icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
1. okt 2011

@mimca20 jaaaaaaj, keby nám tak kakal ...

sissika
1. okt 2011

@ivusik33 ani náš nezdvihne hlavičku, keď leží na chrbátiku, prsty mi chytí, ale neťahá sa, a keď ťahám ja, tak hlavička ostane dole ... a to sme aj starší ...

mimca20
1. okt 2011

@sissika Tak to verim, si pisala skor, ze mate problemiky s kakanim. A dnes sme mali paradnu noc: Zaspal o 21:oo a vstal o 4:30, a hned o 5tej zaspal a tahal do 8mej. Uvidime aky bude tento slnecny dnik. Drzte sa.

zufzufmeister
1. okt 2011

@sissika Náš malý tiež sa sám neťahá do sedu a keď ho ťahám najprv zakláňa hlavičku, ale potom ked pochopí o čo ide, tak ju už dokáže udržať od začiatku až hore a späť tiež... Ono to je fakt individuálne a podľa mňa sa to zmení zo dňa na deň, proste už veľa vecí bolo také, že sa mi zdalo, že nejako oneskorene reaguje a ono fakt všetky deti sú iné... Inak nechápem ako sa tie deti dokážu pretočiť z chrbta na brucho.... Ved to musí byť riadna fuška pre nich, fakt si to neviem predstaviť ako to dokážu, veď to musí byť dosť náročné 🙂 uvidím, kedy ma jakub prekvapí... ale zatiaľ sa mi nezdá, naopak sa ale prekoprcne, ale nie cielene podľa mňa proste ked spekuluje, tak zdvihne jednu ruku a proste ho to zaváži a prekotí sa... 🙂

simika23
1. okt 2011

@zufzufmeister ani moja sa mi nezda ze by sa mala prevratit z chrbatika na brusko..ani náznak..ale naopak sa jej to uz tiez podarilo a niekedy sa mi zda ze to aj chce 🙂

fleuerette
1. okt 2011

@dooscoby
@kukujka tak výsledky testu baby 😀 , čo sa týkalo papania, tak o tej19.00 200 ml Hami, druhé papanie sme mali o 3.00 ale spapal iba 100 ml, namiesto klasickej 150. Potom už až ako vždy pred prvým spaním o 9:30. Tak neviem, uvidíme ešte túto noc. Čo sa týka ale spania tak des, začal dvíhať nohy o 11:30, do tej tretej som ho asi 200 krát vracala na pôvodné miesto v postieľke, lebo buď skončil v našej posteli, alebo nalepený na tyčkách v rohu, alebo na bruchu z čoho má strašné nervy. Prevracaním sme pokračovali až do 5:15, ale to bol hore len nejakých 15 min., a pospal potom do 8:15.
Ja už neviem čo s ním. Do polnoci je to v pohode, potom akoby zaznel tajný signál "nohy horééééééééééé", a do rána nič iné nerobím, len ho prevraciam, posúvam, držím za ruky, potom za nohy...... On pri tom spí. Ale ak ho neukľudním, tak by sa mi zobudil.

fleuerette
1. okt 2011

Inak teraz študujem tie etikety od Hami na nete a tá Prvá kaša tiež žiadna výhra v 100 g je 37,9 g cukru. V mliečku len 4,8. Pôjdem pozrieť tie kaše Babylove. Nestlé nemá na nete etikety, tak neviem ako sú na tom tieto výrobky.

lucire
1. okt 2011

@fleuerette no to ti možem pozrieť ja mám doma kašu od nestlé...tak nakrabici je napísané že bez prídavku cukru...ale sacharidy obsahuje na 100g 85,3g a z toho su cukry 18,5g... 🙂 takže uplne bez cukru nie je..

fleuerette
1. okt 2011

@lucire hihi, to je práve ten "vtip" na týchto detských produktoch: bez sacharidov, bez cukru, bez konzervantov. No asi zbehnem dedovi na povalu, naberiem si za vrece obilnín a začnem robiť kašu sama 😀 😀 😀

sissika
1. okt 2011

už všetky dávate tie kašičky???

lucia1181
1. okt 2011

@sissika ja som dala na skusku nasmu na veceru to mliecko s ryzou,skusila som aj kasu...vola sa to moja prva kasa a tiez mu to chutilo,dokonca pil z flase a to sme mali doteraz problem,lebo ked mal pit z flase sa neskutocne jedoval...kasu vypil v pohodke a bez jedovania sa.

sissika
1. okt 2011

@lucia1181 ale inak kojíš, nie?

lucia1181
1. okt 2011

@sissika ano,maly je plne kojeny,nedavam vobec UM a dufam,ze nam to takto vydrzi aspon do 1,5 roka ako pri prvych dvoch detoch,bola by som tomu moc rada

sissika
1. okt 2011

@lucia1181 a aj pri nich si dávala tú kašičku?

lucia1181
1. okt 2011

ano,ale az od 6 mesiacov,nie od styroch.tak nam vtedy kazala lekarka.teraz praveze hovorila,ze uz kludne mozme zacat prvym prikrmom,zevraj uz odporucaju skor.

sissika
1. okt 2011

tak to uz pomali mozem aj ja teda ... a co budes davat okrem tej kasicky??

dooscoby
1. okt 2011

sissika na tvojom mieste by som zaviedla prikrm az neskor, najlepsie po porade s lekarom pretoze kasa sa dava aby deticky lepsie priberali, cize ak zacat tak s mrkvickou, zemiacikom atd

dooscoby
1. okt 2011

fleuerette tie DM su praveze take ze by to nemalo mat nic pridane, vsetko len prirodne zlozky. alebo tato sunarka je chutna

http://obchod.detskavyziva.cz/shop/sunarka-neml...

lucire
1. okt 2011

@sissika ja tiež dávam kašu ale s mojim mliekom ju zarábam ale inak tiež iba kojím aj pekne priberáme len sa mi teraz jeduje pri prsníku tak preto som začala dávať kašu...

danusica83
1. okt 2011

@sissika my este kasicky nedavame,my sme na UM a pekne priberame a stale nam staci cca 800-900ml mliecka 🙂

katinka71
1. okt 2011

@sissika ja davam iba nutrilon 1,este pockam tento mesiac a potom zacnem so zeleninkou

kukujka
1. okt 2011

dnes netusim co sa liuske porobilo kazdy den zaspava o siedmej a dnes nic pokusali sme sa ju asi hodinu uspat a bez uspechu tak je teraz pri nas v obyvacke na decke sa sama hra rozhadzuje hracky ,pusta si hudbu a smeje sa.asi ma dnes žúrku

kukujka
1. okt 2011

a este som dnes bola zas robit zdravotacku na hokeji liuska bola s tatinkom hore na tribune prvu a druhu tretinu celu prespala pri tej tretej zacala vymyslat,ale vydrzala cely cas bola v klokanke.videlasom ju len cez prestavky ked ma prisli pozriet dolu.ale to osetrovanie hokejistov ma riadne nudi ja som zvyknuta sa s pacientmi rozpravat a popisat presne vsetko co budem robit a u nich si pripadam ako keby som hovorila cloveku v bezvedomi este aj u toho v bezvedomi mam vacsiu sancu,ze by ma pocul oni cely cas len na hru pozeraju vsetko chcu hned rychlo aby mohli ist opat hrat a ked skoncim ani si nestihnem moje dielo poriadne obzriet a uz bezi prec

benice
1. okt 2011

Ahojte mamičky 🙂 Chcela by som sa opýtať: Už všetky detičky v júnovkách boli očkované do nožičiek? Lebo nášmu Maťkovi očkovanie odložili, lebo sa mu stále nezahojila ranka na ľavom pliecku po očkovaní proti TBC :-/

kukujka
1. okt 2011

@benice ahoj moja nema este ani jedno ockovanie ani proti TBC nieje

zufzufmeister
1. okt 2011

Baby ja mám otázku úplne od veci. Ideme krstiť a budeme mať 26 ľudí na krstinách, teraz špekulujem, že koľko zákuskov je treba... Aké máte skúsenosti, tie čo ste krstili? Koľko by ste objednali vy? Ako ste obliekli detičky, keď už boli staršie na krst, ja mám krásnu perinku saténovú, čo som plánovala na krst, ale to som si myslela, že ho okrstíme hneď nie po 3 a pol mesiacoch, takže tam ho už asi nenapikujem 🙂

lucia1181
1. okt 2011

@benice ahoj,nas tiez nie je ockovany,ani proti TBC nedostal,lebo neboli vakciny.mali ho ockovat do noziciek teraz v stredu,lenze je chory,tak sa nam to zase prelozilo minimalne o dva-tri tyzdne po chorobe

katinka71
1. okt 2011

@benice Marco je zaockovany HEXA, vakcinou ,protiTbc sme nie ockovany,a na Pneumokoky iba bude ockovany musim si sama kupit vakcinu lebo v AT nieje povinne

zufzufmeister
1. okt 2011

Ozaj kedy sa dáva očkovať proti pneumokokom a koľko to asi stojí na slovensku?

laura28
2. okt 2011

@zufzufmeister my sme mali 27 ludi na krstinach a neobjednavala zakusky, nakolko sme mali 2 velke torty a tie boli namiesto zakuskov ku kave a este som aj poniektorym zabalila do krabic :D