V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
mne dr povedal, ze si treba v takom pripade dat glycerinovy cipok
Ahojte tehulky 🙂
som tu dlho nebola, ale už budem chodiť, dnes som urobila skúšku 😀 😀 a tak mám konečne voľno a môžem si užívať tehulkovanie 😀
dodatočne vítam nové tehuľky a želám nám príjemné thulkovanie 😉
Pocujte viete co znizuje tlak?
mne pomaha na ranajky 1-2 lyzice musli pomiesat s jablkovym pyre, tiez 1-2 lyzice, viac do seba nedostanem, dost pit,zlenina, ovocie, a zapcha ustupila, mne zapchu sposobilo aj ze som zelezo zacala brat, plus si kupujem cviklovo-jablkovy cerstvy dzus, si ho riedium vodou, mi je dost sladky, celkovo sladke moc enmusim....od kedy som tehu....
dens som bola tiez na prvej kontrole, rlasne nam uz bilo srdiecko 😵 😵 mame tehot. knizku,a dr je uzasny, dobre ze som zmenila....
barborka magnesium
Dakujem
leisch tak to je super, ze ste vporiadku 🙂 a gratuljem k tehu knizke
leihmania, gratulujem ku knižke a ku krásnemu bijúcemu srdiečku. 🙂
zvedavec, ten tvoj doktor je ale "milý", má taký ľudský prístup 😠 ja neviem, doktori by mali mať v škole aj prednášky z empatie.
niektorí by to potrebovali.
baby, dávajte si pozor na tú zápchu. môj doky povedal, že pravidelné vyprázdňovanie je veľmi dôležité, treba chodiť každý deň na veľkú, maximálne každý druhý a úplne sa vyprázdniť. ak nepomáhajú prírodné veci ako vláknina, slivky, hrušky a pod... treba si kúpiť glicerínové čipky.
wow leishmania! gratulujem k tehu knizke a ku krasne bijucemu srdiecku 🙂 ja dufam,ze dostanem tehu knizku nabuduce. Najblizsie idem 19.5. tak snad... Inak baby som opat trochu prestrasena, pretoze dnes mi bolo zazracne dobre, ani rano som nemala nevolnosti, co som doteraz mala hrozne... cely den ok. Okrem toho ma nic neboli stale, ziadne podbrusko ako tu vsetky pisete, ziadne extra caste mocenie, aj ked ja paradoxne teraz v tehotenstve pijem menej, inokedy som pila dva tri litre denne, teraz dam asi ledva liter, ak vobec! prsia sice stale trosicku bolia, ale to je nic ☹ mam z toho zly pocit...teda tesim sa, ze mi nie je zle...ale aspon keby som to podbrusko citila. Ako mam vediet, ze je vsetko ok?? ☹ ja snad do toho ultrazvuku nevydrzim!! 😅
k tym doktorom by som chcela povedat, ze niektori su strasni...spravaju sa k zene ako k tovaru, nechapu, co zena asi v danom momente preziva....otras.....nastastie ja mam stastie, moj lekar je uzasny, mily, usmievavy...normalne som odchadzala od neho ukludnena a stastna...myslim, ze taky pristup by mal mat kazdy lekar...nielen gynekolog
jahoda ja som pre takyto pristup pri prvom tehu zmenila dr a nelutujem, este nikdy predtym som sa na gynci tak prijemne necitila, dokonca so mnou doki zartuje, smejeme sa a podobne 🙂
ahojte 🙂
no tak mne podla toho čínskeho kalendara vychádza ako 33 ročneej chlapec a ako 34 ročnej dievča. ale som z toho jeleň, kedže o týždeň mám 34 dovršených, tak asi 34 mám rátať nie? lebo ja chcem dievča a aj manžel 🙂
christie, ja som si tieto objednala http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8305672&tab=1 , celé leto pred nami a na mňa sa dosť chytá slnko, tak radšej investujem do plaviek, má po mne kto dediť 🙂
yaninna, ja som dnes skoro hodinu vkuse plakala, dcera mi nespala cez deň a bola strašne zlá, takže som na tom podobne...
zvedavec, zmeň lekára, ja som niečo podobné zažila pri prvej a po prvej prehliadke som šla k inému lekárovi a to je teda 1000 aa 1 rozdiel 😉 neváhaj!
ja mám tiež problémy s nafúknutým bruškom, ale espumisan to dá vždy do poriadku 🙂
Leish, u toho dr. Drába si bola hej? takže spokojná? ja som tiež s ním spokojná a sa mi páčilo že mi podal ruku a poblahoželal k tehotenstvu, bolo to milé 🙂
a samozrejme Leish, blahoželam som zabudla napísať aj ja tebe že všetko ok a máš knižku 😉
poppy, ani nemysli na to, že by malo byť niečo v neporiadku ak ti nie je zle 😉 ja som mala prvé tehu také, do 5 mesiaca som ani nevedela že som tehotná pomaly a to brucho som už mala ja dosť skoro vonku 🙂
jaj a tehu demencia sa u mňa už prejavuje, zzabudla som napísať, že horšie je to, ked ťa niečo zabolí tak, že naozaj nevieš či je všetko ok. dnes som moju malú zdvihla a tak strašne ma pichlo v podbrušku a bolelo to aasi hodinu, nemaj potom strach...
dakujem sante 🙂 snad sa vsetky dockame uspesneho konca! 🙂 a v decembri alebo januari uz budeme kocikovat 😵
juuuuuuuuuuuj tak to aj ja dufam ze to dotiahneme do zdarneho konca az do decembra - januara 😉
Petko ma dnes opat teploty 😝 zajtra behnem k doki 😒
idem k nemu do postele 😉
pohladkajte bruska 😵 myslime na vas 😵
babule, isto to dotiahneme do konca 😉
bejca, Peťkovi skoré uzdravenie želám 🙂
ahojte babule aj ja sa sem hlasim , dufam ze nam vsetko vyjde tak ako ma 🙂
dobre ranko tehulky,
ja uz asi tyzden pozorujem, ze mi chlpatie brusko... 😖 mate to aj vy? kamoska-tehulka ma varovala, ale necakala som, ze to pride tak rychlo 🤐
prajem vsetkym krasny dnik a vitam nove tehulky 🙂
dobre ranko, baby...tak dnes som rano dostala strach...objavil sa mi hnedasty vytok, neviem co to ma znamenat...zavolam lekarovi, uvidim, co mi povie, ale ako na porazenie je tam dnes az od druhej!!! ☹
ahojte, aj ja mam za sebou kontrolu u Dr.
Zatial to vyzera fajn, len keby nebolo potrebne chodit do prace..... nevlladzem, som unavena, ospala 🙂
jahodalr - ja by som asi šla doktorovi stale by ma to zozieralo 😖 . ale neviem to posudit chvalabohu tuk tuk som nemala este ziadny taky tmavsi vytok ale mozno si v obdobi ked by si mala dostat druhu mrchu a preto..
zade - ja som tiez stale unavena rano som taka slaba nevladzem sa ani postavit z postele potom to prejde a pobede ma chyti strasna unava zas a v robote som ako mrtvolka a niekedy si musim lahnut na stol a zavret oci 😎
Čaute baby, vítam všetky nové. Ja stále v nemocnici, ale sme v poriadku a rastieme. Inak čo sa týka hladkania bruška, nemá sa to robiť. Sestričky tu v nemocnici kričali, že čo si šúchate tie bruchá. Vraj to môže vyvolať sťahy a vo vyššom štádiu tehotenstva kontrakcie. Čo sa týka špinenia a krvácania, malo by sa ležať. Minule sme všetky tri pacientky sedeli na posteliach, sestrička nám vynadala, že sme tu na udržiavaní, že poloha v pravom uhle je tá najhoršia. Tak sme si muselí políhať. Tak sa všetky držte, už aby bol ten december a začali sme rodiť 😉
Dobre ranko vsetkym. Jahodalr, ja som si nasla taky hnedasty vytok predvcerom poobede a hned som utekala k lekarovi. Povedal, ze je dobre, ze som prisla, aj ked to nic nebolo. Vraj je to v 7 tyzdni normlane, lebo sa roztahuje maternica. Ale mne to velmi pomohlo, ze vsetko skontroloval, aspon som sa ukludnila, aj mm. Ten bol viac vystresovany ako ja. Ked som mu zavolala, tak do 10 min bol po mna a sli sme k lekarovi. Zlatusik moj. 🙂 . A dokonca som videla uz aj srdiceko🙂 Povedal, ze sa mam setrit, velmi sa nenamahat. Tak poslucham. A mm ma v tom podporuje. 🙂 Takze jahodalr, radsej chod k lekarovi, aby si mala istotu, ze je vsetko v poriadku, ako sa zbytocne trapit a strachovat. To neprospeje ani tebe ani babätku.
A vsetkym prajem pekny dnik a opatrujte bruska.
Bocjanka, dufam, ze vas coskoro pustia. O tom hladkani bruska som aj ja pocula. Ale ked ja sa tomu neviem ubranit. A ani mm zabranit 😉 Ale budem opatrna.
Ahojte dievčata,takže moje obavy sa potvrdili.To silne krvacanie malo svoje nasledky,v 7tt som potratila.Prajem vam všetko len to naj a aby ste mali o par mesiacov v naruči zdrave babatka.Ja som behom polroka prišla o dve,neskutočne to bolí ☹ Vela štastia....
Jahodalr - Aj ja sa prikláám k názoru ostatných báb, choď k lekárovi. Nech máš istotu a netrpíš strachom. Stresy, strach ubližujú nielen Tebe, ale i fazuľke. Držkaj sa a verím, že to bude v poriadku moja.
O tom hladkaní aj mne vraveli pri prvom tehotenstve, že by sa to nemalo robiť.
Bocjanka - držkajte sa v nemocnici, dávaj si pozor moja a hlavne nech ste v poriadku!
Bejca - Peťkovi rýchle uzdravenie. Vraj je nejaká viróza v ovzduší či čo... No nás to našťastie obchádza.
A aby som nezabudla vítam nové tehuľky 😉 a všetkým pekný hoci upršaný dník. No poviem vám, mne to nejak vyhovuje takto, je mi menej zle. Len nech neprší donekonečna.
Yoyo123, je mi to velmi luto, ani neviem co mam napisat. Viem, ze cokovek napisem tak nezmierni tu bolest. Vstupili mi slzicky do oci. Verim, ze raz pride den a vsetko sa na dobre obrati. Budem na teba mysliet. Davaj si na seba pozor a prajem ti hlavne vela sily, aby si sa s tym vyrovnala a vela stastia.

baby na zapchu su dobre hrusky mne to aspon pomohlo 😉