V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
jahoda vitaj a dobre sa tu cíť a dotiahni to s nami do šťastného konca 🙂
a veru nestresujte sa s pôrodom už teraz, každý je iný, môj prvý cca 5 hodín a 7 štichov, ale rýchlo sa hojilo a pri druhom 0,30 hod. a bez šitia 😵
biela to ako mna si myslela tie mena? tak prve vyberal manzel, samozrejme maly sa vola po nom, ale teraz kedze uz mame doma rozumneho chlapceka, ktory chce sestricku, a podotykam len sestricku, tak vyberal meno on, v skolke sa mu paci dievcatko Dianka tak chce sestricku a chlapca vybral Tomas, ale maly sa narodil 7.3 na Tomasa, tak chlapcenske vyberiem ja a mne sa paci Roman, tak ale aspon nebudu hadky o mena, uz je vybrate
áno, fecova, myslela som teba a tvoje mená. 🙂 aj nám sa páči Romanko, okrem iných... aj Dianka je pekné - pekne to vybral malý Kajko 🙂
dakujem vam vsetkym za mile privitanie...🙂. Avanka chodim k lekarovi do holica, dr. Donoval...prijemny chlapik a oddnes ho mam este radsej, ked mi oznamil, ze nam krasne bije srdiecko...podla neho som v 5 tt a mame 3 mm 🙂
no tak nemozes dietatu oponovat, mne je to celkom jedno ako sa bude volat, nam sa pacia slovenske mena, viac ako tie zahranicne, ale kazdeho nazor, ale hlavne nech tie nase deticky su zdraveeeeeee
Ahojte!Ja som dnes cumela pri telke ako nikdy 😀
A oslavujme 100 straaaan za nami 😀
no baby, ja zasa nestíham...toľko popísaného a toľko nových tehuliek... 🙂
pôrodu sa nebojte, pri dcére som preležala 4 mesiace v nemocnici, a čo som tam videla a zažila 🙂
niekedy Vám porozprávam...
viem, že obavy má každá, treba len myslieť pozitívne a všetko bude ok...
ja som si pre istotu robila v piatok ešte jeden test, keďže k doktorke idem prvý krát až koncom mája, a vyšiel mi nejako divne...
keď som si robila v 4tt boli dve//, jedna slabučká a jedna tmavšia, teraz bola tá prvá tmavšia ako druhá... a to o dosť, úplne tmavá
myslíte, že to môže byť vysoké hcg?
inak, bolo mi minulý týždeň dosť blbo, aj brucho ma bolelo, ale už je lepšie 🙂
bože, že sto strán, a čo bude do decembra? 😎
Ahojte!BAby zalozila som sukromnu temicku piste RP a ja vas pridam 😉
dakota: no myslim, ze to ma tak byt! Ta kontrolna je tmava vzdy a ta tehotenska tmavne ako ti stupa HCG 😉 Takze to je dobra sprava! 😵
dakota isto je ok, tak to má byť 🙂
sante
uz ide??? 😅
tak mňa možeš pridať, vdaka 🙂
baby, vyhodila som album...som čerstvá mama 🙂
zatiaľ len psia 🙂
máme krásnych 8 čiernych labradorčiatok 🙂
uz si 😉 ale baby ja som nestihala vsetky pridat tak piste RP a hned vas pridam 😉
dakota.w komentovala som su krasne aj ja chcem take ale radsej nebudem riskovat kedze mame byt 😀
tých mojich puberťákov sem dať nemôžem, celé dni brúsia po webe a facebooku 🙂
podľa mojej dcéry by som jej spôsobila doživotnú traumu a spoločensky by som ju odpísala 😅
dakota.w jaaaj no tak sa mam naco tesit ked ten moj maly mrnus vyrastie 😀
dakota, krásne psíčatá 🙂 len zachvílu ti zmažú album, lebo sem psi vraj nepatria...
Ahojte!Napisala som admin nech uzamkne tuto temu ved mame sukromnu tak naco by sme mali 2.A kludne piste RP pridam Vas tam 😉
nanuska: preco uzatvarat tuto temu? Vsak sa mozno este pridaju baby. Aj dnes nam jedna pribudla. Ja by som to tu nechala.
Kedze je december2010 este daleko, tak temu nechavam otvorenu, kedze sa mozu pridat dalsie tehulky, samozrejme ale mozte diskutovat aj v sukromnej teme.
dúfam, že mi psíky nezmažú, kým sa nepotešíte...
chcela som vám len ukázať, že pôrodu sa nemusíte báť, ja som pred týždňom asistovala pri tomto osemnásobnom 🙂
a tiež to bola prvorodička 🙂
nanuska12, ja by som sa tiež do tej súkromnej témy pridala, ale radšej by som počkala, kým to budem mať všetko pekne čierne na bielom, predsa len...
preco sukromna tema?
vysvetlite...ja tomu nerozumiem 🙂
Baby, ja neviem nájsť tú súkromnú temu... kde to je? Rada by som sa pridala ak možem..... 🙂
Baby ani ja nie som na sukromne temy zvyknuta 😀 😎 Asi som konzerva 😀
Baby, ja už dnes odchadzam, možno večer pridem pozriet.... Prosim , davajte aj prispevky že ako sa citite, nech možem sa skontrolovat s vami aspon nejako, lebo som velmi nervozna..... 🙂

baby prvorodicky,nebojte sa porodu...ano boli to,ale da sa to prezit,ked uvidite tych vasich drobcov....
moj prvy porod,bol celkom v pohode, mala som aj EPI,takze pohodicka.....ani moc sitie,sedela som este v ten den.......takze ja by som rodila kludne aj na druhy den 🙂
fecova-urcite bude vsetko v poriadku 🙂)) to odtiahnute auto,teeda nepotesi....hadam si na dnes uz skoncila 🙂
jahoda...vitaj medzi nami....pekne tehulkovanie 🙂