icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
13. feb 2011

@zajo79 po kocik som si mala ist rano teraz mi pani pisala sms,ze si ho nechava dost hnusne od nej

zajo79
13. feb 2011

@kukujka co to bol aky kocik?

kukujka
13. feb 2011

@zajo79 verso vr connect cierny so zelenymi gulickami trojkombinacia s autosedackou

daniela1974
13. feb 2011

@lencita dobra otazka 😀 . Vidis je mozne ze nie v kazdej. Asi sa treba spytat.
Alebo si pre klud duse zakup nejaku trapnu rucnu a ked nebude stacit tak potom kupis kvalitnu na elektrinu.
Ked som ja mala deti tak na elektrinu tusim ani neboli.

zajo79
13. feb 2011

@kukujka a cena?

zajo79
13. feb 2011

@kukujka ked nechces dat vela za kocik, kup taky ako kupila helenkasabinka, hlavne novy...ak sa to rozsype, je nato zaruka.

daniela1974
13. feb 2011

@zajo79 aky ma Helenka?

kukujka
13. feb 2011

@zajo79 bol za 200eur a aky kupila ona?

zajo79
13. feb 2011

cez 230 eur novy.. a co to bol zac neviem ani ked ma zabijes.. kukni jej do albumu, ci ho tam nema

kaara1980
14. feb 2011

@lencita no u mňa chudnutie asi nehrozí.Ja už svoje telo poznám 😠 .Ale čo,chudnúť sa bude potom,hlavne nech je mlieka 😉

kaara1980
14. feb 2011

@kukujka skús si pokukať na e-kociky.Tam kúpiš lacné a hneď si možeš dokúpiť aj vajíčko.Videla som tam aj také čo aj s autosedačkou vyšli do 300e.

kukujka
14. feb 2011

@kaara1980 dakujem za radu urcite skusim

silviadaisy30
14. feb 2011

Ahojte tehulky,ja sa akurat zamyslam nad plienkami ake by boli najlepsie jednorazovky alebo normalne bavlnene.Je tu nejaka mamicka co puziva/la bavlnene plienky? 🙂 neviem sa rozhodnut....

ewyn
14. feb 2011

Ahojte junove zienky, ma niekto z termin v blizkosti 12.6 a chysta sa ist rodit do Ruzinova? My cakame nase prve babo v Juni a chcela by som zacat chodit na najaky predpripravny kurz, ale vsetky su vo vecernych hodinach neviete mi poradit nejaky v BA, ktory bezi rano a pripadne ste ho aj odskusali? DAKUJEM 🙂

andysok
14. feb 2011

@ewyn napriklad jabudem okolo toho datumu rodit v Ruzinove 🙂a ak budes vediet daj aj mne prosim vediet...mozeme chodit spolu 🙂

leni831
14. feb 2011

Ahojte,ja mám termín 22.júna a som 23 týždeň.Už som bola u Dr Holáňa v piatok a naštastie všetko v poriadku.Vyšlo mi zle afp, ale ževraj moja gynekologička na začiatku poriadne nepremerala drobčeka a preto ani dobre neudala spravny týždeň a vďaka tomu nesedeli hodnoty afp na príslušný týždeň.Tak som bola na aminocetéze.Dawnov sa nepotvrdil no zase bola v plodovej vode troška krvi a zase nevedeli či koli vpichu tak som šla Holáňovi a padol mi kameň zo srdca a taká som bola šťastná a rozčarovaná z dobreho výsledku,že som nevedomky v telefone prezradila aj pohlavie dieťatka zrovna tej osobe ktotá to nechcela vedieť popredu ,tak potom už bol len veľký smiech.. 😀

mim111
15. feb 2011

@leni831
ahoj, tak gratulujem k dobrým výsledkom, ja som tam bola 4.2., s tou istou diagnózou + sme potrebovali skontrolovať nejakú aortu, tiež pomeral všetko( okrem jazyka a uší, tie sa nedali....) a ukľudňoval nás, že by tomalo byť ok...a že bude chalan nám oznámil....,všetky tie hlavné znaky vyšli v poriadku...len má jednu obličkovú komôrku väčšiu....tebe všetko pomeral (myslím tých 15 znakov...nám sa tie dva nedali..ale vraj tie nie sú až také podstatné...) no a ešte stále čakám na tú amniocentézu...ako dlho ti to trvalo -kým si dostala výsledky?
dík za info

kaara1980
15. feb 2011

@leni831 gratulujem,a čo to bude.prezraď aj nám 😉

janka2504
15. feb 2011

Caute baby ako sa Vám dari 🙂 my sa mame fajn kopeme o život 🙂

bubu84
15. feb 2011

@janka2504 ahoj, aj my kopeme, kopeme 🙂 vsetko v poriadku, az na to ze som nadalej PN neviem sa toho hnusneho kaslu zbavit.. ☹

bubu84
15. feb 2011

ahojte, dnes sme prvy krat spolu s manzelom videli nase babatko na 3D, krasny zazitok to bol , nieco uzasne.. 🙂

lucire
15. feb 2011

@bubu84 Ahoj, to je super aj ste sa dozvedeli čo teda čakáte?

bubu84
15. feb 2011

@lucire hej dozvedeli, chlapceka budeme mat, najprv sa nam sice nechcel ukazat, ale potom v plnej svojej krase 😉

ewyn
15. feb 2011

@andysok Ahoj andysok, ozvem sa ozvem, zatial sa tesime na dalsiu kontrolu 28-Februara, dufam ze sa male ukaze ci je to ono alebo on. Potom sa pustim do nakupu vybavicky. Ty uz mas vsetko nakupene? Budes mat chlapceka, alebo dievcatko?

ewyn
15. feb 2011

Neviete mi prosim poradit, este dobreho pediatra v BA, teraz byvame v BA - Dubravka, ale z internetovych referencii mi to vychadza ze budem musiet najst niekoho na Kramaroch, alebo v Devinskej. Poradte mi prosim 🙂

daniela1974
15. feb 2011

@ewyn zalezi ci chces ockovat alebo ci nechces ockovat.

andysok
15. feb 2011

@ewyn ja budem mat aj aj bude double kombináciu ;) kontrolu uz teraz 21. a kto ta ma pod krídlami aký dr,.?

janka2504
15. feb 2011

@bubu84 jeej super gratulejem k chlapcekovi 🙂)
My ešte nevieme az 7 marca aaatoje ďaleko

kukujka
16. feb 2011

@silviadaisy30 ja som sa tiez rozhodovala a vyhrali to jednorazove

cottoncandy
16. feb 2011

@bubu84 gratulujem k chlapčekovi🙂