Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@9lea no to moja robi uz asi 2 tyzdne a hlavne ked je na lehatku,tu jej to ide lahsie uz ako keby sa chcela posadit,,,a poleziacky to asi tyzden ale nie furt jej to je este trocha namahave tak skusi parkrat za sebou neide necha tak.... 🙂
@silviadaisy30 nekupuj poslem ti ,mam avent a je mi nanic,Marco nechce cajik ani vodicku pit
@katinka71 🙂 tak to by bolo fajn.. akoze vodicku som jej neskusala dat,,,
ale raz asi pred pesiacom a pol sme boli z domu prec a mala som so sebou cajik,bola hladna chudinka a vypila celu flasu a od vtedy ani glg nechce...
Dnes som ako mechom praštená, už týždeň som sa poriadne nevyspala, tak to bude asi tým. Lukáš sa mi začal budiť okolo pol noci. Predtým vydržal s prvým papaním tak do 3 - 4. Začínam premýšľať o nejakých kašičkách na noc, aby sa poriadne napapal. Viem, že nenu už dáva zeleninku, to ešte nemám odvahu, ale tie pokračovacie hustejšie mliečka by možno stačili. Luky má 3,5 mesiaca, tak neviem.
Ste ešte všetky na mliečku či na UM? Nepremýšľate o niečom "hustejšom"?
@fleuerette ved to aj ja rozmyslam lebo ako som pisala mala sa zacala v noci castejsie budit a aja si myslim ze uz ju to miecko az tak nezasyti,,ale dok povedal ze od ukonceneho 4 mesiaca mam zacat s prikrmovanim a dodal ze lyzickou 🙂 takze to bude zeleninka zemiacik a mrkvicka
baby dakujem za povzbudive slova 🙂 dufam ze aj ja raz najdem toho najlepsieho muza pre mna a najlepsieho tatka pre Lea...
@fleuerette ja som tiez nad tym uvazovala lebo moja lia papa ako blcha tak som dufala,ze pri kasickach by sa viac rozjedla lenze ona je plne kojena tak neviem ci budeme moct zacat uz od 4teho mesiaca a vsetci mi vravia,ze najprv treba zacat mrkvou a nie kasickou tak som uz s toho uplny debil
@lencita Drž sa, verím, že to zvládneš a verím, že máš obavy, ale ono niekedy je to tak lepšie, aj keď neviem čo bolo medzi vami, ono sa to ešte všelijako môže vyvinúť, ale každopádne to zvádneš určite, lebo budeš musieť kvoli maličkému... Držím palce... Hlavne myslieť pozitívne...
tak my zatiaľ zo spaním ešte v noci problém nemáme, hoci cez deň toho veľa nenaspí a kojíme každú hodinu alebo každé dve, tak sa asi cez deň poriadne napapá a v noci mu to stačí, o prikrmovaní ešte ani nerozmýšľam, ale keď začne vyvádzať tak ako tie vaše deťúrence už budem asi aj ja uvažovať.
@zufzufmeister dakujem
Práve mi volala mamka. Zomrela mi krstná. Prečo to musí vždy tak byť, že jeden do rodiny a jeden z rodiny 😢 😢 😢
@fleuerette uprimnu sustrast prajem ☹
tak dnes som bola robit zdravotacku na hokejbale najprv som sa nudila a nebavilo ma to,ale potom sa mi to aj zacalo pacit.takze idem aj nabuduce.lia bola doma so sestrou a zvladla to bezo mna skvele
@fleuerette úprimnú sústrasť ☹
dnes sme absolvovali výlet do Pezinka na vinobranie.Malá celý čas-4 a pol hodiny spala 😕 ,až som bola z toho prekvapená.Ani tá hlasná hudba ju pri kolotočoch ju nezobudila.No a ja som si kúpila hroznový mušt bez alkoholu a už som ho vypila hádam liter a pevne dúfam,že z neho nič malej nebude,ale keď je to také dobrééé.Pila som to teraz prvý krát v živote 😅 .Lucke som kúpila takú tú hračku na kolieskach,čo je na takej dlhej tyči.Keď bol Kubko malý,tak to mala susedina dcéra a malo to veľký úspech 😉
@fleuerette uprimnu sustrast.Aj u nas to tak je uz vela generacii,povedal raz ktosi ze to je prekliatie z minulosti,no neviem
Baby kupete drobcov kazdy den?A v com vo vanicke,ci vo vedierku,ta moja sa uz do vanicky nezmesti,skusila som si ju supnut so mnou do vane,no vytesena strasne,ale kazdy vecer sa mi nechce napustat plnu vanu.Ja ju totizto kupem kazdy vecer,tak si uz na to zvykla,ze neviem ked prestanem a predlzim intervaly ci pokojne zaspi.Inak posledne 2dni mi odmieta prsnik,strasne place a trha sa od neho,aj tym malo cez den pije.Inak je usoplena asi odomna ochorela,chudiatko
@fleuerette uprimnu sustrast prajem
@lencita no ak ti môžem poradiť,choď cez súd.Daj si žiadosť o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti a zároveň žiadaj výživné.Skús sa ale predtým dohodnúť s otcom,ale určite to spečaťte súdom.Nikdy nevieš čo sa stane...Nieje to síce 100percentné,ale vždy je dobré mať papier .Tak si aj dohodnete stretávanie atď.Ja som to tak riešila,pretože som nechcela riskovať,že mi raz bývalý nedonesie syna späť.Po roku sa aj tak vykašľal na stretávanie a o malého sa nezaujíma vôbec.A s tým,že to na teba doľahlo...ešte to bude dlho a často.Sústreď sa na malého,on je ten čo ťa potrebuje a bude ľúbiť bezvýhradne.....A však možno sa to všetko napraví a vrátite sa k sebe.Hlavne hlavu hore 😉
@fleuerette uprimnu sustrast prajem
@koc1nka ja moju nekupem kazdy den,kazdy 3 den...a aj mne sa moja zacala odsuvat od prsnika ale len teraz 2 ci 3 dni to pozorujem,najprv saje par minut a potom sa odtrhava a place pri tom ale zaroven sa hned aj vracia k nemu a chce pit a zas sa odvrati ako keby jej neslo alebo nechutilo no neviem co to ma znamenat...potom ju necham tak a skusim zas tak o hodinku
@koc1nka my sa kupeme kazdy den vo vanicke,zatial sa zmesti,jedine co vecer zabera na nasho urevaneho Marca,ked vidi ze v kupelni tak sa smeje a potom sa ukludni ze sa napapa a hned spi,ak by som to neurobila tak vrieska do neviemkedy,nostek kazdy den vyplachujem baby morskou solou,ked ma iba trosku upchaty tak je nervozny
@koc1nka
nekupem kazdy den, ale raz za dva dni. vynimocne za tri, ak maly zaspinka skor, a nestihame sa okupat, ale to ho kupem potom doobeda na druhy den. ale ked boli horucavy, tak bol aj 2x vo vanicke za den len na taky preplach. no zadocek mu kupkam dalo by sa povedat denne len tak v umyvadle, hlavne ked vela nakaka.
@kaara1980 ja tiez rozmyslam nad vedierko,bo kupovat vacsiu vanicku,tak neviem kde by sme ju dali.Daju sa ti malej dobre vlasky umyvat?Ja malej davam pravidelne physiomer do nosteka,bo doteraz mala take susniky z mliewka,niekedynormalne kozy inokedy soplik,tak som jej to vytiahla vat.tycinkou a vyplachla.No mne stejne z laveho ide menej mliecka,ale to ju vzdy dam aj na pravy,no ale to su take vriesky ako keby ju z koze drali.Co ona niekedy pri nich doraba,skusala som aj polohu zmenit a nic,jedine co pije bez odporu je v noci,ospata,tak saje o 106.

@silviadaisy30 cajik davam len ked su vysopke teploty a ked sme vonku inak nie