icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

jahodalr
4. máj 2010

inak musim sa vam priznat, asi som divna, baby, ale neviem sa vynadivat na svoju tehotensku knizocku a prvu fotecku nasho babatka, ktore som dostala vcera u lekara 🙂 je to uzasny pocit....

mamama11
4. máj 2010

ahojte babuľky tehuľky, vás kým dočítam tak už neviem na čo skôr reagovať a nepamätám si ani ku komu ktorý príspevok patril tak sa vopred omlúvam, keď to dopletiem, alebo na niektorú zabudnem 😵 😵 😵
sante gratulujem k srdiečku aj knižočke 😵 😵 😵
sasetka náááááááádherná fotečka 😵 😵 😵 😵
vítam nové tehuľky 😵 😵
havajčanka tak aj ty čakáš tretie, joj aká som rada, že nás je viac, niekedy si pripadám kvôli tomu divná, že som v dnešnej dobe chcela tretie 😵
mimi ďakujem za typ na stránku, teraz bežím s maminou k lekárovi, ale poobede kuknem a isto pôjdem po tých legínach 😉
bejca prajem, nech teplotka rýchlo ustúpi 😉
k príznakom, mňa stále trápia poriadne nevoľnosti, dnes som už aj misu stískala, ale horšia je tá ťažoba na žalúdku, stále sa cítim ako s pokazeným žalúdkom, nič mi nejde na chuť, stále sa mi odgrgáva a všetko mi smrdí, tak dnes som zatiaľ na suchom rožteku 😒 zajtra idem ku dr. na prvú poradňu, už mi má dať aj knižku a brať krv a neviem, či aj sono mi bude robiť, tak sa teším 😵 😵 😵 a isto budem pýtať niečo na tie nevoľnosti, takto neviem fungovať 😖
a aj ja uvažujem či si dať zistiť čo to je alebo nie, ale zatiaľ váham, pri prvých dvoch som nechcela vedieť, len teraz obzerám kočíky a páči sa mi jeden a je kombinovaný s cyklaménovou farbou, tak to sa pre chlapčeka nehodí, no tak neviem 🙂
zatiaľ sa majte krásne, bežím k tomu lekárovi s maminou, pá 😵 😵 😵

zuzusa
4. máj 2010

Mojim najhorsim priznakom je unava. Uz viac ako mesiac chodim spavat o 8 vecer, lebo som uplne hotova. Vstavam okolo 6 rano a mam co robit, aby som vyliezla z postele. A pravidelne kazdu noc chodim na wc. Ale som rada, ze nezvraciam, len ma sem tam napne, ked si umyvam zuby 🙂
So rada, ze aj vam rastie brusko, lebo aj mne ho je uz trochu vidiet.

marcelkatt
4. máj 2010

jahodalr nie si divná, je to normálne a prirodzené, proste sa tešíš na miminko 🙂 veď je to ten najvzácnejší dar. A blahoželám ku knižočke 🙂 Ja čakám druhé a tiež sa často pozerám na foto druhého miminka, ktoré mám pod srdcom. Súhlasím s Tebou a iste aj všetky maminky, že je to fakt nádherný pocit.

dakota.w
4. máj 2010

ahojte baby, ja zase zarezávam v práci...
včera som sa skoro poblila v bille, nejako mi to tam nevoňalo, alebo ja neviem čo....
a potom mám ešte 40 km autom domov z ba, a skoro som cestou zaspala...
a v noci ani ťuk, už dve noci som poriadne nespala, len tak útržkovito...
trpíte niektorá nespavosťou?

fatmira
4. máj 2010

och baby...clovek tu nie je par dni, a ma teda co citat..... 😀 tak vas len zdravim.... a idem o dost vela stran do zadu, ze co ste to tu popisali 🙂

yoyo123
4. máj 2010

kočky možu byt priznaky tehu aj malatnost a všetko dokola sa mi točiiiiiiii

sasettka
4. máj 2010

fatmira achoooj 🙂

yoyo, jasnacka, tehotenstvo znizuje krvny tlak...este ked sa ako nizkotlakovka vzdas aj kavicky, tak sa ti moze teda pekne tocit 🙂)

marcelkatt
4. máj 2010

No bambuľky, idem s malým aspoň na hodinku von, nech sa vyvetrá.... papa zatiaľ.

zebricka23
4. máj 2010

no malatnost je u mna najhorsi priznak......mne sa cely den toci hlava ako na kolotoci 🙂))

to zistenie pohlavia, som chcela vydrzat, do porodu,ale v polke som to uz nevydrzala 🙂 a teraz by som rada vedela ci to bude opacne pohlavie,alebo opat chlap.....aj ked mam tusaka,ze opat....... 🙂

zebricka23
4. máj 2010

inak k tomu obleceniu......ja by som si leginy nemohla kupit....vyzerala by som v nich ako sunka......
takze urcite u mna nejake biele letne budu,jedny rifle a cierne do prace.....tricka budem kupovat o cislo vacsie.......teraz su vacsinou aj tak vsetko strihy ako pre tehotne 😀

nika30
4. máj 2010

ahojte a ďakujem za privítanie. nebola som tu zopár dní a už kolko ste popísali 🙂

evapavla
4. máj 2010

Ahojte, dlhšie som tu nebola, tak som si teraz prečítala aspoň túto poslednú stranu 🙂 , mne už skoro 5 dní nič nchutí a zo všetkého mi je zle, potom úplne vyhladnem a niečo zjem a celé sa to opakuje 😒 , aj ja som rada , že som tu neni sama čo čaká tretie, veľmi som si to želala ale teraz mám trocha problém to oznámiť okoliu, predsa mám už väčšie deti 😕

nika30
4. máj 2010

aj ja sa pridávam tiež čakám tretie 🙂
evapavla: ako staré deti máš?

zuskamagic
4. máj 2010

Ahojte, tak aj ja snáď budem v decembri patriť k maminám. Už dlho Vás čítam a som rada, že nie som sama s mojimi príznakmi 🙂 , ale nechcela som sa tu "zverejniť", keďže som svoje tehotenstvo ešte tajila. Ale už som to vzdala. Som približne na konci 9. týždňa, minulý týždeň v piatok som bola na kontrolnom sone a videla som už aj srdiečko 🙂 Tiež som dostala prvú fotočku, z ktorej sa veľmi teším a tehotenskú knižku. Najbližšej rodine a kamoškám som to už povedala a práve sa odhodlávam oznámiť to v robote. 😨, takže už mi prípadné odhalenie až tak nevadí.

evapavla
4. máj 2010

😅 18 a 14 ročné baby

aspinka
4. máj 2010

Maminky ktore cakate tretie kedy ste citili pohyby druheho babatka hovoria ze u druhorodickach je to o dost skor tak som zvedava pri malej som citili okolo 18-19tt 😅

nika30
4. máj 2010

evapavla: tak to už hej ja ich mám o dosť mladších 8 a 5 ročných chlapcou 🙂
aspinka: no už si to presne nepamätám ale bolo to zhruba o týždeň skor ako pri prvom

nika30
4. máj 2010

evapavla: ešte sa chcem spítať budú robiť aj tebe genetické testy?

mimi21
4. máj 2010

aj ja som bola pred tyzdnom dost malatna, tiez mam nizky tlak

a baby co mate maly vekovy rozdiel, kojite este deticky? lebo ja ano...

evapavla
4. máj 2010

🙂 mam ešte dve kamošky, ktore sme sa rohodli teraz alebo nikdy, jedna bude mať baby v juni, ja dufam že v decembri, tá tretia sa ešte snaží 🙂

aspinka
4. máj 2010

Baby ja mam strasne velke brucho mne sa za posledne dni tak zvacsilo ze to uz dlho neutajim som jak hajzlovy pavuk predtym sa mi to darilo tajit ked som bola cela gulata teraz sama ruka noha a brucho napucane. Ani v robote to uz dlho neutajim to bude des 😖

evapavla
4. máj 2010

určite budú, už mi to doki spomínal

nika30
4. máj 2010

😀 to brucho mám aj ja velké a som len na začiatku

evapavla
4. máj 2010

aj ja si ho už trocha vidím, predtým som zvykla zacvičiť si na brucho, spodné aj horné, teraz sa bojím 😕

linduska27
4. máj 2010

ahojte spisovateľky 🙂 ja mám katastorfalne nízky tlak od kedy som tehotná tiež neviem čo so sebou 🙂 a čo budeme robiť keď bude strašné teplo 🙂 a ja mám akurát svoje dni 🙂 tak cítim že by mali prísť menstruacne dni .. ale zostala po nich len bolest v podbrusku no otras 🙂

mimi21
4. máj 2010

no inac ja sa trochu terminu menstruacie obavam, lebo pri Ninke som trochu krvacala, bola som na pohotovosti a nakoniec som bola na duphastone 😒

nika30
4. máj 2010

nízky tlak som mala pri druhom tehotenstve ale ako skončil prvý trimester tak sa to napravilo odporúčali my strašne veľa tekutín a jednu kávu za deň

aspinka
4. máj 2010

Baby ja ani neviem kedy mam termin menstruacie poslednou to pre mna skoncilo 😉 ale ja napriklad neviem co su to menstruacne bolesti takze preto to tak nemonitorujem lebo tieto pocity nemam. A dnes som citala ze sa u tehotnych sa spomaluje travenie aj cinnost criev preto tie zapchy.

nika30
4. máj 2010

ja som opačne mna zápchy netrápia mna preháňa 😀