Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@tamtamka26
@martija opravujem sa, ja som tiež pracovala od 7.30, nie od 8.30. Ale zase v pitaok sme robili len do 13.30, tak to bola taká kompenzácia. Takže každý deň 7.30-16.30 a piatky 7.30-13.30. Takže tak. Malý tiež zle spáva asi každý druhú noc. Som sa doki pýtala, že čím to môže byť a ona že asi zúbky. A možné to je, lebo všetko tlačí do pusky a kúše. My sme sa už sopla zbavili KONECNE. To trvalo. @martija inak, možno máš pravdu čo píšeš, a asi preto bol taký ústretový v tom, lebo sa chcel zbaviť zodpovednosti. Neviem, nie som si istá že by sa od neho vrátil dobre pripravený do školy. Nejako mu v tomto nedôverujem. Uvidím, všetko budem riešiť až ked príde vhodný čas. Ja som robila v BA v jednej zdravotníckej firme na odbyte, Vybavovala som objednávky cez obchodných zástupcov pre nemocnice a lekárne, posielala som ich on-line do Rakúska, lebo naša firma berie tovar z Rakúska, fakturovala som, vybavobala som reklamácie ked sa niečo stalo a tak..... Celkom fajn. A hlavne dobré je to, že naša firma dáva kvartálne odmeny a aj vianočné tak to je fajn. Baba čo nastúúpila po mne vraj sa tam nejak rozťahuje, tak som zvedavá čo bude ked sa vrátim....... 😠
@ivulik20 @tamtamka26 ako ste zvladli to ockovanie uz dobre je vsak......ja sa toho bojim strasne,ked pojdeme,mame ist za 3 tyzdne,to zas bude ☹ inak aj moj maly je presne taky ze zacne revat bez dovodu,zuri niekedy ako pes a to je nic,nic ho nezaujima iba reklamy,to keby som nahrala na dvd reklamy je schopny pozerat aj cely den,nema o nic zaujem...neviem ale chlapci su asi taky alebo co 🙂
@tamtamka26
@tamtamka26 no inak 2 dnovy rozdiel.... 🙂
no on my tak zaspi lebo je uz nervozny,ale to iba max pol hodku 🙂 potom ide o 9 vecer,niekedy o 10 a do 8 rana spi.....vyskusam polievocku,vdaka 🙂
@ivulik20 vsak to najskor vyskusajte, ked sa v skole rozkukate co a ako, tak skus jeden - dva krat dat syna muzovi a vzdy ked pride skontroluj, prejdi narychlo a uvidis, pripradne sa poradis s ucitelkou, ze ked bude pripravovat manzel,ci bude prirpaveny. My to mame velmi narocne,mame velmi prisnu ucitelku,ktora detom sa nestiti davat 4, 5...niekde to neexistuje,ale nevravim,ze nepravom, proste deti nevedia sup - zla znamka! inde sa tomu vyhnu a nedaju nic...neviem,co je lepsie. Ma vsak kamarata,ktory chodi na inu skolu,ten nosi same jednicky,aj ked viem,ze nebol sikovnejsi ako syn,uz len preto,ze moj syn je starsi, nechcem porovnavat,len vidim,ze zalezi aj na skole, my z toho mame stresy,lebo aj ako som uz spominala, je veeeelmi lenivy a ja nemam nanho tolko casu.
A to s tou robotickou to znie velmi zodpovedne a super, tak ti budem potom drzat palce,aby si sa tam opat mohla vratit a pristrihnut kolegynke kridelka 😀
@susin asi nieco na tom bude,ze su narodeni rovnako...u nas to iste. cez den na rukach, ked uz ho nebudem schopna uniest,tak sme dospali asi...a tiez nema zaujem o veci, o hracky, o nic...iba kamienky z kvetinaca, kvety a papieriky vyhadzovat....to ano...
a este nam nezateplili,ide ma porazit,lesenie je z jednej strany,tam su skoro hotovi,aj ked stale este treba omietnut, a uz davaju polystiren z druhej strany, to sa tesim na to vrtanie zase - neverending story toto 😠
Ivulik a uz mu solis? my zatial nie....ale vcera jedol halusky, co sme mali my na obed,iba kazdeho,kdo ho mal na rukach navigoval k hrncom... 😀
a ivulik,uz sa ti aj dajako pyta? ja odpadnem z neho....ja som mojho posadila na nocnik,ale len koli tomu,lebo tam bol nachystany pre toho stredneho, ten nechce mi stale na zachod,ale si doniesie nocnik pred telku pripadne plejak - no typicky chlap asi...takze som krpca tam usadila a ten tam nesedel ani sekundu,hned ho vystrelovalo prec a len ho chcel obchytavat, minule som ho prichitila,ako si ruky v cikanicke umyva,mal ho na sekundu strazit mm,takto to dopadlo 😠
@martija ja mám z tohoto strašný strach. Z tej lenivosti... aj učky v školke mi povedali, že je síce velmi šikovný ale až neuveritelne lenivyý.... čo ma čaká ked dojde do školy??????? 😲 Ja si neviem kočky predstaviť tohoto 10 kilového sloníka že uspávať na rukách... ja mám 54 kilo, to by som došla o kríže asi už úplne. Fakt klobúk dole, že to zvládate. Ano, prisolím trošku, nech to má nejakú chuť 🙂
Sám akože cielene na nevypýta, ale vždy ked ho posadím ciká a pritom má ale aj plienku ocikanú. No a do plienky sa už nevykaká. Vždy posadím hned ako sa zobudí alebo ako sa napapá, alebo niekedy aj tak ked sa mi chce. Niekedy neurobí nič, tak zase zabalím a hotovo. No a ked sme niekde preč, že nemáme nočník a chce sa mu kakať, do plienky sa nevykaká. Drží a hned ako ho posadím, tak pustí. Zistil, že to je asi lepšie 🙂 a sa mu to aj páči, lebo ked niečo urobí tak maminka tlieska o dušu a kričí huráááá 😀
no a baby, ešte niečo.... malý si začal chytať pipika. Ked je na nočníku tak tak si tam pichá ruky alebo vo vani ked sa kúpe, tak si na neho stále pozerá a chytá a naťahuje, ja neviem.... ale je srandovný teda fakt 🙂
@martija asi ano to ja neviem co to bude robit ked bude mat 3 roky,hadzat sa asi o zem.......presne len take blbost by robil a sa smeje na tom ked nieco zle spravi,ako kedy uz vedel ze to nemoze a robi mu to radost.........minule mi stiahol kvet a rozbil sa crepnik,no tak sa smial natom 🙂 no to im este asi bude trvat,kym zateplia...maju cas ☹ inak ja nesolim zatial,zje mi aj take........ja vzdy odoberiem ked varim nam a potom az dosolim...........
@ivulik20 super, to je fajn,usetrite peniazky a aj nervy takto krasne.... a s tym pipikom, no baby ja by som vedela rozpravat, doma mam hned 4 ks, vsetci od stareho po najmladsieho natahuju, aked vam napisem,ako sa s nim "hra" ten 7 rocny tak koniec - ten totizto prisiel nato,ze mu dobre robi,ked beha hore-dole - no ved viete, vraj ho to stekli, tak pomoooc, neviem,ako reagovat...strach a hruza....
uz som dopisala,krpec sa zobudil,dneska potiahol - konecneeee, tak hor sa na to, sichta dalsia nas caka 😝
@ivulik20
@martija
@susin no aj náš si ho sem tam vo vani naťahuje, ale len občas.... ale nedá si ho mnou chytiť, keď mu ho chcem ja porobiť.... 😒 jaj, ani neviem, čo napísať, nejako nič nové nemáme, "žijeme" hokejom, dobre sme sa zaň pohádali, lebo dali gól a mm sa venoval malému a hneď koment "gól a ja som ho nevidel!" 😀 no asi sa pos@riem...tak som narobila krik, že ešte aj decko mu zavadzia kvôli hokeju! ale potom sa mi došiel už pchať, nech sa nehnevám.... ja som inak robila sekretárku v jednej projekčnej firme, väčšinou som sa nudila, ale občas napísala nejaký list, ponuku, zmluvu, dvíhala telefóny, vybavovala poštu, varila kávu 😉 taká som chodila oddýchnutá z roboty! teraz mi to normálne chýba, ten kolektív atď....veru aj náš má nočník len na ozdobu, nevydrží na ňom byť, len sa za mnou načahuje, ešte by z neho vedel aj spadnúť, keby nie som pri ňom... 😠
@tamtamka26 fešák, zlatučký je, anjelik s rožkami 🙂 tak ako všetci 🙂
c
@ivulik20 ahoj, citala som ze tvoj chlapcek chodi spavat 9:30-10:00 a potom 14:30 - 15:00.....chcem sa opytat budi sa ti sam? ako spi v noci? spaval takto vzdy alebo sa ten cas spanku skracuje?
Pytam sa, lebo moja mala vstava rano okolo 7 (niekedy o 6:30) potom zaspi okolo 9:00 a je schopna spat aj dve hodiny a potom spi od 15:00 do 16:00. vecer ju uspim medzi 20:00 a 20:30, no casto sa budi....
Niekde som citala ze sa nemaju deti budit a maju spat kolko potrebuju. a este, kedy chodite von?
@tamtamka26 no to zas mm maleho drzal na rukach a zareval gol a maly zacal tak plakat,som mu povedala ze nech mu nereve do ucha,tak som ho sfukla,nech sa ovlada 🙂 ale inak super.......ani moj nevydrzi na nocniku a to ho davam,len ma asi panicky strach,alebo co,vzdy zacne plakat a iba na ruky sa pyta....aj z neho by padol,ale spravil prve ciky vcera,len neviem ci od strachu ☹ zlatusik malicky je a preco ju ides vymazat?
@ivulik20 @tamtamka26 @susin tak toto mate este paradicku, mne sa stari odprace do krcmy,aby mohol si piveckovat, a aby mohol ziapat, az zachripne...ja som sama doma s troma detmi a take nervy mam,ze ani sa nejdem rozpisovat 😠
vcera jedna baba hodila na fb baby take video,ze sa z toho nemozem spamatat, normalne som z toho hotova, nedokazem to stravit, vlastna matka,ktorej babatko najviac doveruje a nedokaze sa branit,iba plakat,tak ho tyrala, bolo vo veku nasich drobcov...boze tazobu na srdci mam normalne....
no zmenme radsej temu sa chcem spytat, ci to mate tiez take narocne,lebo ten moj maly nic ine pocas dna nerobi,iba sa stavia o vsetko,ale obcas sa pusti,a tak som vkuse v strese a iba za nim cupim,ide ma porazit, uz ani mycku nevylozim, nespravim absolutne nic uz, iba ked ho niekde dam,ale to su revy strasne, to sa neda pocuvat....
@shawn7 ahoj, aj môj malý vstáva okolo 6.00-6.30. Už okolo tej pol desiatej ani nevidí ako je unavený, tak ideme spinkať. Väčšinou sa budí tak za hodinku a pol, ale vo VYNIMOČNYCH prípadoch niekedy spí aj dve a pol hodiny ale to je len občas. Ale nebudím ho, keby spal aj tri hodiny nechám ho. Nikdy ho nebudím. No, potom sa naobedujeme a idem bud trošku na prechádzku alebo na dvor. Keď sa vrátime, tak ho dám spinkať okolo tej 14.30 ale ten poobedný spánok nieje nikdy taký dlhý, to pospí tak hodinku maximálne hodinku a pol. Potom dáme olovrant a ideme von. Sme potom vonku a večer okolo 19.00 19.30 kúpeme a ideme spať. Ale tam už sa idylka končí. neskutočne zle zaspáva, a tiež máva noci kedy sa stále bude, alebo sa prehadzuje akokeby si nevedl nájsť polohu. A inak aj to poobedňajšie uspávanie je niekedy ťažké, alebo mám pocit akokeby ani nechcel spať ale zase do večera viem naisto žeby nevydržal. Akože on zaspí nakoniec aj stále zýva, ale ide to niekedy ťažko.
@ivulik20 si to videla? ano to!! normalne som plakala a zakazujem si to pripominat,lebo ma to vzdy zase rozplace, ja som len cakal,ze to bude zart,alebo ze tam pride niekdo a tej matke nieco strasne spravi, keby som mohla,tak ju vlastnymi rukami asi zabijem! ja len verim,ze uz nikdy vzivote svoje dieta neuvidi!

@ivulik20 a preco nechce manzel bravat syna,ked bude chodit uz do skoly? koli povinnostiam? ja myslim,ze mozno by bolo fajn,keby aj on prebral zodpovednost,a tebe by to tiez pomohlo,lebo u nas ulohy je trochu problem,kym maly nespi a on teda nespi moc dobre.
Ma nadchu teraz zase on @tamtamka26 takze ani ja cele noci nespim,budi sa kazdych snad 10minut, funi, place, kasle...hrozne...tiez ma hlava boli a som vygrcnuta. maznel prave teraz besni deti,ano teraz o tom to case 😠 , ani jeden ani druhy este nespia, ja som to uz vzdala, odisla som z izby, mna tu proste nikdo nepocuva....
tamtamka aj my sme dnes boli na besiedke v skolke malemu ku dnu matiek.... 🙂
mozem sa baby opytat,ze kde pracujete, ak teda to neni nejake tajomstvo.