V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ahojte baby, ako sa mate? ja mam dnes pocit akoby som vobec nebola tehotna 😉 ...fakt mi je super, ziadne tehu priznaky, je to normalne?
sasetka, krásna fotečka 🙂 ja som dnes bola tiež u lekára a že je všetko ako má a babatenko má 0,69 cm, dostala som aj knižku tehotenskú a že sedí aj týždeň podla velkosti plodu, čiže práve som začala 7tt 🙂
ahoj hawajčanka 🙂
sante, supeeeeeeeeer 🙂 jeej, aj mne uz dal knizocku, pekna je, mozem na nej oci nechat 🙂) taka ruzovomodra, aj ty mas taku? 🙂))
jaj, idem aj ja uz spat...predtym ma caka este jedno jablcko, aby som prezila noc bez stavov vlcieho hladu 😅
zuzu, vobec nic ti nie je? ani unavenejsia nie si, absolutne bezozmeny? nooo, tak si specialny pripad bez priznakov 😉
sasettka priznaky jasnacka predtym nejake boli, len tieto posledne dni su take zvlastne 🙂 ...no mozno troska ta unava, aj dnes som spinkala poobede (ale to som vstavala trocha skor ako zvycajne)...
hej sasetka, aj ja mám rožovomodrú 😀 a idem aj ja buvať, fajnovo prší, bude sa dobre spať 😉 brú noc vám prajem 🙂
dobre ranko
prva 😉
mala mi zazracne prespala po dlhej dobe celu noc, ale ja akosi uz nemozem spat 😅
tu je link na tie leginy co ste vcera spominali
inak ja som z tej stranky mala aj to tielko Clematis a mozem vam ho vsetkym odporucat, lebo je uplne perfektne, super mi sedelo na brusku, ked som aj mala tricko co sa vyhrnulo, tak brusko aj chrbat boli v teple
http://www.4mama.sk/?page=shop&cat_id=31
a na tejto stranke maju oblecko za fajn ceny, lebo inac to byva dost hruuuuza, strasne prehnane ceny byvaju
www.mojamoda.sk
a este co som si vsimla tak v H&M a v C&A maju tehu oblecko pekne aj za celkom normalne ceny
ale napriklad ja som si pri prvom kupila hlavne nohavice, tricka sa teraz nosia aj take, ze sa daju pouzit ako tehu a vobec tehu nie su 😉
uz sa tesim ako budem v lete chodit s peknym bruskom po meste 😀 😀 😀
mimi21
prepacc, vcera som uz zabuvala s malym, tak az dnes som si precitala Tvoje otazky (spim uz ako on 🙂)
no, tiez nas druhe prekvapilo, ale prijemne, na zaciatku je to trosku sok, clovek si to musi zrovnat v hlave, ale velmi rychlo som sa zacala velmi tesit.
si sa pytala na surodenecky kocik.....ano, uvazujem nad nim, najlepsi je phil and teds, ale este pockam ako sa simonko rozchodi, takze kupovat budem az na jesen.
co ma ale trapi je, ze ho musim stale dvihat a tiez dost casto ma kope do bruska, lebo spi s nami v posteli. riesenim by bolo ho dat do postielky, ale to nechceme, radsej asi druhe bdeme na postielku zvykat, nech ho to moc netraumtizuje.
tesim sa, ze sme tu mamicky surodencov s malickym rozdielom, aspon sa podporime. na zaciatku ocakavam velku zataz, ale casom sa to da dokopy.
vidim, ze maminky su uz hore. dobre ranko 🙂
zuzu a pridavam sa k tebe do klubu "bezpriznakoveho" tehu 😀 😀 😀
inak teraz som si vsimla ze na tej druhej stranke su tie cipkovane leginy o 3e lacnejsie 😉
ahoj bambulka
aj ja som pozerala ten phil&teds, ale teraz sa mi najviac pozdava toto:
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
drobec sa narodi v decembri, minimalne 2 mesiace na dlho prec z domu chodit nebudeme a ked tak, tak autom a to by sme mali zvladnut aj s tymto pomocnikom 🙂
mne mala uz teraz nechce byt moc v kociku, aj ked este poriadne nechodi, ale akonahle kocik zastane, tak chce ist von
a ja som zvyknuta vela chodit peso, aj do mesta a taku dlhu vzdialenost mi neprejde
no a este som zabudla, ze sa aj ja tesim, ze nas je tu voac s takym malym vekovym rozdielom, lebo momentalne mi naizaj robia najhorsie reci o tom ake to budem mat tazke 😒
nam sa skomplikovala situacia, mame len 2,5izbovy byt, ale mm tu vyrastol aj s bratom tak to tragedia nie je a je prerobeny, lenze chceli sme stavat, tak teraz sa to odklada
ale nevadi, hlavne nech je mimi OK 😉
fuuuu, som sa nejako rozkecala 😀 😀 😀
a este jednu otazku mam
tehulky chystate sa na dovolenku?
ja idem dnes trochu poshoppovat, idem sa k mm nasackovat do auta, ide na sluzobku do TN, tak idem do Laugaricia, ale uvidim ci nieco kupim, lebo minule NIC 😀
musim rychlo, lebo maly je uz hore a internetuje odusu 🙂
tie reci...uplne Ti rozumiem, aj mna to velmi rozculuje, moja mama mi to neustale opakuje 😠 aj doktori sa ma pytali, ci je toto baby chcene a ci to nejak nexcem riesit 😠 skoro som odpadla a mala som chut im naplut medzi oci. takze akoze prve je velmi chcene a toe dlasie su uz len do poctu? vsak to je smiesne cele a velmi ma to uraza a boli aj za moje druhe babatko.
tiez som dost mobilna, mam teraz vyborny kocik, takze skutocne budem vybrat ten druhy s rozumom, lebo velmi casto chpdim na dlhe trate. to pridavne sedadielko nie je zly napad, uvidim este.
a na dovcu sa chystame na slovensku, MM nechcel more kvoli malemu a to sme este nevedli, ze cakame druhe, takze teraz to uz vobec neriesime.
uz fakt uteklam, maly sa mi tu driape. ked zaspi doobeda, ozvem sa.
dobre ranko,
vidim ze mamicky su uz hore 😀 ale aby vam nebolo smutno, aj tie pracepovinne ako napr. ja 😝 teraz uz ale musim letiet.... snad mi zase v aute nebude soufl.
mne sa tie priznaky tiez striedaju... jeden tyzden som unavenaaa a dalsi tyzden vobec 😉 takze snad je to ok... rovnako ako aj so zaludkom, raz tak a potom zas naopak 😝
mimi, dovolenka asi nebude, mozno len par dni "okruznej cesty" po kamaratoch. My sa budeme stahovat, takze okrem toho nic extra neplanujeme.
neviete co je s bublinkou??? dlhsie sa neukazala a uz nema nastavenia v pase ☹
ahojte, aj my sme od 6 hore....
Sasi, ty mas termin 6.12 a si dnes 9+5tt?
lebo ja som dnes 9+1 a termin mam tiez na Mikulasa 😅
no my by sme na dovcu chceli k moru, mala zboznuje vodu, asi chorvatsko, alebo taliansko, ale urcite len autom
Dobre rano, tehulky 🙂
tak uz aj ja som v praci, esteze tu mam internet a pristup na modreho konika 😀 Dnes sme sa konecne akotak vyspali, len si musim zvyknut, ze chodim na zachod aj v noci. 😖
A ked ste sa bavili o priznakoch...ja byvam velmi unavena, obcas sa objavia bolesti, ale znesitelne...ale ak je vsetko ok, tak sa to da...
zelam pekny dnik 😉
dobre rano vsetkym, dnes ma nejako zazracne neboli brucho, ani mi nie je zle od zaludka, zeby to uz prestalo? no dnes posledny den pnky, zajtra sup sup do prace, tak uvidime, ako nam to pojde po takom dlhom odpocinku, vsetkym prajem pekny den
Dobre ranko. Uz vas citam dlhsie, no pridavam sa az teraz. Povodne som chcela pockat na prvu poradnu, ked budem vediet, ze srdiecko bije, ale nevydrzala som. Citim sa fajn, tak hadam je vsetko ok.
Termin mam 17.12.
Dobre ranko dievcata.....vy ste toho stihli vecer popisat....momentalne mam pokazeny notebook,tak net mam iba v praci.....
sante---gratulujem k srdiecku a tehu knizke 🙂
na dovolenku sa chystame.....chceli by sme k moru,no uvidime podla stavu,ak nie,tak niekde na slovensku
este taka otazka???chcete vediet co cakate?????ja som strasne zvedava,a rozmyslam,nad tou moznostou to zistit z krvi......chcete to tiez niektora skusit??
a vitam tehulku zuzusu...prijemne tehulkovanie 🙂
zuzu1111 no konecne nejaka kosicanka...az teraz som si vsimla, ze sme obe z KE a mame skoro spolocny termin porodu...teda idealny termin porodu 🙂 kde byvas?
Dakujem za privitanie 🙂
Ja som povodne chcela vediet, co cakame, no moj manzel ma tak prehoval, aby sme sa nechali prekvapit, ze ma nakoniec prehovoril. Muzi su menej prakticki ako zeny, tak nevedia pochopit, ze s tym su spojene nakupy dievcenskych veciciek alebo chlapcenskych. Ale uz som sa s tym zmierila a tesim sa na prekvapko.
no ja asi nevydrzim a dam si zistit co cakame, z krvi asi nie, pockam si na 4d sono, aj pri malej sme sa tak dozvedeli 🙂
Ahojte. Tak mne sa kazde rano tazko stava nechapem ze vy uz fungujete od siestej. Chapem ze mate malinke deti ale moja mala aj ked bola mimco stavala o deviatej juuuuj keby sa tak chcela historia opakovat ja som bola najvyspatejsia mamicka na materskej 😀 a ja spat teda luuuubim. Babmbulka s tym spanim s vami v posteli neviem budes to musiet skor ci neskor riesit a cim skor tym lepsie moja mala s nami nikdy nespala v posteli ale ja som ju napriklad nekojila a mnohe mamicky si nechavaju deti u seba kvoli nocnemu kojeniu preto si myslim ze aj u teba by si mala starsieho zvykat na postielku a neber to ako traumatizovanie i ked deti protestuju neznamena to ze maju z toho traumu. Urcite veci sa musia naucit ja som pri malej vzdy k tomu tak pristupovala aby som ju ucila veci postupne a tym to ulahcovala sebe a aj ked niekedy boli place a protesty nezda sa mi zeby bola traumatizovana. Ale tot moj nazor 😀 kazdy nech si urobi po svojom.
A maly rozdiel medzi detmi ja som sa tomu branila hrozne ale keby sa tak stalo ako vam no a co vy zase nebudete vediet co je to mat deti s vacsim vekovym rozdiel a ako to pride tak si to zariadite. Ma to svoje vyhody aj nevyhody kazdy si najde to svoje.
My chceme vediet pohlavie uz z praktickeho hladiska kvoli veciam keby to bol chlapec tak musis pomaly nejake vecicky zhanat nemoze chudacik byt v ruzovom po sestre 😀 A myslim si ze je aj zbytocne si to nechavat zistovat z krvi teraz su uz take dobre utz ze to na 90% zistia a na 3D uz urcite 😅 Jaaaaj zas som sa rozpisala!!! 😀
avanka, no to jo, ja som inak aj doktorovi vravela, ze sa mi to zda kapanek pozmenene, ten tt, co mi zahlasil a on na to, ze tak to podla velkosti babatka a podla pm vyratal ten utz...tak neviem 😅 ale necham zatial mikulasa, ved ono sa to v nejakom tyzdni povie presne, aky bude PDP, nie? potom si to zmenim 🙂
my to pohlavie tiez chceme zatial nechat ako prekvapko...urcite z krvi si to zistovat nebudem davat 🙂)) i ked aj ja som od prirody zvedavec, takze sa to moze zmenit 😀
Aspinka - asi máme podobné detičky, tiež nám od pôrodnice malý veľmi dobre spáva, nemali sme problém. Do pol roka sa v noci budil 2x, potom do roka 1x a od roka vôbec. A poobede spí cca od 12tej do 15tej ako kedy. Bol pokojné bábätko, teraz ako je starší si už všetko uvedomuje a tým pádom aj sa snaží dosť vynucovať plačom, jedom, no neustupujeme mu. Ale dá sa to zvládať. Som zvedavá ako bude druhé mimi, tiež by som bola rada, ak by boli v tomto rovnakí. No uvidíme, čo nás čaká 😉
Čo sa týka pohlavia, chceme tiež vedieť, ale počkáme až do toho cca 16tt, vtedy by už mohlo byť vidieť, koho mám brušku...
Sante - blahoželám k srdiečku a knižočke aj ja samozrejme a tiež vítam ďalšiu decembrovku medzi nami zuzusu 🙂
Moje príznaky sú zatiaľ rovnaké, únava je stále, napína ma na vracanie a pobolieva bruško ako na mrchu. Zachutili mi moc hrušky 🙂, sladké jem nejak menej, ale dám si. Pri prvom tehotenstve som bola doslova závislá na palacinkách s nutelou a žuvačkách orbit calcium, hrozné... a neznesla som zeleninu v žiadnom stave, všetko vždy išlo von. Teraz zatiaľ nejak zmeny v chuti nemám.
mimi21 dakujem za typ na web stranku...hned som si objednala leginy, tak som zvedava, ake budu 🙂

najblizsie idem 12.5 🙂