Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
možem dostat pristup do sukromnej?
ahojte ja som tiez v 4 tt alebo v piatom:D:DD:
@mausy21 jasne mozes 😉
Ahojte,
tak sa pridávam aj ja. V pondelok nám doktor potvrdil 5-6 týždeň, o dva týždne máme isť na kontrolu či rastieme a či je všetko ok. Tak len dúfam že to bude ok. Ešte o tom veľa nehovorím aby sa to bolo všetko ok, jednu zlú skúsenosť už mám za sebou 😔 Ale v kútiku duše sa vytešujem 😉
aj ja si prosím prístup do súkromky 😵
@ekia oki 😉
Ahojte, možem sa k vam pridat aj ja? Robila som si testik a nasla som si // čiaročky kraaasne. U doktora som objednana 14.10. Tak sa uz neviem dočkat! Ach strasne sa tesim ale aj bojim lebo mam za sebou uz 2 MA. Ale dufam a verim, ze do tretice to uz vyde!!! 😔
Ahojte kočky môžem sa aj ja pridať? Vyzerá to zatial na júnovčiatko, ale potvrdené lekárom ešte nemám.
ahojte dievcence, tiez sa pridavam, aj ked termin mam na 26.5., ale ak to bude ako pri prvom, tak este druheho juna budem behat po dome 🙂)
vcera som bola u doktora, som v siedmom tyzdni a nameral nam krasnych 7.3mm.... 🙂)))
čaute pridávam sa k vám. mám teraz koniec 6 t.
ahojte... no vlece sa to akosi pomalicky.. v utokor na ultrazvuk.. joj to je este dalekooo.. inak mozem do sukromnej? 🙂
Ahojte mozem sa aj ja pridat? Mne este doktorka nepotvrdila tehu, lebo ma vela pacientok, tak ma objednala na buduci utorok. Dufam, ze budeme ok 😉
mate tam pristup 🙂
@josie3331,@tehula, @l.lara, @sonnya, @wera, @10andrea12, @bajlinka_tn, @tehulka14, @danka89, @lucka1987, @avid, @nattaly8, @ekia, @pillinka, @jarra, @aly, @delilah1, @danula2, @janga, @bendy, @monana, @zajo79, @evulik6, @dadaga, @lubica69, @mausy21, @babula.hrubalova
napisala som sem vsetky baby ,ktore maju pristup do verejnej temy ,niektore nepisete,tak neviem ci ste zaregistrovali,ze mame sukromnu temu a mate k nej pristup.....ak niektora nechcete pisat tak mi napiste kludne a ja vas odtial zmazem 😉 je to sukromna tema,tak by mala byt zalozena pre kocky,ktore chcu prispevat 🙂 ak dlhsiu dobu niektora nebude prispievat do sukromky,tak ju zmazem z pochopitelnych dovodov,na tom sme sa zhodli viacere zo sukromnej temy,ak sa nahodou stane ze vas zmazem niektoru a chcete chodit do sukromnej tak ma prosim informujte a rada Vam tam dam prispup 😵 😵 😵
@tehula prepac tebe som spravila asi preklep v mene,ked ta to neoznacilo,pisala som aj tebe hore uvedeny prispevok 🙂
@helenkasabinka, ja som pisala, ze som rada, ze si ma pridala do sukromky. ZIal nemam cas pisat moc pocas dna, lebo vpraci nestiham. Pisem skor vecer, ak mi to mala teda umozni. Teraz som ale taka unavena, ze po prichode z prace sa hadzem rovno do postele.
Ale ak ma teda vymazete, nezblaznim sa 😉
ahojteeee,tak pridam sa k vam aj ja ked mozem 🙂),mne vychadza termin na 10.6.2011,ale kedze to bude treti planovany cisarsky,tak to bude uz 1.6.2011 🙂.takze tiez junovciatko 🙂
@lucia1181 ahoj mne vychadza termin na 11.6 🙂 preco planovana sekcia mas nejake tazkosti ?
@10andrea12 tak verim,ze nam to vsetkym dobre dopadne,drzim aj tebe palceky 🙂.nemam ziadne tazkosti,len som mala dve sekcie uz kvoli uzkej panve,bola som dost chuducka,no a treti porod sa po dvoch sekciach robi uz automaticky planovanou sekciou aspon 10 dni pred terminom,aspon tak mi to povedal moj lekar 🙂
@lucia1181 aha no lebo ja mam astmu a tiezsom citala ze sa vraj robi sekcia koli tomu tak neviem
@10andrea12 myslim,ze ano,kamaratka ma astmu a tiez mala sekciu,takze je to naozaj mozne,ze to bude tak aj u teba.ale neboj,nie je to zase az take strasne,najhorsi je prvy a druhy den,ale potom sa to uz da a v podstate prvy den aj tak cely prespinkas,davaju infuzky na spanie a od bolesti nieco.Asi by som ratala s tym,ze pojdes sekciou,ale treba sa opytat lekara 🙂
@lucia1181 ved je mi to jasne aj moja kamoska isla sekciou ale nemala narkozu ale spinal tiez koli astme takze to pravdepodobne caka aj mna
Ahojte dievčatá
Tak ja som bola včera u dokiho Vzali mi krv výsledky budú v pondelok Odporučili mi femibion800 takže beriem od včera ten
A vy ako?
Ahojte, môžem sa pridať? So pravdepodobne v 5 týždni, v piatok som bola u lekára-potvrdil tehotenstvo 😉 (potichu sa tešíme z celého srdca) ale mám prísť ešte o 3 týždne aby videl srdiečko...to budú najdlhšie 3 týždne môjho života... 🙄
Termín mi vychádza 10.06.2011 🙂 😉
@majka_k ahoj gratulujem a verim,ze to cakanie bude nekonecneeee 😅 poznam to 😅 😉

Ahojte možem sa k vam pridat?Dnes nam to lekar potvrdil sme 4 týžden tak sa tešim...doma už jednu potvorku máme🙂