icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mamama11
5. máj 2010

dakota a prečo máš mať povinne amniocentézu? 😉

dakota.w
5. máj 2010

mamama11, nestresuj sa zbytočne...budú testy, uvidíš...a všetko bude ok 🙂
mňa už život naučil, riešim až keď je problém...
donedávna som všetko chcela vedieť, riešiť a podobne a potom z toho bolo zle, bola som na roztrhanie, večne unavená, nič som nestíhala, lebo som riešila zbytočnosti a veci, čo sa ma netýkali, nevedela som nikomu povedať nie...
zdalo sa mi strašne sebecké sledovať seba, svoju rodinu a len naše záujmy...
minulý rok v decembri som sa poučila...

teraz riešim len nevyhnutné veci, a až ked sa stanú... 😉

nika30
5. máj 2010

mamama11 presne aspoň sa nemusím dlho stresovať lebo my to bude robiť hneď na prvej poradne

dakota.w
5. máj 2010

mám 35, a to je už veková predispozícia, a ešte mám krv Rh negatív, čo tiež nie je výhra

mamama11
5. máj 2010

veď máš pravdu, dakota, teraz som akási ustráchaná, ako keby som prvé čakala 🙂 všade dookola počujem len problémy s deťmi a taká choroba a taká a internet v tomto tiež nerobí dobrotu 😒
idem teda čosi porobiť, lebo ma tu za chvíľu papiere zasypú 😀

dakota.w
5. máj 2010

no, aj ja by som mala, ale sa mi nechceeeeeeeeee ☹

mamama11
5. máj 2010

no veď ani mne to sa len chystám už od rána, ale keď som prišla od dr. som išla zdriemnuť a teraz sedím tu na koníkovi a nie a nie začať robiť 😀

dakota.w
5. máj 2010

a mne už podozrivo nakúkajú do kanclu, že čo sa tu chechcem...
u nás v robote to ešte nikto nevie, ani im to nechcem povedať, až ked si to všimnú, takže musím pracovať akoby nič ☹

mamama11
5. máj 2010

no mne tu našťastie nikto nenakúka, lebo robím doma, ale už nemám miesto na stole, čo len prikladám papiere a prikladám tak sa musím do toho pustiť 😉

dakota.w
5. máj 2010

tak sa teda pusti, a ja idem dotlačiť tú vegetariánsku pizzu 🙂

mamama11
5. máj 2010

tak dobrú chuť a papaj pomaličky nech to ozaj neskončí v kanalizácii 😉 ja už som začala, už som aspoň Omegu otvorila 😀

persseffona
5. máj 2010

ahojte ...ak vsetko dobre dopadne tak aj ja v decembri 2010 :D

dakota.w
5. máj 2010

ahoj, takmer vianočný darček 🙂

zuzusa
5. máj 2010

mamama11 podla mna sa nemusis strachovat z tych novych vysetreni, kym nemas dovod. Ja ani neviem, co je ta aminocenteza 🙂
Cakam prve dieta a o detoch neviem absolutne nic, lebo ani v mojej rodine nikto nema male deti, tak sa budem musiet na svojom. Ale velmi sa tesim 🙂

mamama11
5. máj 2010

zuzusa veď to sú len také chvíľkové strachy, ale je fakt, že si myslím, že sa nemám čoho báť, ja som zdravá mm tiež, tak prečo by mal byť problém? 😉 pri prvých dvoch ma ani nič také nenapadlo, že strach, len som sa tešila, vidno, že stárnem 😀 ale isto bude všetko v poriadku, veď aj zatiaľ všetko ide ako podľa knižky, aj oplodnenie, aj priebeh 😵

mamama11
5. máj 2010

ozaj perseffona vitaj a držím palce 😵

jahodalr
5. máj 2010

tak vidim, ze sme na tom rovnako...kopu prace pred sebou a nic sa mi nechce, len sedim na nete a citam si prispevky od vas...vitam nove tehulky!
ja som to v robote tiez este nepovedala, len kolegyni, ktora sedi so mnou v kancelarii 😝 este je cas, ved mame len krasne 3 mm 🙂

dakota.w
5. máj 2010

fú, tak som tú pizzu zožrala celú...vyzerám ako v šiestom mesiaci a nie týždni, ale bola fakt dobrá 🙂

mamama tým mladším a prvorodičkám sa to ľahko hovorí, čo?
ale my, čo sme už toho toľko zažili, videli a počuli to berieme trochu inak...

minule som vám sľúbila, že vám postupne porozprávam, čo som zažila v nemocnici na zochovej...
tak tu je jeden pre pobavenie:
ležala som 4 mesiace na takej spojenej izbe 4 a 5 postelí, ja som bola štvrtá posteľ v tej päťke a vedľa mňa sme tú posteľ volali že týždňovka, lebo tam vždy baba ležala len týždeň....raz v pondelok prišla okolo desiatej taká pani, vyzerala fakt dosť cez 50 rokov a vyzliekala sa tam vedľa mňa a šomrala si popod nos, že: ja jej dám nádor, taký nádor, že uvidí, krava jedna, jak jú s tú knihu vyfliaskam......a tak podobne, my s babami sme nevedeli, že čo si o tom máme myslieť, a jedna nelenila a poďho za sestričkou, že prečo nám dávajú na izbu, kde sme len ženy na udržanie tehotenstva pani na operáciu nádoru, že či nemajú inde miesto...ale sestrička ju poslala na izbu, že nech sa nestaráme...a potom večer, nám tá pani porozprávala, o čo ide...ona mala 51 rokov, 7 detí, najstaršia dcéra už mala ročného syna, takže bola už babička a keď začala mať problémy s krvácaním a bolesťami brucha, išla na gynekológiu...lekárka jej pri sone našla pomerne veľký nádor a hneď ju poslala na zochovu na operáciu...a tam keď jej chceli presne lokalizovať ten nádor na sone jej prednosta povedal, že jej gratuluje k šesťmesačnému "nádoru" ktorý sa mimochodom a tri mesiace narodí...tá baba skoro okoktavela, že jej lekárka jej dávno tvrdila, že už je v prechode, že nemôže otehotnieť aj nejaké silné lieky kvôli prechodu brala a nakoniec sa to skončilo takto...a s tou knižkou potom tú lekárku fakt išla vyfackať 😀

jahodalr
5. máj 2010

dobra lekarka...uplna "odbornicka" 😀

mamama11
5. máj 2010

dakota 😀 😀 😀 tak to bolo fakt veselé 😀
a vidím, že robíš, ako ja, zaúčtujem pár dokladov a kuk sem a zas pár dokladov a zas pozriem a teraz si robím jesť, lebo začínam mať zas vlčí hlad, nechcem to zakríknuť, ale dnes mi je trošičku lepšie, neviem, či malému lekár dohovoril alebo čo 😀

persseffona
5. máj 2010

dakujem za privítanie, ja sedím tiež v robote....v poslednej dobe som strašne uťahaná, len by som spala...má to tak byť? 🙂

persseffona
5. máj 2010

mamama11 dakujem :D

mamama11
5. máj 2010

áno perseffona tak to má byť ja spím aj 3 krát do dňa 😉

alexkaa
5. máj 2010

baby a už to na vás niekto zbadal? ja už mám dosť veľké bruško, už to začína byť vidieť.... Zatiaľ sa ešte možno dá povedať že som pribrala, ale ochvílku..... A najhoršie na tom je že nemám žiadne volnejšie tričká.... všetky také akurát, aj svetríky... ako to riešite? Boli ste na nákupoch, či......

dakota.w
5. máj 2010

šecko je jak má byt....tak to hovorila moja starká...
persefona neboj, ja by som cez deň spala, až by som plakala, a v noci ani ťuk....živá katastrofa 🙂
ale vieš si ma teraz predstaviť pri počítači ako si tu chrním, a šéfka v kancli vedľa mňa?

inak baby, včera som bola na takom dlhšom rokovaní, a keďže bolo poobede jeden taký pán policajt nám tam originál zachrnel, a keď začal chrápať, tak ho tam kopali pod stolom kolegovia, to vám bola šou 😀

persseffona
5. máj 2010

dakota...fakt dobré...kamoška teraz rodila vo ZV...kalamita tam nepôjdem

biela
5. máj 2010

ahojte,

perseffona, vitaj medzi nami 😉

mamama, krásna fotka drobčeka, už sa teším aj ja na prvú fotku. už som bola síce 3x na sone, ale ani ma nenapadlo pýtať fotku, teším sa na tú okolo 10.týždňa, vtedy to už krásne vidno...

dakota, mňam, som sa zalizla, že pizza, mňam, chutila ti? ajja by som si dala. so šunkou a ananásom, keďže som teraz posadnutá tým ovocím.

alexka, kúp si nejaké volnejšie tričko, nejakú tuniku alebo tak, nemusí to byť zrovna tehu tričko, teraz sa bežne nosia voľné tričká.

biela
5. máj 2010

dakota, tak to je ozaj zážitok z tej nemocnice, takéto prípady sa stávajú, chvalabohu, žienka si musela vydýchnuť že miesto nádoru má "len" dieťatko...
a to ste boli piati na izbe? 😒 ja mám hrôzu z nemocníc práve pre toto, v jednej miestnosti je toľko ľudí... a keď je návštevný čas... aj päť ľudí sa zíde pri jednej posteli...

christie
5. máj 2010

ahojte, no vas docitat, to je umenie 🙂 este ze som doma. Idem si mrknut Zufale manzelky, opakuju na Prime.
Vcera ma bolelo na lavo, pri kosti, ako ktorasi z vas pisala, zajtra idem k doktorovi, tak sa opytam, co to moze byt.
A ked si kychnem, to je strasne, akoby sa mi nieco roztrhalo v bruchu, tak uz kycham prehnuta dopredu, pomaha to.

Inak moc nejem, nic mi nechut, akurat vcera take velke slivky, to som si pochutila... ale inak nic moc. a dokonca ani Vinea mi nechut, co som predtym furt pila, ani jablkovy dzus, tak som na cistej vode.
Pa, idem este na mileticku pozriet ovocie. Zajtra sa ozvem po doktorovi, ci nam biju srdiecka a co sme videli 🙂, dufam, ze vsetko je po stresoch v poriadku.

mamama11
5. máj 2010

dakota ty si fakt provokáter už chcem robiť ale ty stále nejaké veselé príhody píšeš 😉
biela ďakujem, ja som si už vyobzerala môjho malého Kaspera stále naň čumím 😵 😵 😵 ja som už nevydržala a fotku som pýtala, veď ho tam krásne vidno 😵
alexka veru kúp si nejaké voľnejšie tričko a je to, ja som si pokúpila pár tých dole s pásom a nad tým nazbierkané, to fajn zakryje 🙂