V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
baby mam otazku?Ja pokukujem po tych malickych veciach ale neviem odhovara ma manzel ze nekupuj lebo on sa boji je povercivy....vy ste uz nieco kupili pre mimco?Ja asi budem musiet aspon jedno bodynko malinke potajomky kupit 😀 😀
ja som ešte nič nekúpila.. radšej sa ani na to nepozerám keď niekde vidím detičkovské veci .. je ešte skoro podľa mňa
ahojte
no teda....toto je ako pisaci a citaci maraton🙂
ja ostavam v klube bezpriznakovych..v noci na WC nechodim...jedine som si vsimla ze kazducky den sa sama od seba, bez budika zobudim skor...rada spim a kedysi sa mi tazko vstavalo, teraz to ide same... a ukrutny smad, v kuse a v kuse 🙂 a nechut na sladke...ale vsetky tieto priznaky su vlastne tak trochu prijemne, tak dufam ze to ostane
ja este nic nekupujem, ani na seba ani pre male a ani ma to zatial netaha...tie detske budeme urcite kupovat az ked sa dozviem co to bude 🙂 a na seba pomaly zacnem tricka a nejake nohavice, ale leto este dufam nejako prechodim vo volnejsich veciach...mala som obdobia kedy som zhodila a pribrala, tak mam teraz vdaka tomu rozne velkosti 🙂
vlocka33, ja este nic kupovat nebudem. Ale bude to tazke, lebo uz som si zacala na nete pozerat nejake vecicky... Ale este nejake 2-3 mesiace pockam. Aj ked si myslim, ze co sa ma stat sa stane, bez ohladu na to, ci nakupujes vopred alebo nie...
zuzusa pravda ale zase plakať nad vecičkami nedajbože tiež nemám chuť.. ja budem kupovať až v takom 7-8 mesiaci aj to len tie najpotrebnejšie veci
sasettka ďakujem za privítanie, a odkiaľ ti je povedomý môj nick?
ahojte.
vitam nove tehulky 🙂
mirkita, kam ti zmizla fotecka?
baby, mne je dnes konecne zle. sice ma nenapina, ale citim sa ako by som som mala morsku nemoc alebo opicu 😖 ale inak vobec nic. pisete, ze mate uz zvacsene bruska, ja vobec, ani ma neboli (okrem toho vcerajska, to bol prvy raz co som citila ze sa nieco deje). tak aspon ta nevolnost ma ukludnuje. pri dcerke mi bolo dost zle prve 4 mesiace a teraz nic. ze by to naznacovalo ze to bude chlapec? 😀 my pohlavie urcite dopredu chceme vidiet, ak sa drobec ukaze. ved to je jedno, ci to bude pri porode prekvapko alebo nie, tesit sa budeme rovnako. a nech dopredu vieme, akej farby vecicky kupovat. my mame vecicky po dcerke, takze kupovat nic moc nebudeme. akurat ze skoro vsetko je ruzove, tak ak to bude chalan, tak musime kupit modru vybavicku, nech nie je vycukrickovany 😀
á, ďalšia do partie, a dokonca rovnaký termín...zdravím nika30
ja som na tom podobne ako evapavla, tiež mám už odrastené 15 a 10...
najviac ma vytáčajú tie pohoršené pohľady...že v dnešnej dobe, či sme normálni a tak podobne...
a ja som si povedala, že s....m na nich 🙂
inak, evapavla ja sa cítim po takej dlhej dobe ako prvorodička...čo všetko sa od čias modrých bodkovaných kočíkov zmenilo 🙂
Ahojte,
tak este aj ja sa k Vam pridavam 😉 dufam, ze tentokrat uspesne...to aj dotiahnem do konca
Uz Vam zacina byt zle? Mne zatial este nie, ale uz sa toho desim, ze to vypukne, stale si vsak nahovaram, ze tentokrat to bude inak 😀
dakota.w máš úplnú pravdu, všetko je ináč 🙂 , zatiaľ z toho nehisačím, aj keď mi bude chvíľu trvať kým sa zorientujem na trhu 🙂 , ale zvládli sme 2x , zvládneme aj teraz 🙂
dakota.w, z okolia si nic nerob, ved deti su super 🙂 Ja by som tiez raz chcela tri.
vítam nové tehuľky a držím palce 😵 😵 😵
nika tak aj ty tretie? nemáš to v pase, tak som myslela, že prvé 🙂
ja mám tiež už trošku väčšie baby, takže toto bude taká baviačka 🙂 moja staršia bude mať teraz 10 a mladšia má 7 😉 a veru ako píšete aj ja som zo všetkého vyjavená, aké nové veci existujú, len taký 3D alebo 4D ultrazvuk, no kde to vtedy bolo, dostala som z obyčajného fotku a vytešovala som sa aj keď som tam nič poriadne nevidela, len som si domýšľala 😉 a to ani nehovorím o výbavičke pre detičky 😉 ja som pri oboch používala plátené plienky a znova sa chystám,ale som videla tie nové eko plienky a som hotová, že čo za tých pár rokov vymysleli, sú dosť drahé, ale isto si pár kúpim 😉
a čo sa týka kupovania, tiež si hovorím, čo sa má stať nech sa stane, ale kým neviem, čo to je nechcem príliš nakupovať, zatiaľ mi mm kúpil cumlík Volvo (asi čaká malého kamionistu ako on) 😀 a ja jemu, keď mi to dr. potvrdil som kúpila žltučké papučky, tie sa hodia aj pre dievčatko aj pre chlapčeka 🙂
Ahojte, chcem sa vas opytat, ci je to normalne, ze vobec nic mi nie je. Bola som unavena, to mi uz celkom preslo. Brucho ma uz 2 dni nebolelo. Jedine mam zapchu, tak som nasadila viac vlakniny. Chapem , ze je este skoro..ale nutne potrebujem vidiet, ze tam v tom brusku fakt nieco mam. Vy ste boli ako natom pred prvym sonom?
mimi21, chcem sa spytat ako si sa citila, ked si brala duphaston? pretoze mne ho tiež lekar predpisal na prvy trimester a neviem, co mam ocakavat...zatial je to ok, ale beriem to len druhy den 😒
ahojte, tak ako citam vacsina z vas ma zapchu, ja mam skor opacny problem, doobeda neviem odist z WC, nieco hrozne, co ja som s tym mala stale problem, teraz je zrazu vsetko ok, ale ved kazde tehotenstvo je ine,
vlocka aj ja som z Košic, a ty kde byvas?ja na tahanovciach
zvedavec: ja som na tom podobne. Minuly tyzden ma bolelo aj brusko aj prsia. Ale uz ma to preslo, nebolia ma ani prsia ani brucho a dokonca som v nedelu spinila (vysla zo mna taka mala krvna zrazenina). Kvoli tomu spineniu som teraz vyvolala paniku a zajtra dupem k lekarovi. Ale keby som nespinila, tak som asi v klude, lenze to ma vyviedlo z miery. Najprv som na to kaslala, ze vsak to sa stane mnohym a uz to nepokracovalo, ale potom sa vo mne hromadili neistoty, tak neviem, radsej idem na kontrolu zajtra teda. Ale pokym nespinis, tak podla mna sa nemusis bat 😉
a ja tiez mam skor hnacku, zapcha mi nehrozi 😝
ahojte baby!
Vitam vsetky nove tehulky 😉
Ja som dnes bola na prvom utz. a videla som malicku machulku aj bijuce srdiecko 🙂 zevraj som cca v siestom tyzdni, co sedi...podla mojich vypotom 6tt a dva dni. fotku ale nemam, doktorka povedala,ze mam prist o dva tyzdne, ze uz to bude lepsie vidiet 🙂 to uz si fotku urcite vypytam,keby mi ju nedala!! 😉 baby co ma caka na prvom takom riadnom vysetreni? lekarka spominala odbery... a co este, aj vaginalne vysetrenie, popripade ster z krcka?
Jahodalr: ja beriem stale Duphaston, bez neho som totiz nemala menzes vobec a teraz ho beriem na udrzanie tehu, lebo som vzdy mala nizku sliznicu, takze ako prevenciu... a je to uplne v pohode, ziadne vedlajsie ucinky, takze sa nemusis bat! 🙂
tak u mna sa objavuju bolesti bruska a niekedy sa objavi spinenie...taky hnedasty vytok, ktorý sa objavi len raz a potom klud...ukludnovala som sa, ze lekar mi povedal, ze je vsetko ok, ze srdiecko bije...n ale teraz neviem 😖
ja zasa nemam skoro ziadne priznaky, len nevolnost... brusko ma absolutne neboli, prsia trochu... hnedy vytok ani nic podobne nemam...
dakujem poppy1...mne ho dal preto, aby sa mi vyzivilo zlte teliesko
Tak baby trocha som podriemkavala a ci chcem ci nie musim ist von ved ta moja mala je tu somnou ako v base ale do skolky nechce ist. Ja este kupovat nic nebudem az ked zistim co to bude. A co sa plienok tyka som vdacna ze zijem v dobe jednorazovych plienok aj ja mam ekologicke kamosky ale ked potrebovali strcili detom jednorazovku tak to som tak brala ze velke reci ale ked sa im to hodi tak si pomozu aj s jedlom ja som napriklad nepouzivala tie papanicka pre mimi z obchodu a varila som aj moje ekologicke kamosky ale ked potrebovali a boli papanicka v akcii nakupovali vo velkom 😀
Obdivujem ked si fakt niekto povie ze nebude pouzivat jednorazove a fakt to dodrziava u mna nehrozi som za ne vdacna ze ich vymysleli 😅
jahoda: joj, nechcem ta lakat! Ked ti povedal lekar, ze je to dobre tak mu ver 😉 Ja som este u lekara nebola, mala som termin az 17.5. ale vystrasilo ma to, tak radsej idem. Moze byt tisic pricin, viac a menej hrozive, tak pre istotu. Doklepeme to spolu, plati? 😝 😵
brusko je u mna velmi zive...stale daco citim, hlavne vecer 🙂
je to sem tam tlmene pichanie a dost cast taka bolest ako pred kramami, ale miernejsia
inak,moje foto asi nesplnalo pravidla...tak teraz som inkognito 🙂
plati, albao!!!!
mirkita: ja som mala jednu fotku vyse pol roka a potom prisla velka cistka nakoniku a isla fuc 😀 Tak som aj ja inkognito 🙂
s tymi fotkami mi riadne lezu na nervy ale takyto problem je len tu na MK podla mna je tam jeden clovek ktory si to silou mocou takto presadzuje s tymi fotkami. ja si nedam ziadnu a hotovo fotky su mi v pase uplne ukradnute ako nazory ake fotky ake rozmery aky styl je to smiesne 😀
aspinka ja nehovorím, že nikdy nepoužijem jednorázovú možno na cestovanie,alebo dovolenku, príp. k lekárke, ale pri prvých dvoch som tiež mala plátené a len výnimočne jednorázové, tak to doprajem aj tomuto drobčekovi, ja sa strašne teším vešať na sušiak tie snehobiele plienočky a aspoň mne sa osvedčilo, že sa mi deti skôr pýtali s plátenými ako kamoškami s jednorázovými, pretože moje to mokro cítili, ale v tých jednorázovkách nie 🙂

aspi, ze hajzlovy pavuk 😀 😀 😀
zuskamagic, vitaj 😉 ten tvoj nick mi je nejaky povedomyyyyyyyyy 😅