Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@bubu84 ja meriam vždy pod pazuchou.Keď sa meria rektálne (že aké múdre slovo som vysolila 😀 ) sa odpočítava 0,5 stupňa.Kukni tu
http://zdravie.pravda.sk/teplotu-mozno-merat-na...
s digi teplomerom je prča,len nedávno som v správach v telke počula,že sa s ním má merať tak ako keď si meriaš ortuťovým.Ja vždy kukla po zapípaní a tam pomaly teplota ako po podchladení a to sa má držať ešte dalej cca 5 minút 😀
A neboj,teplota prejde.Kubka očkovali cca pred mesiacom a chudák mal 2 dni 38.9st.Ale on máva po každom očkovaní teplotu
No tak ako som včera Maťka vychválila, ako pekne spinká, tak dnes to nie je bohviečo ... Ale asi viem čím to je ... Som chorá a asi sa odo mňa nakazil ☹ Asi idem manžela poslať do Tesca, aby kúpil odsávačku soplíkov, lebo doma žiadnu nemáme ☹
Baby myslite ze mozes deci vinka ked kojim?..ja len tak ci ten alkohol nejde do mliecka??..citala som ze by sa mohlo co vy na to ved je to iba deci 😒
idem zacat robit ten albumik neviem ci dnes dokoncim urobim kolko stihnem ostatne dorobim zajtra ak bude este niektora chciet mozte poslat foto a ak sa nikomu nebude nieco pacit napiste mi to zmenim to rovnako ak bude chciet niekto nieco dopisat tak nech sa tiez ozve
rozmyslala som,ze by som ten album potom mohla aj presnuut inde urobil by sa jeden nick napr junovebabatka2011 vsetky by sme od neho vedeli heslo a mohli si potom upravit svoje foto.co vy na to,ci je to uz moc????
kukujka este som zabudla Danko mal v 3 mesiacoch dakych 5900gr
@kukujka koki ty si iná akčná žena. Ja som si posťahovala móóóóre kitov na digiscrapbooking a pri tom aj zostalo 😠 . Corel a Photoshop mám na pevnom počítači v pracovni a tam sa nie a nie dostať na dlhšie😀 . Akurát tak zapnem laptop čo mám v obyvke na gauči 😝.
@kukujka Ja som ešte zabudla do mailu dať miery v troch mesiacoch... cca 6500 g, 62 cm. 🙂
No mladého pána som musela uložiť už o 19:30, lebo to bolo s ním na nevydržanie, keďže po obede mi spal len asi 45 minút. Spráskal zasa 40 ml kaše a 200 ml mliečka, tak som zvedavá kedy v noci vstane. Už som ho odvtedy musela 2 krát otočiť z brucha na chrbát, lebo v spánku jedošil a raz som ho našla v opačnom rohu postieľky nacapeného na tyčkách, samozrejme perinka v prdeli. Ja neviem čo s ním, asi ho budem musieť nejako uväzovať, alebo čo 😠 😠 😠
@kukujka aj my by sme sa pridali,ale fotky ked sa mala narodila mam ulozene v Pc u nasich a dostanu sa mi do ruk az v stredu vecer,mozem ti to este pak poslat?
teraz som sa akurát začítala do jednej diskusie o zlepení cikuliek u dievčatiek.Normálne som v šoku a hneď ráno malej skontrolujem,či sa jej to tam nezliepa a nezrastá 😕 ☹ .Vy čo máte dievčatká to kontrolujete denne?

@bubu84 ahoj jasne posli alebo ak mas tu tak vyberieme odtialto jedna foto z prvych dni a jedna s troch mesiacov +dopis vahu a vysku