Tak kočky šup do novej témy a ideme zachvílku do finále 😵
veronika, ja som ti nepoblahoželala, keďže tu často nechodím...tak teraz BLAHOŽELÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zlatý chlapček Matejko, taký malinký, juj....aj ja už chceeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵
kosska ja somodfotila idem vlozit 😀
danny veru presne take bolesti som aj ja mala pri klarke...takze to vyzera slubne 😵
siri-bodaj by bolo,akurat rozmyslam ze este pojdem behat po schodoch aby som to urychlila 😀 😀 😀
no nic idem sa vyvalit lebo uz sa mi zle sedi za pc 😉
danny: tak potom cakame info!!
no tak uz som vlozila foto padlo mi trosku brusko ze
kosska, mne sa zda, ze padlo... 😉
dupinka aj mne ked porovnam foto z minuleho tt je nizzie ja neviem ci nepojdem zajtra na ten monitor ak neporodim lebo je mi tak cudne dneska tak sa pojdem dat prezret a pre istotu aj veci zoberem uz joj uz nech to mam za sebou normalne mam zmiesane pocity z toho ze zachvilku uz nebudem mat brucho zarovno nosom a budem mamina 🙂
kosska: ved uz si skoro v cieli, uz len par krocikov ta deli od toho, aby si mala Mariku pri sebe... Tak sa drzkajte! 😵 😵
dupinka no teraz ma caka tan najvacsii krocik za cele tehu 🙂 🙂 diky
Ahojte tehulky. 🙂
no pekne dievcata...jedna za druhou...ani zuzku profant som tu nezaregistrovala...hm
Co mame noveho?
Kosska, este 2v 1... 😉
iinuska este hej ale tento tt uz by som to mala mat za sebou
siri bola tu rano zuzka ak si dobre pamatam
ja som tu predychavam u na vyzera na dazd tak moj tlak klesa 😀
kosska, no uvidime.Rozhodne drzim palceky
iiniska diky zajtra pojdem na monitor a uvidim ale keby sa vypitala v noci tak nebudem proti
koska drzim palce bo nezavidim ti chodit stym brusko ja dnes cely den len spim a lezim nevladzem nic napuchla som poradne ze mam 2kkg navyse a dohovaram malemu ale ten spi vkuse tiez 😀
uz vam vytiehla ta hlienova zatka
kosska, ja mam zajtra poradnu, tak som zvedava, ale ja mam este cas. I ked obcas mi tvrdne brucho.
Jeeej, teraz som sa docitala, ze bambi to uz ma stastne za sebou, tak gratulujeeem 🙂 🙂
zuzka, ja mam hlien uz od velkej noci, niekedy husty, niekedy bielkovy
myslis ze je to ta hlienova zadka co odteka pred porodom bo ja to mam tize a com dalej je to take zltkave hnede ale to u mna je inac cele tehu ako u vas ostatnych ja som special pripad 😀 😀
co budete dnes este porabat ja cakam na manzelika
zuzka no tak tomu hej ved nemozem chodit co ma noha boli hore v klbe strasne tak sa mi zle chodi ale chodim po dome a upratujem a balim a stale rozmyslam co mi bude este treba inac ta zatka hlinova ja mam taky zltkasty vytok uz dost dlho to je ono
niekde som citala, ze po odpadnuti (neviem to presne nazvat) tej hlienovej zatky zena porodi do 18 hodin... mne pri Matkovi odisla ta zatka o 16.00 poobede a maly bol na svete rano o pol piatej... ale tych hlienov je vtedy neurekom, nielen take vytoky ako mam napriklad teraz 😒
kosska - nie, to je normalny vytok... taky, ako ma Rybca... alebo aj ja 😉
lasenka aha tak mam cakat nieco viac ako doteraz lebo ja mam cele tehu vytok taky zltkasty tak neviem som zvedava joj co vsetko z nas vynde 🙂
a vraj niektorym ani neodide spontanne....
kosska - ano, mas normalny vytok... niekedy hustejsi niekedy riedsi... mne ked odtiekla doma hlienova zatka, zlakla som sa, ze je to plodova voda... len tieklo a tieklo... ale boli to hlieny... no hej, spanikarila som jak trapka, ale bola som prvorodicka a o tej hlienovej zatke mi nikto nic nepovedal... kazdy dookola trepal len o plodovej vode... nevedela som, ze ta plodova je obycajna voda ako z vodovodu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
rozmyslam ze si idem pohopkat na fitloptu,vraj je to dobre pocas kontrakcii 😅