V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Aj vam robili EKG? Mna na to poslala lekarka, ked som bola v 7 tt a ked budem v 12, tak mam ist na skrining.
Baby, prosim vas, co sa robi v prvej poradni?
ahojte 😉
tesim sa, ako sa pekne rozrastame a kolko nas je veeela, len nestiham citat,
ale mala mi zahajkala, tak sa o nieco pokusim , no a smojim prispievanim to tiez nie je ruzove,
vecer vacsinou zaspim s malou okolo 21, takze ani nocne vykecavanie s vami mi zatial nehrozi
vecerna unava je moj jediny priznak okrem zvacsujucih sa prs, tak zatial je to dobree 😵
uz mame sukromnu temicku a ked nas uz bude dost, bolo by fajn, keby sme sa presunuli do nej,
nech nas hocikto neocumuje, alebo vam to tak nevyhovuje? 😕 😨
ja osobne som velmi rada, ze je tu ta moznost
v piatok idem na odbery a na kontrolne sono, dufam, ze uz uvidime male babulko, lebo pred 2 tyzdnami bol len gestacny vacok
my letime o mesiac k moru, uz aby sme zacali znahat potapacsku vyzbroj a podobne somarinky , velmi sa tesime, mala bude pvykrat pri mori 🙂
vsetkym vam zelam krasny dnik a uzivanie si spokojnych dnikov tehulkovania 😉
zuzusa, mňa tiež poslala na EKG a ešte zubárovi 😉 prvá poradňa je myslím tlak, pozrieťa zospodu a spraví sono a to už bude babatko krásne vidieť a bude sa odrážať od stien maternice, teším sa na to 🙂
Ahojte 😉 Vitam nove tehulky! 😉 😵 Ja idem najblizsie do poradne 13.5 😉
Baby ako je to z tutu.mutu pocas tehu????Ved toto je normalny abstak 😅 😀
nanuska, pokial nezakáže lekár, tak v pohode a dokonca je to dobré aj pre bábo, tak ako sa cítiš ty, sa cíti aj bábo, takže v pohode 😉
Nanu, my abstinujeme, ja sa kvoli predchadzajucim potratom bojim, lekar nezakazal, ale strach tam je
baby,neblaznite.....nie som tu 2 hodky...a nemam vas sancu docitat 🙂)
ja zatial nic nenakupujem......skoro vsetko mam po malom na oblecenie....jedine zeby to bolo opacne pohlavie....a tie zakladne veci co som popredavala,lebo to nemam kde skladovat
kocik,postielka,vanicka
vitam novu tehulku catherine 🙂))
ja by som rada tiez vyyskusala bavlnene...no uvidim ako sa nakoniec rozhodnem...pri prvom jednorazovky...lebo som o takom niecom ani nechyrovala 🙂
poppy1 gratulujem k srdiecku 🙂))nech sa mu dari 🙂
avanka....aha 😉
sante no skusim ved 9 mesiacov bez tutu.mutu kto to ma vydrzat 😉 😀
Tak vecer si idem vrznut 😀
baby ani ja nenakupujem este chcem si pockat na pohlavie dietatka 😉 No iba pozeram nejake tehu vecicky 😉
my neabstinujeme.....🙂) a je to uplne v pohode...
pri prvom som mala zakazane asi od 20tt a to som mala co robit...tak teraz si pre istotu uzivame 🙂
a ani ja nekupujem este, aj ked ja budem komplet nove potrebovat, lebo Luky je junovy....cize sa nam veci nezhodnu....a este mame aj vsetko v modrej, lebo ja milujem modru......ale teraz som posuvala svagrinej, lebo o 2 mesiace cakaju chlapceka, takze to super vyuziju....
no teda, kupila som 1 zimnu kombinezku s labkami, chvostikom a uskami, bielu, neodolala som 😀
My sme nesmeli pri Lukym, lebo mi v 13 tt zistili vcestnu placentu, az do konca sme nesmeli.....esteze existuju alternativne sposoby 😀 baba este vydrzi, ale co chlap...
tak nam lekar povedal, ze tutu-mutu aspon prvy trimester mame obmedzit...takze abstinujeme...ale je to tazkeee 😀 ale co by sme pre babo neurobili...
my mame zatial tutu.mutu abstak, prvy trimester sa toho ja osobne bojim, neviem preco, ale je to u mna proste tak, ale ak mate chut, tak to zakazane nie je 😀
a co sa tyka nakupovania veciciek, este zatial vobec nic, mam doma uplne vsetko po malej, tak jedine, ze by to bol chlapcek, dokupim mu aj nieco v chalanskych farbach 🙂 ....ale ja tak nejak tusim , ze to bude zase dievcatko 😵
sante- ja som si kupila na dofcu polovicne plavky, a sice som chcela cele, manzel ma odhovoril, keby som tusila, ze budem tehu, nedam sa prehovorit, ale obavam sa, ze sa do kosickov nenapracem a tyzden pred odletom budem zhanat nejake velke na hrocha 😀
no tak rýchlo rýchlo predsexovať keby dačo 😉 😀 my akoby sme sa snažili ešte o jedno bábo 😀
matilde 😀
baby tu sa inak fakt vela píše, tolko informácii mi unikne, takže ... poppy, blahoželám aj ja k srdiečku 😉
dajme si limit tri riadky maximum 😀 😀 😀
Aj ja sa chystam o mesiac k moru a povodne som si planovala kupit bikiny (este kym som nevedela ze som tehu) ...no teraz neviem, cele plavky som naposledy mala este ako dieta 🙂 Myslite, ze bikiny mozu nejako uskodit babatku? Ak ano, tak si kupim cele...
zuzusa- aj ja som mala cele ako krpana :D
bikiny nemozu uskodit, ale asi lepsie chrania brusko pred slnkom, no ked budes v bikinach pekne poctivo natierat, tiez to bude ok, splnila som limit 3 riadky 😵
matilde, dobrá si 😀
zuzusa, bikiny isto neuškodia, len v tehu sa neodporúča opalovať, takže preto je lepšie celé...
idem baby, babulka sa zobudila, papa večer 🙂
No, kočky, už aj ja sa pridávam k tým, ktoré mávajú nevoľnosti. A to nielen ranné, včera napríklad bola celodenná, dosť to človeka vyčerpáva 😒 Nepoznáte nejaké babské recepty, čo by na to pomohlo? Keď som sa v lekárni pýtala, tak mi núkala zázvorové tabletky, ale teda len čo som si spomenula na zázvor, skoro som musela utekať.....
ahojte tehule,
tak sa oficialne pridavam medzi decembrove, termin na Mikulasa 🙂 tak tento rok si asi nebudem cistit cizmy 😀
Vitaj gilly 🙂
Tak sme sa vratili som rada ze som doma ja som taka malatna a stale mi je mdlo aj ten zaludok ma boli a mam novinku zacala ma palit zaha ved ja som to v zivote nemala moj mm sa s tym casto trapy a teraz aj ja ako keby toho nebolo dost. Ja som totalne otapena ledva sa motkam ta prechadzka ma skoro odrovnala.
Co sa tutu mutu tyka nemam na to ani pomyslenie narozdiel od mojho mangela chudaka este chvilu snad vydrzi.
fatamorgana, práve dnes mi jedna baba písala, že si kupuje na nevolnosť zázvorové lízatká, vraj sa volajú gravi lízatká, len ona je z Kolína, tak neviem či aj u nás ich dostať, ale že ten zázvor tam vobec nie je cítiť a že jej velmi pomahajú, tak vyskúšaj tie tabletky 😉
sante urcite myslis tieto tiez som ich pozerala na nete ale odradilo ma ze vyzeraju ako lizatka mojej malej 😀 http://www.docsimon.sk/tovar/gravipop-lizadla-1...
Ahojte 🙂 U nas bolesti uz skoncili (tuk tuk tuk), sa tesim 🙂 🙂 Nevolnost nepoznam, uz asi ani nezacne 😉 Unavu si pri mojom synovi dovolit nemozem, ale som rada, ze zatial je vsetko ok. Uz mi prisiel papier od noveho dr., tak tam cink nech ma objednaju 😕
aspinka, moja kamaratka, ked bola tehotna tiez ju zacala palit zaha a jej na to pomahalo obycajne mlieko 🙂 skus, mozno ti to pomoze
baby kde sa daju prosim tie lizatka kupit??? ja som ich zhanala v bioobchode ale nenasla som ☹ a tie cukriky v lekarni to nie je len cisty zazvor obaleny v cukre? lebo to by som nezvladla... ale ak su to take "tvrde" cukriky, kde ste ich objavili?
no mňa by tiež tie cukríky zaujímali, u nás som pýtala a oni mi dali propolky, ale veď mňa nebolí hrdlo 😠

Ahojte 🙂
dakujem baby 🙂
z krvi isto nebudem zisťovať, je to drahé, počkáme si na 3D 🙂 mne v predošlom tehu povedali v 20tt na 99,9 % 🙂
mamama, ved to je super že tretie babatko budeš mať, aj ja by som velmi chcela...
Mimi stránky som si uložila a taktiež mám z Celmatis podprsenku na kojenie a tielko a som velmi spokojná. legíny mám z Litexu, ako aj tričká, ja našťastie tehu veci nemusím moc kupovať. a dovolenku máme v Taliansku vybratú a autom. už som si aj tehu plavky objednala, lebo dosť rýchlo sa opálim, tak nech je bruško zakryté 🙂 ved celé leto pred nami 😉 a potom sestra zdedí 🙂
nizky tlak mám aj ja a pijem ráno kávu, kúpila som si Caro, tú pijem na obed 🙂