icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

adka.m
8. feb 2011

@svetluska4 mne to doktor kázal rozpustiť v 250 ml studenej vody, ale mám si to rozpustiť večer dať do chladničky so šťavou z jedného citróna a vypiť ráno 2 hodiny pred budúcou návštevou poradne. Okrem tohto nápoja v deň vyšetrenia nič nejesť ani nepiť. A ževraj také chladné s tým citónom to chutí o niečo lepšie 😀

jankam76
8. feb 2011

@mrepanova Pri Maťkovi som kupovala na tržnici v tej pasáži, tam mali, len či to ešte funguje neviem. Teraz si postupne kupujem veci a všetko cez net

mrepanova
8. feb 2011

@jankam76 Pojdem tam pozriet. Ja som tiez kukala na nete,ale nechcem si moc kupovat podprsenku cez internet, potrebujem si to vyskusat aby mi to sadlo. Aj ked uvazujem ci sa mam vobec taku podprdu kupovat lebo ja mam male prsia a vobec sa mi ani nezvacsila len su plnsie,tak mozno postacia obycajne podprsenky co mam.

cottoncandy
8. feb 2011

@bubu84 skoré uzdravenie želám! Inak, ja som tiež z Mostu a tiež v 21. týždni, možno sme susedky a ani o tom nevieme🙂

Ja som bola včera na morfologickom ultrazvuku, kde nám lekár definitívne potvrdil, že budeme mať dievčatko, tak sa veľmi tešíme...môžem začať nakupovať, doteraz som sa rozbiehala len pomaly...

bubu84
8. feb 2011

@janka2504 hej, kusok 🙂 v lete sme boli na jazerach kazdy den.. 🙂 my tu byvame necely rok, ale byva sa tu super, mimo Ba, hlavne ten klud.. 🙂

lucire
8. feb 2011

@svetluska4ale tuto tekutinu dávaju len keď maju podozrenie na tehot. cukrovku? či ako? 😒 lebo mne to spomínala sestrička u doktora,ale mám prísť zatiaľ len na krv...

daniela1974
8. feb 2011

@lucire ono to mas vo vseobecnosti tak, ze bud to lekar nerobi a tvari sa na Teba ked sa pytas, ze co si narocna, co si citliva, co robis zo seba a ked to robi (vsetky tie vysetrenia) a Tebe sa zdaju zbytocne a povies, ci je to potrebne, tak sa na Teba pozera ako na asociala, dobre ze ti tehotensku knizku nezoberie a potom si nezodpovedna matka.

zajo79
8. feb 2011

@svetluska4 250ml vody

bubu84
8. feb 2011

@lucire ja mam prist za 3 tyzne, rano o 7 nalacno..a po 2 hod. to budu opakovat.. mali by ten cukor merat kazdej.. 😕

jankam76
8. feb 2011

@mrepanova Poznám dôverne. Tiež som nebola obdarená a pri malom som len odstriekávala, tak ich mám ako nové 😉

mrepanova
8. feb 2011

vsak uvidim...do porodu mozno este podrastu 🙂 pre istotu kupim jednu a ak bude treba dokupim...lebo pravdu povediec...v tej bavlnenej podprde na kojenie si moj plochy hrudnik neviem ani predstavit 😀

darfar
8. feb 2011

dobrý večer, pridávam sa do partie, ak sa dá 😀...............

mrepanova
8. feb 2011

@darfar Ahoj

darfar
8. feb 2011

@mrepanova ahoj

mrepanova
8. feb 2011

@darfar odkial si?

darfar
8. feb 2011

@mrepanova som z Košíc.........a ty?

mrepanova
8. feb 2011

@darfar Zo Žiliny

darfar
8. feb 2011

@mrepanova čakáš prvé bábätko?

mrepanova
8. feb 2011

ano a ty? Co budes mat?

darfar
8. feb 2011

neviem.....nejakí sme neostrí na USG.......ale mám dvoch chlapcov, tak by sa asi patrilo dievčatko......

mici111
8. feb 2011

ahojte, nakukla som k vam do temy, ze trochu nostalgie 🙂 my sme tiez junovciatko ale 2010 😵 tak vam kocky drzim vsetky palce, nech este pekne tehulkujete a potom bezbolestny porod 😵

darfar
8. feb 2011

@mici111 Díííííííííííííííííííky 😀

svetluska4
8. feb 2011

@lucire moj doktor to robi kazdej tehu, aj pri prvom mi robili tento test, len som uz zabudla ze ako to mam namiesat.
Podla mna by to mal robit kazdy lekar, aby sa cukrovka riadne vylucila alebo potvrdila.Z mocu to nie je take presne, pri tomto teste sleduju hodnotu ci cukor klesol na nejaku hranicu a ked je moc vysoko tak zoberu krv este raz a ked ani vtedy neklesne tak sa ide na dia poradnu. Moja segra tak bola, mala mierne zvysene hodnoty tak jej test opakovali a potom ju poslali na dia poradnu.

daniela1974
8. feb 2011

@svetluska4 ja som naopak zasa neni priliz velky zastanca tych sustavnych vysetreni, lebo 50% je uplne zbytocnych a rutinnych. Skutocne mam pocit, ze som cely zivot bola zdrava a zrazu odkedy som otehotnela nic ine nerobim len chodim po lekaroch. Zubar, ekg, gluko, poradna, usg, triple ....

svetluska4
9. feb 2011

@daniela1974 wau tak to mas nejak vela. naco ekg? u na by to bolo pochopitelne lebo mam selest ale uz som v norme tak nie je potrebne ist znova na elg, raz za cas ma obvodna posle na kontrolu ale to je tak raz za desat rokov 😀
Zubar, haha ja aj bez tehu som tam ako na beziacom pase, idu mi osmicky a sramotia s ami nervy na zuboch tak som tam uz znamy host. usg, neviem co presne je ta skratka ale myslim si ze sonograf, a to naco prosim ta? ved ultrazvuk ti predsa spravi doktor na poradni alebo nie? triple testy su zase velmi dolezite, ale ked si zase pripravena prijat aj dieta ktore nieje uplne v poriadku tak mozes odmietnut.

mrepanova
9. feb 2011

Ahojte, dnes som bola na poradni a pocuvali sme malinkeho srdiecko. Nebolo,ale moc pocut kedze maly je na zadnej stene ☹ no a aj mne dnes doktroka povedala,ze si mam kupit tu gluko vec a na dalsiu poradnu mi budu robit tie testy.

mrepanova
9. feb 2011

dnes nam prisiel kolotoc nad postielku, je super!!! Najradsej by som uz utekala kupit aj postielku a pekne si to uz vsetko rozlozila,ale este ja zavcasu. Neviem sa uz dockat kedy bude drobec na svete 😀

jankam76
9. feb 2011

@mrepanova Vôbec to nie také strašné. Taká presladená voda, ale dá sa to.Ja sa tiež snažím odolať, ale zasa si pár vecí snažím aspoň rezervovať,preskladniť v obchode keby som šla opäť do nemocnice.

mrepanova
9. feb 2011

od kedy nam povedali co to bude, mam nekupovaci osial 🙂 Moj manzel je uz so mna zufali 😎

mrepanova
9. feb 2011

@jankam76 dnes ma na poradni trosku znervoznila ohladom toho 4D...ze 24-25tt je za vcasu, ze nebudu pekne zabery atd.,ale skor si myslim ze to bolo tym ze si chcela presadit svojho znameho co robi 4D v Puchove...lebo mi rozpravala ake ma kvalitne zabery, a ze on to robi aj hodinu...atd. Ozaj nevies ako dlho to bude trvat u Hartela?