Tiráčky z Nového Mesta nad Váhom II. Pridajte sa
No caute baby tak sme v novej teme, tak sem sa 😉

•
29. jan 2009Katka ja som tu..
0
Jani nerob si stoho , ono je to strašné ked su deti choré , ale pri kiahnoch je lepšie ked to dostanú ako deti ako v dospelosti , moja kamoška Maťa to dostala minulý rok a mala s tím problémy a dokonca musela trčať mesiac v nemocnici čo mala také závažne následky z toho
deti sa lepšie s toho dostávajú
deti sa lepšie s toho dostávajú
Veru Jani, Katka má pravdu s tými kiahňami, pri deťoch je to lepšie a aj priebh je oveľa lepší ako v dospelosti...niektoré maminy dokonca chodia s deťmi naschvál medzi nakazené deti, aby to aj ich čím skôr mali za sebou...tak som teda zvedavá či to tiráčatká nakoniec spolu nebudú prežívať...
najskôr , že nie ale na druhý den ano
ja som k nej išla ked mi začalo byť blbo nech mi hned niečo dá na začiatku aby to Karolínka nechytila ,ale do rána som mala 40 a to detských sirup nestačil tak mi dala hned antibiotiká ale brala som ich len dva dni, lebo karolinka potom dostala teploty zo zubkov a nechcela nič jesť len cecik tak som to musela riešieť takto , ale bránila som sa ti antibiotikam ale čo už
ja som k nej išla ked mi začalo byť blbo nech mi hned niečo dá na začiatku aby to Karolínka nechytila ,ale do rána som mala 40 a to detských sirup nestačil tak mi dala hned antibiotiká ale brala som ich len dva dni, lebo karolinka potom dostala teploty zo zubkov a nechcela nič jesť len cecik tak som to musela riešieť takto , ale bránila som sa ti antibiotikam ale čo už
cauko Mata segra tu prave pise ona je tehulka 😃 a uz zacala matersku tak je u mna 😃
a vy sa mate ako som ta zazrela v mesta tak ste doma?
a vy sa mate ako som ta zazrela v mesta tak ste doma?
ahoj Kacena aj segra pozrdavuje uz som sa zase ja prihlasila 😃 boze to je hrozneeee s jednym pocitacom na dve tiracky 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli