icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukucka26
31. aug 2011

@simika23 netrap sa ja mam 1 a 2 mesaice stareho chlapceka a to robim doteraz a je velky a som nestastna 😉

danula2
31. aug 2011

@kukucka26 ????????

kukucka26
31. aug 2011

@danula2 ano co?

danula2
31. aug 2011

@kukucka26 prispevok 14:01 bol adresovany mne?

kukucka26
31. aug 2011

co sa tyka testu ?ano

kukucka26
31. aug 2011

dufam ze tito vyjde a to budes mat kedy termin ako ja?
@danula2

danula2
31. aug 2011

@kukucka26 ja nie som tehotna! 😅 😅 😅

simika23
31. aug 2011

@dooscoby to s tou stolicou zelenou a neznamena to ze je hladna?? vacsinou mava zltu alebo taku zlthohnedu alebo aka to je roznej konzistencie..ale zelenu casto nema mala ju tak maximalne 5 krat alebo tak nejak....a tiez nemavam nejak moc naliate prsia - iba v noci citim ze sú naliate a to aj lepsie cuca...no neviem tolko otazok a tolko odpovedi existuje ze uz mi z toho vsetkeho sibe...hlavne nech je malinka spokojna potom som aj ja...dnes je to o nieco zas lepsie u nas sa to meni s tou jej naladou kazdy den 😒

kukucka26
31. aug 2011

tak neviem ako sa toomylom stalo ze tebe som to pisala nie ty si mala napisane ze si sa testovala a mas // ciarky a si brala lieky?

danula2
31. aug 2011

@kukucka26 jj omylom 😉

kukujka
31. aug 2011

no liuska spi a ja som stihla uvarit na obedik rezniky a zeleninovy salat bola som uz vlmi leniva tak som urobila zemiakovu kasu s prasku ten moj aj tak nezisti rozdiel.posledne dni mala zas dako pomenej papka ale zato v noci sa vie najest poriadne potaha si aj 15minut co je u nej rekord zycajne len 4-7minut

dooscoby
31. aug 2011

simika23 no uz su aj nazory ze nie, je viac pricin dieta pije len predne mliecko treba upravit techniku dojcenia, moze to byt aj zo stravy matky vtedy sa odporuca vyradit vsetky mliecne vyrobky. mne sa zda ze trend je taky ze treba sledovat pocet mokrych plienok a stolicu hoci po 6 tyzdni tusim uz staci aj raz za tyzden ale to musi byt poriadny naklad 😀 . u nas je to tiez raz tak raz tak ten resim sa este tvori, neboj este mesiac dva a bude fajn

simika23
31. aug 2011

@dooscoby len ja som nestastna z toho ze v noci pekne spinkala a teraz nejak nevie vecer poriadne zaspat furt sa budi je nejaka nepokojna a dnes to o 4 rano ze sa zobudila tak to bolo prvy krat po 2 mesiacoch...je pravda ze sa nevedela vykakat ale ani neviem co som takeho zleho zjedla --uz niekedy normalne neviem co mozem a co nie

dooscoby
31. aug 2011

simika23 moj od tej 4 rana spi ale nepokojne...ja viac menej uz nadranom spim len na pol oka..kruti sa, cestuje po postielke, sem tam zamrnka...vacsinou ho uz beriem k sebe a davam ho spat na brusko...u nas sa vecer uspava hodku dakedy aj hodku a pol...raz dudlik dalsi krat nakojit a vacsinou do tej hodiny zaberie...mozno tym ze mam druhom uz dako neriesim...ked nechces spat nespi, ked nechces jest nejedz ved si das neskor. pri prvom som bola v kuse v strese a teraz si to uz konecne uzivam. tohto napr. uz od 3 tyzdna vlacim kade tade a pri malej som sa bala do 6 tyzdnov vystrcit paty z domu. ver pridu casy kedy to budes chciet vratit, ono to strasne rychlo leti

simika23
31. aug 2011

@dooscoby moze byt ze tym ze je prvorodena som tak viacmenej v strese a ocakavam nejake zazraky od tej malej...a to ze to leti je pravda- uz teraz rastie rychlo a zachvilku uz bude velka a mne bude luto ze uz nie je malinke babo 😒 😒 😒

dooscoby
31. aug 2011

simika23 pri Dankovi jem viac menej vsetko a tak aj vyzeram ☹ pri malej som do pol roka dietovala a teraz mam veci hlavne co nafukuju vyradene z jedalnicka ale obcas si dam cokoladku, zmrzka na dennom poriadku, aj cerstvy chlebik. vcera my moja maserka odporucila pit mlieko ale vraj len prevarene kvoli kojeniu ze to potom nie je take tazke pre tie dietky ale aj tak sa toho bojim. jogurty , acidko pohoda ale mlieko asi este pockam. musis odskusat, kamoska nemohla rajciny lebo sa jej mala vyhadzala a predstav si skusila o par tyzdnov neskor a mala bola okik. tie crievka sa im stale vyvijaju ale od 3 mesiaca uz mozes aj veci co nafukuj samozrejme v malom mnoztsve a postupne pridavat ved o par mesiacov to budu sami papkat nech si zvykaju

dooscoby
31. aug 2011

utekam ja od netu lebo musim po starsiu do jasiel a tento nezmar si snad zdriemne viac ako na pol hodku

kaara1980
31. aug 2011

@zufzufmeister 😀 tak tiež veselé...ale však to že ste mali dieťatko po roku,je ešte v pohode.Moja spolužiačka sa ,musela, vydávať po mesačnom chodení a kamoška po prvom sexe s jej novým priateľom 😀 .Ale obe ostali so svojími mužmi a obe asi tak cca pred rokom porodili druhé dieťa 😉 .Takže asi čo má byť tak to sa stane a koho máš stretnúť,tak ho stretneš
@simika23 takže moja Lucka je len dojčená a cez deň občas pýta aj niekoľko krát za hodinu,v noci maximálne pýta 3x,ale cez deň podchvíľou.Záleží odo dňa.Inak ja to neriešim,priberá ako má,takže keď pýta,tak vytiahnem ,cecátko, 😉 A kýcha vkuse,šušníky má každý deň,občas jej vytečie priesvitný soplík,ale to úplne miniatúrny .Keď mal Jakub ako miminko nádchu,to bola iná sila,nemohol dýchať,tieklo mu to von aj do krku... ☹

simika23
31. aug 2011

@kaara1980 no pekne tak aspon niesom sama co tak casto koji...vidim ze vsetky mame v podstate to iste s tymi nasimi detickami...

lucia1181
31. aug 2011

caute kočky,dnes sme boli v poradni,maly mal vcera 3 mesiace...nase miery su 6210 g a 63 cm 🙂.lekarka ho dala na brusko a povedala,ze no tak sa predved a Lukasko sa jej odplazil prec 🙂.inac krasne sa zahra sam aj hodinku niekedy,ale ked ma zly den,tak by sa nosil iba na rukach.mame taky srdieckovy vankusik,ktory ma oci a usta a maly mu taaaak rozprava,ze obcas nechapem z neho 🙂.drobec je len na materskom mlieku,neprikrmujem a pekne pribera chvalabohu.pozeram,ze riesite ako casto kojite.ja tiez nedodrzujem tie 3 hodinove odstupy,ked si maly vypyta,tak mu dam papat,niekedy aj kazdu hodinku,ale vtedy si len par krat potiahne a staci mu.

a takyto fesak veliky je uz zo mna 🙂

nenullienka
31. aug 2011

@zajo79 ja mu nejdem vôbec zavariť. Jeden krát mu nemôže ublížiť. A v sedačke sedáva.

kaara1980
31. aug 2011

inak baby,môj synovec mal 19teho 6 mesiacov.Od 5tich mesiacov bol sám na štyroch,keď mal presne pol roka sa pohol dopredu a už štvornoškuje ako divý a dnes sa sám postavil.Niektoré deti sú superrýchle,len ich nesmiete nútiť.Pritom sám ešte nedokáže sedieť,sadne,ale prekotí ho po chvílke 😀 Zajtra tam ideme a som na neho fakt zvedavá,keď sme tam boli pred 2týždňami,len ,štartoval, na štyroch-hompáľal sa dopredu a dozadu 😉

kaara1980
31. aug 2011

@lucia1181 kukám,že tiež športujete okolo hrádze 😉 .My tu máme dllllhú,aspoň sa má človek kde poprechádzať

ada222
31. aug 2011

@ajjkas Ahoj, ano mam osobnu skusenost, ze ked som si odsavala mliecko a to davala malej, potom sa mi horsie prisavala, nastastie sme to dokazali casom odstranit, kedze som flasu prestala pouzivat. Kamaratkinmu malemu v nemocnici tiez davali flaskou jej odsate mliecko a maly sa jej uz potom nevedel prisat, tak musela zacat davat umele lebo jej sa zacalo stracat aj ked si odsavala. Samozrejme niektore deti v pohode vedia striedat prsnik s flaskou, ale niektore velmi rychlo spohodlneju. Proti umelemu nemam nic, no naco ho davat, ked ma dost svojho mliecka a castejsim prikladanim sa moze podarit este zvysit produkciu. Tiez sa mi uz stalo, ze som mala menej mlieka ked som kojila z jedneho prsnika, po kojeni mala stale este pytala najma cez den, no zacala som davat obidva prsniky striedavo a este aj odsavat co mala nevytiahla a mliecko sa krasne rozbehlo... 😉

lucia1181
31. aug 2011

@kaara1980 anooo,je to tam super,nahodime korculky a ide sa 🙂,aj malemu sa tam paci,spinka aj 3 hodiny vonku 🙂

kukujka
31. aug 2011

tak zajtra odchadzame na 4dni na dovolenku do jasnej dufam,ze nam to vynde podla predstav.tak sa tu zatial majte pekne a detickynech posluchaju

sissika
31. aug 2011

@kukujka prajem krásny výlet ...

nattaly8
31. aug 2011

@simika23 prepac, ze az teraz, tu je cislo ( ak by si teda niekedy potrebovala) na laktacnu poradkynu Vierku Cervenu
0904 819948
papa

katinka71
31. aug 2011

@kukujka prajem vam prijemnu dovolenku a nech malicka poslucha a pekne spinka,co urcite bude