Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
ahojte, ja som včera bola u doktora, tehotenstvo mám potvrdené som v 6tt srdiečko už bolo krásne vidno, zajtra idem na odbrery a dostanem tehu. knižku hurááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 konečne sa to podarilo...
baby,čítam,že je tu aj nejaká súkromná diskusia marec 2012....rada by som sa pridala 🙂
dievčatá aj ja chcem do tej súkromnej témy 😉
ahojte babulky,dnes som prisla nato ze som tehotna,je tu aj niekto k to ma problemy so stitnou a je tehu?
ahojte, pridávam sa k vám, mne to vychádza na 28.2. až 1-2. marec, ešte nevideli na sone nič, tak v pondelok uvidíme kedy bude termín 😀
@kachniatko17 a čo máš konkrétne so štítnou? Aj sa nejako liečiš?
@lucinka1104 a kto zas pisal ze klames? nevidim to.... ako je to s tebou? nieco nove?
@mirka12011 nejaka baba čo mA nick na a abriel či ako nemám chuť to ani hladať ale aj tu aj v tej novej už zamknutejh teme napísala že celá tato diskusia je založená na klamstve...inak nič nové BT stale hore dne zo mna vyšlo niečo čo som mala len v tehu ri timi zo zatky tak nechápem čo sa deje ešťe aj zle mi teraz riadne ostalo a zase len duch uplne neviditeľný
@lucinka1104 jaj to som uz nasla....no ale nieco sa deje to je jasne citam ze az 20 teho mas ist k dr? to co je? a na pohotovost keby si zacla gynekologicku nepomozu ti skor tam ked az tak neskoro mas ist? nemas znameho kto by ti to vybavil? nech vies co sa deje a nacom si?
@kemonka
@kachniatko17
@leanax pridala som vas 😉
@mirka12011 no len ekby som šla na pohotovosť tak sa to dozvie mama kedže tam robí a ak som nahodou tehu aj ked už fakt neviem tak by ma nutila isť na potrat a to ja nechcem ona teda naši nechcu aby sme mali tretie dieťa kedže Luky je taký čertík a aj kôli peniazom to potrebujem pred našimi do 13 tt utajiť
@lucinka1104 tak ale je to tvoje dieta tak ze mamina ti ma byt oporou a nie ta nutit na potrat!:!:!: 😠
@lea1333 no to ste mali vidieť čo vyvádzala ked mi v novembry meškala mrcha to by bolo na dlho.....
@lucinka1104 ale to preco sa tak chova ? ? ?preboha to to nemam rada ,ked su rodicia taky ako aj moja mama ma strach ako sa nam bude zit preto ze teraz je zla doba ale milujeme sa a chceli sme dietatko 😉
@lucinka1104 tak do ineho mesta....musi to ist nemozes byt tak v neistote co sa deje.... a ako pise lea je to tvoje ked chces 10deti tvoja vec mamina sa musi zmierit...
téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
@magimary ja neviem ako to funguje inde ale mna proste objednal na 20 skôr volné nemá ani injekciu mi dnes nechceli pichnúť vraj mam prísť toho 20-teho.
Našla som admina čo stranku uzamkne tak si kludne diskutujte v tej vašej, lebo tiepoznamky ma už nebavia.
Mam naozaj uplne čisté svedmie že som písala pravdu ja len naozaj neviem kedy bola ovu len to že sme spolu spali len 2 krát a mrchu nemám od 25.5.Nech to dopadne ako kolvek aj tak ma bude bolieť ako mi tu nepravom ublížili niektore baby nebudem menovať nemá zmysel