1 hodinu a to mam co robit, bo on ked nespinka tak len place.. ☹ ale noci spinka krasne, tuto noc sa ani raz nezobudil , az rano o pol 6 a to spinkal 9 hodin, inak zvykne sa poslednu dobu budit po 6 hodinach..