icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

mipolka
24. aug 2011

@fleuerette Tak to mam aj ja obcas zle svedomie, ale to sa neda venovat 100 % pozornosti len dietatku, ja ked Klarku dam pod hrazdicku tak rozprava o sto sest, necham ju tak a prihovorim sa jej len obcas.... ked zase varim, tak ju dam do autosedacky, tu cvaknem na kocik a mala je cely cas pri mne (aspon sa vykaka, dobre sa jej v tej polohe kaka 🙂 ) a ja jej vysvetlijem co akoze robim 🙂 ...no snazim sa, a ked je nahodou kludna a tichucka, co je momentalne malokedy, tak ju necham tak, dost si jej uzijem, ked sa jeduje, nosenie, rozpravanie, spievanie......a vselico mozne, ja mam dost hyperaktivne dieta 😀

zufzufmeister
24. aug 2011

Baby a koľko kvapiek toho esmupisanu dávate?

kukujka
24. aug 2011

@zufzufmeister ked liu bolievalo brusko tak som jej 4-5kvapiek na cumlik

fleuerette
24. aug 2011

@zufzufmeister ja dávam som dávala do každej fľašky 15 - 20 kvapiek, teraz už do môjho mliečka nedávam, len do UM po 20 kvapiek.

fleuerette
24. aug 2011

Druhý pokus o výber farby na kočík 😀 😀 😀 , ale musíme čakať 3 týždňe

kaara1980
24. aug 2011

@zufzufmeister má sa dávať 25 kvapiek pri každom papaní.Mne sa to zdá veľa.Najskôr som dávala ráno a večer len 15 kvapiek.Teraz už dávam len večer

kaara1980
24. aug 2011

@fleuerette mne v tej hojdačke nejak nechce byť,ale ona ani v autosedačke nerada ☹
@lucire aj Kubko začína byť taký nejaký precitlivelý ☹ .Začala ho tá noha po očkovaní bolieť,takže ešte aj do vane sme ho museli odniesť.Teraz si pokryvkáva ☹

sissika
24. aug 2011

@zufzufmeister my dávame sabsimplex, nám espumisan nepomohol, a takisto kojím, plus dokrmujem nutrilonom, dávam aj probiotiká ... ale darí sa nám tak všelijak, raz to ide veľmi dobre, potom cvičíme, aby sa konečne vykakal a niekedy pomôže len tá rúrka ...

9lea
24. aug 2011

@sissika
@zufzufmeister
nejak vám to nezávidim, že sa tak s kakaním trápite, klop,klop mojemu to ide od národenia same a každý deň 3 alebo 4 krát, tak ho aspon netlačí a má voľné brušinko. hoci sa viacej naperiem, keďže mi stihne vždy niečo okakať, plus sa mu minule podarilo okakať celú autosedačku 🙂

katinka71
24. aug 2011

@sissika aj moj mal problem s kakanim ked som davala sabsimplex aj probiotika ja som davala biogaiu ale tu som vysadila,teraz nemame problem kaka pravidelne o 6 h rano,davam mu iba sab do kazdej flase s mliekom

sisi0211
25. aug 2011

Od 6:45 som na terase v pyzame, na lehatku 😀, v tieni...
Pomaly sa ale asi poberiem dnu, zavriem vsetky okna a zatiahnem zaluzie, proste bunker 😀
Vy ako?

benice
25. aug 2011

@sisi0211 Ahoj, tak ja mám už žalúzie zatiahnuté nonstop a vetrám od rána ... Vonku som dnes ešte nebola a ak bude taký hic ako včera, tak sa tam ani veľmi nebudem hrnúť ...

sisi0211
25. aug 2011

@benice Vcera o pol druhej poobede u nas bolo 47,5 C!!!!!

kaara1980
25. aug 2011

no konečne mám kontrolu po 6nedelí za sebou.Aj vám hneď brali cytologiu a krv na krvný obraz? 😕
Od večera má Kubko horúčky ☹ ,asi reakcia na očkovanie.Chudák,taký je ako máčik.Aj ho noha bolí kde ho pichli.

fleuerette
25. aug 2011

@sisi0211 podobne 😀 , i keď ja som to vyriešila tak, že malý v tieni ja na slniečku, xixi.... o 10 sme sa pobrali dnu, napapali tak hádam trochu pospí, teraz sa jeduje na gauči lebo nie a nie zaspať

fleuerette
25. aug 2011

tak už zaspal.................... idem ja zasa trochu nachytať bronz 😎

fleuerette
25. aug 2011

no a už sme hore...... mamina krásne opálená, bábo do ružova vyspinkané.... tomu sa hovorí materská dovolenka 😀 😀 😀

sisi0211
25. aug 2011

@fleuerette no, ja do piatej nevytiahnem paty z domu 😀 😀 😀

kukujka
25. aug 2011

esteze sme boli na prechadzke rano od osmej do desiatej inak by sme dnes von ani nevysli fuuuuj riadne teplo

kukujka
25. aug 2011

@kaara1980 mne nebrali kontrolny odbre na ko co som sa divila lebo z nemocnici som odisla s hroznym krvnym obrazom a este som aj transfuziu odmietla

fleuerette
25. aug 2011

@sisi0211 joj to ja zasa milujem slnko a teplo, je fakt že pár týždňov po pôrode som bola z tepla na nervy, už som sa aj bála, že to tak zostane 😠 . Ale našťastie nie.
Takže zasa môžem byť na slnku od rána do večera. S mimi je to trochu komplikovanejšie, ale dá sa. Teraz sme sa napapali, počkala som pol hodinku, potom som malého okúpala vo vlažnej vode, trochu si zašantil vo vaničke, dala som ho na gauč trocha poškrabkala po chrbátiku a zasa pekne búva, takže beriem bebyfón, a šum ho do bazéna a na slniečko 😀 😀 😀

sissika
25. aug 2011

@fleuerette jak ti je dobre, môj v týchto teplách nedokáže zaspať ...

fleuerette
25. aug 2011

@sissika a skúšala si okúpať vo vlažnej vode

lucire
25. aug 2011

@fleuerette no tak je to určite dosť náročné, moja zasa nechce byť v lehátku, ktoré som kúpila, že ak budeme hore nech sa pozerá čo robia ostatní, no to ju vôbec nebaví...

lucire
25. aug 2011

@sissika ani moja včera nespala od tretej do deviatej...teda driemkala po dvadsiatich minutách sa budila...a na ruky som ju nechcela brať však by sme sa obe od seba zohrievali ešte viac...

kaara1980
25. aug 2011

@kukujka to aj ja som mala ale len počas tehu,keď mi brali po pôrode krv,tak dr nič nevravel,tak to bolo asi ok.Len moja gyndoška chce asi vedieť,či sa to zas nezhoršilo

kaara1980
25. aug 2011

@fleuerette ježíš,tak to ťa obdivujem.Ja teplo nenávidím.Ja keby bolo meter snehu a -15st,ale toto je neznášam 😠

simika23
25. aug 2011

Aj chodite na prechadzky v takomto teple??..ja uz som nebola s malou odkedy sú tieto tropicke horúčavy..ešteže chvalabohu mame zahradu a vecer ju dam aspon na chvilku do kocika.. ☹

lencita
25. aug 2011

baby musim sa vam pochvalit 😉 dnes som mala statnice aaaaa uz je zo mna zachranarka 🙂 a malicky bol so mnou a celu dobu bol poslusny a tichucky 🙂

silviadaisy30
25. aug 2011

@lencita jeeeeej gratulujem 🙂