Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Dnes mi volala moja gynekologicka, testy na cukor mi dopadli dobre,ale ze mam zle akesi ine vysledky tak mam rano prist ku nej a ze musim ist na hematolgiu, tak som zvedava... ☹
dnes to máme za rovných 100dní 😕 😅
No ja uz som prisla z hematologie, v utorok mam ist na kompletny rozbor krvi. Mam zvysene leukocity na 26 a dost sa bojim ☹
Vsetkym vam dakujem, ked budem mat dake vysledky tak dam vediet. Dufam, ze to bude vsetko ok
uz 28 tyzden a len 4kg navyse sa divim pri tom mojom jedeni
ach ako som si povsimala vela mamiciek dava meno liliana dufam,ze to nezacne byt take caste meno ako alexandra vazne uvazujem,ze dam mojej princeznej radsej meno lia
Ahojte, používate nejaký špeciálny krém proti striám ☹ ,? Viem, že sa nedá zabrániť aby som ich mala, ale chcem aspoň niečo urobiť aby ich nebolo veľa????? ☹ 😖 😅
@kaara1980 ach aj ja by som chcela sladke keby som mohla
@nenullienka ja len obycajny krem,ale taky mastnejsi ale aj tak mam strie no dako mi to neprekaza,tiez mas v plane rodit v zh?
@kukujka áno idem do Žiaru, do Bojníc ma nikto nedostane. Dúfam, že to tam bude fajn?! 🙂 ☹
@nenullienka ahoj,ja som si kúpila v DM drogérii krém a je úplne super.volá sa že babylove mama massage creme 😉 .má sa koli striám používať aj po porode.Hlavne dlho vydrží,lebo je fakt mastný a nepotrebuješ ho veľa.Zatiaľ mi pomáha a dúfam,že aj pomože.Pri synovi mi brucho potrhalo až v 9tom mesiaci,ale to som tuším používala len bežný krém.
@kaara1980 Ďakujem za radu, vyskúšam
@nenullienka ja som uvazovala nad zh a zv a nebudem vymyslat tak pojdem do zh
@kaara1980 no ja toho teiaz jem dost a najma posledny mesiac
@nenullienka ahoj, ja si krémujem brucho, zadok a prsia každý deň aspoň večer, niekedy aj ráno, keď mám pocit pnutia (mám pomerne suchú pokožku), kúpila som si na to krém Mamastrie v lekárni, ale používam aj husté telové mlieka s olejovou formulou a tie striedam s telovými olejmi, zatiaľ strie nemám, tak uvidíme, či to zaberie...
Ahojte, chcem sa vas spytat, ci ste boli na EKG. Vsimla som si v tehotenskom preukaze kolonku na EKG, ale moja lekarka ma este neposlala... 😝
Ja na strie pouzivam olej HIPP Mama Sanft. Nemate s nim nahodou skusenost? Pouzivam ho raz denne.
@sisi0211 ahoj,ja som bola n ekg minulý týždeň.ale pri prvom tehotenstve ma naň neposlali 😒
Mala som dlhý porod.Kontrakcie som mala ale neotvárala som sa a mala som krátke kontrakcie a s dlhými odstupmi.A len nedávno som sa dočítala,že to može zaviniť práve magnézium.Ale či to bolo ozaj tým ,tak to s určitosťou neviem povedať 😖 .švagriná ho tiež jedla celé tehu,síce rodila sekciou,ale pokiaľ viem,mala kontrakcie úplne normálne.
No dnes máme za sebou poradňu, zistili prítomnosť bielkovín v moči ☹ , ale zatiaľ vraj prijateľnú hranicu. Mám sa viac sledovať lebo všetko ostatné je našťastie O.K. 🙂 😖 30.3. ideme na sono a 29.3. mám ešte priniesť moč tak dúfam, že bude všetko v poriadku. Ale ma dosť s tými bielkovinami naplašili 😅 😖 😠 😒 ☹ . Za posledný mesiac som pribrala 1Kg spolu to je 9Kg, pevne verím, že sa dostanem len sa + 12Kg. 🙂 😉 😀
@bubu84 tak to máš potom dobré že sa ti to dá takto vybaviť....malý bude veľký futbalista 🙂 ako som pred tým vravela že akosi nekopala malá, tak teraz to ponociach začala tiež preháňať, no len ja to mám dobré v tom že nepracujem- teda nie je to lepšie ale aspoň to dospím ráno...

@nenullienka mňa bolievajú hlavne kríže keď veľa chodím alebo dlhšie stojím 😒