Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@janka2504 ja som asi divna, ale mne to docela chutilo 😒 akurat co bol u mna problem to, ze som sa musela prekonavat lebo som dve hodiny nemohla ist na WC.. no nakoniec to rychlo ubehlo lebo nas tam bolo viac tehotnych v rovnakom termine, tak sme kecali.. 🙂
ten cukor sa tusim robi do 28 tt, tak uvidis, co ti lekar povie..
@kukujka Aj kamoška mala zelený a mala dcéru.To je taká v pohode farba.My budeme mať určite fialový 😀 ,Lebo Kubko je zaťažený na fialovú,tak už aj farbu vybral.Len ešte značku.A tiež mi nebude prekážaŤ že bude poľský.Pri Kubkovi som mala Tako a teraz sa v ňom vozí už druhé dieťa,takže ja som s ním bola maximálne spokojná 😉
@janka830
ahoj janka, ja sa tiež chystám do Viedne s mužom, lebo inak nemám čas pozerať kočíky a vôbec niečo kupovať, tak to niekedy začiatkom apríla chcem vybaviť s ním, ma cestou do práce zoberie a keď bude stíhať dobehne ku mne na obed....a potom už bude musieť nakupovať aj výbavičku aj kočík 😀 😀 , len som mu kázala popýtať sa kolegov, kde sp poriadne kočíkové obchody 🙂 , nech máme rovno cieľ, kam ideme, chodím pravidelne do Toysurus, to sú hračky, majú tam aj kočíky a je ich dosť, ale v decembri som nevybrala žiaden 😒 , takže chcem aj nejaký vyslovene detský obchod.....tak ak budeš mať tipy, kde sú kočíky od sesternice, daj mi vedieť.....ďakujem
@janka830 už máme objednaný Casualplay S4... Teším sa 🙂 Rozmýšlala som medzi JANÉ Slalom a Casual. Nakoniec rozhodla cena 🙂
@mim111 dakujem,dúfam,že sa to podarí 😉
@kukujka on má problém naučit sa farby.už mu to akotak ide.ale pamäta si hlavne čiernu,hnedú,oranžovú,zelenú a fialovú.červenú a modrú ho nedonútim naučit sa.ale tá fialová mu prirástla k srdcu.minule som kukala Panelák a sadol si ku mne.Jeden herec tam mal fialovú košelu a hned sa ma vypytoval ,a kto je to?, ,a on je pekný, ,a má fialové tričko, 😀
@terinka2004 čo som pozerala na nete tak vyzerá parádne... 😉 dobrý výber... aké si mala kritéria? 🙂
ahojte, potrebujem poradiť: čo zaberá na kŕče v nohách? Niekedy sa zobudím na otrasný kŕč v jednej nohe, naposledy asi pred dvoma dňami, skúšala som to rozmasírovať, ale neúspešne, ešte teraz ma noha pri chôdzi aj na dotyk bolí. Máte nejaký tip? ďakujem 🙂
@cottoncandy napnut nohu... v clenku. a prejde to. a viacej magnezia.
@janka830 Ahojky 🙂 Nooo takže kritéria boli: Odľahčená konštrukcia, predné otáčavé koliesko/a, ručná brzda, samozrejme dizajn, bezpečnosť, a aby aj vanička mala autotrasportér, pretože jazdím a také malé mimi hodiť hneď do škrupinky sa mi nezdá rozumné. Mala ho aj kamarátka a bola veeeľmi spokojná 🙂 Už som Ti písala, že ma zaujal aj kočík Jané slalom, ale tie najnovšie verzie sú veeelmi úzke na sedenie a ležkanie...Takže eeeee 😖 A Ty nad akým uvažuješ?? Pekný večer 🙂 T.
@zajo79 ďakujem

@janka2504 dobre, vsak sa potom ked tak dohodneme.. 😉 diky moc.. 🙂
teraz kedy ides k lekarovi?