icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 dobre, vsak sa potom ked tak dohodneme.. 😉 diky moc.. 🙂
teraz kedy ides k lekarovi?

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 vsak byvame kusok od seba nieje problem ak by si chcela
ja idem 17 k lekarovi a buduci tyzden ideme na ten ultrazvuk na 3Dcko tak sa tesime mali sme ist dnes len ta pani ochorela :( to ako naschval 😉 a ty ides kedy?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 jasne mozeme sa niekedy stretnut.. 🙂
ja som bola teraz v pondelok ,bola som na tom cukre nalacno.. , takze teraz som objednana az 28.3.to mam cas.. ty na ten cukor ides teraz 17.teho?

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 vies co mne o tom doktor este ani nehovoril takze teraz na to isto nejdem lebo to som objednana na poobedie chcem sa ho na to spytat ze kedy mi to bude robit moc sa mi na to nechce blee bolo to take nechutne?

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 ja som asi divna, ale mne to docela chutilo 😒 akurat co bol u mna problem to, ze som sa musela prekonavat lebo som dve hodiny nemohla ist na WC.. no nakoniec to rychlo ubehlo lebo nas tam bolo viac tehotnych v rovnakom termine, tak sme kecali.. 🙂
ten cukor sa tusim robi do 28 tt, tak uvidis, co ti lekar povie..

bubu84
4. mar 2011

@janka2504 a co sa tyka toho 3D cka, tym ze pojdes neskor aspon bude malicke krajsie vidiet.. 🙂 ja by som este raz isla, je to krasne.. 😉 ja mam fotky v albume, ale nebude z nasho maleho model.. 🙂

kaara1980
4. mar 2011

@jankam76 no my sme teraz v garsonke,ale mám to tu veru riadne poškatuľkované 😕 .Ale konečne pojdeme do väčšieho.A kúpime si vééélikánsku skriňu,tak sa hádam pomestíme.Uvidíme,ale rozhodne sa budeme doslova rozťahovaŤ 😀 .Len to všetko porobiť

kaara1980
4. mar 2011

@janka830 my sme kukali aj na nete čo majú v rakúsku a veru tam som z toho bola už duplom jeleň.Oni tam majú iné značky aj,ale keď máš možnosť tak to choď určite okuknúť.Možno že tam narazíš na niečo dobré 😉

kaara1980
4. mar 2011

@kukujka Aj kamoška mala zelený a mala dcéru.To je taká v pohode farba.My budeme mať určite fialový 😀 ,Lebo Kubko je zaťažený na fialovú,tak už aj farbu vybral.Len ešte značku.A tiež mi nebude prekážaŤ že bude poľský.Pri Kubkovi som mala Tako a teraz sa v ňom vozí už druhé dieťa,takže ja som s ním bola maximálne spokojná 😉

kukujka
4. mar 2011

@kaara1980 ja som tiez chcela fialovy,ale priatel nechcel nema dako rad tu farbu,ale mozno zmeni nazor ved aj postel mame fialovu a nebolo az take tazke prehovorit ho na nu

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 ale nie si uz som to viackrát počula že to babam chutilo 🙂))
No uvidim čo mi povie lebo on toho moc nenarozprava 🙂

janka2504
4. mar 2011

@bubu84 hej hovoria že čím neskôr je babo krajšie dúfam že sa nám ukáže v plnej krase 🙂
Tak že žiadny model 🙂 asi sa hambíl drobec mály

kaara1980
4. mar 2011

@kukujka ale popravde ani mne sa to zo začiatku nepáčilo,ale malý ma ,nakazil,.ja nechápem prečo,ale on fialovú miluje (farbu 😀 )

jankam76
4. mar 2011

@kaara1980 To sa teším s tebou. Tak princeznička príde do nového. Hlavne nech to v poriadku stihnete a dobre sa býva.

kaara1980
4. mar 2011

@jankam76 no dúfame,že to všetko postíhame a prídeme z porodnice už do nového.uvidíme.A tak teraz miesto vecičiek,obzeráme kuch.linky,skrine a postele.... 😕

mim111
5. mar 2011

@janka830
ahoj janka, ja sa tiež chystám do Viedne s mužom, lebo inak nemám čas pozerať kočíky a vôbec niečo kupovať, tak to niekedy začiatkom apríla chcem vybaviť s ním, ma cestou do práce zoberie a keď bude stíhať dobehne ku mne na obed....a potom už bude musieť nakupovať aj výbavičku aj kočík 😀 😀 , len som mu kázala popýtať sa kolegov, kde sp poriadne kočíkové obchody 🙂 , nech máme rovno cieľ, kam ideme, chodím pravidelne do Toysurus, to sú hračky, majú tam aj kočíky a je ich dosť, ale v decembri som nevybrala žiaden 😒 , takže chcem aj nejaký vyslovene detský obchod.....tak ak budeš mať tipy, kde sú kočíky od sesternice, daj mi vedieť.....ďakujem

mim111
5. mar 2011

@kaara1980
ahoj , tak budete mať "nové" bábo v novom byte 😀 držím palce, nech všetko stíhate

kukujka
5. mar 2011

@kaara1980 a to od kedy zacal mat rad fialovu?to si vsetko fialove vybera,ci ako?

janka830
5. mar 2011

@mim111 jasné popýtam sa jej a dám ti vedieť, ty tiež keby sa niečo dozvieš tak daj info 🙂 inak super plán určite sa teraz niečo podarí nájsť..musí sa...už sa nám to veľmi blíži..

terinka2004
5. mar 2011

@janka830 už máme objednaný Casualplay S4... Teším sa 🙂 Rozmýšlala som medzi JANÉ Slalom a Casual. Nakoniec rozhodla cena 🙂

kaara1980
5. mar 2011

@mim111 dakujem,dúfam,že sa to podarí 😉
@kukujka on má problém naučit sa farby.už mu to akotak ide.ale pamäta si hlavne čiernu,hnedú,oranžovú,zelenú a fialovú.červenú a modrú ho nedonútim naučit sa.ale tá fialová mu prirástla k srdcu.minule som kukala Panelák a sadol si ku mne.Jeden herec tam mal fialovú košelu a hned sa ma vypytoval ,a kto je to?, ,a on je pekný, ,a má fialové tričko, 😀

janka830
5. mar 2011

@terinka2004 čo som pozerala na nete tak vyzerá parádne... 😉 dobrý výber... aké si mala kritéria? 🙂

kukujka
5. mar 2011

@kaara1980 zlaty musi byt to by som skor povedala,ze sa take zakladne rychlejsie nauci a fialovu skor nie.ach nechce sa mi dnes do nocnej uz ma to nebavi

kaara1980
5. mar 2011

@kukujka to sa čudovala aj sesternica,ona je učiteľka a povedala,že fialová je farba,ktorú sa zväčša deti naučia ako poslednú,lebo si ju mýlia s hnedou.
Do nočnej?Však ty zo zákona nesmieš robiť nočné.Ak sa ti aj niečo stane,nič by si nevysúdila. 😕 😠 .To kde robíš? 😨

cottoncandy
5. mar 2011

ahojte, potrebujem poradiť: čo zaberá na kŕče v nohách? Niekedy sa zobudím na otrasný kŕč v jednej nohe, naposledy asi pred dvoma dňami, skúšala som to rozmasírovať, ale neúspešne, ešte teraz ma noha pri chôdzi aj na dotyk bolí. Máte nejaký tip? ďakujem 🙂

zajo79
5. mar 2011

@cottoncandy napnut nohu... v clenku. a prejde to. a viacej magnezia.

terinka2004
5. mar 2011

@janka830 Ahojky 🙂 Nooo takže kritéria boli: Odľahčená konštrukcia, predné otáčavé koliesko/a, ručná brzda, samozrejme dizajn, bezpečnosť, a aby aj vanička mala autotrasportér, pretože jazdím a také malé mimi hodiť hneď do škrupinky sa mi nezdá rozumné. Mala ho aj kamarátka a bola veeeľmi spokojná 🙂 Už som Ti písala, že ma zaujal aj kočík Jané slalom, ale tie najnovšie verzie sú veeelmi úzke na sedenie a ležkanie...Takže eeeee 😖 A Ty nad akým uvažuješ?? Pekný večer 🙂 T.

cottoncandy
5. mar 2011

@zajo79 ďakujem

kukujka
6. mar 2011

@kaara1980 v nemocnici robim nocne zvladam ich lepsie ako denne tie neznasam vtedy je strasny chaos,ale uz sa mi aj tak nechce robit zlenivela som

kaara1980
6. mar 2011

@kukujka na akom oddelení robíš?Vo Zvolene mám celú rodinu z maminej strany a dosť často tam chodíme 😀 .To ti verím že v nočnej je väčší kľud,ale sa čudujem,že ti aj sám zamestnávateľ povolil robiť nočné.Berú na seba riadne riziko.