icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
4. mar 2011

@lucia963 diky.. pojdeme sa mozno aj do PK pozriet.. uvidime, zajtra chceme obehnut Ivanku, Bernolakovo.. 😉 my tiez tak planujeme, najprv pozriet v predajni a potom objednat cez net..

kukujka
4. mar 2011

@lucia963 asi len jedina chyba su tie kolesa
@kaara1980 no este som sa nerozhodla najviac sa mi tam paci taky ruzovo-sedy,ale ten by mohol byt len pre dievcatko,priatel chce taky cierno,hnedo,kremovy ale ku mne sa taky elegantny kocik nehodi asi urobime kompromis a vyberieme daky zeleny
@bubu84 mne tiez neprekaza,ze je polsky niesom daka moc narocna

bubu84
4. mar 2011

@kukujka je ich tam kopec peknych, uz si len vybrat tu spravnu farbu, my tiez asi budeme riesit v zelenej farbe..je taka neutralna 🙂 tak isto posluzi lacnejsi kocik ako 1000 eur. 😉

janka830
4. mar 2011

@bubu84
@kaara1980 no my sme boli zatial pozreť len v peg peregu na kočíky a odtial sa nám páči gt3 completo...ale neviem, keď to pozerám na internete tak sa mi zdá že v tom mám ešte väčší chaos..neviem si takto z obrázkov a popisov moc vybrať..asi budem obiehať predajne a zisťovať si to tak, sesternica žije vo viedni tak asi skočím aj tam..lebo mi vravela že niektoré kočíky tam výdu lacnejšie...tak to pôjdem asi omrknúť...

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 my mame aj supravu s baldachynom do postielky zelene a aj dost oblecenia v zelenom take neutralne pre dievcatko aj pre chlapca ,8.3 idem na sono tak ak by bola princezna tak by som asi toho mojho presvedcila aj na tu ruzovo-sedu kombinaciu a ak nie tak zeleny

bubu84
4. mar 2011

@janka830 urcite je dobre pozriet najprv v predajni, lebo nie vsetky co su na obrazku pekne su aj dobre.. 😉 Peg Perego su pekne kociky, ale uz trosku drahsie.. 😒 a nie je velmi tazky, tak na mna posobi, ci?... 😉

bubu84
4. mar 2011

@kukujka a co si myslis, co budete mat? 🙂 tak drzim palce nech dobre vyberiete.. 🙂 u nas to je povacsine tak, ze co sa mne paci, manzelovi uplne ine.. 😉

janka830
4. mar 2011

@bubu84 no veď to a keď sa v tom niekto nevyzná tak ako ja napríklad tak je to hotový horor vyberať iba na základe obrázkov a popisov 😉 no komplet zo všetkým víde 845€ tu na slovensku čo som zatial pozerala ale to je v bratislave možno inde sa dá zohnať aj lacnejšie, práve preto chcem ísť pozreť aj tú viedeň lebo sme si hornú hranicu stavili tak do 850€ za kočík aj to si myslím že už je moc 😒 ...práveže je vynikajúco ovládateľný ani ťažký nie je len pôsobí veľko... vlastne ani neviem kde sú predajne čisto orientované na kočíky, až teraz som to začala nejako vnímať.

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 vobec netusim v priatelovej rodine maju samych chlapcov preto vsetci vravia,ze chlapec.podla mna to v tom nebude uvidime mozno ich vsetkych dievcatko prekvapi,nemam ziadne pocity co by nas drobec mohol byt

bubu84
4. mar 2011

@janka830 presne tak, ja sa tiez v tom nevyznam.. 😒 no uvidime zajtra 😉 tak to je dost 845 E 😖

bubu84
4. mar 2011

@kukujka no hlavne nech je zdrave.. to je najdolezitejsie..

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 ano na nicom inom nezalezi ved preto mam s toho sona aj trosku strach,ze co si zase vymyslia

bubu84
4. mar 2011

@kukujka neboj,vsetko dobre dopadne..

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 verim tomu,aky mas nazor na monitor dychu?ja ho velmi chcem len mi vela mamiciek vravi,ze je to zbytocny strasiak

bubu84
4. mar 2011

@kukujka ja neviem, asi nie.. 😒 svagrina ho mala a stale to pozorovala..ze ci je vsetko v poriadku..

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 ja by som asi aj bez neho stale chodia krpca kontrolovat

janka2504
4. mar 2011

Ahoojte babizne ako sa vam dari babatka rastu?my sa mame pomalicky konecne nam aj brusko vidno len este stale nevieme co budeme bud tyzden ideme vo stvrtok tak sa neviem dockat 😉
A ako ste na tom z vybavickou uz mate pokupene nieco?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 ahooj.. 🙂 babatko rastie, stale si tak pokopkava a prevaluje sa .. 🙂 dost casto aj v noci 😉 ja som uz jak slon, mam brucho ako v 9 mesiaci.. 🙂
my chceme ist zajtra konecne nakupovat, lebo len dnes my konci PN, tak ze uz sa konecne da.. a ty ako? uz aby sa malicke ukazalo..drzim palce 🙂

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 a co ze si bola na pn?
vies co mi sa mame dobre tiez si pokopkavame len ked pozeram na ine baby ake maju velke brucha tak si pripadam ako tucna a nie tehotna xixix
no my uz tiez zacina pomaly kupovat veci a robit izbicku kocik uz mame objednany len aby sme uz vedeli co to bude a vy viete?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 PN som bola mesiac, teploty som mala a kaslala som, dost zle.. ale uz je nastastie dobre, od pondelka idem do prace..tak dufam, ze to zvladnem 😉 izbicku aj my uz chceme pomaly zacat robit, musime vymalovat, chceme vstavanu skrinu , komodu a dake police, mam predstavu, ale zatial sme ani neboli objednat, tym, ze som bola stale doma.. vecicky nemame skoro ziadne, nejake tie body a dupacky.. zajtra chceme ist pozriet kocik a chceli by sme ist aj do Avionu do H&M, tak uvidime ako postihame, ale velmi sa uz tesim.. 😉 a vy aku izbicku a aky kocik ste objednali? som zvedava 😅
my budeme mat chlapceka Jakubka ,na 3D sa nam konecne ukazal v plnej krase a teraz tiez v pondelok na sone-a to prvy krat 🙂

jankam76
4. mar 2011

@kaara1980 Ahoj. Tak to budeš mať ešte riadnu fušku s tým sťahovaním. Mňa len desí, kde dám všetky tie veci pre štyroch. Vždy som vravela, že máme veľký 3izbový byt. Teraz máme už len 3 izbový byt. Už som kúpila veľkú prebaľovaciu komodu a do obývačky ešte dokúpila jednu komodku a stále nie je miesto a to som ešte nevybrala ani jeden space bag s vecičkami po Maťkovi, čo som si nechala a nerozdala.Pokiaľ si človek chce aj niečo odložiť, tak je toho miesta akosi málo.Veď tie ceny všetkého idú tak závratne hore, že veru už nejdem rozdávať a predávať, ale pekne ete nech poslúžia druhému drobčekovi a potom budem páchať dobré skutky.
Maťkovi sme prerábali a maľovali izbičku v júli minulý rok a to som toho mala už dosť. Mala som len dva dni dovolenky a víkend, tak to bola makačka. Vysťahovať veci, omaľovať, vyčistiť, postaviť nábytok, poukladať veci. Vtedy som povedala, že skôr ako za 5 rokov nechcem v byte nič robiť 🙂 Hlavne si dávaj na seba pozor a držkaj sa.

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 jaaj chudatko tak som rada ze uz to mas za sebou a si zdrava 🙂 a kde pracujes asi sa ti ani nechce ist do prace cooo 😀 ja som doma od konca januara mna vyhodili s prace bola som v skusobnej dobre svina sefkaa tak som sa dala aspon na pn nech platia za mna odvody a dostanem aspon peniazky na kavu 🙂)
no kocik sme vybrali hartan taky nemecky zdal sa nam naj a uz ma to nebavilo stale nieco hladat vsak toho je milion
a izbicku chcem dat tabetu packo pu do polky steny a potom obrazky fotky a mozno si objednam taku predlojhu na stenu a namalujeme si nejaky obraok sami
Jeeej tak gratulujem ku chlapcekovi ja uz tiez chcem vediet co to bude nech uz nakupime nejake vecicky vsak take pekne veci maju 🙂 a nechcem mat vsetko biele
a ozaj uz vies kde budes rodit?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 to mi je luto ako si dopadla v praci.. ☹ mozes teraz aspon oddychovat.. ked ti mam pravdu povedat, ja sa docela do roboty aj tesim, len sa trosku obavam toho minimalne 8 hod. sedenia pri pocitaci , ci to zvladnem.. uvidime..
my tiez asi budeme tapetu davat..no musim pozerat, kde co maju..
dakujem ku gratulacii.. aby bolo zdrave, to je najdolezitejsie.. nic si z toho nerob, ja som este v pred 2 mesiacmi kupila malemu ruzove body, neodolala som proste 😉 nevadiii, na doma budu dobre 🙂
zatial som rozhodnuta pre Ruzinov a ty?
aky presny typ toho kocika ste objednali, aka je cena a odkial ? je zaujimavy.. pekny 🙂

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 no mozem oddychovat len mi doma uz asi sibe niekedy uz neviemco mam robit idem zo psom upracem a tak nieco navarim ale toje taka nuda🙂)
noo to nieje bohvie co sediet 8 hodin ale ked ti nic nebude tak to bude v pohode
Vies co mi sme vybrali nemecky haratan troska drahsi-plati to priatelov oco 😉 ale kvalitny a typ toje top line S boli sme v babymarkete na vajnorskej cely kocik vanicka sportak plus veci ako nanoznik fusak taska visiel okolo 890
NO ja som tiez chcela ist do ruzinova ale neviem ci nepojdem na kramare lebo tam mi asi vybavi jedna znama porodnika uvidim

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 tak to ti zase verim, ze sa doma nudis.. ja len sa povalujem pri telke a pocitaci, stale jem a spim... 🙂
to mate dobre, ze dostanete kocik, lebo my si za taku cenu dovolit momentalne nemozme.. 😒
pokym mas znamosti, tak to je dobre, tym ze ja nemam , budem riesit Ruzinov, je to predsa aj najblizsie.. 🙂

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 prave pozeram ten tvoj kocik, velmi je pekny a kvalitny 🙂 dobra volba 😉 v akej farbe ste vybrali?

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 no ja by som asi tiez taky kocik nekupovala keby to neplatil 😉 ale aj tak je vsetko tak drahe pre tie deturence a ked si zoberies ze zachvilu s toho vyrastu tak toje des 🙂
No vsak uvidime aj my kam pojdeme rodit predsa aj ja bysom mala ruzinov blizsie a kam chodis teraz k lekarovi?a kedy mas termin:?
V sak toto ze ked som doma iba by som zrala zachvilu sa cez dvere nezmestim 😀

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 aleee prosim ta mat taky problem ako ty.. vsak si hovorila, ze mas male brusko 😉 to nie jak ja, som ako slon, co slon..mamut .. 😉
to hej, vsetko je priserne drahe, tym ze musime vsetko kupit, nemame po kom zdedit.. 😒 co uz..
ja chodim k lekarovi do Podunajskych Biskupic na Ucitelskej ul. a termin mam zatial 25.6. ale lekar hovoril, ze to skor vyzera o tyzden skor, tak uvidime.. nakoniec sa stretneme v porodnici, to by bola sranda.. 🙂 a ty kam chodis k lekarovi a termin mas tusim tak ako ja, ze?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 aleee prosim ta mat taky problem ako ty.. vsak si hovorila, ze mas male brusko to nie jak ja, som ako slon, co slon..mamut ..
to hej, vsetko je priserne drahe, tym ze musime vsetko kupit, nemame po kom zdedit.. co uz..
ja chodim k lekarovi do Podunajskych Biskupic na Ucitelskej ul. a termin mam zatial 25.6. ale lekar hovoril, ze to skor vyzera o tyzden skor, tak uvidime.. nakoniec sa stretneme v porodnici, to by bola sranda.. a ty kam chodis k lekarovi a termin mas tusim tak ako ja, ze?

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 no tak to by si ma musela vidiet heheh
ja chodim do senca tam mam dobreho lekara on kedysi robil a rodil v ruzinove tak mozno aj on mi niekoho poradi a stretneme sa tam 🙂 ja mam termin tiez okolo toho 26 este neviem presne uvdiime na ultrazvuku co povedia ake je babo velke
ani mi nemame po kom zdedit este kamoska ma tri tasky veci ale po chlapcovi cize vascinou chlapcenske nieco si sice mozem vybrat inac keby si chcela ma krasne veci skoro nove a viem ze to chce dat prec aj za par korun 😒