icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mamama11
5. máj 2010

a ja som si urobila cestoviny s lekvárom, mňam to som si pochutila, to milujem 😵 😵 😵

biela
5. máj 2010

mamama, pekné, že malý Kasper 🙂

biela
5. máj 2010

cestoviny s lekvárom nám robil starký, keď sme boli u neho na prázdninách 😝

dakota.w
5. máj 2010

baby, ja aj mám také voľné tričká, ale keď ja už žiadne rifle nezapnem, len tak dolu pod bruchom, potom vyzerám jak tí pepíčkovia z tými pivnými bachormi 😀

mamama, ja aj pracujem, tááák silnoooo...teda sa aspoň robím, že robím...u nás je podstatné ťukať, ťukať, potom chvíľu telefonovať, potom vykrikovať, koľko máš roboty a ako nestíhaš a potom zas ťukať....

aspinka
5. máj 2010

ok baby tak ja som si dala total nezdravu sackovu slepaciu polievku ale mala som na nu neskutocnu chut takze smola som rada ze som aspon nieco dostala do seba. ideme sa von vyvencit potom vas docitam pisete jak cesky zandari a ze vy ste v roboteeee 😀 😀 😀

mamama11
5. máj 2010

no mňa síce nikto nekontroluje, ale na mňa to tu všetko počká, nechce sa to urobiť samo 😀
biela ja milujem lekvár a tento rok bolo kopu sliviek, tak som si konečne mohla urobiť môj domáci a teraz si vychutnávam 😝 keď som bola malá sme chodili ku starkej na prázdniny a mali sme tam kamošku, ku ktorej sme často chodili, ale moja sestra s ňou boli staršie, tak mi večne niekde ušli a ja som u nej ostala sam s jej mamou ☹ a tá mi vždy na moju bolesť 😀 urobila chlebík s maslom a lekvárom, tak hrubo natretým, že som si mohla robiť odtlačky zubov a bolo po bolesti 😀 ja som to milovala a to ešte býval ten veľký okrúhly chlieb, no mňam 😝

dakota.w
5. máj 2010

no holt baby to je výhoda práce v štátnej správe 😀

nika30
5. máj 2010

no aj vy o dušu pracujete ako ja papiere mám nakopené a nejak sa neviem k tomu dostať ale zato som vystavila jednu faktúru to by asi na dneska aj stačilo 😉
no ja som naobedovaná a čakám že každú chvílu to bude v tej kanalizácii taký fajnový cestovinový šalát 😖

dakota.w
5. máj 2010

no tak aj tá moja perfektná pizza sa nejako začína búriť, sa jej nepáčim asi zvnútra....a začínam mať obavy tiež, že chudnem namiesto priberania 😒

sante
5. máj 2010

ahojte 🙂
zuzusa, aby magdalénku volali magda nedovolím, aspom ked bude malá nie a potom nech si ona rozhodne 🙂 ale mám pocit že to bude chlapec 🙂
fecová, na vysoký tlak by si nemala kávu...
alexka, farbenie vlasov v tehotenstve sa neodporúča, ale ja som v predošlom tehu vydržala aspoň prvé tri mesiace, kedy sa bábo vyvýja a teraz dúfam tiež vydržím. my sme ako sme sa začali snažiť o bábo, tak v strede cyklu som si zafarbila vlasy, aby som to nemala moc vyrastené, čo aj tak bude... melír je v pohode, nejde na pokožku

sante
5. máj 2010

aspinka, ja som tiež fičala na sáčkových polievkam minulé tehu 😀

nanuska12
autor
5. máj 2010

baby este nemam celkom upratane lae este idem teraz chcem oddychovat chvilu 😉 Som sa oholilaaa 😵 Sak som bola ako gorila 😀 😀 😀 😀
No moje ranajky dnes skoncili v kralovskej miesnosti 😝 😠 WC misa je moja najlepsia kamaratka 😀 Tak ju obimam 😵 😲 😝 😀

persseffona
5. máj 2010

ahoj sante...podľa čoho si myslíš, že to bude chlapec ??? ja som ešte nebola tehotná tak som maxim. nováčik v týchto veciach 😀

nanuska12
autor
5. máj 2010

persseffona no aj ja som 1.krat tehulka tak som uplny novacik 😉 😀

sante
5. máj 2010

persseffona, myslím že sa nijeko nedá povedať podla niečoho či to bude chlapec 😀 len mám ten pocit. mám chute úplne iné ako pri prvom tehu, no ani to nie je vylúčené že to bude zasa dievčatko 🙂

nanuska12
autor
5. máj 2010

ja by som si v kutiku duse priala dievcatko 😉 Ale uplne rovnako sa potesim chlapcekovy 😉 Ale najhlavnejsia vec je aby sme vsetko dobojovali do stastneho konca a aby sme boli zdravy 😉

dakota.w
5. máj 2010

nanuska, ja som zvolila depilátor a myslím že ma v nedeľu počuli až v komárne 😀 😀 😀

nanuska12
autor
5. máj 2010

dakota.... 😀 ......
uz by som mala ist upratovat ale nevadi pokam este 😀 ... 😵

zuzusa
5. máj 2010

ja si zase myslim, ze to bude dievca, ale to mozno len preto, ze som si to vsugerovala 🙂 lebo som takmer z cisto zenskej rodiny, tak neviem, co a ako s chlapcekami 🙂 Ale na prvom mieste je vzdy zdravie.

persseffona
5. máj 2010

nanuska ja tak isto by som bola happy z dievcatka...ale je to jedno ako moja mamina povedala, berieme všetko hlavne nech sme zdraví...sante nejako všade počuvam od žienok, že si myslia čo budú mať a ja teda neviem... :D

nika30
5. máj 2010

sante skús si pozrieť čínsky kalendár plodnosti, podla toho kalendára by som mala mať babu 🙂

persseffona
5. máj 2010

žienky je tu nejaká zo ZV???

persseffona
5. máj 2010

niki a kde sa dá pozrieť ten kalendár???

nika30
5. máj 2010

nahoď do googla čínsky kalendár plodnosti

nanuska12
autor
5. máj 2010

persseffona no aj ja pocuvam stale............ale nic si nemyslim 😉

dakota.w
5. máj 2010

baby ja keď som mala v decembri MA tak som vo februári išla k veštici a ona že: ale vedeli ste, že to bolo dievčatko?
a ja oči ako puk, robili síce histológiu komplet ale nič mi nepovedali...a tak si myslím, že aj teraz to bude baba 🙂

mamama11
5. máj 2010

tak aj moje cestoviny s lekvárom sa nejak divne správajú, je mi po nich ako keby som sa navalašila slaniny 😖
aj mne je jedno čo to bude, len nech to je zdravé, mm túži po chlapčekovi ako každý muž, ale myslí si, že to bude dievčatko, aj ja si to myslím, mám tie isté chute, čo sa týka vzhľadu, nechcem si lichotiť 😀 ale mne tehotenstvo prospieva, pleť pekný čistá, nechty mi rastú a nelámu sa, vlasy zdravé, lesklé, každý mi hovorí, že som opeknela 😵 😵

persseffona
5. máj 2010

nika už som to kukala, že baba mi vyšlo :D

nika30
5. máj 2010

persseffona no som zvedavá či to tak bude 🙂

nanuska12
autor
5. máj 2010

mamama 😉 a mas 2 dievcense chapcek do bude 😀