icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

susin
28. aug 2012

@ivulik20
@martija baby ide ma.....tak nakoniec bohvie ci sa ideme stahovat,bo zevraj neschvalili uver nakoniec tomu panovi co kupuje dom od tej pani co ma kupit nas byt,neviem ci je to vobec tak,vraj si teraz ide vybavit v inej banke,hlavna vec ze vraveli ze mu schvalia,dokonca ze tam volala z realitky do banky ze mu ho daju....neviem co je vo veci....hlavna vec ze mam roz... byt (s prepacenim)a mali sme sa uz balit a do 15 vystahovat......jaaaaaaaaj ...... 😠 😠 😠 😠 Maly zle spava,aj cez den a v noci ani nehovorim,stale sa pravracia,vykrikuje zo spanku a place....spava 2x denne po hodine alebo iba pol hodinu..v noci mu musim davat nurofen sirup aby ako-tak prespal 5 hodin......asi aj on ma nervy ☹ nervozny je ako pas,nic sa s nim neda...hrozne obdobie mame teraz..vy ako??

martija
29. aug 2012

@susin daj si za poharicek nejakej slivovicky, uvidis bude dobre! Ber to pozitivne, ved vy nemate byt, ten vas vam zatial ostava,takze fajn,trosku uprac a aspon sa nemusite zatial nikam stahovat,takze ja to vidim po prvotnom nervaku, ako celkom pozitivnu vec.
Deti velmi citia nervozitu z rodicov, takze neboj,ked sa to ako-tak utrasie,tak budete vsetci vo vacsej pohode. Takto by ste bud museli znasat podnajom,alebo sa tlacit v byte s vasimi o sukromi ani nehovoriac. Viem o com pisem,tiez sme s nasimi byvali dva roky....
@tamtamka26 @ivulik20 baby tak este vam napisem,co dneska nas krpec vyviedol.Kedze uz si beha po byte sam,tak sa naskytne moznost,ze je osamote par sekund, fakt nie dlho no a akosika bol ticho,pridem do izby,on si sam otvoril kelimok od sudokremu, a ceeeeele tricko, gate, ruky ponatieraneeeee, joooooj, vopchal dovnutra cumel. no radosti!

tamtamka26
29. aug 2012

@martija
@susin ahojte, ja len rýchlovku, prepáčte, moc vás ani nečítam. stále mám čo robiť a začala som čítať, tak keď krpec spí (musím byť pri ňom) a nechce sa mi spať, tak si ticho čítam. spíme len raz za deň už aj to tam musím byť s ním, lebo by spal cca. 30 min. a je hore! takto potiahne min. 1,5 hod.. stvára samé nezbedy, naposledy hodil do WC maminin glukomer - merač cukru v krvi. je to niečo ako mobil, jasné, že hned prestal fungovať. ja bez toho nemôžem byť, lebo jej skáče cukor hore-dole. tak sme ho vysušili, ale nešiel ani tak. to je drahá vec ako šľak! som penila ako buldog! našťastie sme vymenili aj baterku, poriadne dosušili a už ide! toto so Sudocremom urobila aj kamoškina malá, aj ho spapala, sa jej vyhádzala celá.... toto sú detiská.... večne ho nachytám schovaného pri viniči a objedá hrozno 😉 . ale už sú tam aj osy, tak sa bojím, aby to nedostal.... idem čao.

susin
29. aug 2012

@martija no to hej,zozaciatku som bola na nervy,ked som sa to dozvedela,ale potom som sa aj potesila 🙂 uz som upratala a fungujeme dalej,jedna izba je ale totalne nepouzitelna nakolko tam mam same krabice....jj to poznam,maly ako nahle je ticho hned viem,ze nieco riesi,najnovsie mi stale chodi do mrazaka
@tamtamka26 no to veru poriesil ☹ ale nastastie ide,aj starky mal cukrovku je to drahe fest...aj moj zle spava teraz aj cez den aj noci,ale bude hadam lepsie,ja tiez pri nom musim lezat,inak by sa postavil a nespal by,ale ked tvrdo zaspi odidem ako myska 😀 😀 😀

martija
29. aug 2012

@tamtamka26 u vas s maminou je to presne to iste,ako u nas s mojou babkou,tiez mala tu porazku,a tiez merame cukor, teda mama moja meria, v tom je hlavne rozdiel,ze ty toho mas na pleciach viac nez dost, ja si nedokazem to ani predstavit,ze by som mala este aj mamu na starosti. ta mi naopak hodne pomaha....
Inak aj u nas bola ochutnavka sudokremu,ale mal len pery vnutri som nevidela nic biele,tak hadam nestihol, ale doriadeny bol neskutocne, mocim tie veci,uvidim,ci to pusti,hadam hej...no opica. Ked ho chvilu necham,tak vylezie hore na gauc a postavi sa tam,hned ku kraju, ved keby skidol na hlavu odital postaveny,tak ani nechcem mysliet,vzdy len ticho bezim,aby sa nevylakal a davam ho dole..... ruky pcha do kvetinaca, vytahuje hlinu.... Na pieskovisku sa na mna pozera a napcha si plnu hubku piesku, alebo ma poharik z ktoreho som vyberala tu cast,ktora zabranuje kvapkaniu,takze sa lepsie pije,ale zase kvapka -no obrati poharik hore dnom, pozera na mna a osto-sest kvapka po koberci, ked mu to zoberiem tak reve a jeduje sa strasne. Dneska na ihrisku normalne chcel bit chlapca, aj ho pokusal,ale nastastie do tricka iba, inak sa stale zahanal a ked som mu zacala vysvetlovat,ze nono, tak fukol jednu aj mne,ze mi slnecne brile odhodilo 😀 ..... no vykluva sa z neho ine certisko,ale ved ma od koho odkukat, beha po byte za chalanmi a ziape pri tom ako viking 😀
@susin aj ja lezim pri nom, tiez by inak nezaspal, ach jo!
@ivulik20 zacal nam paneláááák - len som nevidela ani tuk! ☹ nemam kedy, tamtamka ja som sa tiez dala na knihy cez leto,len ked mam ten panelak, tak si musim vybrat bud-alebo...nemam cas aj to aj to, tak uvidim....

ivulik20
2. sep 2012

čaute kočky, u nás nič nové ani. stále rovnako. Už sa to zajtra začína!!!pomooooooc!!!! @martija ja panelák pozerám, moj uspáva ked je doma. Ja si sadnem a poviem, nech sa páči, teraz je malý tvoj, lebo ja mám panelák 🙂 A hotovo. Tak vám prajem aby ste zajtra vykročili tou správnou nohou 🙂

ivulik20
3. sep 2012

babyy, čo je s vami????

susin
5. sep 2012

@martija
@ivulik20 ahojte kocky🙂ako mate???ako to zvladli deti nastup do skoly????tak my nic take,stale zle spava zuby uz vykukaju tak s casti ale uz trosku lepsie.zas sa stahujeme schvalili uver,tak namam zas ani cas prdnut si 😀 😀 😀
@tamtamka26

tamtamka26
6. sep 2012

@ivulik20
@susin
@martija ahojte, krpec odpojil kábel z netu a my že nás odpojili. síce sme zabudli zaplatiť faktúru, ale mm tam dnes volal a oni že nás neodpojili, že asi máme my poruchu.... inak v noci spí úplne otrasne, asi aj 20x je hore, mrnčí, prehadzuje sa!! a 13eho máme poradňu, mám obavy, že ho budú očkovať, tak to sa ešte viac skomplikuje! dá sa nejako to očkovanie obísť??? asi bez pokuty ťažko, čo??? dcéra dobre, majú novú učku, tak sa zoznamujú, zvykajú si....

martija
6. sep 2012

@ivulik20 @tamtamka26 @susin
baby tak veru to tu flakame. Mate aj vy toho vela vsak? Ja sa hlasim do klubu nespavych krpcov. Idem si lahnut pomerne neskoro,tazko sa mi zaspava,ale asi tak 30x ked sa mi podari zaspat ma ten krpec zobudi. Normalne vcera vnoci uz som ho aj hresila, chuda male, nechapal asi dost,ale je to otras, pokusam sa zaspat,ked sa mi to podari mrnci, o chvilku znova a potom znova....ved to je normalne uz na tabletky 🙄 ...
Upravili sme si rezim,chodieval spavat tak cca do 3 hodin odkedy sa rano zobudil, ale potom zvykol iba chvilku pospat,a do vecera bolo dlho,tak sme uspavali druhy krat. TAk som mu to posunula skoro az na 5 hodin odkedy sa zobudi, potom pospi aj dve, dve a pol hodky a druhy krat uz nie, potom ho dam skor spat.
Vonku je skaredo, az taka melancholia na mna ide, prichadza jesen..
Ivulik ja sa asi nedobrovolne musim vzdat panelaku, nestiham vobec ☹ ☹ ☹ ....
Pokusam sa najst nejakeho lektora spanielciny, v jazykovke chceli 13e za 45 min !!!!! Vsak to by som mala na jeden skolsky rok 500 e ☹ !!!!!! a to len jednu tristvrte hodku na cely tydzen, zderstvo uplne. Clovek by sa aj chcel vzdelavat,ale normalne to nejde, tak zhanam cez kadekoho, cez net, nikde nic, iba bratislava, aj skoly to iste, co zaujimavejsia skola,tak v blave....uplne mi to berie chut vobec sa niekam posuvat, nervy mam!
Dennis v skole zatial ok, nechce sa mu moc. Vravel,ze jeden chlapcek im prepadol :-O...Chuda chlapec, to som potom rada,ze Denis je aky je, lenivy,ale sikovny aspon.
Tamtamka to ockovanie strasi aj mna,aj ked som si vsimla, ze susin tu trosku resersovala, a baby vacsinou pisali,ze toto ockovanie im deti znasali najlepsie, absolutne bez reakcie. Tak to mi odlahlo,ale ked pozeram po nete, tak to je hrozostrasne. Ja sa chystam zavolat dr par krat,ze sme nachladnuti,alebo tak,len jej zavolam,aby sme to aspon oddialili, neviem,ci budem mat silu bojovat proti tomu,to je trosku na dlhe lakte a samozrejme aj ta pokuta, tusim az do 300 e moze byt.....

susin
6. sep 2012

@martija
@tamtamka26
@ivulik20 baby caute k tomu ockovaniu......

susin 2012-09-06 09:52:31 píše:
dakujem Vam krasne za odpovede 🙂tak dam zaockovat syna a dufam,ze nebudu ziadne problemy ako doteraz......s pozdravom Zuzana
klembarova 2012-09-06 08:28:06 píše:
Dobry den,
Tie neziaduce ucinky, ktore popisuju mamicky na internete neboli nikdy vedecky dokazane, ze ich sposobila vakcina MMR🙂
Stale sa nevie presna pricina ani autizmu ani leukemie, su to vazne ochorenia a urcite ich sposobuje viacero faktorov,napr.dedicnost,vonkajsie prostredie,virusy atd.nie len jedna vakcina, to by bolo prilis jednoduche.
MMR sa ockuje naozaj vo velkom mnozstve, to by sme tu mali same detsk leukemie a autizmus.
Tak asi tolko.
S uctou
MUDr.Klembarova Zuzana
None píše:
Dobry den 🙂urcite ste mi poradili v tom ci dat zaockovat...len ste mi zabudli napisat este preco niektore maminky nedavaju ockovat vraj koli neziaducim ucinkom...napr,moje dieta dostalo po vakcine MMR Autizmus,alebo Leukemiu atd....Ja svojho syna chcem dat zaockovat,len sa bojim takychto scenarou,co tu pisu maminky,alebo na internete koluju diskusie....dakujem za odpoved 🙂
klembarova 2012-09-04 08:10:22 píše:
Dobry den pani Zuzana,
Ockvanie MMR je ockovanie proti rubeole,osypkam a mumsu.
Je to jedina ziva oslabena vakcina vramci povinneho ockovania.
Picha sa podkozne a u 5% deticiek moze nastat tak o 4-12 dni po ockovani prechodna reakcia,ktora zahrna horucku az do 39st.C a moze sa dietatko lahko vysypat.Tato reakcia sama odozneje, je potrebe len znizovat teploty.
95% deti nema ziadnu reakciu🙂
Je to ockovanie proti velmi neprijemnym chorobam.Osypky mozu sposobit tazky zapal pluc,na ktory nemame liek a na ktory sa moze zomriet,zaroven mozu sposobit tazky zapal mozgu s dlhodobymi tazkymi nasledkami zmysle mentalneho aj fyzickeho postihnuia a na totiez nemame liek, jedinym liekom je prevencia-teda ockovanie.
Rubeola zase u tehotnych zien vedie ktazkemu postihnutiu plodu, narodi sa mrtve alebo postihnute dieta.Mums zase u chlapcov moze sposobit trvale poskodenie semenikov, teda plodnosti, a u vsetkych deti poskodenie pankreasu, teda travenia.Vsetky 3 choroby su virusove,teda nemame na nich lieky a su extremne nakazlive, takze sa velmi rychlo siria.
Jedinym liekom je prevencia-teda ockovanie.
Protivakcinacna kampan naSlovensku je velmi silna,bohuzial.Vedu ju vzdy neprofesionali, teda nie lekari.Protivakcinacne teorie neboli nikdy potvrdene vedecky.Ockovanie mmr vakcinou je sucastou ockovacieho kalendara vo vsetkych vyspelych krajinach Europy a Ameriky.
Teda moje odporucenie je, nechat synceka zaockovat, je to preverena vakcina, a tie choroby, mozu napachat velke skody ak by sme sa pred nimi nechranili🙂
Dufam,ze som Vam aspon trosku pomohla.
S uctou
Mudr.Klembarova Zuzana
susin 2012-09-03 15:48:44 píše:
dobrý deň pani doktorka,chcem sa vas informovat ohladne ockovania MMR,tu na koniku sa vela pise,ze je zdraviu neprospesne ba dokonca su scenare o vaznom poskodeni zdravia dietata(autizmus,cukrovka,spomaleny vyvoj atd....)vela mamiciek nedava ockovat svoje deti touto vakcinou.....Ja mam syna a za mesiac nas caka toto ockovanie,chcem sa Vas spytat ako odbornicky s dlhorocnou praxou,co hovorite na toto ockovanie?ci je fakt,co sa pise,alebo je to nahoda,ze deti po tejto vakcine maju vazne nasledky.....preco a co za tym moze byt???Chcem sa rozhodnut spravne ci mam dat,alebo nemam dat zaockovat a dufam ze mi v rozhodovani pomozete 🙂 Kazda matka chce dobre pre svoje dieta a nechcem niekedy olutovat rozhodnutie ktore spravim.........Dakujem za odpoved
Zuzana

susin
6. sep 2012

@martija
@tamtamka26
@ivulik20 citajte zospodu 😀 potom este napisem teraz musim k malemu

tamtamka26
6. sep 2012

@susin jasné, že dr. tieto sračky podporujú. aj naša sa ohrádza proti akýmkoľvek nežiaducim účinkom, že neboli nikdy dokázané tie choroby, čo deti dostali. jasné, že tam hrá svoje aj genetika a iné faktory, ale aj tak mám obavy. síce je pravda, že pri dcére som na net nechodila a dala som ju zaočkovať ešte aj navyše proti kliešťom a to žiadneho za celý život ani nemala, teraz to už ľutujem!! ani preočkovať som ju teraz nedala.... už nebudem do nich pchať umeliny. 😠 susin, naša učka sa prisťahovala z MT, ale má už cca. 36-7 rokov, tak asi nepoznáš...

susin
6. sep 2012

@tamtamka26 to asi nie ale skus meno🙂no jasne ze dok.radia ockovat,ale tiez najlepsie asi nic necitat lebo potom mam iba zmatok....este sa jej mozem spytat ci dala zaockovat svoju dceru,ale to bude asi zbytocne a povie ze jasne 🙂 ale co mam kamosky vsetky dali ockovat co poznam a nic ani teploty dokonca nemali

susin
6. sep 2012

@tamtamka26
@martija
@ivulik20
Ahoj,
naša malá bola zaočkovaná do nožičky.
Následky? 7-8 deň dostala 40 horúčky, boli sme 11 dní v nemocnici...no už je to ok, aspoň dúfam. Držím palce, aby ste nemali horúčky ani nič zlé z očkovania. Lekári síce tvrdia, že očkovanie je neškodné, no ...
Bohuzila mi prisla aj takato posta od jednej maminky tu s kona

susin
6. sep 2012

@martija aj moj takto spaval asi 5 dni,no uz je to lepsie troska,zubky uz trcia tak si myslim ze bude zas chvilu pokoj,ale nechce mi spavat cez den....iba hodku,asi tiez dam neskor spat,nech potiahne dlhsie 🙂 ako ty........a co studujes????ja som rozmyslala ze sa dam asi na policiu,len neviem ci by som presla testami,hm 😖 nakolko som rozmyslala ist aj do skoly,len si to neviem teraz predstavit pri malom a ake plany som mala,ze ked budem na materskaj si urobim aspon bc,no to urcite...bo z prace ma prepustili,ked som otehotnela a tak sa nemam kam vratit,bud pojdem este na matersku,alebo nieco musim pospekulovat......no uvidim

tamtamka26
6. sep 2012

@susin ona má také netradičné meno že Rút Adame... neviem, aký je MT veľké mesto, ale možno...

ivulik20
6. sep 2012

@martija
@susin
@tamtamka26 čaute, nástup do školy sme zvládli dobre a vraj sa mu aj páči, tak uvidíme dokedy. 😖 Dúfam, že mu ten elán vydrží. Čo sa týka očkovania, my ideme 24.9. Baby, ja už nič na nete nečítam. Človek by sa musel zblázniť z toho. Sú deti, ktoré reakcie majú a ktoré nemajú. Ja ho zaočkovať dám, lepšie ako sa potom boriť s nejakou svinskou chorobou. je to diskutabilné, ja viem. Ale ja to neriešim, tak ako som to neriešila ani pri Kubkovi. V tom čase som na nete vôbec nečítala o takýchto veciach a bolo dobre. neviem, je to povinné, tak čo s tým???
Baby ako vám papajú drobci cez deň? Ako často a čo?

susin
6. sep 2012

@ivulik20 ahoj,aj my pojdeme koncom septembra,este namame termin,bude volat dr......aj ja idem dat a uz to necitam,pisala som s tou doktorkou a som si povedala,ze uz to nejdem riesit.....papame no na ranajky 250ml mlieka a pol alebo cely rozok s maslom,na desiatu a olovrant je to bud ovocie jogurt zeleninu pecivo-ako kedy,alebo robim take 3 druhy ovocia zozmixujem na presnidavku a dam vlocky,alebo banan s jogurtom atd........na obed vzdy masko a zelenina,ale iba jedno jedlo,bud polievku alebo ako druhe....obmienam to obden,jeden den polievku a druhy den,to druhe jedlo,lebo by mi nezjedol aj aj.........a zje za plnu misku vzdy na obed,no a vecer uz iba kakao........

martija
6. sep 2012

@susin ja som pocuvala asi hodinovu prednasku jednej zeny - Anita Petek sa vola, ak mas chut (a ovladas nemcinu), pozri su ju na youtube. Tak ti ale poviem,ze ti zle ostane. Tam je problem ten,ze verim tomu,ze lekari to robia z najlepsej vole. Lenze toto ockovanie, nazvyme to farmaceutickou mafiou, je tu roky. Ona "upravuje" vedie dokonca aj ucebne latky na skolach, takze tam sa lekari ucia,ze ockovanie je spravne a dobre, - tolko k tomu,preco to lekari odporucaju - lebo sa tak ucili. Ta Anita petek bola hodne odmietana,lebo neni lekarka,ale vravela,ze to nelutuje- lebo si to nastudovala sama ( 30 tisic stran literaturi) a tak si ten obraz vytvorila bez toho,aby jej niekdo tisol omacky....
Ide v podstate o to,ze vakcina by bola ucinna mozno. Lenze ona obsahuje tieto choroby vo velmi nebezpecnom koktejly a ten je nebezpecny, nie samotny virus,ktory do nas vopchaju. A po dalsie, telo neni pripravene na takyto umely boj,takze preto vraj ani neni ockovanie ucinne, iba rozhadze imunitu.
Dalsia otazka je, ze preco,ked sa tolke roky ockuje, nesleduje sa aj skupina neockovanych deti? Preco sa nevedu take udaje? To je tiez zvlasnte, nie? Teraz ked su rozne organizacie,ktore si to mozu dovolit,tak skumaju po troske a zistuju,ze neockovane deti su omnoho zdravsie,lebo im nic nerozbura imunitu... No je toho proste strasne moc, ja len uvadzam teorie a nechcem nikoho osocovat. Ja osobne sa nachadzam v strede, verim,ze medicina nam chce pomoct,ale chce aj zarobit a tak to ockovanie mozno pomoze, ale dokaze narobit aj zlo....nie sme zial odbornici a kezy sme aj boli,aj tak nedokazeme posudit,lebo nikdo nikdy nevedie ine zaznamy, iba take ake vyhovuju vacsine.
Jeden lekar mal pripad,ze mu dieta po ockovani zomrelo,tak sa tym zacal zaoberat a odmietol ockovat pacientov a oni ho vylucili z komory lekarov - preto nie su "protiockovci" lekari, lebo ti uz maju natlacene kaleraby. Ale ako som uz spominala je to iba moja konspiracna teoria a nechcem tym nikoho urazit a zvlast nie lekarov,ktori sa nam snazia pri ich najlepsej voli pomoct a mozno sami ani len netusia co vsetko za tym moze byt....

tamtamka26
6. sep 2012

@ivulik20 náš papá s každým, kto je. aspoň ochutnať musí. prestal však jesť pečivo, keď mu dám chlieb tak ho vypľuje, ani rožok, nič! iba sám salám, párok atď! čiže mám pocit, že ho to nezasýti bez chlebu. ráno papá so mnou - jogurt (tak 3/4 mi ho zje), potom nejaké ovocie, teraz najmä hrozno. medzitým ke´d je nervózny sa kojí... pred spaním polievku aspoň a ešte sa kojí.... po spaní záleží od toho, ako papal pred spaním - tak je hladný 😉 píšem ako tatár..tak mu dám druhé jedlo z obeda. no a do večera stále niečo zobe, výživu, kekse, ovocie, jogurt, kojí sa, ale to pečivo ma štve. lebo na olovrant neviem, čo mu dať. večer sa len kojí, kaše mi nechce a miluje cestoviny. to keď dám pred neho misku s čistými uvarenými vrtuľkami, chodí ich zobkať, ako vrabček.... 🙂 z tých naozaj vie veľa zjesť....

martija
6. sep 2012

@susin no prave nic nestujdujem,ale chcela by som sa zdokonalit v spanielcine, a mozno skusim vysku 😕

martija
6. sep 2012

@ivulik20 @tamtamka26 @susin ako sme sa tu pekne stretli, no veru odlahcime temu, ja dam maleho asi tiez ockovat,lebo to je potom boj s veternymi mlynmi a na to ja nemam silu...
Baby a pribinacik uz davate?

susin
6. sep 2012

@martija no veru stretko 😀 😀 ja nedavam.....ja dam tvaroh do jogurtu,a ma pribinacik 😀 😀 a niekeby granko este,ked mu chcem zalahodit

susin
6. sep 2012

@tamtamka26 no to nepoznam......je to dost velke mesto celkom no.......ale mansie ako ZA 😀

ivulik20
7. sep 2012

@susin
@martija
@tamtamka26 ja pribináčik dávam, aj rôzne miláčiky. Alebo ochutím tvaroh. Pribináčik dávam už dosť dlho, ale zase nie často. 😉 Ja už nejak nevyberám čo mu dať a nedať, ochutnal už zo všetkého. Baby a dávate mäso každý deň? Lebo ja nie, myslíte že to je zle? Ale ja nechcem variť ani doma každý deň mäso, je to drahý špás, ale zase už varím pre všetkých rovnako aj malému. Nevarím mu zvlášť. Myslíte, že by mal to mäso papať každý deň? Ak ano, tak mu musím variť osobitne lebo ani ja ani moj a ani Kubi nechce mäso každý deň. Bože, som to napísala ako koza. Ale chápete čo tým chcem povedať, že? 😵

susin
7. sep 2012

@ivulik20 ja mu este sem tam varim osobitne,hlavne ked nieco robim nam,co si myslim,ze este nemoze 🙂 minule som varila kapusnicu a som mu nedala-uz mozem co poviete??alebo kapustu nasladko ked varim,to neviem ci to nenafukuje moc.......ja davam kazdy druhy den maso,ale striedam to raz take,raz take a ryby.......my tiez nemusime moc maso tak ja som si iba preneho kupila a naporcovala a dala do mraziaka a uz iba vyberiem kusok 😀a casto robim aj cestoviny na rozny sposob,a prezenicku ma strasne rad s rozkom 😀 a strukoviny mu robim 3 x do tyzdna(obmienam)my sme akurat dojedli tvaroh s hruskou🙂boze bude ako medved 😀 😀 😀no a my tu paradajku nemozeme ☹

ivulik20
7. sep 2012

@susin a na aké spôsoby mu robievaš to mäso? a aké? kuracie?

tamtamka26
7. sep 2012

@ivulik20 ani ja nevarím zvlášť, už papá všetko s nami, aj tvarohové, aj bielka, paradajky a ostatné doteraz "zakázané" veci. nevarím mäso každý deň, ani ja denne nemám naň chuť, takže nie. dám mu aj palacinku, dukátové buchty atď....

ivulik20
8. sep 2012

@tamtamka26 aj ja to tak v podstate robím. Tiež papá "zakázané". A velmi mu chutia 🙂 Len som teda necedela, že či deti by nemali akože každý deň jesť mäso.