V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
super pekne meno ze? neboj zvladnes bude dobre 😉 ja sa nejak ani nebojim joj dufam ze sa to podarilo 😀
vitaj Hawajcanka 😵 a uz o tom vie starsia dcerka ?? a co muzik ?? 🙂
ahojte.
aj ja prajem tehulkam co krvacaju, aby to rychlo prestalo a aby miminka boli v poriadku.
bejca, petkovi skore uzdravenie.
my nemame nic nove, akurat dnes ma dako pobolieva podbrusko. to je u mna novinka, doteraz som ziadne bolesti nemala. ale ja sa z toho tesim, aspon viem, ze sa v brusku cosi deje. nevolnosti zatial nic. prsia mam trochu citlive, ale dako velmi sa nezvacsili. akurat som stale strasne smadna. stale musim pit, najlepsie cistu bublinkovu vodu. z neperlivej je mi tazko na zaludok.
neboj nic, moj dr. na testy veri 😀 pri prvom tehu mi ani krv nebral, rovno mi sono spravil a srdiecko tam ako zvon bilo 😵
ja sa uz neviem dockat piatku, som strasne zvedava, hlavne ci je vsetko OK 😕
ahojte,
sasi, tak blahoželám 😉 aj fotečka je krásna. je to ten najkrajší pocit, keď prvý krát uvidíš svojho mrňúsa, však? 🙂
a kde si kupovala legíny? a za koľko? a ako to majú riešené na brušku? ja som zatiaľ videla len také, čo majú tú gumičku pod bruškom a také nechcem 😖 mne by skôr vyhovovali aby boli cez bruško.
bejca, držím palce,aby bol Peťko čoskoro zdravý, možno mu idú len zuby... už vám vyšli päťky? nám len prednedávnom a prvý x teplotkoval, predtým nemal nikdy teplotu keď mu vychádzali zúbky.
hawajčanka, vitaj, máš pekný nick 😉 a gratulujem k // 🙂
dakujem ano vedia ninka ta vzdy somnou poctivo cakala pri teste 🙂 tatiko by chcel este dievcatko a ninka sestricku 😉
inak ja co sa tyka "klasickych" priznakov tak absolutne nic, klop, klop, aby som neporiekla, aj pri prvom tehu, kym som nemala brusko som ani nevedela ze cakam babo
aj mamina mi staloe vravela, ze ona sa nikdy tak dobre necitila ako ked bola tehotna
Yanina dakujem 😵 mna pobolievaju skor vajecniky ale teda smad mam stale 😀 a prsia ma bolia ale fest stale 😉
Biela dakujem aj tebe 😵 my uz mame zubky vsetky praveze askoro pri kazdom sme mali teploty ......vobec netusim z coho to je ...mozno 6 ta choroba ?? ved uvidim ....😅
Hawajcanka jeeeeeeeeeej to jemile 🙂) dcerka aka zlata 😵
mimi21 aj pri danielkovi som mala najprv uplne slabucku /
yaninna vies ze ani ja sa necitim nejak tehu?len ako teba ma pobolieva brusko dnes som uz mala aj silny pocit ze dostanem kramose takze som si myslela ze sa nic nedeje 🙂
sassetka, super fotecka 😉 , gratulujem!
mimi, to je super, že nemáš žiadne príznaky, každá žena tehu znáša inakšie a ak by som si mala vybrať,či mať, alebo nemať nevoľnosti... 🙂
ja som zase pred tehotenstvom trpela častými bolesťami hlavy, aj keď som čakala Oliverka, tak prvý trimester som mala ukrutné bolesti hlavy. teraz musím zaklopať klop klop, ma hlava ani raz nebolela.
hawajcanka, krasne deticky, mrkla som na fotky 😵
bejca, uvidíš zajtra. možno to je len z únavy...
bejci, moja mala mala uz viac krart teplotku, a na druhy den nic. detickam teplota rychlo vyleti. drzim palce, aby ste sa rano zobudili bez nej.
hawajčanka,máš krásne detičky, dcérka je ako princezná 🙂
bejca , Biela aj my sme mali pri kazdom zube horucky a prehanky teda poriadne sme si uzili mame uz 7 zubkov a co zub to choroba a zapalene usi ☹ poriadny curbes
no nasa Ninu je pomocnicka ved ma 12 uz 😀
biela dakujem aj oliverko je zlatucky
vitam hawajcanku, si nam sem naviala teply vzduch 😀
a dakujem, fotecka je naozaj kraasna, krajsiu som este nevidela 😵
biela, tie leginy som sice este neskusila, ale podla mna su super, su cez cele brusko, maju to tam super vymyslene, stali 9 a 11 eur....drahsie boli biele s cipkou na konci...akoze to ked sa budem chciet vyfintit 😀
bože, zapálené uši, toho sa desím, to sme ešte nemali, chvalabohu.
hawajčanka, a kedy ti zhruba vychádza termín? budeš mať vianočné bábätko?
sasi a kde si ich kúpila? ja chcem také s čipkou...
4baby, 4mama....neviem, ci poznas taky obchod 😅
biela podla tehotenskej kalkulacky som v 5tt 3 dni takze idealny datum porodu by mal byt 31.12.
dakujem kocky 😵 ved uvidime a snad uz zajtra bude dobre 😉
pekny vecer a dobru nocku 🙂
aoj bejca a uzdravte sa 🙂
sasi, nepoznám, ale pojdem pozrieť tu u nás, čo som si kúpila tie rifle.
hawajčanka, tak gratulujem k takému peknému dátumu, len aby si nemala prvé bábo na slovensku na nový rok... videli by sme vás v telke!!! 🙂
bejca, dobrú nocku 😔
biela no to by bolo zakyvala by som 😀 zajtra zasa testnem dam vediet idem si lazkat detuse uz buvaju mamicky 😀
nooo, mame tu viacej adeptiek na to, aby sme ich videli vecer v spravach 1.1.2011 s babatkom v naruci 😉
veru, sasi, niektorá z nich určite zakýva 🙂
a kedy ideš najbližšie na poradňu? za mesiac?
idem aj ja 😔 dobrú noc...

hawajcanka ahoj
aj ty budes mat taky maly rozdiel 🙂 boooze ja mam z toho asi zbytocne stresy
a aj ja mam Ninku 😉