icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

aspinka
5. máj 2010

Ahojte. Tak mne je od vcera hrozne zle celu noc mi bolo aj teraz rano a to som mala pocit ze je to na ustupe a na buduci tyzden pojdem do prace ale urcite nie ved by som sa zosypala mozu na mna v robote nadavat kolko chcu je mi to jedno len nech je mimi ok a mne sa polepsi.
Co sa tyka mien ked sme cakali malu chcela som Emu ale ked som zistila ze vsetky kamosky chcu mat Emu povedala som v ziadnom pripade a dali sme Elu vtedy netradicne teraz sa zase rozmaha. Pre chlapca sme mali Oliver ale z toho sme uz nejako vyrastli teraz bude problem lebo chcem aby bolo kratke ako ma mala mne sa paci Mia manzel je proti ale ked nic nevymyslime ma smolu. A mne sa nepacia slovenske mena ako Katarina....ani s ruskym nadychom ako Nina, Alexandra. Takze kym sa mi k nejakemu dopracujeme to este bude dllllllho trvat.
Vitam nove tehulky a vidim ze marec, april sa vsade len deti robili 😀

alexkaa
5. máj 2010

caute baby, akurat som zistila že ma pobolieva brucho na lavej strane, a trosku aj na dotyk, tesne pri bedrovej kosti.... Co to je? Máte to niektorá....? mna vždy pobolieva iba ľavá strana.... pravá nič.

Ešte by som chcela vediet či ste tu niektorá taká ktorá si pravidelne farbí vlasy.....čo teraz v tehu? farbíte naďalej? mám totiž vlasy už v katastrofalnom stave, a mala by som skočiť mojmu kadernikovi, lenže neviem či je vhodné farbenie....

marcelkatt
5. máj 2010

Ahojte moje milé decembrovky, u mňa sa to strieda asi ako počasie. Raz je lepšie a potom zas blbo. Beriem ešte ten Duphaston, v piatok idem na kontrolu. Našťastie nešpiním nič, no mám riadny výtok. Ale na vracanie ma napína dosť často a nielen ráno. A to bruško stále pociťujem žiaľ, bolesti ako pri mrche. No včera ma dosť hneval žalúdok, alebo žlčník sama neviem, ale zle sa mi dýchalo tak ma tam pichalo. Nič také som nejedla, doobeda iba dve hrušky, obed tanier šošovice na kyslo a večer jeden koláčik s mliekom. No už len vydržať...

dakota.w
5. máj 2010

no, robili, robili... 😀
nám to vraj vyšlo na veľkú noc, tak to bolo asi miesto šibačky 🙂
na to šoférovanie som sa pýtala len preto, lebo denne jazdím asi 200 km, a som dosť nervák za volantom, sa furt niekam ponáhľam a tak...
ale už sa snažím maximálne krotiť a nasprostasto sa usmievam na ostatných šoférov, aj ked mi robia zle... 😀

my sa na mene asi nezhodneme nikdy, sme štyria a aj ked hlasujeme, furt je to dva - dva 🙂

fúha, jedla som len jeden banán a záhu mám až neviem kde, ani so žalúdkom sa to moc nelepší, fujtajbl, všetko tu smrdí, blé

aspinka
5. máj 2010

fuuuha 200km denne ved to je dost. soferovanie nevadi len sa vyhybat koliziam moja kamoska tiez soferovala do vysokeho stadia a skoro sa jej to stalo osudnym mozete si davat pozor kolko chcete ked narazite na nejakeho blbca buracka je na svete. Ona mala buracku a uz hrozila odtrhnuta placenta a co ja viem co lebo si dost pomagala brucho nastastie to dopadlo dobre ale uz do konca tehu lezala pre istotu lebo nikdy nevedia co sa vnutri mohlo narusit.
co sa farby tyka ja si urcite vlasy nafarbim ved teraz su take dobre farby nie take ekrazity ako nase mami pouzivali.

alexkaa
5. máj 2010

A mysliš že mam kadernikovi povedať že som tehu a že teda nech uváži akú farbu použije? Nerada by som to ešte veľmi rozhlasovala kade tade.....

biela
5. máj 2010

dobré ránko decembrovky... 🙂

vidím, že sú veľmi populárne mená Ema, Ela, Nela, Nina ... dlhé roky neboli obľúbené, no teraz sú právom najobľúbenejšie mená, lebo sú ozaj krásne. no už ich je fakt veľa. poznám veľa detičiek, ktoré majú jedno z týchto mien.
mne sa páčia aj zahraničné mená, no museli by sa hodiť k priezvisku, neviem si predstaviť, že by niekto dal napríklad Jennifer Pagáčová 🙂
s chlapčenskými je to ťažšie, je málo pekných a tie sa točia okolo.

babule, ktoré máte nevoľnosti a nemôžete dobre papať, tak vám prajem aby to rýchlo prestalo 😉

aspinka, tedaa, ty máš fotku v pase 🙂 som si až teraz všimla.

biela
5. máj 2010

ja by som sa tiež nebála farieb, chodím na melír stále...

aspinka
5. máj 2010

neviem ved aj kadernik by mal mat kvalitnu farbu pokial nezosvetlujes do uplneho blond kedy pridavaju do farby kvantum peroxidu nevidim problem. Ja si farbim len na svoj odtien a pouzivam od Loreal Casting.

aspinka
5. máj 2010

biela mam fotku "cela ja" 😀

biela
5. máj 2010

http://www.krstne-mena.eu/

užitočná stránka 🙂

biela
5. máj 2010

na tej druhej stránke sa dá dobre zasmiať na menách, ktoré vybrali celebrity 😎

lelagula
5. máj 2010

marcelkatt-mna tiez pobolieva brusko jak pred mrchou som z toho nervozna a mavam take tahanie a pichanie vecsinou na pravej strane. tiez beriem duphaston nebude to z toho?ja ho beriem len preventivne. v piatok idem k dokimu a malo by byt uz srdiecko - teda moc dufam lebo minule malo mimi len 2 mm 🙂 a este nebolo pocut. Baby nema niektora z vas zvecsenu stitnu zlazu a neberie na to tabletky euthyrox?ja beriem uz dlhe roky asi 15 rokov - teraz mam euthyrox 125 - bola som na krv,minuly tyzden a dnes som volala na vysledky a ze netreba zvysovat lieky ze vysledky su dobre. nezda sa mi predtym hovoril ze ked budem tehu ze mi zvysi lieky aby telo malo viac hormonov 😠 asi sa spytam este u ineho endokrinologa..

mimi21
5. máj 2010

baby inac ja som zistila, ze chudnem 🙂 terauz sa ale len bojim aby mimi malo vsetko co potrebuje, stale som si nie ista co s tym kojenim pocas tehu, teraz sa to uz nezakazuje, ale aj tak...

dakota.w
5. máj 2010

ja si tiež dávam robiť melír, ale teraz radšej počkám do konca trimestra....nemám z toho nejaký dobrý pocit....
vyzerám už síce ako metla, ale čo už...vydržíme...

bože, tých mien je neúrekom, len vybrať, vybrať treba 🙂

danka35
5. máj 2010

ahojte ja mám termin na 2.decembra. je mi stále zle a mám taky problém nasli mi stopy krvy v moči. moj lekár nevie z coho to moze byt. Som z toho uz nestastná,

lienkas
5. máj 2010

lelaqula mne teraz doktor zistil problemy so stitnou zlazou a nikdy pred tehu som ich nemala. Endokrinologicka mi nasadila Euthyrox 75 kazdy den a od buduceho tyzdna stridat 75 a 100. Koncom maja na kontrolne odbery. pre mna to bol sok lebo keby mi gynekolog nezistil zle vysledky na stitnu zlazu co bezne nerobia, tak s najvacsou pravdepodobnostou potratim.

dakota.w
5. máj 2010

ja beriem tiež euthyrox, ale len 25, a tiež mi ich nezvyšuje, že to stačí...chodím k doktorke v petržke, ona sa špecializuje na tehotné, tak jej verím...
ja mám skôr problém ráno nezabudnúť, a potom pol hodinu čakať, vtedy by som zjedla aj slona za 5 minút...

zebricka23
5. máj 2010

tak som sa nakoniec vypytala z prace...skocila som do Billy a nakupila ovocne zasoby 🙂

prave som zbastila grep a je mi hned lepsie 😅 jupiiiiiiiiiiiiiii

vlasy si dam zafarbit....ale este chvilu vydrzia....cele tehu by som asi nevydrzala...by som vyzerala 🙂

zebricka23
5. máj 2010

a vitam nove tehulky.....tusim za vcerajskok aspon 3---tak prijemne tehu 🙂

ja nemam problem so stitnou zlazou, iba s alergiou....takze den bez zyrtecu je pre mna.....narocny....ale tusim to uz prestava....

dakota.w
5. máj 2010

to asi ani je, celé tehu dvojfarebne 🙂
ja mám dosť tmavé vlasy a chodím úplne do blond melíru, tak si to viete predstaviť, a preto radšej čakám...tak asi do 14ttt

nika30
5. máj 2010

mamama11- ja mám dvoch chlapcou 8 a 5 rokou ,

doteraz my nič nebolo ale od dneska rána len záchodovú misu oblapujem 😝

biela
5. máj 2010

zebricka, ja som tiež závislá od ovocia, strašne veľa ho pojem... hlavne teraz. a musí byť hlavne šťavnaté. takže u mňa vedú pomelá, jahody, hrozno, pomaranče, slivky... jablká moc nemusím.

marcelkatt
5. máj 2010

lelagula - neviem, či to je z Duphastonu, mňa to bolelo aj pred tým. Mne ho predpísal dr minulý týždeň, lebo som krvácala. Najskôr som mala 4 tbl naraz a teraz 3x1. Tieto lieky sú na čo dobré ešte, myslím teda ako prevencia proti potratu? Alebo?

lienkas
5. máj 2010

Duphaston je na udrzanie tehotenstva.

danka35
5. máj 2010

aj ja mám alergiu tak som volala mojej alergologicke že či mozem brat lieky. no povedala aby som nebrala nic a radsej aby som ani nechodila von. tak mám domáce vezenie ☹

aspinka
5. máj 2010

ja som bola dlhe roky liecena na stitnu tiez som bravala euthyrox uz nepamatam kolkatku. Potom mi povedala ze uz lieky brat nemusis ze mam vsetko v poriadku len raz za rok prist na vysetrenia bola som v januari a vsetko bolo uplne v poriadku. Vraj teraz by mali tehotne chodit na stitnu vramci vsetkych tehotenskych vysetreni len neviem v ktorom tyzdni.

dakota.w
5. máj 2010

ja som brala predchodcu duphastonu, už ani neviem ako sa to volalo pri dcére, tiež najprv veľa tabletiek, potom 3x1, a hovorili stále, že je to na udržanie tehotenstva, potom mi to dali v 30tt aj v infúzke, ked som začala rodiť a zastavili to, ale potom sa jej nechcelo na svet , prenášala som ju 11 dní a 5x mi pichali vyvolávačku 😀
hlavne, že sa narodila a je ok, aj ked teraz je to teda riadna puberťáčka...

marcelkatt
5. máj 2010

lienkas - ďakujem 😉