Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@alzbetka71 aj ja to tak robím. Uvarím to vcelku a potom to najemno nakrájam. Najprv som to robila tak, že som všetko uvarila a pomixovala ponorným mixérom, to bola z toho taká kaša. Takúto konzistenciu mi moc nechce. Takže mu to robím tak, že všetko rozmačkám len vidličkou, akože zeleninku, mäso pokrájam a urobím muz toho polievočku. Také redšie mu to chutí viac ako taká kaša.
@ivulik20 my asi máme to isté dieťa, tiež je mrzutý, nervozny, aj ked teraz začal chodiť po 4 tak je to lepšie, aj sa trochu zabaví, doteraz som ho stále iba vláčila na rukách
@alzbetka71 no to je šikula, tak predsa si trochu odlahčená keď si už sám polozí. my zatial ani nesedíme sami.
@ivulik20 ved je o trošku mladší a ono to všetko príde zo dňa deň, ani sa nenazdáš
Ahojte🙂 no aj nam idu dva spodne zuby,ziadne horucky ani hnacka,len sem tam viac kaka cez den to jest 3-4 krat,moc mu nechuti zelenina len kase a je straaaasne mrzuty☹ cez den si pospi tak 3 hodinky ale je umrncany, no a noci su prebdete KATASTROFA. uz aby bola z naho selma zubata,lebo skoncim na prskoch,hehe🙂
baby poradte mi malá nechce večer kašu ,neviem čo jej mám dat papat..cez den stále to isté jabĺčko,jogurt,zelenina ..pomóóóc
baby, prerezáva sa nám zúbok 🙂)
ahojte, júnovčatá....ako sa vám darí?? ako ste pokročili??? z nášho drobca vyrastá veľký výmyselník, ani za svet nechce sedieť, rovno na nôžky sa ide postaviť. a to sa mu tak strašne páči. ale nenechávam ho tak, ešte to nie je dobré pre neho.... do chodítka nedávam, čiže netrpezlivo čakám na nejaký pokrok v pohybe, lebo by sa aj chcel už posunúť niekam a nevie prísť na to, že ako.....na brušku sa točí ako hodinky za hračkami. najradšej "číta" noviny a časopisy a papá výživu 😉 😉 😉
@tamtamka26 ahoj, aj náš sa uz len španuje na nôžky - začína sa aj dvíhať na štyri a jedine cúvanie trénuje - dopredu ešte nie a dvíha sa do sedu... 😉
@ivulik20 ahojcek, ja som kupila hartan model racer gt a k tomu od nich taky super fusak, tak malu vozim uz teraz v nom. s tym fusakom to vyzera ako hlboky kocik. ak sa naerodi dalsie mimi, tak budem teno sportak pouzivat aj namiesto hlbokeho, len si dokupim donho prenosnu tasku ako nahradu za hlboku vanicku.
ahojte ženičky,už som tu dávno nebola,je tu všeličo popisané,vie mi niektora poradit,mam 7mesacného chlapčeka a nechce mi nič papat okrem mliečka,trošku jablcka a ryžovu kosu s bananom,ak máte takuto skusenost napiste mi,som zufala...
@lubkasungirl ahojky aj náš tak isto dozadu v bežke,na štyry ešte nechce:(
@macaobuchova Ahoj, a skúšala si už dávať mrkvičku alebo zemiačik ??? Nášmu malému napr. chutí kaša zemiak + mrkva ... najemno pomixovaná ponorným mixérom a zriedená buď vodou, v ktorej sa zeleninka varila alebo UM ... Alebo aj tie výživky z obchodu ovocné alebo zeleninové zvyknú detičkám chutiť ... Inak minule som si pozerala moju nástenku tu na mk a viem, že sme si písali trošku tesne pred mojím termínom pôrodu, tebe sa kedy nakoniec chlapček narodil? Náš 20. júna ...

@alzbetka71 ahoj kuracie mäso nakrájam na jemno ono ked je uvarené tak sa mi rozpadá aj samé,ale varím ho v celku