icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
10. mar 2011

@nenullienka mňa bolievajú hlavne kríže keď veľa chodím alebo dlhšie stojím 😒

mrepanova
10. mar 2011

Dnes mi volala moja gynekologicka, testy na cukor mi dopadli dobre,ale ze mam zle akesi ine vysledky tak mam rano prist ku nej a ze musim ist na hematolgiu, tak som zvedava... ☹

janka2504
10. mar 2011

@bubu84 noo chuda take to problemy :( my sa mame dobre tak a budeme nakoniec dievcatko dnes nam to sto percent povedali konecne sa ukazala tak jakubko bude mat kamosku 🙂

kaara1980
11. mar 2011

dnes to máme za rovných 100dní 😕 😅

mrepanova
11. mar 2011

No ja uz som prisla z hematologie, v utorok mam ist na kompletny rozbor krvi. Mam zvysene leukocity na 26 a dost sa bojim ☹

kaara1980
11. mar 2011

@mrepanova nieje to dáky zápal? ☹

mrepanova
11. mar 2011

@kaara1980 tak ja ani nemam pocit,ze by mi nieco bolo, tak neviem aky zapal by to mohol byt. Ale ked budu mat na hematologii vysledky tak hadam z nich budu vediet co sa deje...

kaara1980
11. mar 2011

@mrepanova tak držím pelce,nech to nič nieje 😉

janka830
12. mar 2011

@mrepanova tiež prajem aby všetko vyšlo v poriadku..

mrepanova
12. mar 2011

Vsetkym vam dakujem, ked budem mat dake vysledky tak dam vediet. Dufam, ze to bude vsetko ok

kukujka
12. mar 2011

uz 28 tyzden a len 4kg navyse sa divim pri tom mojom jedeni

kukujka
12. mar 2011

ach ako som si povsimala vela mamiciek dava meno liliana dufam,ze to nezacne byt take caste meno ako alexandra vazne uvazujem,ze dam mojej princeznej radsej meno lia

kaara1980
12. mar 2011

@kukujka len 4kg?to musíš byť šťastná žena.Ja kysnem a kysnem.Začalo mi chutiť sladké 😕 .Tak vypekám ako divá.Už ani výťahom nemusím chodiť,stačí sa skotúľať. 😠

nenullienka
12. mar 2011

Ahojte, používate nejaký špeciálny krém proti striám ☹ ,? Viem, že sa nedá zabrániť aby som ich mala, ale chcem aspoň niečo urobiť aby ich nebolo veľa????? ☹ 😖 😅

kukujka
12. mar 2011

@kaara1980 ach aj ja by som chcela sladke keby som mohla
@nenullienka ja len obycajny krem,ale taky mastnejsi ale aj tak mam strie no dako mi to neprekaza,tiez mas v plane rodit v zh?

nenullienka
13. mar 2011

@kukujka áno idem do Žiaru, do Bojníc ma nikto nedostane. Dúfam, že to tam bude fajn?! 🙂 ☹

kaara1980
13. mar 2011

@nenullienka ahoj,ja som si kúpila v DM drogérii krém a je úplne super.volá sa že babylove mama massage creme 😉 .má sa koli striám používať aj po porode.Hlavne dlho vydrží,lebo je fakt mastný a nepotrebuješ ho veľa.Zatiaľ mi pomáha a dúfam,že aj pomože.Pri synovi mi brucho potrhalo až v 9tom mesiaci,ale to som tuším používala len bežný krém.

kaara1980
13. mar 2011

@kukujka vieš,keby som sladké nemohla,tak sa krotím...ale keďže problémy nemám,tak ani mozok si nevytvára blok a len žerem a priberám 😠

nenullienka
13. mar 2011

@kaara1980 Ďakujem za radu, vyskúšam

kukujka
13. mar 2011

@nenullienka ja som uvazovala nad zh a zv a nebudem vymyslat tak pojdem do zh
@kaara1980 no ja toho teiaz jem dost a najma posledny mesiac

adka.m
13. mar 2011

@kaara1980 Aj ja používam ten krém a je super ani jedna stria len dúfam že to nezarieknem 🙂

kaara1980
14. mar 2011

@adka.m to dúfam aj ja,že bude pomáhať až do konca 😀

cottoncandy
14. mar 2011

@nenullienka ahoj, ja si krémujem brucho, zadok a prsia každý deň aspoň večer, niekedy aj ráno, keď mám pocit pnutia (mám pomerne suchú pokožku), kúpila som si na to krém Mamastrie v lekárni, ale používam aj husté telové mlieka s olejovou formulou a tie striedam s telovými olejmi, zatiaľ strie nemám, tak uvidíme, či to zaberie...

sisi0211
14. mar 2011

@kaara1980 Ake si mala problemy kvoli Magneziu pri prvom tehu? Ja ho teraz beriem a dost vela 😒

sisi0211
14. mar 2011

Ahojte, chcem sa vas spytat, ci ste boli na EKG. Vsimla som si v tehotenskom preukaze kolonku na EKG, ale moja lekarka ma este neposlala... 😝
Ja na strie pouzivam olej HIPP Mama Sanft. Nemate s nim nahodou skusenost? Pouzivam ho raz denne.

janka830
14. mar 2011

@sisi0211 Ahoj ja som bola na EKG na začiatku tehu tuším to bolo v okolí 13tt a vtedy mi lekárka povedala že pôjdem ešte raz na EKG v okolí 30tt..zatial ma ešte neposlala ale zajtra mám už poradňu ďalšiu tak uvidíme čo povie a kedy pôjdem znova...

kaara1980
14. mar 2011

@sisi0211 ahoj,ja som bola n ekg minulý týždeň.ale pri prvom tehotenstve ma naň neposlali 😒
Mala som dlhý porod.Kontrakcie som mala ale neotvárala som sa a mala som krátke kontrakcie a s dlhými odstupmi.A len nedávno som sa dočítala,že to može zaviniť práve magnézium.Ale či to bolo ozaj tým ,tak to s určitosťou neviem povedať 😖 .švagriná ho tiež jedla celé tehu,síce rodila sekciou,ale pokiaľ viem,mala kontrakcie úplne normálne.

bubu84
14. mar 2011

@janka830 teraz mame toho strasne vela aj v praci, tak neviem ako bude cas na cvicenie :( malicky stale kopka, tuto noc som sa vobec nevyspala, dospavala som rano , nastastie sa dalo vybavit v praci, ze zostavam doma
(

nenullienka
14. mar 2011

No dnes máme za sebou poradňu, zistili prítomnosť bielkovín v moči ☹ , ale zatiaľ vraj prijateľnú hranicu. Mám sa viac sledovať lebo všetko ostatné je našťastie O.K. 🙂 😖 30.3. ideme na sono a 29.3. mám ešte priniesť moč tak dúfam, že bude všetko v poriadku. Ale ma dosť s tými bielkovinami naplašili 😅 😖 😠 😒 ☹ . Za posledný mesiac som pribrala 1Kg spolu to je 9Kg, pevne verím, že sa dostanem len sa + 12Kg. 🙂 😉 😀

janka830
14. mar 2011

@bubu84 tak to máš potom dobré že sa ti to dá takto vybaviť....malý bude veľký futbalista 🙂 ako som pred tým vravela že akosi nekopala malá, tak teraz to ponociach začala tiež preháňať, no len ja to mám dobré v tom že nepracujem- teda nie je to lepšie ale aspoň to dospím ráno...