Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@katinka71 ale ved aj ty by si ešte jedno zvládla 🙂
@katinka71 ja ho zatiaľ neplánujem, ani prvé sme neplánovali, jednoducho prišlo a je medzi nami, také niečo som ja nikdy neplánovala, hoci niektorí ľudia to vedia perfektne všetko do bodky plánovať, ja akosi nie, život beží a beriem to čo mi prináša, samozrejme, že každý človek si vie naplanovať deň alebo niečo čo by chcel robiť, ale isto si neplanujem, že budúci rok budem chcieť mať dieťa, tak ho aj budem mať, takto nie.
@zufzufmeister dalsie tehotenstvo uz nemam indikovane,a susedove deti uz po mne vykrikuju babka,babka(oma,oma),starsi syn ma uz 19 rokov tak si pockam na vnuca
@katinka71 no tak tie susedove deti vybi... No téééda, ešte asi babku nevideli....
@9lea prve tehotenstvo som si neplanovala,ale druhe babo ano lebo som mala casovu tiesen,podarilo sa to az na druhy krat .prvy krat som potratila v 12 tyzdni 3 mesiace pred otehotnenim s Marcom,pre manzela je to prve dieta v 44 rokoch,pri jakubovi som si pisala dennik kedy v ktorom mesiaci co uz robil teraz po rokoch si to porovnavam s Marcom,lebo aj termin porodu som mala rovnaky datum pri oboch detoch
Ahojte chcem sa opýtať ked idete na návštevu k niekomu napr. k svokrovcom asi po týždni ako to znášajú vaše detičky?..lebo tá moja to tam prerevala, bola nervozna jednoducho iná ako ked je doma...a o tom ze tam nevie vobec spat ani nehovorím...normálne sa s nou aj bojím niekam ist lebo to cele prereve ☹ ☹ ☹ ☹ má tu ešte niekto také uplakané dieťa ako ja?? smrk
ja so m plánovala obe tehotenstvá... to prvé bol trochu problém a vyčakali sme sa a to druhé úplne naljepšie (posledná šanca bola na dovolenke a vyšlo mi to na deň, bez liekov, hormónov a pomoci dr) 😀
Dnes máme doma párty, tak od rána chystám šaláty, chuťovky, pečiem koláč... príde naša partia (asi 7 ľudí) MM mal narodky a prídu konečne oficiálne pozrieť Zuzku, tak sa teším, že nejaká zmena 😝
Prajem pekný víkend, zajtra ráno ideme k našim, tam sa koná haruľová show - bude na námestí súťaž v pečení harule, budú súťaže, program... huráá
Ja som planovala tiez obe tehu.Prve som mala cerstvych 18 ked mim praskli cysty na vajecnikoch a zachranili ma o 5minut 12 na krvacanie do brucha.Po operacii mi bola nasadena na 2mesiace antikoncepcia a po nek doporucene otehotnit,kedze som mala priatela s ktorym som uz chodila 3roky tak som nevahala.Sice som bola v 3.rocniku na strednej ale vystrasilo ma co mi doktori hovorili,nastastie sa podarilo na prvy krat,skolu som zvladla usposne za pomoci mojej maminky.Ked mal Samko rok som potratila v 12tyzdni a od vtedy same zapaly a vytoky.Takze same lieky a pod.Stale sme odkladali druhe babatko,bala som sa ze sa to znovu zopakuje,no napokon sa tak nestalo a som velmi stastna.I ked ma nastrasili v 16tt a povedali ze podla krvnych vysledkov sa moze stat ze dieta bude mat downov syndrom,myslela som na to najhorsie,ale verila som ze to nie je pravda a ved uz tolko krat sa lekari zmylili ked sa spoliehali na vysledky.Teraz som sa aj smiala,ze po par rokoch ked nam uz dti vyrastu a rozutekaju sa zeby som aj tretie privitala ak sa bude dat,ale skonstatovala som ze na dnesnu dobu dve stacia.
Ma niektora z vas skusenosti s Bebilonom (polsky Nutrilon)- nas Nutrilon??? Dikes
Ma niektora z vas skusenost - nakupovat Nutrilon cez internet???
@zufzufmeister
@janka830 ja som strasne zozlietany typ cloveka nevydrzim sediet doma ved aj teraz ma moje dieta tri mesiace a polovicu svojho zivota stravila mimo domu a spat v cudzom prostredi pre nu uz nieje ziadny problem preto by som hned chcela druhe babo aby spolu odrastli a mohli sa zas realizovat rozne vylety a mohli sme pobehat vsetky mozne miesta mna by asi dost brzdilo keby uz mala lia 5rokov a potom dalsie babo
no zajtra idem robit zdravotnicku na hokej.sice hokej nemam rada,ale aspon trosku zmeny na dve hodinky.dufam,ze to moj drobcek zajtra zvladne bude ju strazit sestra tak verim,ze vsetko bude za ten cas oki
@kaara1980 takú menšiu, 30ludí a večer asi ešte 15 príde, no už aby bol zajtra večer
@simika23 ahoj Matej je taký istý, keď je niekde v cudzom tak on neplače, ale sa povracia alebo je nervózny, nechce vôbec spať. No a od svokrovcov chodí pravidelne s revom ☹ 😖 😀 🙂 , napr. v pondelok reval 3 hod. v kuse, potom zaspal a po zobudení už bolo zase fajn. Neviem prečo to tam neznáša 😅 😅 😅 😅
@andrejecka tak aby všetko zajtra dobre dopadlo ...
dnešný deň, niečo nenormálne, ja neviem, čo je s malým, ale vkuse plače, potom sa mi aj povrackal a plakal zase ďalej, ani na rukách nie je dobre, ani v kočíku nie je dobre, už aj teplotu som mu merala, našťastie nemá, ale tak prečo plače celý deň???
@nenullienka no moja vcera u svokrovcov prerevala cely den a potom sme dosli domov sa nevedela este 2 hodiny ukludnit , neviem ci to bola celodenna kolika alebo co ale potom mi zaspala o jedenastej do piatej rana bez zobudenia--chuderka taká bola vystavena ☹
@kukujka no inak to moze byt...to sa nezdá ale detičky to velmi dobre cítia ci sú pri mamicke, pri ocinkovi alebo pri cudzom... niektoré viac iné menej..a tá moja je z tých citlivejších..ale verím tomu že to prejde a bude lepšie...tak ako postupne odchádza kolika tak aj toto bude lepšie...klop klop
@simika23 my cestujeme už od dvoch týždňov, smer slovensko nemecko a späť, už štyri krát malý zvládol 1000 km bez problémov, nemá problém spať hocikde, on ma totiž už svoj režim, tak sa viem už približne zariadiť čo a ako, kedy kde, čo musí mať ale splnené je, že keď nastane 20:00 tak už nezaspí pri hluku, musí mať ticho a svietim len malou lampou a zaspinká a spinká až do tej štvrtej, piatej kedy sa budí na papanie. Naposledy teraz v sobotu keď mala moja sestra svadbu, prizerala mi ho jedna známa, tak zaspinkal krásne o pol deviatej a spinkal do piatej rána u nich doma, čiže sme sa na svadbe super zabavili, taký dobručký je 🙂
@simika23 len kojím, fľašu nechce ani za svet chytiť, aj keď som sa skúšala odstriekať a dať mu z fľaše moje mlieko tak nič, dudeľ to isté, ale s tým už bojujem od začiatku a pomaly budem mať úspech, lebo už sa mu podarilo pár krat chytiť a už mi aj dva krát s dudľom zaspinkal, tak hádam sa to naučime 🙂

baby zavidim vam v dobrom planovanie dalsich babätiek,prajem vam nech vam to tak vyjde ako si to naplanujete