V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
mne tiez chlapec ;) manzel by chcel ale asi radsej dievca🙂 Baby...co vy a zapcha? To je moj zatial najvacsi tehu problem:(
zvedavec1 nó ja neviem zatial sa u mna neobjavila 😉
mamama 😵 😅
baby...tak ja som mala na obed rybaciu polievku a hrachovu kasu......ako zjedla som a nastastie je to v zaludku....
ale neuveritelne uz kaslem,tak idem teraz ku doktorke a som zvedava ci mi vobec nieco da.......uz chcem aby to preslo......
mne podla cinskeho vyslo teraz dievcatko.....
pri prvom chlapec a bolo to tak.....ale je to o nahode 🙂
zebricka drzkam palce 😉
JA uz idem upratovat 😉
no dievčatá...takže podľa tej čínskej srandy je môj desaťročný syn dievčatko 😀
dcéra sedí, a teraz vraj bude chlapec, tak sa necháme prekvapiť, ako kindervajíčko 🙂
baby, dnes to balím, vidíme sa zajtra v kroji 😀
tak sa držte, nestresujte, odpočívajte a proste len tak sa majte
aj ja sa lucim,padim doktorke a domov 🙂
Ahojte!!!
Tak hlasim navrat z mojej prvek kontroly. Nakoniec som kvoli tomu malemu spineniu isla k dokimu. Moja fazulka vyzera podla sona na 6tt+0 a je v poriadku. Podla kalendara by mala byt 5tt+5, ale tie dva dni je asi uz jedno. Bol tam nejaky hematom, z toho to zakrvacalo. Dostala som duphaston na podporu tehu a magnezium na bolenie bruska. A videla som moju bublinku 😵 😵 😵
Inak mne vestila jedna baba, ze v marci alebo v aprili otehotniem, a ze to bude dievcatko. 😝 😵 A verim jej, lebo jej to naozaj vacsinou vychadza 😉
ahojky
no moja švagriná bola vlani u veštice a pýtala sa aj na mňa a mm. A v septembri mi povedala, ze tento rok sa nám zadarí, budú to dvojičky, ale nie prirodzenou cestou ale IVF... nejako som na to zabudla a spomenula som si, keď minuly tyzden som bola na ultrazvuku a boli tam dva gestacne vacky a termin mame december tento rok. Tak neviem, asi zacnem verit vesticiam 🙂
na mileticke som si kupila langos, doma ho natrela este smotanou a syrom. pochutila som si, tak snad mi nepride zle.
Na veceru robim zubaca a zemiakovy salat.
christie: tak zeby tie vestice mali pravdu? 😵 A nepovedala ti, ci dievcatka alebo chlapcekovia alebo mix?
no to nehovorila, ja by som chcela aj aj, ale nechame sa prekvapit. zajtra dufam, ze srdiecka budu bit o sto sest 🙂 a to je najdolezitejsie.
Inak kocky, co chcete ist na dovolenku, kupujete si obycajne cele plavky alebo nejake tehotenske? zatial som nenasla ziadne, tak neviem.. snad zozeniem, lebo mne to brucho pojde asi rychlejsie von 😎
christie: ja pojdem v obycajnych v 4tom mesiaci tehu, ale moje sa daju na bokoch rozsirit- su na viazanie. A aj tak budem stale v tieni aby som nemala flaky 😉
Tak hlasim navrat prechadzka s mojimi milovanymi dopadla dobre aj mi prospela. I ked som taka mechom udreta rovno po hlave. Vesticiam neverim ani nikdy nebudem som veriaci clovek a k vesticiam a podobnym veciam mam urcity nazor presne ako pri detoch ze ich niekto zariekol alebo ked si davaju nieco cervene na kocik ci nebodaj cervenu snurku na ruku a potom idu ku krstu lebo babatko uz bude na poriadku. No ale to je na inu temu 😅
Ja som si teraz dala jogurt a makovnik tak snad mi to pomoze. Nam by sa asi tiez zisiel do rodiny chlapec moja mala je stvrta vnucka a z muzovej strany maju tri vnucky a jedneho vnuka takze tiez robime dievcata 😀 teraz mi je to uplne jedno dievca uz mam a co pride budem sa tesit i ked mm tuzi po chlapcovi pre mna by to bola nova skusenost vacsinou mi presli rukou dievky.
mamama u teba to vyzera na chlapca pri dievcatach sa ospatnieva ja mam totalne vyrazky vsade ale to je moj minimalne rocny problem ktoreho sa neviem zbavit ani vdaka kremom ani koznej dufala som ze v tehu mi to prejde ale mam to este horsie uz nie je miesto na mojom ksichte kde nemam vyrazky ale uz to neriesim mangel ma lubi aj taku a mala tiez.
aspinka, to mi tipovali pri oboch že bude chalan, lebo si tááák opeknela a boli pekné dievčatká 😵 takže ani na toto sa nedá spoľahnúť, je to asi len o tom komu ako prospieva tehotenstvo a nie že chlapec dáva krásu a dievča berie, u mňa to isto neplatilo ani u sestry, ktorá chudera bola vyhádzaná a spuchnutá a mala chlapca 😉
ahojte.
vitam nove tehulky 🙂
baby, co ste uz videli bit srdiecka, gratulujem! ja si este tyzden pockam, neviem ako to vydrzim. mozno pojdem skor, vymyslim si daku zamienku 😀
christie, strasne drzim palceky, aby bolo zajtra vsetko ok. daj potom vediet.
mne podla cinskeho kalendara vychadza chlapcek. no nedbala by som, dcerku uz mam. ale ako pisete, hlavne nech je babatko zdravucke. ja dnes zas ziadne priznaky, tak som trochu nervozna. jedine prsia ma bolia, ale ja beriem utrogestan, takze to mozno aj z neho.
my sa chystame na dovolenku v lete a ja si urcite nebudem kupovat speci tehotenske plavky. minule tehu som sa bola kupat aj v 9. mesiaci a boli mi dobre normalne plavky, len podprda bola trochu tesna, ale dalo sa 😉
inak to ze baba ubera krasu a chalan nie, to u mna neplatilo, mne sa v tehu uzasne zlepsila plet aj kvalita vlasov, a aj brusko som mala vpredu a spicate (to sa hovori ze byva pri chlapcoch), a mame dievku 🙂
baby, ja mam dnes daku depku, tak neviem ci je to pocasim, alebo ci sa prejavuju hormony .... 😖
tak uz som z prace doma a napapana 🙂 , dala som si zemiakove pyre a hlavkovy salat....nevolnosti ustali, nastastie uz mam niekolko dni pokoj...u mna sa objavuju len bolestive prsia, obcas bolesti a niekedy zaspnim...ale dnes mam klud, tak tuk-tuk, aby som to nezariekla
Keby slo o uberanie krasy, tak budem mat na 100% dievcatko...hruza aka som vyrazkova, ale ako pisala aspinka, manzel ma lubi. 😀
Baby aj u vas je burka tu hrmi a prsi mala tu beha a jaci ale ja to mam rada ked som doma a vonku je burka 😀 muzik teraz vari granatier zlaticko moje sikovne ze uz mu neleziem na nervy ved ja sa uz nemusim nic nevladzem som jak hliva 🙄
ahojte
uf...cely den vas mam otvorene a nie a nie si najst cas 🙂 na pisanie
vitajte nove prirastky!!! ake je to tu zive...to je fajn 🙂
ja som vcera spraskala jednu celu pizzu na veceru...ale bola neuveritelne dobra...a potom tazke sny v noci🙂 ale aspon ze spim a nebeham na WC....
inak, ja som sa dnes riadne vyzbrojila - kokosovy kremik na brusko a krem na strie 🙂 zacinam na sebe makat .... brusko sa nenapadne zvacsuje, tak prevencia je lepsia ako potom odstranovat nasledky...aj tak budu 😒
my ideme na dovcu az v lete, ale urcite si dam dvojdielne plavky, myslim ze su praktickejsie....ved ani jednodielky nezakryju brusko....aky by to malo vyznam?
Ahojte, tak mam za sebou sono. Doktor stroho povedal "maternicova gravidita, dalsia kontrola o 10 dni". A to bolo vsetko. Nato este poznamenal, ze aj ked to je v maternici , tak stale moze byt aj druhe mimo. Ako velmi mily :( To je hrozne baby, neviem ci by som nemala zmenit doktora. Inak mam znameho doktora s tychto stranok p. Gaza. 😒
zvedavec
uf uf uf...fakt mily ujo 🙂
dufam ze moj bude milsi, moc sa tesim, tak dufam ze nebudem sklamana
mirkita, tak vela stastia..inak to brusko by si v lete mala mat zakryte...teda ja som este nebola tehu..ale pocula som ,ze to ma vplyv tusim na placentu..
ahojte
ako sa mate?my celkom dobre...sme boli dnes na utz a videla som mimi a srdiecko....tak som sa len stastne usmievala...len mam vysoky tlak tak musim si kupit tlakomer a merat si tlak
barbora blahozelam!!! 😉
dakujem! 😉
jeeej baby toto je krasne tricko mne sa moc nepacia tie tapky a sipky ale toto je mile http://www.babybazar.sk/Tehutrickom-a-L--id2559...
baby koksoooo vy pisete ako draci, ja som bez sance vas sledovat
poobede som sla do mesta a okolo 3 na mna dosla hrozna unava, pockala som mm, sli sme na nakup a ked sme prisli domov, tak sa pohral s malou a ja som si na hodku zdriemla, zlaty mm 😵 😵 😵
u nas bola dobra burka, trvala asi 5 minut 😅
zvedavec - ja mám tiež problémy so zápchou, ale zatiaľ je to v norme, len troška nepríjemné. Aj by som, aj s nedá....

tak som aj ja kukla ten kalendár a vyšiel mi chlapček, ale je sranda, že aj pri prvých dvoch mi vyšiel chlapček a sú to baby 😵