icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

albao
3. máj 2010

alexkaa: aj ja som nervozna v obavach, ale musime len vydrzat 😉

biela
3. máj 2010

nanus, mne to nejde otvoriť... 😒

albao
3. máj 2010

biela: ani mne 😒

mirkita
3. máj 2010

ani mne.....

aspinka
3. máj 2010

Ahojte baby ja som presvihla 100 stranu!!!! Vy zas toho popisete a to sme na zaciatku kolko bude tych stran za 8 mesiacov 😀
Ja som si dala maso na stave a pyre muzik varil a pochutila som si inak dnes fajn i ked poobede trocha blbo.

son1cka
3. máj 2010

Ahojte...jeeej mame este novu tehulku? Super...Vitaj Jahoda. 😵

sasettka
3. máj 2010

ahojte zienky, dlhoooo som tu nebola, mam toho trosku viac....

nanu, ty kam sa ponahlas s tym zamykanim temy, hm? casu mame podla mna este dost....

no a konecne sa aj ja mozem pochvalit, dnes 1x...slovom: prvykrat!!! som bola u doktora na prehliadke, to bolo neskutocne, ako sa tam ta mala fazulka hmyrila a to srdiecko, juuj, kazdej prajem to zazit 😵 a som aj rada, ze som si takto pockala, kebyze idem skorej, videla by som len daky tmavy fliacik a to by nebolo ono 🙂 takze baby nedockave, ak proste citite, ze je tehotenstvo ok, nemusite sa hnat k dr, babatko vam z bruska neutecie 🙂))) idem si zalozit albumceeeek 🙂)

a vitam nove tehulky, ak sa niektora chcete pridat do tabulky, piste RP 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

mirkita
3. máj 2010

no sasettka
gratulujem!!!
ja sa presne na toto tesim...takze cakam a cakam

albao
3. máj 2010

sasettka: no nadhera!!! Juuuj, dufam, ze pridem podobne vytesena 😅 😵 😵 😵
A mozes ma prosim pridat do zoznamu? (BA, 29r., 31.12.2010)

vitezova
3. máj 2010

Ahojte koceny:D tak ako?? mne bolo posledne dni tak zle na zaludku a crevach ze som myslela ze umriem 😀 teraz beriem espumisan a je to trochu lepsie...a strasne som pribrala na bruchu :D uz ani tie najsirsie rifle co mam doma ledva zapnem dnes som bola v maderne maju tam super tehu rifle tak si zajtra pojdem aj s mangelom kupit 😀

mirkita
3. máj 2010

vitezova
no vidis...aka dobra prilezitost vylepsit si satnik 🙂
neboj, nas to tiez caka...ja len trpnem kedy aj na mna dojde, ze uz daco nezapnem

albao
3. máj 2010

vitezova: ejha, to si mam planovat nakup nohavic uz coskoro? 😅

sasettka: dakujem!!! 😉

son1cka
3. máj 2010

Mnam, akurat som dopapala brokolicovu polievocku, strasne som na nu mala chut... 😵 😵 😵 Inak aj ja uz mam spodok bruska viac vyduty...ale mozno je to len slaninka...ked sa povalujem na PNke... 😒

sasettka
3. máj 2010

dakujem babulky 😵
co sa mojho brucha tyka, tak teda vytrca pekne...aj rano...a vecer...fuuuha, vyzeram ako moja kamoska v 5. mesiaci.... neviem, co sa tak ponahla 😀 nemam pocit, ze by som sa prezierala... prosto nepatrim k tym "stastnym", co to na nich zacne byt vidiet v 6. mesiaci 😅 ale nevadi, aspon mam dovod na nakupy, dnes som si kupila dvojo legin, cierne a biele, juchuuuu 🙂) i ked zopar veci mi pozicaju z rodiny, aspon posetrim 🙂

soni, aj ja som dnes mala brokolicovu polievocku, veeelmi dobre mi padla 🙂

son1cka
3. máj 2010

Ja sa chystam o 2 tyzdne po kontrole...ze si pre radost kupim par tehulkovskych veci, aspon nejake nohavice...mama - resp. skorobabka mi uz pokupovala take volnejsie tricka

jahodalr
3. máj 2010

Tak dievcata, nie ste samy!!! Aj mne sa nejako vyduva brusko, takze tiez to na mne asi bude vidiet skor, ale nevadi, hlavne aby bolo babo zdrave 🙂

a chcem sa vas spytat....mavali ste jemne bolesti bruska? obcas sa mi totiz objavia, ale netrvaju dlho....

denika
3. máj 2010

Čaute babule,no, moje bruško je tiež už riadne. 😉 Ja už nosím aj tehu nohavice,sú veĺmi pohodlné a j keď sú trošku voĺnejšie,aspoń ma nikde netlačia.Ešte si chcem kúpiť nejaké voľné tričká,lebo ja som nosila také že holý pupok.A také voľnejšie sa dajú nosiť aj po pôrode...

sasettka
3. máj 2010

jahodka, zo zaciatku ma bolievalo silnejsie, ako na ms...aj popichavalo.....a aj teraz, i ked pomenej, ale dennodenne zacitim taku bolest, alebo pichnutie, a to je asi dobre 🙂 i ked niekto neciti absolutne nic, to je individualne 🙂

nooo, ja idem pozriet do bazaru, co tu baby ponukaju, mne sa tie tricka v obchodoch zdali nejake...predrazene 😒 30-40 eur len za tuniku? cojaviem....

leishmania
3. máj 2010

ahojte, tak dnes som asi zahajila sezonu nevolnosti, oprvy den co mi bolo tak poriadne....

mne brusko este nevykuka vobec...to pred kramami som mavala nafuknutejsie niekedy 😀 som si dneska aj odfotila, nech mam postupne ako rastie po tyuzdnoch

jahodalr
3. máj 2010

sasettka dakujem za info...mala som strach, ci je to ok, ale lekar dnes povedal, ze je vsetko ok..ale predsa, rada zien, ktore to tiez prezivaju je dolezita pre mna... 😉

nastastie mne s oblecenim pomohla sestra...priniesla mi niekolko velmi krasnych kuskov oblecenia, ktoré nosila este ona, ked bola tehotna pred dvoma rokmi...inak uz nosim volnejsie tricka.... 😀

avanka
3. máj 2010

Jahoda, Donovala si chvalia, ja chodim k Vavrovi do Skalice, je to najuzasnejsi dr. na svete 😀
mne brusko narastlo o 1 cm, takze pohoda.....
no idem ulozit maleho, tak potom

nanuska12
autor
3. máj 2010

Babyy
mna dnes vytiahli na bycikel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

nanuska12
autor
3. máj 2010

a vidim ze tu rozoberate oblecka je tiez pozeram ale neponahlam 😅len aby som nezostala prekvapena ked brucho bude rast 😀 😅 hlavne si chcem objednat tehu pas 😉
A k dr.chodim Ilavskemu a som spokojna 😉

bambulka814
3. máj 2010

sasetka,

neviem otvorit tu tabulku...tak len pre info, kolko nas tam uz je decembroviek?

sasettka
3. máj 2010

bambulka, staci ist do mojho fotoblogu 😉
je nas tam - zatial - 38 😉

nanuska12
autor
3. máj 2010

sasettka no uz sa rozrastame zachvilu uz 3.tabulka 😉 😵

mimi21
3. máj 2010

bambulka pozeram, ze mame podobne stare deticky, teda jedno uz narodene a druhe v brusku 😉
ak sa ta mozem opytat vy ste druhe babo planovali tak skoro? a ako budes riesit kocik? surodenecky, alebo len to pridavne sedadlo?
prepac, ze tolko otazok, ale ja sa este v podstate len spamatavam zo soku, mala by som byt 7tt, termin 26.12. ale k dokimu idem len teraz v piatok, lebo mal plno 😒

inak mna stale pobolieva podbrusko, krize, taky divny tlak v bruchu 😖 som si myslela, ze pri druhom tehu uz budem skusena tehulka, ale asi e-e 😀 😀 😀

bejca
3. máj 2010

ahojte tehulky 😵

no my od dnes rana teplotujeme ☹ Petko ma cely den vyse 38 teplotu 😒 ale az na vecer som mu dala paralen cipok , tak sa mu teraz trosku ulavilo a uz spinka , dufam ze v pohode do rana 😅 a snad zajtra bude lepsie 😅 vobec netusim z coho to ma 😖

Sasetka ak sa ti chce mozes pridat aj mna do tabulky 😅 ak hej dakujem 😵

barbora87
3. máj 2010

Sasetka pridaj prosim aj mna do tabulky ak budes mat cas

hawajcanka
3. máj 2010

ahojte babulky mozem sa pridat 🙂 dnes som si robila testik a boli dve //.snad to vyde ak ano tak sa pridavam k vam tehulkam 🙂