icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

zuzu1111
4. máj 2010

juj baby, tak vy tu toho popíšete...
nanuska aj ja mam poradnu 13.5. 😉 ...a co sa tyka tutumutu, tak mi abstinujeme, aspon prvy trimester, bojime sa obaja, takze aj MM sa snazi, hoci prenho je to tazsie 😝 ...ale my sme si dost nadrobili za tych 7 mesiacov snazenia a sledovania sa - hocikedy to bolo take milovanie na povel, ked som po folikulometrii vedela, ze je nadej na prasknutie folikulu a uvolnenie vajicka 😀
tie stranky na tehu oblecko su super - urcite si z niektorej nieco objednam....hlavne nohavice alebo sukne...Inac tehu veci su dost predrazene,ale teraz je dobra moda - aj v normalnych obchodoch sa daju najst tricka, tuniky, saticky, horsie je to s nohavicami 😖

zuzu1111
4. máj 2010

zmazali mi fotku 😠

kiara210
4. máj 2010

ahojte 🙂 môžem sa aj ja pridať k decembrovím maminkám? som v 9tt a približne 7.12.2010 mám predpokladaný termín pôrodu 😉 🙂

aspinka
4. máj 2010

baby tie zazvorove su tabletky nie cukriky. Ja som mala Ginger a teraz Emesin. Su to normalne tabletky na tehu nevolnosti. Oni sa necmulaju normalne zapiju vodou ako lieky 😉

catherine214
4. máj 2010

Ja som tiez cely den unavena, uplne vycerpana ... a to ked sa pridaju aj nevolnosti tak neviem neviem, lebo ja zvyknme tak 7 krat za den mat rande s wc misou 🙄
Co sa tyka sexu podla mna ak to lekar vyslovene nezakaze, skodit nemoze, ale je jasne, ze zalezi aj od subjektivneho pocitu, my teraz tiez nic moc...kedze som predtym potratila tak mame respekt. 🤐

catherine214
4. máj 2010

Inak ja som tiez mala ten zazvor aj caj aj tabletky a mne to teda vobec ale vobec nepomohlo, ale mozno niekomu zabere 😉

fattamorgana
4. máj 2010

aspinka - to sa dá kúpiť aj bez receptu? a zaberajú ti?

biela
4. máj 2010

ahojte babule,

vy ste toho teda dnes popísali. ja som celý deň doma, ale taká unavená, že sa mi nechcelo ani pc zapnúť. chvíľu mi trvalo, kým som vás prečítala.
vítam nové tehulky, catherine, kiara a ostatné ... a gratulujem a prajem príjemné tehotenstvo.

čo sa týka ťuťumuťu, tak nám doktor zakázal, vzhľadom na problémy, ktoré boli, tak že sa máme zdržať prvý trimester a potom sa uvidí.no my vydržíme, nerobí nám to problém, teda aspoň mne nie 🙂

aspinka
4. máj 2010

fatamorgana ano su to volnopredajne lieky ja som si ich davala a pomohli mi. Pri malej som take nepoznala a to som si svoje odtrpela teraz mam pocit ze je to znesitelnejsie 😉

vitezova
4. máj 2010

Ahojte koceny, tak gratulujem novym tehulkam....tie leginy som objednala aj ja :D dufam ze v nich budem sexica😀 inak vcera som mala dost silne bolesti ako pri ms ked som zaspavala..asi minutu vkuse tak dufam ze to nic nieje:(

bejca
4. máj 2010

ake leginy ?? kde som bola 😀 dajte prosim este raz link 😉 dakujem 🙂

a gratulacia tiez novym tehulkam 😵

sa super rozrastame 😵

Petko uz dnes nemal teplotu ..som happy ale netusim teda z coho to mal vcera ... 😒 ale fajn ze uz je oki 😵

jahodalr
4. máj 2010

http://www.4mama.sk/?page=shop&cat_id=31 toto je adresa, ktoru nam dala mimi21

andelik
4. máj 2010

Ahojte babenky... 😀 tak blahozelam novym tehulkam a prajem vsetko dobre 😀 😀 😀
Chcela som sa vas opytat, ze naco je dobry ten tehotensky pas, pretoze ja nemam sajn 😒
Ja zatial nenakupujem nic ani pre seba a ani pre babo, ale uz by som nad tym mala zacat rozmyslat, pretoze moje rifle uz su mi dost tesne a asi dlho nepotrva a uz sa do ziadnych rifli ani nezapnem... 😀 ...a co sa tyka temy tutumutu, tak u nas to tiez akosi stagnuje a to preto, ze vobec nemavam naladu na tutumutu koli tym nevolnostiam a velkej unave...manzel tym dost trpy ale snazi sa byt aj chapavy 😀 ...snad sa to v druhom trimestri zlepsi 😀

leishmania
4. máj 2010

ahojte, no mne sa dnes hrozne vstavalo,asi budem muset chodit skoro spat, tiez vstavam o 6 😖

ja som strasne zvedava na pohlavie aj z krvi by som si dala zistit,ale 60 euro za to nedam. ale cim skor bude videt na usg tym lepsie 🙂))

na dovolenku sa chystame, asi koncom augusta zac septembra, a pojdeme letecky, samozrejme podla mojho stavu, ale ked bude vsetko ok, tak chceme

a poverciva nie som, dteskke vecicky nakupujem uz od februara 😀 boli fajne zimne vypredaje 😀

bejca
4. máj 2010

dik za link 😵

ja akosi nenakupujem nakolko mame vselico 😉 😀 a prvu vec som kupila pri Petkovi ked som bola cca 5 mesiaci ....😉

lauri
4. máj 2010

ahojte tehulky,
vsetky ktore mate termin pred 7.12. vitam v tretom mesiaci tehu 😉 😵 mna to caka pozajtra 😵 aspinka, ukradla som si tvoju tabulku, snad sa nehnevas...

vysvetlite mi prosim to zistovanie pohlavia z krvi, o tom som este nikdy nepocula 😲 a vysledok je 100%? nie ze z krvi zistia moje pohlavie a nie to babatka... 😀 Ja som myslela, ze na 100 % je to iba z amniocentezy, ale tu teda rozhodne nechcem (ak nebude treba)..

ja nenakupujem nic pre babatko... pride mi to strasne vzdialene a este na to bude dost casu.. a okrem toho sa vobec neorientujem v tych velkostiach, takze by som si ani netrufla nic vyberat... Aj vy (prvorodicky) mate niekedy pocit, ze o babatkach nic neviete??? 😝

leishmania
4. máj 2010

lauri Test pracuje na princípe analýzy fetálnej DNA, ktorá preniká do krvného riečiska matky. V matkinej krvi sa tak hľadá chromozóm typu Y a práve jeho prítomnosť znamená, že plod bude chlapčekom. je to vraj skoro 100% pravdive

ja som prvorodicka, ale vychovaloa som si viacmenej molui malu sestricku, plus mam 4 netere a 1 synovca, cize skusenosti habadej 😀

lauri
4. máj 2010

tak to sa mas 😀 moja sestra je skoro rovnako stara ako ja, takze mam smolu 😝 sice mame v okoli dost babatiek, ale take tie prakticke informacie mi este chybaju.. ale ved na to vas mam, ze? 😝

takze ak v krvi nenajdu Y, tak je to dievcatko..hmm.. a odkedy sa to da robit? stoji to 60 €? aj ked, u nas to zas urcite bude stat patnasobok, ak vobec 😖 ponukal vam to lekar??

leishmania
4. máj 2010

u ans to stoji okolo 60 eur, a myslim ze sa to robi od 12tt, lekar mi to neponukal, este som ani nebola ako tehtona na konrtrole, zajtra idem 1x

zahrika
4. máj 2010

Caute kocky, zdravim vas 🙂

Lauri, moja segra ma sice 9 mesacnu malu ale aj tak mam pocit ze prd viem.. lutujem ze som sa nechodila prikukat castejsie 😀
Aaale sak sa naucime..

Inac baby to DNA, no dost lakava vec,..ked clovek vie ze taka moznost je, tazko sa vydrzi cakat dokedy sa to da zistit cez UTZ
Ja idem k dr 11.5.. takze zistim co sa da....

lauri
4. máj 2010

takze som vygooglila, ze to stoji 200 € a vysledok ti nesmu oznamit skor ako v 12 tt, kvoli riziku, ze rodicia poziadaju o potrat, ak ma babo nespravne pohlavie... A okrem toho to chce nejaka eticka komisia zakazat 😀 tak ja nic 😅

ked tu citam vase priznaky, tak sa musim usmievat... fakt sranda, ako to kazda prezivame inak... zapchy a prehanky, unava a nespavost 🙂 pomaly si mozeme zacat robit statistiku 😵

nanuska12
autor
4. máj 2010

vy ma tu zdrzujete!!!Zajtra pride navsteva a mam tu 3.vetovu vojnu sak musim aj upratovat
😉

nanuska12
autor
4. máj 2010

kiara210 mozez jasnee 😉

denika
4. máj 2010

Cawte kočky 🙂 Ja by som tiež chcela vedieť čím skôr čo to bude.Ale chodím k jednému biotronikovi a jemu verím a on mi povedal,že nie je dobré to vedieť skoro, až tak v 7 mesiaci to stačí.Tak som sa rozhodla,že to dovtedy vydržím.

nanuska12
autor
4. máj 2010

denika no ja asi neee 😀

denika
4. máj 2010

No napíšem vám čo mi povedal,že prečo to nie je dobré.Ja som to síce ešte nepočula a povedzte na to nejaké názory.Ale je to solídny pán,žiadny šarlatán tak ja mu asi verím. Povedal,že podvedomie človeka je zvláštna vec a keď babatku už od cca16tt,keď poznáme pohlavie stále rozprávame ona alebo on,tak v podvedomí to má aj bábatko a v budúcnosti sa to môže odraziť tak,že naše dieťa bude homosexuál.Tak neviem...ale možno sa oplatí počkať..

avanka
4. máj 2010

Lauri, to zistenie pohlavia stoji u nas 72 eur......
je to dost, aj my pockame na UTZ

nanuska12
autor
4. máj 2010

danika aha to som nevedela 😅

leishmania
4. máj 2010

denika, tak podla mna je to poriadna blbost 😅

nanuska12
autor
4. máj 2010

no idem kukat ordinaciu a zajtra upracem kedze navsteva dojte az poobede 😉