Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@martija
@ivulik
@susin no tak náš síce urobí pár krokov sám, ale radšej lozí, alebo za moju ruku chodí. ach čo sa nám dnes zase stalo!! mňa už prechádza aj chuť do života!!! ☹ ☹ cez obed som bola u našich skontrolovať mamu, všetko ok. prišla som o 4 hodky neskôr a mama sedí na stoličke, celá krvavá, modrá zelená, tvár raz takú ako mala, oko žiadne!!! iba čiarka!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ krv jej z neho tiekla, ja som sa nenormálne zľakla!!! a foter sedí pri nej a kuká na ňu a žere chleba!!! 😢 😢 😢 hneď som volala bratovi, nech uteká tam, v momente ju brali na pohotovosť. boli aj na CT (ešte nie sú doma inak, len čo mi volali), to má ok, lícnu kosť nemá zlomenú, oko jej budú šiť. a asi pôjde domov - ku mne...k hentomu hajzlovi ju nedám ani za svet!! ja už nemám energiu toto riešiť stále dokola! aj mm je nervózny zo mňa, ale ako mám byť kľudná??? a si predstavte, že na urgente ju nechali čakať - pekne do radu!!! v takom stave!!! 😢 😢 😢 @martija - ako ja môžem ísť na dovolenku??? sa neodvážim ísť na 1 deň k starkej a prespať tam do druhého dňa! bratovi psy roztrhali do rána 3 ovečky čo si chovali, sestre bez jej vedomia predali dom, v ktorom bývali v podnájme a nový majiteľ ich len vyhadzuje odtiaľ teraz!!! teraz mama toto.... čo je toto za tresty??? 😢 😢 😢 😢 😢
@tamtamka26 preboha!!!! to hadam nie!!!! to znie ako z hororu, moje nervy, co sa stalo????? To je urobil tvoj otec???? Jezisi kriste toto si ani nechcem predstavit. Zober veru mamu k sebe a verim,ze bude uz dobre, neboj! Raz sa ta smola uz ta musi pustit! Inak dnes bol piatok 13.... Nemam slov, normalne ani neviem,co ti mam napisat. Len prajem tovojej mamine skore uzdravenie a verim,ze uz bude len dobre..Drzim vam palceky,aby ste to ustali cim skor!
@martija no to uz bude chodit,mna zas vobec za ruku ani mm stale sa pusta,ale doma ho neham,len ked ideme von tak ho drzim,aby si nezvykal,ale aj tak stale pusta a potom zuri ze ho drzim,hrozne nieco......my mame spanie,uz pod kontrolou,zaspava sam aj na obed aj vecer,cez tie horucavy spaval aj poobede som ho dala a zaspal,no teraz uz nebude zas asi spavat.tak uvidime,no musi byt zlaty,ked tak pekne uz rozprava,sikula 🙂 🙂 no ja jahody ani nejedavam,nieze by mi nechutili,ale akosi ich nekupujeme a v zahrade nemame veru nasadene.......
@tamtamka26 no to co sa stalo??????presne piiatok 13 to je taky na chuja den,prajem mamine skore uzdarvenie a neboj raz sa vsetko zle na dobre obrati.
@martija
@susin ja neviem, užíva veľa liekov a že sa jej hlava zatočila. ťažko chodí aj s tou nohou, no celé zle! ☹ otec jej to myslím neurobil.... on vie ubližovať hlavne psychicky. ona by to priznala, že ju zbil, prečo by ho tajila? zrejme spadla do takej skrine a tam sa buchla.... ☹ vyše hodky jej to oko šili, zajtra vraj bude vyzerať ešte horšie!!! 😢
@tamtamka26 tak to mi normalne odlahlo,ze ju on nezbil, nemozem z toho, myslim na teba....nechapem,a to oko!!! to ako? to normalne chudiatko prisla o oko??? to ako musela spadnut? no normalne strasne! Nech sa drzi a prajeme, nech sa co najskor zotavi..
@susin no trosku na odlahcenie temy - jahodovou navstevou som myslela kramy 😀 😀 😀 . U nas sa tak povie, bud jahody,ze som dostala,alebo navstevu, no a ja som to spojila do jedneho. Preto aj ma to brucho strasne bolelo a preto aj tie chute, jak tehotna. Musim mat vtedy sladke....
Inak tamtamka este nechapem,ze ju pustili,ved ona moze mat aj vnutorne krvacanie,alebo otras mozgu, to ju nenechaju ani na pozorovanie? a kolko ma vlastne mamina rokov?
@martija jaaaaaj ja som to nepochopila 😀 😀 nevadi....inak ako sa vam dari?no my strasne tie zuby nas idu potrapit teda poriadne,dnes nespal cez den vobec a vcera v noci to tiez nebolo ruzove,nato ako spaval dobre tak teraz zle....ach jaaaaaj,nervozny je,ja z neho a mm zo mna 😀 taka podarena rodinka......uz nam ide aj 12 von a to som si mysela,ze ked to takto super zvladal doteraz tak ako naschval,aj teplotu mame,ale nie az taku zatial........davam mu nurofen sirup od bolesti a dnes som dala homeopatikum sedelia a dobry spanok a proti nervozite,tak uvidime ako bude do rana,nech sa vyspi.......tak zatial tolko.a kedy idete na dovolenku?joooj by som sa pribalila hned do kufra 😀 my az na buduci rok pojdeme....
@martija no nie, našťastie oko bude na 99% dobré, zajtra ideme zase na kontrolu, ale teda hrozne vyzerá!!! a foter nemá ani záujem, že kde je, čo je s ňou??? zajtra ju zoberiem aj na sociálku ukázať ju, nech vidia, za čo berie peniaze!! lebo keď ich zavoláš domov, tak oni nemajú auto, nemajú čas, prídu tak o mesiac, keď je všetko OK! 😠 stále mám pred očami ten obraz, keď som tam prišla, ona sedela, plakala a umývala si to vodou v kýbli!!!a on si robil žranicu!!! 😲 😲 😲 začíname s bratom riešiť kam ju dáme. proste niečo s ňou musíme urobiť! lebo s ním sa len zničí!! 😢 😢 😢 len keby nebola v tých ústavoch taká dlhá čakacia doba, keby to nebolo drahé (posteľ aj cez 300e!!) a keby tam mama chcela byť. ona chce byť len doma, kde je naučená.... 😖
dnes krpec spal 1x ledva hodinu! som myslela, že skolabujem, ešte že sa mu mm dosť venoval. ale malý len za mnou vždy dolezie a mňa chce! 😝 inak, ja som krámy ešte vôbec nemala - od pôrodu. ja už ani neviem, čo to je byť pobalená..... 😉 😀
@susin stolicky idu tazko von, a po stolickach pridu na rad "ocaky" tie boli u nas najhorsie. Ale aspon uz mate cez polovicu za sebou, my tych sest zubkov mame, nas to este len vsetko caka. ....
Na dovcu ideme vo stvrtok vecer. Tak nam drzte palce, bojim sa ako to zvladneme s krpcom. Trosku mam aj obavy zo sedacky, mame dobru, dobre sa v nej sedi aj spinka,len problem je v tom,ze ked dietatko sedi na tej ritke, tak mava po dlhsej dobe zastavene vetry, tak rozmyslam,ze by som ho hadam po case aj vybrala z nej von. Ale zase sa clovek boji,aby sa co nestalo,tak fakt neviem,ako to budem riesit s nim...
@tamtamka26 tak chvalabohu, ze teda nebude mat trvale nasledky. Ale to ti teraz nezavidim riesenie tej situacie, je to velmi tazke rozhodnutie v zivote snad kazdeho dietata. Keby si ty nemala male deti,mozno by sa ti lahsie to riesilo. Ale mas svojich starosti nad hlavu, ja si neviem predstavit,co by som ja robila. Je to pravda,ustavy su ubijajuce, to jej tiez neprida,ale mozno keby to bol nejaky, blizko,ze ste pri nej kazdy den,tak by si lahsie zvykla. Ked sa budete skladat vsetci surodenci, mozno to lahsie zvladnete financne. A opatrovatelka? ta je tiez asi draha, ci?
@martija no bola by som rada,keby uz vsetky boli von...joj aj mna zoberte 😀 neboj dako zvladne maly,budete cestovat v noci nie?a to by mal hadam prespat cestu ci idete niekam daleko?radsej ho nevyberaj,ja by som sa tiez bala,pre istotu,radsej castejsie zastavit niekde a tak nechat ho pobehat,ale mozno budes prekvapena a bude pekne spinkat......
@tamtamka26 tak hlevne ze mamina bude v poriadku,no mate to veru tazke...my mame staru mamu v ustave,platime mesacne 350 eur je napoly ochrnuta,ale zatial jej to vychadza z dochodku,no asi to budu navysovat takze budu nasi doplacat.....neboj nic dako sa to vyriesi,no keby aspon ten otec bol trosku iny...
@martija
@susin
@tamtamka26 čaute kočky, tak zbežne som vás prečítala. Tamtamka je mi to lúto čo sa stalo. neboj, mamina bude v poriadku a a ko píšu baby, raz všetko na dobré obráti. Držím palce.
No, my teda nechodíme, my lietame. Bože, ten chodí jak divý. Ja nepotrebujem ani kočík už. Vydrží tam maximálne 15 min sedieť a dovi. Bože, to sú prechádzky ☹ Malý sa začal pýtať na nočník. Ale iba na kakanie. Jasné, že nie vždy to stihnem, ale teraz pekne keď sa mu chce, tak urobí taký zvuk ako keby tlačil alebo tak. V poslednom čase celkom fajn, už sa mi nevykadil mimo dosť dlho, tak snáď mu to vydrží a nezačne to robiť znovu.
No a neviem čo máme za obdobie, ale taký je urevaný keď nás nevidí. Nemôžeme sa od neho vzdialiť ani na krok pomalz. Nikdy takýto nebol, neviem čo sa mu robí. Dnes sme si chceli niečo vybaviť a dali sme ho priatelovej sestre na chvílu povarovať a za chvílu volala, že nech ideme, lebo že strašne reve. A pritom ju dobre pozná, chodíme k nim aj všetko tak neviem čo to má znamenať. A išla som odniesť plienku použitú do koša a zobrala som ho a hovorím, že dáme do koša no a asi za 10 min som mu dala do ruky papier a hovorím odnes do koša a pekne odniesol. Zlatý. 😵
A inak nič také, mám takú nejakú depku, ani neviem z čoho. Taká som na prd celá . ☹
@susin vyjdu vsetky zubky a okolo dvoch rokov pride obdobie vzdoru...a potom zase nieco ine,a takto si to budeme az do hrobu hovorit,uz aby sme to mali za sebou..... 🙂 . Poznam to pri tychto starsich, vzdy som si hovorila,uz aby to bolo, a ked to bolo prislo nieco ine, a zase a zase a taaaak stale dookola az doteraz 🙂
Ideme cca 8 hodin, to nie je take strasne. Pojdeme na noc,takze by mal spinkat, dufam aspon. No ale aj ja ked dlho sedim,tak potom amen tma, bolo by dobre, keby spinkal. Napadlo ma,ze mozem ho dat aj do vanicky mozno, lebo ideme dvoma autami (s nasimi),takze by bolo viac miesta, len on mi tam nebude chciet byt na zaciatok,az ked zaspi a to zase trepat tridsat sedaciek,to je tiez odveci... 😖
No sak vam dam vediet, ako sme dopadli,ale uz teraz si idem rychlo kupit stuple do usi 😀
@ivulik20 no parada, uplne super ste to zvladli. Ani sa nenazdate a budete uplne bez plienok. Fakt klobuk dole, je to aj kopec penazi co usetrite nakoniec.
Mne sa krpec tiez konecne pustil bezkat,ale iba kusocky. Takze sme na najlepsej ceste,len kedy to bude, to je vo hviezdach....
Ivulik aj my sme taki, tiez sa nemozem pohnut,a poviem vam neraz az zurim,len chcem mu urobit jest a potrebujem sa pri tom aj pohnut,ale on sa ma chyti a ja ani krok, reve mi pri nohach, neviem,kam ho mam dat,aby som dokoncila pre neho jedlo, take mam nervy....a so zaspavanim tiez nic moc uspavam ho strasne dlho, a ked je to na rukach,tak ma ide porazit a nadavam si,ze si zo mna spravil otroka a ja som mu to dovolila.....
a ta depka,to bude tym pocasim mozno? tu je uz od zaciatku tyzdna zamracene, teda aj vikend bol kadejaky, no a to je vzdy ked potrebujem prat, teraz sa mi to tu vnutri schne dlho, nestiham potom, no ako naschval...
@martija
@ivulik20
@tamtamka26 no baby tak my sa mame uplne ale ulpne na velky prd....maly sa mi vyhadzal z vecera do rano,cele telo ma posiate cervenymi malymi bodkami,boli sme u doktorky a na rozbore krvi a zistili mu virus,vraj ci sme niekde boli na dovolenke ale niekde inde,vravim nie a jedine co sme boli v tescu v nedelu na nakupe,baby prvy krat som sla s nim do tesca......doktorka ze to ma s toho,lebo tam je klima a teraz boli horucavy a sa ochladilo,tak najlepsie prostredie na taketo choroby a nokolko nebol ockovany na tie osypky a to.....takze sa mame vyvarovat takym zariadeniam.....takze tak,mame to teraz pestre,zuby a este do toho aj toto.....ze ak by sa to zhorsilo mame ist hned na prijem do nemocnice,iak sa mame prist ukazat v piatok,dufam,ze nebudeme musiet ist do nemocnice.tak uz bezim maly sa zacina budit
@martija boooože, jak si mi ty teraz zdvihla náladu tou tvojou krátkou správou... že HAVO 😀 😀 😀 ježííííš, ja sa tu rehocem jak koza 🙂 Tak toto je za sto bodov 😉 fakt akože toto si zabila🙂 Konečne sa dnes smejem, lebo len vrčím jak pes dnes :-ä Neviem, či je neičo vo vzduchu, ale mám dostať, tak sa ani nečudujem 😠
@susin no, to bude tá 6 choroba zrejme, nikto nevie z čoho a ako to vznikne a jak to príde, tak to odíde. kamoškine dcéry to mali aj sesternicine deti, my teda zatial nie.
My spíme teraz celkom dobre. A baby náš spánkový rekord zo včera: Tak večer zaspal niečo okolo 21.00, spal celú noc, ráno 6.40 som mu dala mlieko a ťahal do 9.20 Akože zííírala som!!!! Potom išiel spať okolo obeda hodku a pol a teraz večer zaspal o 21.00. akože dobré fakt. len to zaspávanie, bože on sa krúti, vrtí, máme také postelné prádlo na ktorom sú také farebné geometrické tvary, stále to chce chytitť, pozerá na to, vála sa po tom, ach jo. a to som dnes dávala čisté. 😎 Takže my takto, stoličku ešte nemáme, ale všetko chudatko kúše, a strihala som ho s mašinkou, na ježka. pekne sa držal, ani nemukol. herec 😅
Ahojte koceny,len tak v rychlosti tiez uz behame takze je vsade kam si len zaumieni, caka nas dovolenka o tyzden orava a 18 august chorvatsko sa tesim,ze bude s nami aj manzel 24h denne aspon. nas od septembra aj skola caka,moja princezna sa nevie dockat a ja som aj v obavach co a ako, ale ona je velmi sikovna,ale vymyselna jak chlapec. Maleho spanok no otras,budi sa stale s revom aj 10x za noc, mlieko mu davam uz len 1x za noc okolo 1rano a potom, uz nech reve. papat moc nechce, jedine za behu v stolice ani za nic iba ak on sam si dava, no pestrost na cele dni 😵
@ivulik20 no hadam to prejde rychlo..tak to pekne spava maly,aj mne tak spaval,ked sme boli zdravy,teraz nic moc....aj mne tak presne pri zaspavani kruti sa,vrti sa,ale do pol hod spi v postielke sam,no uvidime ake to bude,ked budeme zdravy,ci to takto isto....aj ja som ho strihala noznickami pred tymi horucavami a uz mu veru narastili,rychlo,teraz rozmyslam strojcekom,ale sa bojim,lebo on drzat nebude veru,tak neviem,musim nieco vymysliet 😀
@kala ahoj tak budes mat skolacku doma....uz mas taku velku slecnu?aj my by sme radi sli niekde na dovolenku,ked len tu na slovensku,ale okolnosti to akosi nedovoli 😒 mozno malemu pojdu aj zubky,ak sa ti doteraz nebudil tak casto,veru je to pestrost na cele dni s detmi 😀
@ivulik20 @susin @tamtamka26 dievcata ja som prave dozehlila, fuj, chrbat uz nemam 😀 . Chcela som len pisnut,ze zajtra odchadzame, prajem aj vam pekne dni. Susin nech ste cim skor fit, chudatko malicke....
Baby prajem vam este raz pekne letne dni a coskoro vam napisem, ze cim som prezila bez sedin. Tak piste, ale nie moc,az mam co citat ked sa vratim 😀 . Pa kocky!!!
@ivulik20
@tamtamka26
@martija no baby ako sa mate?my uz sme zdravy,nastastie vsetko preslo rychlo 🙂 uz pekne spava,aj papa,aj konecne sa prehra a zaujima nieco,tak som rada,neplace stale a je kludnejsi.......zubkov mame uz 12,dufam,ze chvilu bude pokoj,kym narastu trosku potrva,ale uz su von 😀 to boli veru za dni,uz by mohlo aj slniecko vykuknut 😀 😀
@susin ja som taká ustatá posledné dni. mám tu aj maminu, dnes som ju kúpala, mám veru čo robiť, kým ju naložím a vyberiem z vane 😖 . ledva chodím. na to všetko krpec dnes takmer nespal, ráno vstával o 8,30 a potom nie a nie spať. prvýkrát zaspal o 13,30!!! a len na hodinu. potom sme išli na takú akciu v dedine, tak som ho už nedávala a teraz večer ledva vydržal. a celý deň len piští a reve. on keď sa hrá, ja sa mu nemôžem ani ukázať, lebo hneď chce mňa. ani počuť ma nemôže!! 😒 😒 kedy ho to už prejde táto mánia?? niekedy som na neho už doslova alergická!! ruku si už obväzujem, čo ho nevládzem stále pestovať.... 😖 😖 😖 😖 ale máme novú obrovskú trampolínu a na tej sa vie dobre vyjašiť, s dcérou ich tam zatvorím a sadnem a vyložím nohy! 😠 ale ani vtedy ma nemôže vidieť, lebo chce ísť von odtiaľ..... ☹
@tamtamka26 no tak to poznam,aj ked vyrusim maleho,ked sa niecim zaobera a uvidi ma hned zacne revat a pytat sa na ruky,alebo len beha z jednej miestnosti do druhej a prenasa predmety,bordel ako v tanku........no aspon tu trampolinu mate,to musi byt sranda 😀 a neboji sa tam?a mamina ako sa ma,?uz je dobre s tym okom?a otec co?stale to iste asi vsak........no mne tuto noc maly zas dako zle spal,ale poobede zaspal na 2 a pol hod a teraz spi zas,ale to max pol hodinu....,ked stale lieta je unaveny,co vravim uz aj je hore......zehlit nemam kedy,muz je stale v robote,no proste hrozne,vsade mam bordel,prach,co nestiham nic,uz nech je doma a nech ide s nim von aspon na 3 hodiny,co si aspon vyupatujem ten bordel vsade........
@susin jaj, vieš čo, mám pocit, že len chodím a upratujem a keď neupratujem, tak trhám zelinu v záhrade.... vôbec si neoddýchnem. teraz krpca našťastie zobrala moja teta na chvíľu von, aspoň tá sa zľutuje nado mnou. mm väčšinou robí vonku stále niečo, maľuje také trámy na prístrešok atď... včera spal 2x po 2 hodky, ale mal teplotu, dnes ledva hodinu. ja ani nežehlím, nemám kedy, iba keď je to už veľmi nutné. mamine zajtra vyberajú stehy z viečka, ale je stále dosť opuchnutá. mm sa ma furt pýta, kedy to odpuchne. dnes tu boli zo sociálky na kontrolu, aj otca boli doma pozrieť, samozrejme bol triezvy, povymýšľal si kade čo.... 😲
@tamtamka26 tak si idete nechat maminu doma?no to casom odpuchne,chce to cas,hlavne je je uz dobre.....no mne vcera zas nespal az poobede o 3 do 5....jeden den dobre,druhy zas na prd.....neviem co to ma za dni..stale je podrazdeny asi s tych zubov,ale neviem preco,ked su uz von,zeby zas dalsie isli?ma ide drbnut......to aj vy mate tak,ze ked nieco mu nechcem povolit tak zuri?zacne ma skriabat a rozhadzovat rukami a brbce si,proste vsetko musi byt po nom,ked nie tak mame doma peklo 🙂 ja neviem co to je za dieta,ci to su aj ostatne deti take,ci len ten nas........
@susin nie, mamine vybavujeme nejaké zariadenie soc. služieb. veru ten opuch sa im nepozdáva, má to ako ping-pong loptičku! tlačí jej to na oko a nemôže ho poriadne otvoriť. bože, náš je ako čert!! dnes som mu už dala Fenistil, nech ho trocha ukľudní. strašne je zlý! zobudí sa a vrieska, furt je na rukách, nezahrá sa.... som na nervy z neho, len vrieskam po ňom, nech je už ticho konečne! nemám nervy na neho.... 😖 😖 😖 a toto čo píšeš, presne ako náš! postaví sa doslova na hlavu, aj v obchode, keď mu nedovolím chytať niečo, robí takú stojku!!! 😠 alebo sa hodí o zem a vrieska! pri dcére som toto nepoznala, preto ma to vykoľajuje 😖 , nedá si povedať, vysvetliť. ťahá ma von bosý a keď ho zoberiem, že ideme sa najprv obuť, už robí cirkus! ach, to sú proste chlapci!!! si nepomôžeme! 😀
@tamtamka26
@susin koceny si to tu citam a usmievam sa, juj som rada, ze nemam len ja certika my to iste ak neni po jeho no konec, dnes som bola s malou u doktora malinky s nami no ja som myslela, ze uz psychiatra navstivim. To bola hroza aky je on umrncany a vzdorovity,presne ako pise tamtamka pri dcere toto nebolo. Ale nevadi, vydrzime,toto su len male stArosti, ked budu velky to este len bude. Milujem svoje deti najviac na svete, som vdacna za kazdy den kedy som s nimi aj ked niekedy cista psycho.
@tamtamka26
@kala dufam,ze to ocko coskoro mamine odpuchne,neboj...no som sa trosku ukludnila,ze nemame len my take dieta,veru asi chlapci,joj dobre som vedela,ze peco som chcela dievca 😀 😀 no ale co uz,dako bude,len najviac sa bojim toho,ked bude mat 3 roky tak sa mi bude o zem hadzat vsade,ci v obchode alebo pred ludmi.......lebo,ked som dieta nemala a videla som take dieta ist po meste s mamou,co mu nieco nedala,alebo nekupila tak tam sedelo na pesej a vrieskalo a ani sa nepohlo,vtedy som si povedala,ze dufam mna toto nikdy nestretne,dufam ze sa to zmeni,lebo neviem,bude asi stale doma a nebude vobec do obchodu so mnou chodit 😒 😒 😒 😒 ale milujem ho je to proste moje dieta,co spravim
@martija
@tamtamka26
@ivulik20 tak baby ako?my mame nove to,ze som maleho pred par dnami ostrihala na 3,pekne drzal som si myslela,ze nebude ale zlaty bol a ja som sa tiez ostrihala podla netu,bo nemam ist kedy ku kadernicke a som sa aj prefarbila 😀 😀 celkom dobre to mam musim povedat,potom hodim fotku ked bude cas 😀 inak nic take nemame,vsade hracky rozhadzane,som to skovala do skrine na daky cas,lebo uz vobec sa s tym nehrame,tak musim to takto riesit....nemam uz nato nervy.....trosku zaciname aj rozpravat,len to tak po pod fuz 🙂 ale aspon cosika,najradsej sa samozrejme hada s kazdym a poslednej dobe je daky posraty,neviem,ked niekoho stretneme alebo pride navsteva,aj stary rodicia zacne plakat a len na mna sa lepi,no neviem co za obdobie zas mame 😒
@martija
@tamtamka26
@susin
@kala čaute kočky. Nebola som tu dlho, ale nemám vôbec čas. Malý zaspáva až okolo 22.00 a potom už sa mi nechce ísť na net a cez deň to veru nehrozí. teraz ano. Tatino ho zobral na bicykel a do vedlajšej dediny, tak som zvedavá ako to zvládnu. Iba čakám na telefóne až zavolajú aby som prišla po nich autom 🙂 No, uvidíme. Ale musím povedať, že krpcovi sa na bicykli velmi páči. Nič také nové nemáme, pusu máme opuchnutú zvnútra ako sa mu tlačia tie zuby, nervózny je, stále stojí pri dverách čo chce ísť furt von. ja nemôžem nič robiť pri ňom. A inak @susin toto sme mali aj my, že ked niekto prišiel tak začal revať a ani na krok odo mňa. Zase to prešlo, teraz je ok, tak neboj aj tvojho to prejde 😉 . No a ja sa mám na nič, lebo ma chytili močové cesty a mám dosť silné bolesti. Tak som si kúpila Urinal a som zvedavá. ☹ Takže tak. Tak sa držte.

@susin vitaj naspat 🙂 ..my mame 6 ks, a vkuse ich vyskeruje...Dneska akurat som s nim bola chvilku u nasich a cosi som tam hladala, a zrazu sa obzrem a maly sa prechadzal po izbe, tak kukam jak puk...inak nechodi,len takto ked mu sibne 😀 ....takze cele dni za rucicku okolo neho a ked nahodou si potrebujem nieco urobit a nasilu ho posadim tak reve a reve a reve....jooooj. So spanim strajkujeme, spime raz tak raz tak,takze byva unaveny a nervozny..
Babam uz drobci behaju, len ten nas ako vzdy lenivy,ale uz sme si zvykli. Rozprava vsak krasne, zlatunky je,ako mi vravi mama,ked sa mu stratim v byte a ma zbada,tak si tak seveli,ze mama, mama mama...a ked vidi mm,tak to iste - tato,tato tato a tak stensi pri tom hlasok,ako vtacik maly 😀 .
Inak sa stale rozculujem, prisla "jahodova navsteva", brucho ma bolelo,tak ako uz davno nie, a na ranajky som zjedla parky so smrzlinou 😕