Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@lucire no to velmi dobre poznam, pokym sa nieco nespytam, tak moj doktor je ticho 🤐 pamatam sa na prvu navstevu, ked som mala podozrenie ze som tehotna, prisla dom cely cas bol ticho a potom mi to nedalo a spytala som sa a on, ze ano ste tehnotna.. a to bolo vsetko, potom som mu zacala davat dalsie otazky.. 😉
doma som po prvom mala X-lander športový a tak som zháňala hlboký, nakoniec som našla od jednej mamičky tu v bazáre modrej farby aj tašku k tomu....čiže som spokojná 🙂
Tesime sa na nasich blizencekov alebo racikov.
@lenkafarkas
ahoj lenka, ďakujem, tiež som si dnes našla niečo podobné...myslím menej tuku u bábätka a tím lepšie fotky a videjko...tak to ešte rozoberiem s doktorom.....
dúfam, že ž si v poriadku,keď si mala také problémy na začiatku, ja ešte teraz čakám na výsledky amniocentézy, dúfam, že budú ok a začnem si to užívať a len sa tešiť,
takže prajem aj tebe všetko dobré 😀
ahojte všetky tehulky,
vy už nakupujete kočíky? Ja ešte nemám vôbec nič kúpené ani nachystané.... ☹ nejak nemám náladu alebo sa bojím niečo kúpiť aby som to nezakríkla 😀 a to nie som poverčivá....len mi to príde také neskutočné, že budeme mať malé chlapčiatko...my sme taká babská rodina a zrazu chalan 😝
dúfam, že nie som jediná, čo ešte nenakupuje 😀 lebo ak áno tak zajtra bežím kúpiť 😀 aspoň ponožky 😀 😀
@mim111 a preco tam nedas skutocne mena alebo zdrobneniny, ved si anonimna, ani foto nemas? hm?
@mim111 no myslím si že máš určite čas na nákupy, ale mne sa vyskytla možnosť kúpiť tak som neodolala, čo ak by som to náhodou potom nenašla to čo som chcela a za taku cenu 😒
Inak sa neženiem do obchodov, počkám až budem vedieť čo ozaj čakáme...ak by sme náhodu čakali dievča tak asi zbehnem hned kupiť ružovu čapičku :D
@mim111 ahoj,však mňa to tiež mrzí,že ešte nemám nič.Ale však dobehneme....Mám aj po Jakubovi,ale predtým som mala kopec vecí aj od sesternice (vaničku,odsávačku,plienky látkové,poštolky atd.),ale po nás šli veci k jej švagrinej a ona to všetko popredávala.Takže okrem oblečenia,musím kúpiť všetko nanovo.A samozrejme aj pár dievčenských vecí,nech mi nieje ľúto,že malá má všetko len po Kubkovi.Ale našťastie som väčšinou kupovala buele,alebo neutrálne farby.
@lucire ahoj
ja viem od piatku, že to bude chlapčúlik....tak ma tak sem tam pochytí, či mu už nepôjdem niečo kúpiť....ale zatiaľ som sa v podstate ani nedostala do obchodov, asi keby som niekde bola a niečo by sa mi páčilo, už by som kúpila... a moje baby videli body v h and m, kde bolo napísané born2011 ...hned to chceli kúpiť, len sme nevedeli, čo to bude...tak chceli kúpiť aj ružové aj modré 😀 😀 tak som ich stopla...
dnes som sa objednala na 3D, tak som zvedava.. 🙂
@mim111 práve aj ja sa vyhýbam detským obchodom, nechcem vela toho nakupiť. Najprv si skontrolujem čo mi ostalo po malom a čo je vhodné ešte na použitie. Zatiaľ hľadáme inšpirácie....mám zoznam vecí čo treba ale ozaj na 70% mám všetko...najvačšia položka a asi aj najhoršie rozhodnutie bude postielka...čo som bola v obchode v Hlohovci tak mi ukázali len katalog...a to mi nič nehovorí, to je ako keď pozerám na internete... 😒
Plánujete mamičky kupovať vankúš na kojenie? Ja by som chcela vedieť či je jedno aký vankúš. Lebo pri prvom som nemala tak nemám skusenosť...

@mrepanova
@andysok
@zmh dakujem vam 🙂 dnes som volala sestricke, uvidime, ze vraj maju dost plno, tak budem musiet zavolat zajtra, ze vraj oni 3D robia tak do 24 tt, tak potom neviem 😒