ahoj maminky a tehulky,najde sa tu niekto s okolia? ak ano, ozvi te sa na pokec.
ahojte,
dnes sme boli u lekara,sophinka ma este stale hnacky......musime ostat doma pokial ma hnacky,mame odvzdat odber tej ''stolice'',chceju skontrolovat ci to nie je nieco vazne ☹
takze sme zajtra doma.......dufam uz nebudeme mat taku hroznu noc ako minulu.....
pekny dnik kazdemu a prijemmny zvysok tyzdna
papa
joj marika ten moj posledny prispevok bol k tvojmu predchadzajucemu prispevku... takze nie chvala bohu, ze ma hnacky, ale chvala bohu , ze je jej lepsie...
ty teraz si ma vystrasila s tym, ze vzorky hnacky..lebo my este tiez hnackujeme... zarka uz ma cely cerveny zadok a uz aj trosku jej krvacia ;( tak daj vediet co vam doktor potom povedal..
@tasnim
doktorka chcela vzorku lebo chcela sa pozriet ci to nie je nieco vaznejsie,ona spominala salmonelozu.... ☹
lenze moja sophinka od vcera rana na toalete este nebola,takze to vyzera tak ze asi uz to bude lepsie,dufam.este ani tu zvorku som nemohla odniest...ale pre istotu,akonahle z nej nieco vyjde,ci uz to bude riedke ci huste,vzorku odnesiem....len musime cakat....
aj papat uz viac mi papa,tomu sa tiez tesim.dnes sme este doma.no a zajtra asi uz pojde do skoly,dufam....pretoze ja tiez potrebujem ist do robotky...
a tvoja mala ti papa?ako casto ma hnacky?po papani ju hned prezenie?zober ju naspat k doktorovi,pre istotu,pretoze ked ma hnacky tak moze sa stat ze sa dehydruje,davaj jej vela tekutiny.
a na cerveny zadocek mozem odporucat Metanium nappy rash ointment.je to zlty kremik v takej zltej tube a v zltej krabici..sophinka ked bola mala a mala plienocky tak jej to stale pomohlo....
dufam skoro ti malinka uzdravie
sophinka dnes uz bola konecne v skole,ma sa ovela lepsie,hurrraaaaa 🙂
dufame uz je z toho von.....
@tasnim
dufam aj zarka sa rychlo uzdravi,daj vediet ako ste dopadli u doktora.....
a ked este stale bude mat hnacky tak v pondelok jak ides do doktora zanies radsej tu vzorku a trvaj na tom ze najnech ti to poslu do labaku na vysertenie....nie je to sranda,ked ma dieta dlhodobo hnacky
drzkam vam palce
pekny dnik prajeme kazdemu
🙂
tak dievcence kedy stretko? a kde?
@tasnim ahojcek, dakujeme mame sa celkom dobre, cakame na druhy zubok 🙂 neboli sme veru v tom chorltone, lebo nam minuly tyzden menili vsetky okna a dvere tak som musela trcat doma :( a neviem, ci to budeme stihat tento tyzden, lebo mam zase v plane nakupy a behacky, ale na buduci tyzden by som uz urcite rada niekam zasla. isto iste dam vediet... mozme sa potom dohodnut a ist kludne tam, kde sa tebe a deturencom najviac pacilo 🙂
Co sa tyka toho stretka ja som navrhovala tuto sobotu 19teho... ale nikto sa na to neozval, tak neviem :( my tam mozno pojdeme aj sami, takze ak sa niekto prida, budeme len radi 🙂
Pekny tyzden kazdemu prajeme...
@katusiacik
ahojte,
ako sa mate?co noveho?ako sa ma maly?
citala som ze uz je aky sikovny...to je super.....well done 🙂
tesime sa s vami.....
dufam coskoro sa uvidime,stretneme sa...trosku si maleho ponosim v naruci,vystiskam ho 😉
pekny tyzden vam prajeme
tak dnes sme boli v chorltone a si predstavte, ze zriadili platenie pre rodicov tiez...1£ na osobu.
no ako? je stretko, nie je stretko...?
nooooo,ja by som tiez chcela vediet ci bude stretko......zatial sme zdrave....program ziadny...takze teoreticky by sme sa k vam s radostou pridali 🙂
dajte vediet
mozno dakde v palycentri by bolo dobre stretnut sa.....len ja nemam skusenosti...nemam ich odskusane,bohuzial
pekny vykend kazdemu
🙂
Jeej ja som uplne zabudla, ze v nam v sobotu prileti mamina zo SVK! takze ja asi nebudem moct kurnik... uplne mi to vypadlo z hlavy... ale inak marika82 to je super napad, ist niekam von...to by som urcite brala... musime nieco zorganizovat... pekny zvysok vikendu prajem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marika82 ahojky, internet nam este neopravili a ani netusim, kedy :( teda, to je naozaj asi nieco v ovzdusi ked je kazdy taky chorucky... skore uzdravenie vam prajem 🙂 my mame neustale kaslik...uz ni neviem, ci vobec proti tomu nieco robit...uz je to viac ako mesiac :(
@katkarinka ahojcek, ako sa mate? co je noveho? saty ti uz prisli? 🙂
@katusiacik jeeej teda to je ale sikulka ten vas martinko 🙂 to uz tak pekne blaboce? to nas nezacal tak skoro... a s prevaracanim sa na brusko a na chrbatik to tiez bolo tusim az okolo 6.teho mesiaca... ozik videla som fotecky na fb...no krasne 🙂
Vsetkym prajem skore uzdravenie a pekny zvysok tyzdna 🙂 a nedohodli by sme si nejaky termin na marcove stretko??? Co tak v sobotu 19teho? dufam, ze uz budete vsetci zdravucki 🙂