V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
yoyo123 - ťažko napísať niečo, aj tak viem, že sa cítiš teraz hrozne. Srdiečko no presne ako lelagula napísala nevzdávaj sa moja, želám Ti veľa síl a trpezlivosti. Viem, že teraz budeš mať ťažšie obdobie. Držkaj sa moja.
Yoyo aj mne je to hrozne luto:(((a nasli nejaky dovod alebo nieco?je to fakt smutne:(((
prajem ti vela sily a nestracaj nadej!myslim na teba a drzim palceky...
nie nepovedali nič,že každe 4.té tehotenstvo konči potratom.
ahoj baby, tak ja som vcera u doktorky vyfasovala penicilin....tak sa liecim.....
ale kasel stale hrozny........
uz som z toho na nervy....a k tomu toto pocasie,no uplna parada ☹
Yoyo, to je fakt strašné, čím si si prešla. Nechaj sa vyšetriť prečo si potratila, možno dôjdu na príčinu. Ako čitam, tak pomaly každá druhá má problém so špinením a krvácaním. Všetky pekne oddychujte a nenamáhajte sa, ešte mesiac vydržať a snáď to bude dobré. Kedysi to ženy rodili bez problémov, niektorá bola 3x na poradni a porodila. Kde sú tie časy. Ďakujem za podporu a držte sa všetky....
yoyo123- je mi to luto ☹ drz sa ...
bocjanka - pekne lezkaj v nemocnici, nech sa babetku dari.......obcas to sestricky prehanaju 😠 ale treba ich pocuvat 🙂
boze ako kaslem,tak ma az napina na vracanie.......auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😝 😖
ahojte, dnes máme nejaké smutné ráno...
yoyo, aj nebo na teba myslí...viem, že teraz nijaké slová nezmiernia tvoj žiaľ, ale raz vyjde slniečko, a ty budeš pobehovať s kočíkom po parku...všetko bude raz dobré, neboj, len vydrž...držím všetky palce
mne včera opäť začali problémy s dýchaním...mala som ich aj na jeseň, potom sa to skončilo MA, tak som maximálne vystrašená....vtedy som pobehala snáď všetkých lekárov, nič nezistili....zatiaľ to nie je také strašné ako vtedy, len mám stále pocit, že sa nemôžem zhlboka nadýchnuť, a pri najmenšej námahe sa strašne zadýcham...nemáte s tým nejaké skúsenosti?
Ahojte, Yoyo, to je mi strasne luto, drz sa. ☹ ☹ Dnes som sa uz dokopala dokimu, lebo od nedele som nemala ziadne tehu priznaky, ani podrusko nebolelo + ziadna unava...tak mi spravili sono, ale chvalabohu vsetko o.k., aj som sa bala, ci sa mi nebudu smiat, ale ze radsej dojst hned ked je nejake podozrenie, ako neskoro...
dakota: aj ja sa zadycham lahko. Ale ked som v klude, dycham v pohode 😉
yoyo: ☹ Je mi to strasne luto. Keby sme mohli vsetky donosit zdrave babatka ake by to bolo krasne. Zelam vela stastia 😉
Baby ja uz neviem ani ryhlo chodit bud ma zacne pichat v bruchu tak cudne akoby vo vajecniku alebo sa hned zadycham 🙂
Ked som este nevedal ze som tehu sme isli na Devin a som dychcala jak kon a priatel ze no pekne 😠 a to som nechapala co sa deje 🙂
Lelagula, a uz ti kontrolovali krvny obraz? Moze to byt z chudokrvnosti. Alebo proste tehu unava... 😕
Lelagula aj ja tak dychcim 😉 a tiez uplne od zaciatku tehu 😵 a tak isto som fucala aj pri Petkovi cele tehu 😀
yoyo je mi to hrozne luto ☹ snad ti zistia aj dovod, aby si tomu mohla v buducnosti predist. Drz sa.
no, lenže ja mám problém sa poriadne nadýchnuť aj keď ležím a nič nerobím....vraj to mám od zablokovanej chrbtice...je to strašne nepríjemné...stále mám taký blbý pocit, že sa idem zadusiť....musím sa nútiť sa poriadne nadýchnuť
dakota.w - co ti nato povedali doktori?to iba ked si tehu? bejca - no je to dost o nicom 😠 a to mam 57 kg a predtym som v pohode zvladala vsetky kopce a tury.
son1cka- krv mi bral endokrinolog kvoli hormonom a ze netreba zvysovat euthyrox co beriem. o chudokrvnosti neviem a to by mi asi zistili na preventivke ked som bola u obvodnej v decembri nie?moj zensky mi nebral krv mozno zajtra - idem na kontrolu dufam ze uz budem pocut srdiecko 😵
Ahojte babulky 🙂
ach, aké smutné ráno, yoyo... ☹ ☹ 😢 😢 zo srdiečka želám hlavne veľa síl...
dakota, s tým dýchaním to mám aj ja tak...ked si sadnem na gauč, tak mám pocit, že sa neviem nadýchnuť a tiež sa rýchlo zadýchom...
bocjanka, drž sa a oddychuj, nech je babatko v poriadku a pekne rastie 🙂
a o tom hladkaní bruška to asi bude pravda, aj u nás na pôrodnici to hovoria, že ak sa hladná veľmi bruško, môže to vyvolať kontrakcie, no ale ktorá sa dokáže ubrániť??? 🙂
ahojte babule,
to je dnes smutné ráno, celú noc a aj teraz tu prší. manžel zobral Oliho na cvičenie, ja varím a nakukla som sem...
yoyo, je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo ☹ držkaj sa, prajem ti, aby sa ti čoskoro zase podarilo otehotnieť a samozrejme, aby všetko dobre dopadlo.
bejca, Peťkovi prajeme skoré uzdravenie, daj vedieť, čo povedal lekár, možno fakt nejaká viróza... u nás v žiline ževraj straší brušná chrípka, dúfam, že ju nechytíme. ešte to by nám chýbalo.
bocjanka, s tým hladkaním - to som nevedela, nerozumiem, ako môže také jemné a nežné hladkanie uškodiť. 😒
ale zase s tým špinením máš pravdu, poloha v sede je asi najhoršia, keď som bola v nemocnici s tým krvácaním, tak som stále len ležala a bolo to v pohode a keď mi prišla návšteva, tak sme sedeli na chodbe asi tak pol hodinu, hodinu, tak keď som vstala, hneď som vedela, že sa to zase spustilo, šla som na záchod a sa mi to potvrdilo.
takže baby, ak špiníte, ak môžte, tak ležte a ležte, ak sa vám dá.
zebricka, atb - penicilin sa môže v prvom trimestri? prajem ti skoré uzdravenie 😉
biela, ono asi také jemné pohladenie nevadí, ale sú kočky, ktoré si sústavne prechádzajú po brušku celou rukou, tak asi to by sa nemalo...
ahojte babuľky 🙂
ozaj smutné ráno ☹
yoyo, je mi to moc ľúto, neviem čo ti povedať, asi by ťa aj tak nič teraz neukľudnilo, prajem ti hlavne veľa veľa síl, trpezlivosti a nech sa ti rýchlo podarí otehotnieť a konečne donosiť do šťastného konca ☹
leishmania blahoželám ku knižke a srdiečku 😉
bejca Peťkovi prajem skoré uzdravenie 😉
bocjanka ležkaj a držkaj sa 😉
ja mám tiež Paťku doma je včera prišla zo školy s teplotou a doktorka nevie, čo jej je, robila jej výter z hrdielka a mám doniesť aj vzorky na parazity 😖 tak dúfam, že to nebude nič vážne, pred Vianocami mala v hrdle nejakého šarlachového bacila a 5 týždňov bola doma na antibiotikách 😖
a mne je stále zle, takú kyselinu mám skoro zo všetkého čo zjem, že už neviem, či jesť len tie suché rožky alebo čo 😉
poppy buď rada, že ti nie je zle a hlavne že nemáš bolesti, to je úplne v poriadku 😉
ahojte..chcem sa opytat, ci ste tu nejake aj z BA? Neviete mi poradit nejakeho dobreho gynekologa? Resp. odporucit vasho, ak ste spokojne?
zvedavec1 ahoj, aj ja hladam noveho gynekologa v ba.... Ja chodim Dr.Ružičkovej a zda sa mi byť taka dosť odmerana.... no proste mi nevyhovuje jej prístup. Inak som s nou nemala nikdy žiaden problem.... Len by som chcela lekára, ktorý bude so mnou hovorit ako s kamoškou, resp. týmto sposobom debatovat, a hlavne o všetkom hovorit. Nie len povedat, ste tehotna, prídte o týžden. Proste aby som mu vedela povedat svoje pocity a obavy, a aby ma podporil....
tak to hladame rovnakeho alexkaa 🙂
´jeej ahojte kocky no vidim ze nas je uz neurekom 😀 tak vas vitam nove tehulky a Košice alebo blizke okolie ozvite sa chcela by som sa s vami poradit o nemocniciach a doktoroch a obchodikoch 😀
take krasne tehu veci maju na tom mimibazare... len sa bojim to objednat lebo na dobierku velmi tam nechcu davat 😒 😒
baby, ked ho nájdete, dajte vedieť... 😀 ja mám teraz tiež novú a zatiaľ neviem, bola zlatá, tešila sa, že som tehula, lebo my sme už mali isť do car, ale tiež sa s info nepretrhne...povie prídite na odbery, ale prečo sa robia mi nepovie, až ked sa pýtam...tak uvidím...
vitezova - ja som s mmb spokojná, síce platíš vopred, ale zatiaľ som sa nepopálila. Pozri si dotyčnej hodnotenia.
tak ahojte, ja vam napisem o otrasnom vcerajsku, isla som z prace rovno po syna do skolky, prisli sme domov, sadla som si, a koniec, zacala sa mi tocit hlava, videla som pred sebou vsetko na modro, zacali mi trpnut ruky, usta, jazyk, nevedela som sa nadychnut, otrasne, hned som volala manzelovi, prisiel isli sme do novej nemocnice, super pristup lekarov, hned ma vysetrili super pristup fakt, to sa o Saci neda povedat, poslali ma na usg, mili lekari, sestricky, super, srdiecko nam bije ako zvon, ukazali mi na monitore, len mi nevytlacili fotecku, tak som isla pre istotu na tu pohotovost, lebo som zacala mat krce v bruchu na tej lavej strane ako som pisala minule, inak hodnotu hcg som mala 61960, ale vsetko je ok, chvalabohu, strasne som sa zlakla, tak pre kosicanky odporucam novu nemocnicu, rodila som prvykrat v saci a nikdy viac, nova nemocnica je ovela lepsia,
vitezova ved som ti uz minule pisala, ze som z Kosic
ja si tiež obednávam cez mmb a som spokojná... 😀
sorry...co je mmb? 🙂

yoyo123- ☹ to mi je strasne luto ako je to mozne povedali ti nato nieco?? ☹ zelam vela sily a nevzdavaj to