Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@lencita dobra otazka 😀 . Vidis je mozne ze nie v kazdej. Asi sa treba spytat.
Alebo si pre klud duse zakup nejaku trapnu rucnu a ked nebude stacit tak potom kupis kvalitnu na elektrinu.
Ked som ja mala deti tak na elektrinu tusim ani neboli.
@zajo79 aky ma Helenka?
cez 230 eur novy.. a co to bol zac neviem ani ked ma zabijes.. kukni jej do albumu, ci ho tam nema
Ahojte tehulky,ja sa akurat zamyslam nad plienkami ake by boli najlepsie jednorazovky alebo normalne bavlnene.Je tu nejaka mamicka co puziva/la bavlnene plienky? 🙂 neviem sa rozhodnut....
Ahojte junove zienky, ma niekto z termin v blizkosti 12.6 a chysta sa ist rodit do Ruzinova? My cakame nase prve babo v Juni a chcela by som zacat chodit na najaky predpripravny kurz, ale vsetky su vo vecernych hodinach neviete mi poradit nejaky v BA, ktory bezi rano a pripadne ste ho aj odskusali? DAKUJEM 🙂
Ahojte,ja mám termín 22.júna a som 23 týždeň.Už som bola u Dr Holáňa v piatok a naštastie všetko v poriadku.Vyšlo mi zle afp, ale ževraj moja gynekologička na začiatku poriadne nepremerala drobčeka a preto ani dobre neudala spravny týždeň a vďaka tomu nesedeli hodnoty afp na príslušný týždeň.Tak som bola na aminocetéze.Dawnov sa nepotvrdil no zase bola v plodovej vode troška krvi a zase nevedeli či koli vpichu tak som šla Holáňovi a padol mi kameň zo srdca a taká som bola šťastná a rozčarovaná z dobreho výsledku,že som nevedomky v telefone prezradila aj pohlavie dieťatka zrovna tej osobe ktotá to nechcela vedieť popredu ,tak potom už bol len veľký smiech.. 😀
@leni831
ahoj, tak gratulujem k dobrým výsledkom, ja som tam bola 4.2., s tou istou diagnózou + sme potrebovali skontrolovať nejakú aortu, tiež pomeral všetko( okrem jazyka a uší, tie sa nedali....) a ukľudňoval nás, že by tomalo byť ok...a že bude chalan nám oznámil....,všetky tie hlavné znaky vyšli v poriadku...len má jednu obličkovú komôrku väčšiu....tebe všetko pomeral (myslím tých 15 znakov...nám sa tie dva nedali..ale vraj tie nie sú až také podstatné...) no a ešte stále čakám na tú amniocentézu...ako dlho ti to trvalo -kým si dostala výsledky?
dík za info
Caute baby ako sa Vám dari 🙂 my sa mame fajn kopeme o život 🙂
ahojte, dnes sme prvy krat spolu s manzelom videli nase babatko na 3D, krasny zazitok to bol , nieco uzasne.. 🙂
Neviete mi prosim poradit, este dobreho pediatra v BA, teraz byvame v BA - Dubravka, ale z internetovych referencii mi to vychadza ze budem musiet najst niekoho na Kramaroch, alebo v Devinskej. Poradte mi prosim 🙂
@ewyn zalezi ci chces ockovat alebo ci nechces ockovat.
@silviadaisy30 ja som sa tiez rozhodovala a vyhrali to jednorazove
@bubu84 gratulujem k chlapčekovi🙂

@zajo79 po kocik som si mala ist rano teraz mi pani pisala sms,ze si ho nechava dost hnusne od nej