icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

dooscoby
6. aug 2011

simika23 dnes som mu uz nasilu dala cumlik lebo od dakej pol dvanastej len mrcnal a ledva zaspal o tretej ...som teraz nanho sama 24 hodin lebo muz je s malou u starkej a som uz na psychiatriu 😠 to dieta ked nespi tak place obcas nie ked je na rukach a uz neviem co s nim, ruky si necitim ani chrbat nehovoriac ze v noci vstavam kazde 2 hodky a minulu noc som uz nanho pomaly kricala o stvrtej rano si zmyslel nosit na rukach 🙄 nech uz su doma lebo prestavam zvladat. neviem preco stale place, co je snim ci ja robim daco zle. zacinam byt z neho zufala

kaara1980
6. aug 2011

@mondee ja som začala krvácať zas predposledný deň 6nedelia a ešte to neprestalo,takže asi to bude len menštruácia 😠

dooscoby
6. aug 2011

baby skusim alebo skuste vyskusat

https://www.youtube.com/watch?v=G6KnVPUdEgQ
simika23
6. aug 2011

@dooscoby ahoj aj moja konecne zaspinkala o tretej uz aj prechadzku sme stihli...aj moja vstava v noci kazde 2 hodky nechapem...ako tu niektore baby pisu ze im deticky prespia celu noc tak u nas to asi nehrozi..a tiez len placka uz mam tiez nervy neboj sa nejsi sama co uz je zufala 😒

dooscoby
6. aug 2011

simika23 prechadzku som si nechala na vecer potom ked sa zobudi a napapa lebo ked je takto dlho hore a krmi sa na par cucov tak potom nikdy neviem na kolko zalomi. tiez zavidim tym babam ale co uz ani Barborka nespala celu noc do roka a pol kym som ju neodstavila bola hore aj 5-6 krat cize to len vydrzat. ked je dieta starsie uz sa ho da oblbnut vodickou alebo dudlikom.normalne sa bojim ze co bude vecer hoci vcera to bolo okik lebo hodinu bol na rukach a potom o deviatej v celku bez problemov zalomil. juj tusim sa budi ten moj vymyselnik 😀 . vsetci pisu aj susedia mali takeho uplakanca ale v noci im aspon spal a vraj tretim mesiacom utlo. vraj sa uz vie sam aj zahrat tak treba asi len vydrzat

simika23
6. aug 2011

@dooscoby no uvidime co bude po tych 3 mesiacoch...som faaaaaaakt zvedavaaa

sissika
6. aug 2011

baby, z toho si nič nerobte, môj zaspáva vždy okolo jednej ... to je každý deň ...

kukujka
6. aug 2011

ahojte konecne sme doma boli sme v DK na navseteve u mojich starych rodicou boli sme tam aj na noc liuska to zvladla uzasne bola ako anjel ani vecerne revanie sa nekonalo za to dnes hned ako sme dosli tak spustila celu pol hodinu vkuse rucala ,ale uz je dobre zaspala

sissika
6. aug 2011

@kukujka možno tam bol lepší vzduch ... 😀

kukujka
6. aug 2011

@sissika no ja uz ozaj netusim cim to bolo kebyze viem co jej aspon je kazdy vecer ked tak reve

sissika
6. aug 2011

@kukujka to si ešte počkáme, kým nám to povedia ...

zufzufmeister
6. aug 2011

Môj malý je tiež urevaný a nemôže sa vykakať ani za svet, už neviem čo mám robiť, ráno som mu dávala tú rektálnu rúrku, tak s tou sa vykakal a tlačil tlačil o živoť, len to tak z neho vyletelo a teraz detto. Dávam mu aj sab simplex ale očividne nezaberá, nemáte nejaké rady?

sissika
6. aug 2011

@zufzufmeister skús cvičiť nožičkami, nám to niekedy pomáha ... ale aj to len vtedy, keď s ním cvičí manžel, inak nie ... dávame aj probiotiká BioGaia, každý deň 5 kvapiek, ale mi častejšie kakáme tou rúrkou ... :(

ingemor
6. aug 2011

@kukujka ..ked je tvoja mala nervozna a place kazdy den/vecer, a prichadza to v rovnaky cas, ide o koliku..poznam to, moja prva dcerka ju mala presne dva mesiace, prichadzalo to okolo 19tej hodiny-neskutocny rev a trvalo to az do 22-23tej, kym zaspala..treba vtedy masirovat brusko, cvicit a nosit na rukach, aby malo babo pocit bezpecia..
..a zabera este hopsanie s babom na fit lopte-osvedcene🙂 - skuste to baby, kt.si uz neviete dat rady s plakajucimi babatkami..

katinka71
6. aug 2011

Ahojte uz sme doma zo sk,10 hod cestu zvladol dobre ale co potom nasledovalo horor,museli sme prerusit navstevu odist skor,Marco rucal 24 hodin vkuse a to dva dni a na 3den sme sa zbalili a odisli,vsetko mame narusene,pekny vecer prajem

sissika
6. aug 2011

@katinka71 to prečo? nepáčilo sa mu na slovensku???

ingemor
6. aug 2011

..baby vy uz krvacate? nie je to skoro? ja som po prvom porode dostala prvu menstruaciu az dva mes.po odstaveni malej od prsnika a to som ju kojila rok.. no zeby som uz zacala nosit slipky.. 😠

koc1nka
7. aug 2011

@zufzufmeister Ahoj, moja mala je taka ista.Sama sa uz nevykaka.Marne cakam aj 2dni a nic.Ale zato ma vetry a riadne,to jej mozno staci 🙂 Pokial davas tu rurku?Ja po ten prvy otvor,niekedy tam ma tolko vzduchu a niekedy ako teraz rano nic,len chuda tlacila az jej hlava isla puknut.Ja davam tiez sab simplex 2-krat po 10kvapiek a nic,nezabera.Moja mama ravi,ze ja som sa bez rurky nezaobisla ani jeden den.

lucia1981
7. aug 2011

@ingemor ahoj! ja krvácam a tiež sa mi to zdá skoro po 4 týždňoch, volala som aj môjmu doktorovi včera lebo krávacanie je veľmi silné tak mi povedal, že to už môže byť menštruácia keď nekojím ale ak sa to krvácanie nezmierni tak mám ísť ráno ku nemu na sono a na injekciu na stiahnutie maternice...

lucia1981
7. aug 2011

@katinka71 júúúj to ma mrzí, že ste museli tak predčasne odísť s že maličkému sa nepáčilo ..... ☹

sissika
7. aug 2011

@koc1nka ja som sa pýtala lekára na ten sab simplex, lebo aj ja dávam malému, dávajú sa po 15 kvapiek pred každým papaním, vraj to sa nevstrebáva, preto sa môže tak veľa ...

zufzufmeister
7. aug 2011

@koc1nka ja neviem, my sme práve s tým doteraz problém nemali, až teraz posledné dva dni sa nevie vykakať :( A dávam mu po ten druhý otvor, tak mi povedala doktorka, ked nám to ukazovala...

kukujka
7. aug 2011

@ingemor kolika to nieje lebo ked ju boli brusko tak prdi a ma ho napate vecer je brusko pekne makucke a len place a place ani sab simplex nezaberie,ale ked ju sem tam bolieva brusko tak zaberie vzdy.uz som si na to celkom zvykla ved tu hodinku vecer vzdy nejako vydrzime uz som na nu vyslusala vsetko nic nezabera podla mna len vymysla lebo ani slzicky netecu ked place

kukujka
7. aug 2011

@katinka71 jaaaj to mi je luto moja mala je zas vzdy este lepsia v cudzom prostredi ako doma.dufam,ze ked ste dosli domov tak sa drobcek uz ukludnil

katinka71
7. aug 2011

@kukujka ani doma to nieje ziadna slava,chcela som prejst na sytejsi nutrilon ale ma viacej bolavejsie brusko aj ked naozaj opatrne a postupne som prechadzala,vo stvrtok mam poradnu tak uvidime,starsi jakub je cely chory z toho maleho ze je taky uplakany,jej ale tie ceny kojeneckych mliek a potrieb ma poriadne sokli,take mate vsetko drahe s mm sme iba hlavami krutili

katinka71
7. aug 2011

@lucia1981 akurat sme boli doma ked bolo tak dusno byvame v rs v panelaku tak to podnebie je ine ako vysokohorsky vzduch v alpach tu byvame v dome a od skoreho rana sme vonku,maly este aj v rs vonku vkociku rucal co doma nerobi.na dedinu ku rodicom sme sa ani nedostalilebo som si musela vybavovat veci novy pas ,obciansky,malemu slovensky rodny list lebo ma dvojake obcianstvo,po tomto zazitku ani skoro zas neprideme iba ked podrastie,nasi musia prist ku nam

ingemor
7. aug 2011

@kukujka ..tak mozno nema koliku..iba chcem povedat, ze pri kolike nezaberu ziadne sirupceky a ani sab simplex..to nie je iba take bolenie bruska..viem to, lebo som si tym presla, aj moja sestra a aj moje dalsie dve kamosky..a kolika ani nevznikne z toho, ze nieco sme nevhodne zjedli, mozme byt iba na vode a chlebe, aj tak dietatko dostane koliku, ak ju ma mat..ale ked vravis, ze placka iba tu hodinku, tak asi o koliku nejde..

..kolika prichadza kazdy den, priblizne v rovnaky cas..a fakt zabera to hopsanie s babatkami na rukach na fit lopte, aj ked su babatka iba nekludne..

katinka71
7. aug 2011

@sissika zbadal sa ze nieje doma i ked starsi jakub mu vsetko dopredu v byte pripravil postielku,izbu cely byt vyupratoval,byva v nasom byte byva jakub lebo studuje na vysokej skole na sk,myslim ze to bude podnebim je tam dusnejsie ako doma,dufam ked bude väcsi takbude chodit na prazdniny ku starym rodicom.sme z toho vsetci smutny lebo sme planovali ostat aspon 10 dni

kukujka
7. aug 2011

@ingemor ja ozaj neviem co jej je mozno by to aj mohla byt kolika netusim len dufam,ze s toho vyrastie a dlho to nepotrva

ingemor
7. aug 2011

@katinka71 ..skus robit susene mliecko redsie-mensie davky, lebo potom huste mliecko zapeka a babatka nemozu kakat..