icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
10. feb 2011

@mrepanova
@andysok
@zmh dakujem vam 🙂 dnes som volala sestricke, uvidime, ze vraj maju dost plno, tak budem musiet zavolat zajtra, ze vraj oni 3D robia tak do 24 tt, tak potom neviem 😒

bubu84
10. feb 2011

@lucire no to velmi dobre poznam, pokym sa nieco nespytam, tak moj doktor je ticho 🤐 pamatam sa na prvu navstevu, ked som mala podozrenie ze som tehotna, prisla dom cely cas bol ticho a potom mi to nedalo a spytala som sa a on, ze ano ste tehnotna.. a to bolo vsetko, potom som mu zacala davat dalsie otazky.. 😉

bubu84
10. feb 2011

@lucire a aky kocik ste vybrali? novy, ci nie?

lucire
10. feb 2011

doma som po prvom mala X-lander športový a tak som zháňala hlboký, nakoniec som našla od jednej mamičky tu v bazáre modrej farby aj tašku k tomu....čiže som spokojná 🙂

smithy
10. feb 2011

Tesime sa na nasich blizencekov alebo racikov.

bubu84
10. feb 2011

@smithy 🙂

bubu84
10. feb 2011

@lucire a aky? aku znacku?

lucire
10. feb 2011

@bubu84 tiež X-lander,vanička X-pram....a ty už máš vybraný kočík?

mim111
10. feb 2011

@lenkafarkas
ahoj lenka, ďakujem, tiež som si dnes našla niečo podobné...myslím menej tuku u bábätka a tím lepšie fotky a videjko...tak to ešte rozoberiem s doktorom.....
dúfam, že ž si v poriadku,keď si mala také problémy na začiatku, ja ešte teraz čakám na výsledky amniocentézy, dúfam, že budú ok a začnem si to užívať a len sa tešiť,
takže prajem aj tebe všetko dobré 😀

mim111
10. feb 2011

ahojte všetky tehulky,
vy už nakupujete kočíky? Ja ešte nemám vôbec nič kúpené ani nachystané.... ☹ nejak nemám náladu alebo sa bojím niečo kúpiť aby som to nezakríkla 😀 a to nie som poverčivá....len mi to príde také neskutočné, že budeme mať malé chlapčiatko...my sme taká babská rodina a zrazu chalan 😝
dúfam, že nie som jediná, čo ešte nenakupuje 😀 lebo ak áno tak zajtra bežím kúpiť 😀 aspoň ponožky 😀 😀

kaara1980
10. feb 2011

@honeybuny Ahoj,ty máš termín ako ja.Ak sa možem opýtať,kde budeš rodiť?Mne na záhu pomohol vždy len zožuť kúsok surového zemiaku,alebo klasické tortové oblátky.Tie kyselinu stiahnu.

kaara1980
10. feb 2011

@mim111 nerob paniku,ja nemám ešte vobec nič.Všetko zatiaľ len okukávame.Ale aj pri Jakubovi som všetko kúpila na jeden vrz.

mim111
10. feb 2011

@kaara1980
ahoj,nerobím paniku 😀 , len trochu závidím, že nietkoré tehulky sa už zaoberajú výbavičkou...ja ešte nie som tak ďaleko..
no a ty máš hádam aj po Jakubkovi ešte, nie?
ja som už všetko rozdala po babách 😒

zajo79
10. feb 2011

@mim111 preco menis mena deti?

mim111
10. feb 2011

@zajo79
ahoj
zo srandy, lebo si to so mnou pozerajú....a nechceli to....ak chceš niečo vedieť napíš mi 😉

daniela1974
10. feb 2011

@mim111 a preco tam nedas skutocne mena alebo zdrobneniny, ved si anonimna, ani foto nemas? hm?

honeybuny
10. feb 2011

@kaara1980 ahoj - vyzera to tak, ze na Kramaroch :o) a ty? dik za radu, skusim teda tlacit zemiaky :o))

lucire
11. feb 2011

@mim111 no myslím si že máš určite čas na nákupy, ale mne sa vyskytla možnosť kúpiť tak som neodolala, čo ak by som to náhodou potom nenašla to čo som chcela a za taku cenu 😒
Inak sa neženiem do obchodov, počkám až budem vedieť čo ozaj čakáme...ak by sme náhodu čakali dievča tak asi zbehnem hned kupiť ružovu čapičku :D

lucire
11. feb 2011

@kaara1980 aj ty máš doma Jakuba, až teraz som to zbadala, no keby aj k nám pribudlo to dievča by bolo fajn 😀

kaara1980
11. feb 2011

@lucire no to ano veru 😉 ,ale ja by som aj chlapca brala.Ale popravde,túžila som po dievčatku,tak sa mi to splnilo 😀 .Len meno vybrať máme problém.

kaara1980
11. feb 2011

@honeybuny Ja budem podľa všetkého na Antolskej 😉

kaara1980
11. feb 2011

@mim111 ahoj,však mňa to tiež mrzí,že ešte nemám nič.Ale však dobehneme....Mám aj po Jakubovi,ale predtým som mala kopec vecí aj od sesternice (vaničku,odsávačku,plienky látkové,poštolky atd.),ale po nás šli veci k jej švagrinej a ona to všetko popredávala.Takže okrem oblečenia,musím kúpiť všetko nanovo.A samozrejme aj pár dievčenských vecí,nech mi nieje ľúto,že malá má všetko len po Kubkovi.Ale našťastie som väčšinou kupovala buele,alebo neutrálne farby.

mim111
11. feb 2011

@lucire ahoj
ja viem od piatku, že to bude chlapčúlik....tak ma tak sem tam pochytí, či mu už nepôjdem niečo kúpiť....ale zatiaľ som sa v podstate ani nedostala do obchodov, asi keby som niekde bola a niečo by sa mi páčilo, už by som kúpila... a moje baby videli body v h and m, kde bolo napísané born2011 ...hned to chceli kúpiť, len sme nevedeli, čo to bude...tak chceli kúpiť aj ružové aj modré 😀 😀 tak som ich stopla...

bubu84
11. feb 2011

@lucire boli sme zatial len v obchode pozriet kociky, nevieme sa rozhodnut.. 😒 je ich hrozne vela co sa nam paci, napr. ten co mam v albume..

bubu84
11. feb 2011

@mim111 vsak mi sme tiez este nic nekupovali, zatial len pozerame, aby sme mali ako taku predstavu.. 😉

bubu84
11. feb 2011

dnes som sa objednala na 3D, tak som zvedava.. 🙂

lucire
11. feb 2011

@kaara1980 no my máme meno vybrané pre dievča Michaela, ale pre chlapca som ešte nenašla také čo by sa mi páčilo...

lucire
11. feb 2011

@mim111 práve aj ja sa vyhýbam detským obchodom, nechcem vela toho nakupiť. Najprv si skontrolujem čo mi ostalo po malom a čo je vhodné ešte na použitie. Zatiaľ hľadáme inšpirácie....mám zoznam vecí čo treba ale ozaj na 70% mám všetko...najvačšia položka a asi aj najhoršie rozhodnutie bude postielka...čo som bola v obchode v Hlohovci tak mi ukázali len katalog...a to mi nič nehovorí, to je ako keď pozerám na internete... 😒

lucire
11. feb 2011

@bubu84 pekný kočík,farba taká neutrálna vhodná aj pre chlapca aj dievča 🙂 A máš pravdu teraz je veľký výber tak si pohladaj taký aby si sním bola čo najdlhšie spokojná a hlavne si v obchode s ním povoz a vyskušaj 😉

lucire
11. feb 2011

Plánujete mamičky kupovať vankúš na kojenie? Ja by som chcela vedieť či je jedno aký vankúš. Lebo pri prvom som nemala tak nemám skusenosť...