Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@lea1333 nie som a čím skôr to pochopím tým lepšie pre mna a v konečnom dôsledku aj pre vás 😀 prepáčte že som tu oxidovala
@lucinka1104 podla mna si ale presvedcat ta o tom nebudem sak ked budes chciet testnes znova 😉
@lucinka1104 sisi ti ? ? ?
@lea1333 leuš ja som si bola istá vieš ked som čakala lukyho nikto mi to neveril a je tu hlavne mama ma v tomto ako v mnoho inom sklamala, ked som čakala timi nikto mi to nevril jasné hlavne mama teraz mi muž povie že nie, kamošky že nie vy že hladám kabel ako skus ma pochopiť chcelasom sa poradiť s vami nič viac od začiatku hovorím že mam duchov a pocit že tehu som nie že som po tomto teste mi vyšiel ďaľší negatívny na to ste zabudli a možno skôr ja konečne sa mi otvorili oči
sorry za písmo cez den mi tu ťuká luky teraz robí svoje pivo a slzy že som minula peniaze čo som mohla dať deťom .......na dieťa -testy ktoré nebude lebo testy su negatívne a ja som si nedala povedať od teraz viem že mam testovať až po mesačnom meškaní lebo ja čiarku ako lea nebudem mať ani v 8 tt ani pri jednom som nemala
@lucinka1104 podla man moja si si to zobrala moc k srdcu ja tam vidim // len su rozpite a za to odporucam este jeden test a kolko meska mrcha ?ja ta chapem proste niekedy to dolahne na cloveka 😔 aj ja mam take stavy a v tom mas pravdu my sme tu na to aby sme ta podporili a ja to robim 😉
CHODIM VAS LEN CITAT! Ale musim reagovat 😀 😀 😀 .
Zaujala ma zapletka co je na tejto strane. A prekvapuje ma, ze zakladatelka temy, je dnes 29.6. - 14DPO. Tema bola zalozena 20.6. - pred 10 dnami. Cize ZAKLADATELKA bola 4 DPO.
Hmm. Zaujimave. 😨 😕 😨
V 4DPO napisat, ze mam slabych duchov 😨 😨 😨 aj ked priznavam aj ja som napisala v 4DPO, ze asi to vyslo.
@lea1333 a hlavne že si ty zaslúžiš si 😉 ja si dam dokopy moje prsíčka a potom možno raz sa na to dame , aj ked už ma dako opušťa chuť luky je po tých injekciách veľmi hyperaktívny takže možno aj dobre aj tak spím 2-3 hod denne aj to nie v kuse
@lucinka1104 na testiku ciarku mas. Ja testujem skoro stale len testami Dr Max a v 10DPO som mala slabeho ducha, v 12DPO ciarka bola viditelna.
@abriela ja som ich fakt mala ale to vždy nechápem čo mam v tele alemne každý test výnde s duchom možno ich tam fakt vidieť chcem nevedela som presne mysleasom že som otehu pred tým špinením alepotom sa mi zdalo že až po ....no nebojte definitívne chápem že sem nepatrím a založte si sukromku už vam do nej loziť nebudem
@lucinka1104 dakujem ze mi to prajes ale mame dlhu cestu pred sebou a verim ze aj ty tam budes 😉
@abriela jasné nie som tehu zblbol test a jediné čo narobilproblémy a vyzerám ako krava ale vieš ja som pri oboch deťoch mala strašne nízke HCG ale to nemá zmysel to vysvetlovať nie som tehu už mi to naznačovať nemusíte ja sa fakt nehnevám otvorili ste mi oči 😀
@lea1333 nie ale nevadíííííííííííííííííííííí 😀
@lucinka1104 moja ale tu ti ani jedna kocka nenapisala ze nie si tehu co blaznis ?
@lucinka1104 MNE je to jedno.Ale ako citam 21.6 si bola 10-12DPO-str. 1 a dnes -str. 11 -29.6. si 14DPO.
Nesedi to. KLAMES teraz, alebo si klamala ked si zalozeli temu. Je to jedno, su to kocky tehulky a mna aj tak do toho nic. TY sa sama prezentujes. Robis si sama reklamu.
Drzim palce, aby si tehu bola, aby si mala dalsie zdrave babetko, ale KLAMES len seba, a nic tym nedosiahnes.
@lucinka1104 prepac, ale nejako som tvoj prispevok nepochopila... ja som ti nic zle nenapisala a nechapem preco si napisala nieco co sa ma fakt dotklo... nemam preco ti neverit a niekedy je pocit zeny silnejsi ako vsetky testy.... a hlavne, toto forum beriem ako podporu pri snazeni, pri testovani, cakani na MS, ze nepride atd. Z tych fotiek si podla mna tehu, to,ze nesilneju, to moze byt dovod len toho,ze mas slabsie HCG v moci, kolko ti meska MS? Ved pozri, chod k Dr. nech ti vezme krv, a potom nebudes musiet nikoho presviedcat,ze ci si alebo nie, Ukazes im tehu knizku a bude to jasne.... To,ze ja patrim medzi tie stastne,co mali 1x sex a hned otehotneli a nasli si silne // na testoch, este neznamena,ze sa neviem vcitit do tvojej situacie. Mam vo svojom okoli skoro same mamicky, co sa im nedari otehotniet alebo uz potratili a su z toho smutne.... preto som bohu vdacna,ze sa nam to takto podarilo.... a prajem to kazdej z vas....
Baby akoze nehnevajte sa na mna, som po poslednych prispevkoch smutna z tejto temy.... taketo osocovanie, obvinovanie atd. toto som v teme okrobrovky 2010 nezazila a boli sme tam super kolektiv tehuliek, co sa na svoje babatka tesili.... cakala som,ze je to tema MARCOVKY 2013 a nie snazilky.... to mi ani tak nevadi, len nechapem preco sa tu viac zaoberame testovanim a tym ci sme alebo nie sme tehu, ked by to mala byt tema pre tie co uz tehu su a vedia o tom na 100% a chceme spolocne prezit dalsie mesiace tehotenstva svojimi pocitmi, problemami, rodostami z tehotenstva a starostami.... som z tejto temy smutna.... 😢
@mirka12011 tak nakoniec mi to nedalo a kupila som si dalsi test za 1.59 :D a je pozitivny, a tym moje testovanie skoncilo : D:D
Bry vecer...ako sa citime?? Mna uz prepadli nevolnosti..ach jaj..len dufam, ze to nebude tak zle ako predosle tehu 😉 este 10 dni a uvidim zubrienocku...jaj ci sa tesim 😀
ak sa chce niekto pridat zalozila som temu Marcovky 2013, vsetky tehu zienky, co maju so mnou spolocny termin, ste v nej vitane a tesim sa na pismenka, kde si budeme pomahat, podporovat sa a hlavne si budeme velkou oporou pocas tehulkovania 😉
@lucinka1104 pekne vidno ciarku, mozno naozaj sa ti ovu posunula...nerob si testy kazdy den, len kazdy druhy...lebo prave tak mozes vidiet ci ti stupa hcg, do 48h sa musi hcg zdvojit ..takze ak dnes mas takuto ciarku, co nepokladam za ducha ...v nedelu by mala byt tmavsia..takze tfuj tfuj tfuj, bodaj by
Nestresuj sa, viem ze sa to lahko hovori..ale ver mi, viem o com hovorim...ja som tak nervozna, ze az...dokonca som vybehla na mm ked sii lyzickou klepol do zubov ked jedol 😀 ze co to za otrasny zvuk vydava 😀 dnes som dost zvysila hlas aj na dvojcata..ale si uvedomujem, ze to somnou hormony mavaju..snazim sa ukludnit..a po dalsie, nie je to dobre ani pre babatko...
A prave kvoli tomu dievcata si mohli odpustit podpichnutia...kedze same vedia ake to je...
Ale to nie je dovod sa od nas odvratit...ci uz si tehu alebo nie...si mama a snazilka...patris na kona, ci chces alebo nie 😉 mas skusenosti o ktore sa mozes podelit a ktore vela dievcat odceni..popripade sa ty nieco nove dozvies...
Tak hlavu hore...nemienim odist z tejto temy pokial ju nezamknes...nechapem preco sa vytvorila dalsia tema s tym istym terminom

@lea1333 je ja som to ale hovorila že že by?nie že som len to že tuto značku mam tento cyklus po 6 ty krát a neurobilo mi to už netestujem stalo ma to 40 euro aj tak som si babo nevytestovala vam všetko naj