Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@sissika no tie nepovinné tiež dám, len či všetky asi nebude treba veď postupne...napr...syna sa rok čo rok snažíme dať zaočkovať proti kliešťovej encefalitíde..keďže je u nás na západnom Slovensku , Malé Karpaty oblasť največší výskyt kliešťov..a my sa teda radi chodíme do prírody...ale vždy sme buď chorí alebo sme zabudli .... 😒 tak snáď tento rok na jeseň to stihneme 😀
@silviadaisy30 my spinkáme tiež veľmi dobre, cez deň je to troška biednejšie, ale nastane deviata, desiata hodina večer, maličky krásne zaspinká a spinká ako kedy, ale väčšinou do rana do štvrtej, piatej, zobudí sa, len papá a spinká ďalej do siedmej, ôsmej a potom je ten spánok už taký trhaný, ale poobede o tej tretej si tiež dobre pospinká. Včera aj predvčerom som ho musela budiť, lebo tak spal, že som sa bála, že už v noci nebude, ale spinkal aj v noci. zajtra máme krst, tak dúfam, že to zvládne, a nebude moc plakať 🙂
do úst...a cena je 2x48eur aspoň tolko mi povedala moja dr. vraj sa to líši....rotarix bola by škoda keby mi to vyplula...
@sissika áno naraz, aj teraz vypil 220 ml.
@dooscoby inak co sa tyka ockovania, neda mi nespomenut, ze riziko ze dieta dostane cierny kasel je jedna k milionu ale riziko ze bude trpiet vaznymi nasledkami z ockovacej vakciny je jedna k 1750. Ja osobne riskujem za Emmku a Terku ten milion 😎 😎 😎 😎 .
Ja mam najstarsie dieta co po ockovani dostalo az febrilne krce a dlho sme riesili ci to nebude epilepsia, takze z vlastnych skusenosti dakujem neprosim.
Na jednej stranke www.slobodavockovani.sk je uzasny clanok Myty o ockovani.
A oplati sa ho precitat.
http://www.slobodavockovani.sk/news/myty-o-ocko...
Ahojte babenky, prosím Vás kde mám zohnať červenú stužku na ruku. Matej mal včera "zočinu" (neviem ako sa to u vás volá). umyli sme ho čiscom a bol pokoj. Chcela by som tomu predísť a poradili mi červenú stužku na ručičku.
@nenullienka staci ak das nieco cervene do kocika, alebo do postielky.
Ja mam cervene srdiecka. Alebo hrkalku.
Inak ta stuzka sa pletie rucne.
Co je to zočina?
@dooscoby inak na sude neskoncis, len na miestnom urade lebo je to len priestupok takze zaznam nemas a pokutu 330 € dostanes a tou skolkou to mas pravdu, to je troska problem.
@daniela1974 bolí hlava, môžeš vracať, keď sa niekto na teba pozrie a má také zvláštne oči. Moja teta to má keď sa niekto na ňu pozrie a má pre ňu zvláštne oči tak ona odpadáva, vracá a bolí ju hlava, musí sa umyť čiscom.
@nenullienka fuha tak to poznam, moja mama to mava z niektorych ludi a moja svokra to ma zo svojej svokry. Vzdy ked je tu jej svokra, tak teta 3 dni vracia.
To treba ocikanou plienkou utriet babatku tvar. Nie svokre. Ci? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@daniela1974 ano aj u nas hovoria ze ocikanou plienkou poutierat babatku tvar,alebo ze mamka ma babatku oliznut oci aj opaky ruk 😒 este som neskusala,,,a ked je taka svokra tak jej tou okakanou 😀 😀 😀
@9lea jej tak to vam zelam pekny den na zajtra a aby ti maly spinkal pocas tej ceremonie 🙂 my to tiez mame na plane ale neviem kedy,,mozno september alebo oktober uvidime ako stihneme papierovacky.....
@nenullienka Mozes aj zapalit 3 zapalky, po jednej zapalis a zhoreny vrch hodis do pohara s vodou (staci pol pohara vody). Ak to zhorene spadne na dno tak dieta ma z oci. A potom mu spravis krizik na rucky a na celo, par kvapiek das babu do ust. Ja to malemu drobcovi robievam a pomaha to. Aj cervenu nitku ma na rucke a aj tak spadne mu z oci (od druhych ludi).
akoze ja som verim aj na nadprirodzene sily a duchov ti urcite existuju ale verit poveram,ze clovek moze sposobit babatku zoci je podla mna hlupost clovek taku silu v sebe nema su to len vymysli ked uz ludia naozaj nevedia co ich detickam je tak to pripisuju tomuto moj nazor
@kukujka ja tomu tiež moc neverím, ale viac ľúdí mi hovorili, že sa s tým stretli, aj kolegyňa v práci mi spomínala, že jej malinký býval strašne uplakaný a zlý, nepokojný, tak už nevedela čo a urobila mu kúpeľ v tom čistci a voda ostala úplne zamútená a potom už bol úplne spokojný a že viac krát to absolvovala... ťažko povedať, ale asi by som to tiež skúsila keby som si nevedela rady 🙂
@zufzufmeister ano ale co mu sposobilo tie tazkosti nevedia vedia len to co ich odstranilo
@nenullienka a odkiaľ máš ten čistec?
daniela1974 ak rozumiem spravne ty si nedala deticky vobec ockovat? ja som za aj proti, tazko my povedat ci je mensie zlo nedat ockovat alebo dat. suhlasim s nazorom jednej pediatricky ktora povedala ze ked sa prestane ockovat populacia tak vsetky tie epidemie sa vratia, takto su pod kontrolou hoci vznikaju aj nove virusy. v minulosti bolo bezne ze zena mala aj 8 deti a z toho sa dospelosti dozila tak polovica. co ja viem nechcela by som sa vratit do tych cias moru a roznych chorob hoci mat v tele kopec chemie tiez nie je ziadna vyhra 😖 neviem posudit co je pravda a co nie kedze kazdy tvrdi daco ine, ja deti dam zaockovat ale kto neda tak to je jeho volba a mala by byt respektovana.
@dooscoby volba mojho muza je nastastie taka ako moja a ockovat Emu nebudeme. Uz sme si odlozili peniazky na pokutu 😀.
Je taktiez vela tvrdeni, ze nove epidemie su preve kvoli ockovaniu. Je dobre vsetko poznat z oboch stran 😀. Prejdi si tu stranku slobodavockovani.sk. Moj muz si denne surfuje aj cudzie stranky a kedze je jazykovo velmi zdatny, presiel si clanky o ockovani uz aj zo sveta.
Ja za seba a svoje deti tvrdim ze radcej risknem tu chorobu ako jednu k milionu ako neziaduce ucinky jedna k 1750.
Ked sa ockuje, virus mutuje, zaockujes pneumokoky a ohrozis dieta A19 pneumokokom alebo zapalom pluc - neziaduce ucinky sa vobec nezverejnuju, ohrozilo by to statny rozpocet rozpocet farmaceutickych spolocnosti ich cesty na jachtach a v neposlednom rade ajr rodinny rozpocet lekarov, lebo oni maju z dodrziavania ockovacieho kalendara a z ockovacich vakcin dost vysoky financny benefit.
Ja nie som proti ockovaniu - ked sa vyvinu ockovacie latky take, ktore neohrozia moje deti este vo vacsej miere.
Apropo: terajsie hexavakciny su humus 100 x vacsi ako boli predtym a su dodavane do SR len preto, ze syn pana ministra zdravotnictva dostal vyhradne pravo dodavat ich do SR. Ma na to exkluzivitu.
Kedze je tu cca milion deti, ak ma na jednej vakcine len blbe € zisk krat milion - vieme si vypocitat, ze?
Ak mi niekto chce tvrdit, ze je toto koser a je to kvoli zdraviu deti a obyvatelstva, musim sa smiat.
@silviadaisy30 😀 ja mam nastastie taku zlatu svokricku, ze by ma to nenapadlo.
keby jej nebolo tak sa zcvoknem aj z deti aj z varenia a prania a nakoniec aj z jej syna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ona je taky moj anjel strazny.
daniela1974 no ty dnesny lekari su ako obchodni dealeri, vzdy ked tam idem tak my napcha do ruky kopec lekarov od hipp, johnson pritom je dokazane ze na tu kozmetiku je prave najviac alergii a pouzivaju ju aj v porodniciach. ved takemu mimi staci cista voda, maleho este stale kupem v cistej vodicke a kremikujem minimalne popripadne pouzivam kozmetiku prirodnu. to iste aj umele mlieka ved to je cista chemia, mozno naozaj je lepsia volba kravske mlieko. taky nutrilon ma brutalnu reklamu ale tazko povedat co obsahuje naozaj. hold dnesny svet je komercny, plny stresu atd. nenavyberas si velmi
@daniela1974 tak to je fajn to nie kazdy moze to o svojej povedat,,,no ja sa tiez stazovat nemozem aspon zatial nie a dufam ze to dlho takto vydrzi 🙂 🙂 aspon by som si zelala....
@mimca20 ahoj tak toto robime aj mi s tymi zapalkami uz roky rokuce ci detom ci ja sama sebe,,,a zatial stale pomohlo,,,niekedy mi nepomaha nic ine ani tabletky ani nic ale zapalky ano 🙂 🙂 stale ich mam po ruke..uz dlho som to nerobila nemusela som ale zato moja sestra kvoli svokre aj par krat do tyzdna 😠 😠
@daniela1974 tak to ja pekné mať takú svokru...až ti závidím 🙂 no ja také šťastie nemám, ale nejako to zvládnem snáď 😒

@dooscoby veď ja tie povinné určite dám, len neviem čo s tými nepovinnými ... veď aj toho je tak veľa ...