icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

janka830
9. aug 2011

Ahojte, dneska sme boli na poradni a teda vrátila som sa odtial pekne smutná...minule malá pribrala za 3 týždne 920g a tentoraz pribrala za to isté obdobie len 420g...vraj je to na hrane neprospievania mi povedala Dr... ☹ hneď do mňa začala že to bude mojím stravovaním určite..a ako som sa zamyslela tak asi má pravdu, moc som sa upriamila na seba a chudnutie... 😒 poplakala som si, a myslím že pokial nedokojím tak s chudnutím končím...lebo som to už preháňala, to mi povedala mama že som skoro nejedla, aj keď mne sa zdalo že jej dostatočno no viditelne nie... 😒

andrejecka
9. aug 2011

ahojte, tak my sme sa v sobotu vrátili z talianska, malý bol úžasný, celú cestu prespal, len na jedno kojenie sa zobudil, počko, more aj ubytko bolo super, maminka si dobre oddýchla a aj som sa trochu opálila, Dnes sme boli na poradni a už máme 5510g a 61cm a pani doktorka nás pochválila že sa stále kojíme 🙂 🙂 🙂

dooscoby
9. aug 2011

ja som objednavala z tejto stranky
http://www.galanteriaivana.sk/e-shop-obchod/kos...

bubu84
9. aug 2011

@janina7911 dakujem 🙂

nenullienka
9. aug 2011

@janka830 neboj schudneš keď prestaneš kojiť. a som nekojila vôbec a váha išla krásne dolu. To čo som počas tehu pribrala už nemám. Len kilečká ktoré som nabrala pred tehu a to už ide ťažko dole.
dieťatko je prednejšie nech pekne priberá a rastie.

bubu84
9. aug 2011

@dooscoby dakujem pozriem 😉

fleuerette
9. aug 2011

bože zasa mám nejakú depku, už som si myslela, že tie stavy sú preč, ale niéééééééé. Najradšej by som sa niekam zakopala, a to na poriadne dlho. Všetko mi príšerne lezie na nervy a hrozne vadí, mám pocit že už aj kľučky na dverách 😠 😠 😠

katinka71
9. aug 2011

ahojte uz som to nevydrzala objednala som babysatku,zajtra odchadzaju nasi domov na sk,prisli snami ked sme museli predcasne odist domov,ved sa nepohnem stale sa chce nosit na rukach,kamaratka mi pride ukazat viazat ona je spokojna tak som zvedava aky to bude zazrak alebo vyhodene peniaze,nam sa zacina vecerny cirkus skaceme na fit lopte vsetci dookola

janka830
9. aug 2011

Ahojte, chcela som sa spýtať ako to vlastne je s tým priberaním...lebo ja som si vždy myslela že keď málo priberá bábetko tak je plačlivé a dáva najavo že mu niečo chýba..Laura ako som už písala pribrala len 420g za posledné 3týždne ale ona je pokojná..papká,ciká kaká a spinká..a ak je aj hore tak len pozerá naokolo, usmieva sa...🙂 a už začala aj troška "rozprávať" 😉 ...stále nad tým premýšlam teraz a snažím sa zdravšie a výživnejšie stravovať...ale vŕta mi to v hlave.. 😕
a teraz už aj zaspinkala 🙂 klop klop 🙂

sissika
9. aug 2011

@janka830 keby to bolo také hrozné, to by ti lekárka povedala, alebo by ťa možno aj s malou poslala do nemocnice, nestresuj, lebo fakt nebude to mliečko dobré a bude ho aj menej ... proste teraz už vieš, že chudnúť budeš, keď dokojíš ... a vlastne také zlé to nie je, veď ste na hrane ...

sissika
9. aug 2011

@janka830 ešte niečo, pozerala som si tvoje fotky, čo to chceš vlastne schudnúť???????????? 😨

kukujka
9. aug 2011

@janka830 ahoj preco pises,ze pribrala len 420????ved to ma dost tolko gramov navyse drobatko male moja lia pribera tak cca 150g za tyzden takze su na tom rovnako podla mna im to staci ked su spokojne ,vobec neuvazuj nad tym,ze je to malo predtym som aj ja tak rozmyslala stale som ju pred papanim a po papani prevazovala a uz sombola s toho na nervy.oni najlepsie vedia kolko maju papkat a kolko im staci.nemoze mat kazdy velke babo musia byt aj nejake drobatka

dooscoby
10. aug 2011

katinka71 s tou fit loptou opatrne. kolegyna tak skoro prisla o chrbat lebo synatora tak uspavala skoro do pol roka a to uz mal pekny par kil 🙂 hoci na rukach tiez nie je vyhra uspavat. ach jo ktora cesta je ta spravna? 😒

proxi
10. aug 2011

@katinka71 babysatka je uzasna vec, neviem si bez nej predstavit existovat. na fitlopte skakal manzel skoro 4 tyzdne kazdy vecer par hodin, inak malinka nezaspala a vzdy cez den ju mavam v satke a tak mozem behat po roznych baby groups, obchodoch ci doma si nieco porobit ako napr sa najest 😅 a ked potrebujem niekam kusok cestovat, pride mi to jednoduchsie ako kocikom ... vela stastia s babysatkou 😉

sisi0211
10. aug 2011

@janka830 Podla mna sa vobec nestresuj, ze pribrala 420g. Moju vazili na poslednej poradni a za necele 3 tyzdne pribrala iba 280g na vyrastla 3 cm. Lekarka povedala, ze je to OK. Kedze predchadzajuce 3 tyzdne pribrala 1000g. Povedala, ze ake chcem mat velke babatko, ze je to v poriadku.
Mna to tiez trosku mrzelo. Teraz ju prikladam castejsie, ale na prevazenie nechodim. Kym nie je nespokojna, neriesim.

janka830
10. aug 2011

@sisi0211
@kukujka ďakujem to ste ma teda ukludnili..lebo som si začala pripadať ako tá najhoršia sebecká mama.
Ona papá každé 3hodinky cca. a vždy papá 5min, keď sa ju snažím priložiť medzi tým tak odmieta..vôbec o cicku nejaví záujem.. 😒 takže predpokladám aj ja že jej to stačí..dúfam..lebo tiež pred tým pribrala za 3týždne 920g..narodila sa 3080g, potom schudla na 2970g a teraz má 4310g..
ďakujem ešte raz sa cítim teraz oveľa lepšie..

kukujka
10. aug 2011

@janka830 my sme isli z nemocnici s vahou 2980 takze rovnako ako tvoja malicka a lia mala pred 10timi dnami 4330g a to je od tvojej laury starsiapodla dr.je to v poriadku tak nemaj obavy .na vazenie ideme dnes ,ale zas necakam daky velky prirastok

9lea
10. aug 2011

@janina7911 Ďakujem 🙂

kukujka
10. aug 2011

@janka830 a liuska tiez papka len tych 5minut viac ani za boha,ale nenutim ju viac sama vie kolko jej staci

9lea
10. aug 2011

@janka830 ono taká poradňa určite nepoteší, ale tak keď je spokojná, tak ja by si sa nemala trápiť, s tým dietovaním som už aj ja rozmýšľala, že troška začnem, ale viac sa bojím o maličkého, tak jem normálne a niekedy aj nenormálne, že by som sa mohla obmedzovať, ale tak nejak ešte vydržím, kým kojím.

9lea
10. aug 2011

inak včera boli u nás známy a kamarátka ma tiež maličké, ale už štvor mesačné, už nekojí ale môj drahý otvoril šampanské, že si dajú. Samozrejme ja som nechcela piť, keďže kojím a ona mi vraví, že decik si dáť môžem, že nech vyskúšam koľko budem mať mlieka, že ona tiež raz vypila pohár a mlieka bolo neúrekom a naozaj, vypila som naozaj len deci šampanského a celu noc a ešte dnes je mlieka neúrekom, malý nestíha piť, ale čo ten alkohol, si to normálne vyčítam :(

simika23
10. aug 2011

P
@janka830 Presne tak tiez si myslim ze je to v norme..a pises este ze je spokojna tak je urcite vsetko v poriadku..moja mi pekne pribera za tyzden tak cca 250 g a stale place..tak tomu nerozumiem...ty bud len rada ze mas take spokojne babo 🙂

dooscoby
10. aug 2011

tak dnes som si odplavala pol hodku ale chrbat ma stale priserne boli 😢 buduci tyzden maser tak tesim

moj vazil v mesiaci 3900gr a poradnu ma buduci tyzden tak potom napisem..doma ked som sa s nim vazila tak rozdiel bol 5kg

dooscoby
10. aug 2011

baby co uz mate 2 mesacnych drobcov mate uz naplanovane dake ockovania? kedy sa zacinaju prve

sisi0211
10. aug 2011

@dooscoby V 3. mesiaci sa ockuje vakcinou Hexa. Je to kombinacia nejakych 4 chorob. A myslim, ze aj proti Pneumokokom. Ja zatial nie som rozhodnuta ako...

katinka71
10. aug 2011

@dooscoby my ideme zajtra na prve ockovanie proti Rotavirusom-Gastroenteritide je to lyzickove ockovanie

fleuerette
10. aug 2011

Kočky upravil sa vám nejako režim posledné dni? Lebo Lukáško nejako štrajkuje zo spánkom a papaním. Ide spať pekne o 20:30, o 12-tej papá pekne aj o 3:30, ale zobudí sa o 5 alebo 5:30, nechce papať, musím ho dať do sedačky, lebo ani v postieľke nechce byť, tu sa na mňa smeje tak do 7, potom stiahne 100 ml a ide búvať. No a cez deň sa už tiež nebudí na hlad. Prebalíme, sedí si v sedačke aj hodinku, až potom chce papať, potom si zasa sedí v sedačke a až keď si žmolí očká, môžem ho dať do kočíka aby búval, inak v ňom vrieska o dušu. A spí tak 45 minút.
To ako funguje cez deň je pohodka, lebo pri ňom celkom dosť porobím, stačí keď na neho hovorím a on sa hodinu škerí 😀 , ale tá 5 hodina ráno to je smrť. Dá sa s tým niečo robiť? Neskôr spať ísť nemôže, lebo aj tak je od tej19 neznesiteľný.
Mimochodom začali sme slintať 😖 , a všetko čo uchopí, plienku, deku, perinku si pcháme do pusy..... paráda.

simika23
10. aug 2011

@fleuerette ahoj aj moja sa tak budieva rano asi 2 tyzdne..nic ine nezostava len si zvyknut...zaspinka o desiatej a asi je vyspana no co uz...a ked slini co to znamena??lebo aj moja dost slince 🙂

kukujka
10. aug 2011

@janka830 ahoj tak poradna dopadla tak,ze sme sa stale zmestili do normy za 10dni sme pribrali 190g stale sa drzi tesne nad hranicou,ale co uz najdolezitejsie je pre mna,ze je spokojnucka no a co ze je krpec a ze ma len 4520g

kukujka
10. aug 2011

babule ake cislo veciciek uz nosia vasi drobci??.moja este stale 56,ale uz zacinam pomalicky kupovat aj 64ky