Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
HURAAAA album konecne dokonceny keby tu to tak nemrzlo tak by to bolo hotove ovela skor
Baby, ktoré dávate kašičky, dávate ich podľa návodu také husté lyžičkou, alebo ich viac zriedite a dáte z fľašky... ešte sa len chystám na noc mu to začať dávať, neviem kedy, ale som s čítala na krabici že lyžičkou ...pfu...
@kukujka Dik za album, je super vidieť tých našich drobcov takto pokope. 🙂
Bolo by super, keby sa nám do budúcna niekedy podarilo veľké stretko júnoviek. 😉
@kaara1980 ja kontrolujem pravidelne,aby mi nechytla nejaky zapal,lebo stale sa tam nieco dostane,ci uz zvysky po kremiku alebo kakania.
@danusica83 ja kuknem poumývam a poutieram tiež každý deň,ale ako som sa dočítala,tak aj tak to môže zrásť.Ráno som jej cikuľku skontrolovala a našťastie má všetko tak ako má byť 😀 .Ale už budem dávať ešte väčší pozor
@danusica83
@kaara1980 ja si tiež na to dávam pozor, lebo so Simonkou som od 1 roka mala problémy - dostala zápal moč. mechúra a mala kadejaké bacily v moči, tak sme boli aj na detskej gynekológii. Tam povedal dr. že treba riadne vytierať vat. tyčinkou, aby neostával vo vnútri krém. Tak sa snažím krémovať len ritku, riadne vytieram po kakaní a večer po kúpaní keď vidím, že tam sú zvyšky krému alebo niečo tak vytieram vat. tyčinkou.
@janina7911 Tak to by bolo super. Co tak volaco zorganizovat buduci rok v juni, ked nase deturence budu mat rok?? 🙂
Drzte nam palce baby, v utorok nas caka poradna a ockovanie-vakcina. Ja sa viac bojim ako maly Luky, ale ide s nami tatino. Ten bude v ambulancii drzat Lukaska pri piknuti a ja pockam pri sestricke 🙂, ja na to nemam odvahu.
Este ze mam takeho muza.
@janina7911 ja by som s takym stretkom suhlasila ked drobci trosku podrastu
dnes sa lia po 9tich dnoch vykakala no clovek by ani neveril ako sa da tesit s jedneho hovienka.a odkedy sa naucila pretacat s chrbatika na brusko tak to stale skusa je ako vrtulka pozriem sa na nu a je na chrbte ochvilu na brusku potom zas na chrbat.....a tak dookola som zvedava dokedy ju to bude bavit
moja Danielka ma zajtra 4mesiace a je natolko pohodlna,ze sa nepretaca,ani tak-ani tak. Uz sa mi pretacala z bruska na chrbatik,ale.....mam skratka doma "pohodaka" , ktory si povedal" ved na co sa ponahlat"? xixi Za to do sedu sa taha pri kazdej prilezitosti! Sibalka! A pocujte baby,tie co mate vlasate dievcatka,prihodte nam zo par "stiepkov" 😀 lebo nam nejak nerastu vlasky,teda par ich tam ma,ale ako tak pozeram na niektore "hara" tak neviem kedy to moja dozenie xixi
@mimca20 ja som bola na tom podobne,vacsi strach som mala ako malicka,ale zvladli sme to (zo slzami na krajicku a s pohladom malej "mama ved nieco rob,co mi to robia!! ) a to som jej este nozicku pridrziavala,trochu neprijemne,ale kto to ma urobit ak nie ja!! popritom som ju hladkala-bolo to sice prt platne ked spustila,ale po ockovani par minut placu a bolo dobre. Drzim palceky x
@danusica83 no moja ma uz tie vlasiska riadne uz som aj uvazovala,ze jej ich trosku obstriham,alebo ofina jej uz ide do oci okolo usi jej trcia vlasy ako gargamelovi a hore na hlave zas odstavaju ako pankacovi.ked ich ucesem tak to vydrzi 5minuta dost
Takze urobila som sukromnu miestnost Drobci jun 2011 tam si mozeme pisat veci,ktore by sme nechceli aby si citala verejnost,ale v diskusii mozme pokracovat tu.neviem ako chcete a ako sa rozhodnete.ak mate zaujem dam vam pristup ak nie mozme pisat len tu
este som chcela napisat,ze najprv ked som zacala chodit sem do tejto temy tak som prosila zakladatelku nech mi da pristup do ich sukromky a hned ma odfajcila,ze nie ale som rada,ze to urobila,lebo inak by som tu nespoznala vas a vasich drobcov
@kukujka presne tak to mame aj my s tymi vlasmi,ale ja zatial nebudem strihat u nas sa hovori ze do roka sa nemaju strihat vlasy,no uvidime podla toho ako bude vyzerat 🙂 🙂 ale Nikolke este nejdu do oci to ma tvoja Liuska dlhsie 🙂 davas uz aj sponky ci pukacky?ja som dnes hladala na detskom odeleni no nenasla som...
...inak aj ja som za sukromku,,,,a aj za stretko som za mna to akurat napadlo ked si sa pytala ze urobis ten album,tak ma napadlo ze aj stretko by bolo fajn...
@kaara1980 no o tom zliepani som ja nepocula,ale sestra ma jednu dceru a ona tiez mavala dost casto zapaly a tak tak mi poradila tiez tak vytierat s vatovou tycinkou,trocha namocit do detskeho olejceka a povytierat....inak by som to nevedela,a samu by ma to urcite nenapadlo.... 😅
@silviadaisy30 do vlaskou nic nedavam zacnem az ked sa jej hlavicka pekne zrastie
takze idem ti dat pristup do sukromky
Inak baby otazka: Mate skoro vsetky zaockovane svoje deturence proti rotavirusom? Je niekto, kto nedal zaockovat? Ak to nevadi, tak preco?? Kolko cca euricka stoji jedna vakcina? Citala som niekde je 63 eur.
@mimca20 ja som nedala,nech si buduje nejaku imunitu,uz ju ma oslabenu,lebo sme na UM takmer od prichodu z porodnice. Ja som dala len to uplne zakladne ockovanie,nech si buduje imunitu,je to aj zataz pre tak maleho cloviecika tolko vakcin!! Ale ono je to vec nazoru,kazdy ma iny. A navyse si myslim,ze uz nevedia ako by na nasich detoch zarabali a stale vymyslaju nove vakciny,kazdy rok je iny virus tak aj ina vakcina. U nas zaklad staci.
@kukujka ze obstriham? xixi ja este dlhsiu dobu nebudem mat co heh
@kukujka no u mna to bolo podobne,ze najprv ok bola som v sukromke,ale zrazu som tam nemala pristup ani neviem preco a ja taka nevedoma najprv som myslela ze je to nejaka pocitacova chyba a skusala som dalej a nic,,,ale druhykrat som uz nikomu nepisala,ci mozem do sukromky-to take trapne 🙄
super si to vymyslela .....

@danusica83 jasne posli aj potom ich pridam