Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@mirka12011 neboj sa mne si tým prešli obe deti o 3 dni bude uplne ok 😉
@mirka12011 ja tak plus/minus...
niekedy ešte popíšem/-e, ak budeme v tejto téme pokračovať 😉
@lucinka1104 no jasne, len neviem ci je to isto 6choroba ale co ine by to bolo? ked je a bola uplne fit?
@magimary budeme verime :D
@mirka12011 no ak ma len horučky anič iné jej nie je tak by mala byť ak jej to do štvrtku neprejde resp sa vo štvrtok nyvysype chpoj k dr lebo kamoškynmu synovi zistiuli daku infekciu ale skôr to vidím na 6 -tu.......
@lucinka1104 ja nemam problem vies ist aj zajtra len on jej nezisti ci je to to sak chapes to sa zisti az v stredu, stvrtok a trapit ju pichanim do prsta och uvidime zajtra ako bude
@mirka12011 ja by som zajtra nešla.....
Dobré ranko ja som si dnes na teste zase naša ducha tak uvidíme každopadne sa mi ovu musela posunúť aspon o týžden a kedže pri dvoch deťoch sme behom 2 týždnov mali ťuťu muťu len 2 krát tak to môže byť jedine z toho druhého razu z prvého ako soms i myslela by som už mala kolajnice davno takže asi predsa len ak tak z druhého razu a teda by som dnes mala byť potom 12 DPO každopádne BT vysoká a mrcha nikdy dokonca mi BT stupla z 36,9 na 37, 1 takže testnem ešťe v piatok a ak nič pôjdem na vyvolávačku......a vy sa ako držkáte?
@mirka12011 ako sa ma malá ? len zražaj teplotu a nedávaj jej inič iné na striedačku nurofen s paralenom každé 4 hod
@lucinka1104 ukaz fotecku 🙂
@lucinka1104 ahoj tak 6 choroba to neni.........vyhrali sme boj nad teplotkou.........uz je uplne fit.....klop klop klop tak to bola nejaka jedno a pol dnova viroza.....joj uz vystraja to je moje dieta....:D:D:D
no a ako sa citis? mas pocit pred mrchou ci ani ne?
ahojme! 🙂
teším sa, mirka, že maličká je už bez teplôt 🙂
ja zatiaľ tiež nemám teplotu 😵 😎
akurát to, čo mám na mandliah... 😲 😲 😲 , tak to je des a hrúza...
príšerné krátery a opuchnuté ložiská na celých mandliach... aké som ešte nikdy nemala 😨 😕
keby mi to videl lekár, tak by mi tie mandle snáď aj hneď odstránil 😖 🙄 🤐
neviem, neviem, ako to tie mandle rozchodia bez ATB...
a tým pádom nemôžem prehĺtať...príšerne to bolí... 😖
ale aspoň, že tú teplotu už nemám (dúfam, že sa ešte nevráti 😕 )...
@red_kika praveže na fotke nevidno nič keby bolo tak by sombola tehu 😀
@mirka12011 tažko povedať asi ani nie viacej jem občasne ma strašne bolí podbruško, mam biely vytok.....su to skôr tehu príznaky ale zase veľa si aj nahováram no v noci mi bolo strašne zle 😝 som rada že je fit nešli jej posledné stoličky?
@magimary skus aspon kloktať morsku sol veľmi pomáha inak to sa o všetky detičky staráš len ty a manžel?
@lucinka1104 skúsim 😉
staráme sa len o 4-5 detí (z ktorých dve sú naše porodené, jedno je pestúnske a jedno-dve sú u nás dočasne, kým sa im nenájde rodina natrvalo), ostatné deti sú našimi deťmi už len v srdci (a navždy), pretože už sú u svojich nových rodičov natrvalo 😉
@magimary no a ma ti kto pomoct teraz z detickami? neoberu sa aj oni?
@lucinka1104 tak nadej u tebe stale zije ne? mrcha meska, priznaky su.....
@magimary pekné klobuk dole 😉 mete veľké srdiečka
božinku ja už som na nervy z toho či som alebo nie som tehu
@mirka12011 ano v podstate ano aj ked aj na 12 DPO by som už mala mať čiaročku......a s neskôr to už nemá byť z čoho
@lucinka1104 presne aj ja momentalne lustim tuto otazku. citim sa absolutne netehotne az na obcasne pobolievanie podbruska. inak vobec nic. dufam, ze nedojde MS. dnes som urobila dalsie testiky a su tam stale dve ciarky. dufam ze to nebude cysta a este horsie mimomaternicove. vcera ma bolel lavy vajecnik az do dnes rana a potom odrazu bolest ustala (presne tak som sa citila minuly mesiac ked som mala ovulku).
kedy sa najskor chodi k lekarovi?
Stačí ti aj v 7 tt aby už bylo srdiečko alebo na konci 6 tt skôr sa ti neoplatí
@lucinka1104 a robila si si test aj clearblue?
ano ale ak som tehu len 12 dní tak som ho robila na 9 DPO takže nič ale tera mi jeden ukázal krajšiu len neviem či nie je falošná lebo je hned vedla tej kontrolnej.....už som z toho jelen bolí ma podbruško inak nič
@lucinka1104 a pockaj a to kolko dni po moznom oplodneni sa moze robit ten clearblue?
no sak staci podbrusko otatne pride :D:D:D
@mirka12011 píšu od 10 DPOale že lepšie je v den vymeškania čiže 14 dní no ja som si stala myslela že som tehu o týžden dlhšie ako v skutočnosti som ak som 😀 aj ked na tomto druhom dnešnom teste je to fakt krajšie vidno ale nie z každého uhla
ja mam pocit že som tehotná aleto som už mala aj ked sa to nakoniec nepotvrdilo ale teraz je to dake silnejšie
tak baby, ja stale cakam.. vaham, ci urobit ten test, pozorujem sa... aj ked to, ze mi je cely den velmi blbo sa asi vsugerovat neda. ci?

@magimary joj to mas jasne ze pre nu to bolo lepsie ja by som to este zvladla :D:D:D som herecka teraz co :D
ty si mala pekne tehotenstva? ci tiez ta potrapili ?