Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@sissika 😀 😀 😀 , veru veru tento rok budem mať 35, to už som skoro teta
@fleuerette boze aj ja som sa dnes pozerala do zrkadla a tie strie vsade hruzaaa..neviem ci sa dam este vobec niekedy do plaviek..a prsia sú ovisnute - to ma mrzi najviac ☹ ☹ ☹ ☹ nikdy som take nechcela mat...a este stale mam na sebe 9 kg navyse SUPER!!!
simika23 vsetci tvrdia ze babo sa rozmaznat do pol roka neda a vraj nosene deticky su aj rychlejsie samostatnejsie. som dnes pisala aj do temy o dojceni a co som si aj myslela malinky potrebuje citit maminku a odporucili my ho nosit,cize vytahujem manducu aj na doma tym sa uvolnia ruky a budem si moct aj co to porobit so starsou ked je hore. mozno skus aj ty si zohnat daky nosic,snad sa malinka potom trosku ukludni
janina7911 co ja ti viem, velka vyhoda u tych starsich 2-3 roky je ze uz sa samy napapaju,nemaju plienky,dudliky su to uz dake samostatne bytosti. moj malinky je podobny ako siminkina slecna ked nespinka tak by sa nosil a treba sa mu venovat. aj tak sa citim vinno ze starsia tym padom musi vela krat pockat a mat este mensie dieta ktore musim prebalovat,aj nakrmit, obliekat netvrdim ze sa to neda zvladnut, maminka dokaze aj nemozne ale je to trosku tahsie. moj muz sa dakedy smeje ze ako to zvladaju ini lebo u nas je to vazne dakedy na psychiatriu 😢 ale ked vidim ako strasne lubi braceka tak hned by som brala aj tretie
@fleuerette ja mam niekedy tiez take myslienky a vzapati si to vycitam... 😒 robi to ta unava ☹
@dooscoby no snad je to tak ako pises..len cim bude mat viac kileciek tym to bude horsie teraz ma 4 kg a vsetko ma boli..a ten nosic? no uvidime mozno nieco poriesim..len mne to pride take nepohodlne stale mat babo na rukach ale tak co uz- sem tam ma vystrieda priatel,potom babka a dedko 😉 😉 😉
simika23 mne pride muz az zajtra z dovolenky a za tych 5 dni non stop bytia s malym uz mam vazne dost, moja mama sice pride ale ta ho na ruky nezoberie 😠 cize to je len taka spolocnost ktorej treba uvarit kavu. tento nosic co mam je pohodlny, mala som chicco a to bola hroza mala na mne doslova vysela. skusala som aj satku lenze Barborka v nej nechcela byt tak som ju predala, hoci mozno teraz by som ju vyuzila no co uz, ostava len ten nosic
@monitas84 Ahoj, môj mal už tiež takú červenú dupku, tak som začala teraz používať sudocrem a keď ho večer okúpem natriem olejčekom Nivea Baby a necham tak a už sa mu to zlepšilo a nenatieram vždy krémom, necham niekedy aj tak, však tie krémy sú niektoré brutalne mastné a potom ta plienka, teplo, no hotový raj pre baktérie, ja mám aj takú knihu a tam píšu vyslovene, netreba toľko natierať, radšej čistá a suchá 🙂
@simika23
@fleuerette
baby niečo mi o tých kilách hovorte, však ja mám tiež stále 10 navyše a to sa mi zdá, že akože nebudem kojením chudnúť ale priberať. Akože strie mám len troška na stehnách a teraz sa mi urobili aj na prsiach, ale chválabohu nie su ovisnuté, lebo boli vždy malé, tak sa len teraz troška zväčšili, tak sú vlastne teraz také super akurát, len to strie a tie kilá, aj by som dietovala, keď zase kojím, tak sa moc nedá a keď som z maličkého nervózna alebo mám stres z toho, že malý nespí, či mám dosť mliečka, tak sa nažieram a to myslím doslova a dopísmena, mixujem ako mixer sladké zo slaným, KATASTROFA, ak sa ja dostanem do formy tak to bude moje víťazstvo a biela som ako stena, lebo bohužiaľ sa nie je kedy ísť troška opaliť, a vlastne cez tričko alebo nohavice ma ani neopáli a do plaviek by som si fakt netrúfla 🙂
ahojte asi som z vas najpokrocilejsia uz som mala 40,prve dieta v 21,vzdy som kazdemu hovorila po prvom dietati nikdy viac,ale osud to zariadil inak,stretla som muza ktory nemal dieta a pritom stale chcel mat,tak teraz mame maleho ved si aj poplace s nim ked je velakrat bezradny,chyta sa ho kupat,vnoci robi mliecko,aj mne ostali kila ale mm mi povedal ze by bolo super keby som ich nezhodila,aby som nevyzerala ako vychudnuta
@katinka71 myslím si, že vek nie je dôležitý... 🙂 mm je tiež zlatý, pomáha mi s maličkým, kúpe ho, dáva mu papať a večer to je ich, keď príde z práce tak sa mu venuje kým nezaspinká, tak sa teším, že ho mám a že je taký starostlivý a taký bol aj pri prvom a on mi tiež hovorí, že sa mu páčim taká aká som a že nechce v posteli spať s "kostrou"... 😀 😀 😀 no ale mne tie moje kilečká prekážajú aj keď to nie je až také hrozné... 😉
@monitas84 ahoj! už som na Teba myslela, že sa nejako neozývaš, Dávidko je už riadny chlapisko ako som videla na fotkách, je zlatučký... 🙂 my tiež pomaličky priberáme zatiaľ sa síce len blížime k 4 kg ale už vidím ako drobec narástol a pribral za ten jeden mesiac...my už tiež máme aký taký režim, cez deň spinká už pomenej ale v noci sa budí len raz aj túto noc bol hore až o pol piatej a v kočíku sa páči aj nám, tak spinká 3-4 hodiny v kuse... 🙂 môj manžel tiež pomáha a je to super, keď máme takých zlatých manželov
@9lea Ahoj, dík za radu, ja ho natieram krémom stále,ked mením plienku. Myslela som, že treba, aby sa mu nezaparil zadoček. Dnes veľmi plače celý deň, poriadne ani nespal,určite ho to bolí. ☹ Trápi ma to, má to škaredé. ☹ Okúpala som ho a natrela som mu na zadoček bepanthen, už mu tam natieram všetko možné.
@lucia1981 Ahoj, veru som tu nebola už dlhšie,pokazilo sa nám počasie,tak som nakukla. 🙂 Tiež som rada, že mám takého manžela akého mám, pomáha mi veľmi veľa s maličkým. Dnes je malý veľmi umrnčaný, zase sa mu zaparil zadoček, ja už ozaj neviem z čoho, myslela som na vlhčené utierky..... Natieram mu zadoček s rybacou masťou, mám doma aj ten imazol, po večernom kúpeli som mu natrela bepanthen, už neviem ako mu pomôcť. ☹
Natieraš svojmu malému zadoček zakaždým, ked mu meníš plienku v priebehu dňa a noci??? Ja áno. Má sa to či nie?
Ahojte babenky. Mne začali strašne vypadávať vlasy 😖 😖 😖 😖 😖 . Čítala som ,že je to normálne. Máte to aj vy????
dakujem vsetkym za podporu mat druhe babo tak skoro vascina znamich mi vravi,ze som sa zblaznila a nech si to rozmyslim
@lucia1181 ahoj ja tiež upratujem ke´d ho ocino zoberie von alebo ho stráži. inak vôbec nestíham. Aj s varením je to bieda keď som s ním sama.
dnes zas vecer bez placu tesime sa dufam,ze to tak uz aj zostane aj pocas nasledujucich dni
@kukujka ja osobne si myslím, že ty sama musíš vedieť či zvládneš dvoch drobcov naraz. A nech si hovorí kto chce čo chce. Ja by som tiež chcela mať detičky po sebe a mať pokoj, ale kvôli cisáru musím čakať 2 roky. Tak mi to dr. odporučil.
@kukujka jéj vy už spíte, ten náš zbojník sedí v sedačke už 1,5 hodiny a rehoce sa ako trafený 😀 😀 😀 , spálňa nachystaná, voda na zohrievanie mliečka tiež, mliečko odsaté obaja s MM v pozore a ..... stále nič
@fleuerette ona zvykne takto skor zaspat a potom vacsinou potiahne cca 6 hodin vkuse skoda,ze nezaspi tak o 22hej to by som sa riadne vyspala
@nenullienka Ahoj, nie taký problém nemám. Len sa mi skôr vymýva farba. ☹
@nenullienka Ahoj, mne pocas tehu ani sestonedelia vlasy vobec nevypadavali, ale teraz tiez zacali. A je ich dost. A tiez sa mi omnoho viac mastnia. Predtym stacilo umyt raz za tyzden a teraz aj 2-3x ☹ Zajtra sa chystam ku kadernicke, tak uvidim ako mi vydrzi farba. Dufam, ze rychlo zafarbi aj ostriha, lebo mala mi v poslednom case vydrzi max 2 hodky bez papania 😝
@lucia1981 Mne hovorili, že mu mám zadoček natierať vždy ked prebaľujem. Ach jaj, tak som mu sama uškodila.
Nech sa mu to zahojí a nebudem už teda stále natierať. Tiež máme doma momentálne pampersky, ale už sa mi stalo, že pretiekli. ☹ Tiež prebaľujem často, nech mi nie je v mokrom a zaprdkanom. My sme boli spokojní aj s Teskovými plienkami. Dokonca sú hrubšie než tie pamperskové.

@ivusik33 no možno sa aj mne tie hodnoty otočia.... 😀 , zatiaľ mi však spoločenský život chýba neskutočne, okrem toho aj tie kilá navyše čo prinieslo tehotenstvo ma neskutočne vytáčajú, zvlášť, že nejdú dolu tak ako by som chcela, keďže nemôžem robiť všetko ako by bolo treba 😠 . Niekedy mám skoro až pocit, že mať bábo ma otravuje. Hneď na to ma to hrozne mrzí, že tak premýšľam. Pritom po prvom ťažkom mesiaci je z Lukiho vzorové vysmiate bábo.
No chce to asi naozaj čas. Už teraz je to lepšie ako pred mesiacom