icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

biela
6. máj 2010

lelagula, myslím, že surové mäso by sa nemalo, aj keď... tú šunku by som si dala aj ja, iba trošičku možno 🙂 mňam

fecova
6. máj 2010

ak mate krce, tak vam odporucam, aby ste isli hned k lekarovi, nieze dopadnete ako ja

sante
6. máj 2010

alexka poslala som ti IP a ešte som zabudla že ultrazvuk sa platí 8€ ale ročný poplatok žiadny 😉

sante
6. máj 2010

teda naposledy som platila len 6€, čiže tak a potom ešte čosi som platila 😀

nanuska12
autor
6. máj 2010

fecova sorry ze sa pytam a co sa ti stalo???nestiham vas citat 😉

sante
6. máj 2010

tiež by som krče nebrala na lahkú váhu...

lelagula
6. máj 2010

to su take jak na kramy krciky take pobolievanie ☹ snad to prejde zajtra mam ist k dokimu poviem mu to 😠 biela - no ja som uz polovicu zbastila ale nebudem sa prepchavat radsej strasne mi chutii 😅

dakota.w
6. máj 2010

baby, mne neni zle len ked niečo do seba tlačím....
ale potom budem asi vyzerať ako slon 😀

nanuska12
autor
6. máj 2010

mna iba pobolieva niekey v podbrusku ale neni su to krce 😉

christie
6. máj 2010

ahojte, tak ja som bola u doktora uz svojho dnes prvy krat. Zobral krv. Podla jeho vypoctu som 6+4, mne to vychadza na ukonceny siedmy, ale plus minus tri dni je OK. Tak ma nastrasil, ze aj ked som mala dva gestacne vaky neznamena, ze v nich je babo.. tak som trpela, ked robil ultrazvuk... ale nastastie, v oboch som videla krpcov, jeden je hore nalepeny, ma 8mm a druhy tak v rozku a ma 7,2 mm. a obom bilo srdiecko. Na ďalšie odbery a ultrazvuk idem o 14 dni. Stale uzivam Utrogestan, ten az do 12teho tyzdna.

Budem musiet ist na prenatalnu geneticku poradnu, tak sa bojim, budu mi brat plodovu vodu, z oboch, tak neviem, ci do toho ist. Snad vysledky krvi budu OK a neposlu ma tam.. bojim sa toho. Ale nebudem si dopredu nic zle namyslat.
Bola som pozriet aj kociky, nejako mi to nedalo. Ten, co sa mi paci, uz sa asi nebude dovazat do SR, takze budeme mat problem.. no snad nieco vymyslia 🙂

v BabyMarkete maju inak pekne plavky, su dvojdielne, ale vrch je ako tricko, velmi dobre to vyzera, 40,-EUR stoja. tak si ich asi zoberiem.

christie
6. máj 2010

a pytala som sa na to, ze ma vlavo pri kosti pobolievalo, pichalo. tak ze je to v poriadku, ze to je zlte teliesko. a videl to OK.. tak snad vie, co hovori. inak sa citim fajn.

nanuska12
autor
6. máj 2010

baby kuk http://www.najmama.sk/clanok/224823/ste-tehotna... 😀 Zaujimave 😀 😀 😀

biela
6. máj 2010

christie, blahoželám 🙂 musel to byť super pocit vidieť dve bábätká a počuť dve srdiečka.
a aký kočík sa ti páči? hoď link 🙂

biela
6. máj 2010

nanuska, tak neviem.... v dnešnej dobe je málo šťastných filmov. 😕

christie
6. máj 2010

http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

a tiez
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

ale ten druhy ma nevyhodu, ze babatka su otocene v smere jazdy, matka ich teda ani vo vanicke nemoze mat otocene k sebe

nanuska12
autor
6. máj 2010

biela....no tak asi iba komedie 😀

zebricka23
6. máj 2010

dievcata,dnes vas vobec nestiham 😠

mam toho v robote hodne......dnes som si dala rano slusne nohavice na 2 gombiky...a rano som ich v pohode zapla...doobeda som odopla 1 gombik a poobede aj 2gombik 🙂

nanuska12
autor
6. máj 2010

christie mne sa paci BUMBLERIDE 😉 😉 😉 Nas drobec ked podrastie tiez kupime takyto asi 😅 Kamoska si ho chce objednat taky ruzovy pre jedno dieta 😉

christie
6. máj 2010

no ale som bola v kocikovo (Ivanka pri dunaji), maju tam posledny kus, a aj ten je predany. vraj ma firma problemy a nebudu sa uz na slovensko dovazat.. tak snad sa to este nejako vybavi 🙂 lebo fakt sa mi paci, a je prakticky, aj skladanie, aj farby maju pekne.
Teraz som pozerala Teutonie, ale to sa mi vobec nepaci

nanuska12
autor
6. máj 2010

christie jaaj tak pojdeme do Rakuska alebo Ceska a baby vedeli ste ze v Nemecku ma znacka CONCORD o 100-200€ lacnejsie modely kocikov ako tu na SVK???Tak ked concord tak ho pojdem kupit do nemecka 😉

christie
6. máj 2010

to urcite, pozeram preto aj stranky z rakuska, mrknem aj britske a americke 🙂

biela
6. máj 2010

nanuska, my sme včera pozerali ten new moon a síce to bolo o upíroch, ale tak sladkéééé 😀

christie, mne sa viac páči ten prvý, výhodou sú asi aj tie autosedačky romer, my ich používame teraz máme druhú, podľa mňa sú to naj autosedačky, aj v testoch vždy dopadli dobre.

biela
6. máj 2010

nanuska, aj mne sa páči concord, alebo jané, zvažujem medzi týmito dvoma...
pri Oliverkovi som mala peg-perégo a nikdy viac 😠

zebricka23
6. máj 2010

christie- ten bumbleride si super vybrala......ja som len pocula ze teraz dopredavaju rok 2009 a novy rok 2010 dorazi najskor az v juli, nepocula som ze by prestavali dovazat...... 😒
mne sa tiez paci ten indie.....

kociky- tak ja neviem ktory by som vybrala, s babami na fore pri prvom sme boli maniacky...a na kazdom sme vzdy nieco to dobre nasli ale aj zle....najlepsie z toho vzdy vysiel jane a concord......
Jane som mala prvy trojkolku-100% spokojnost.....concord uz malo vela kamosiek naokolo tak mi je okukany.....
tak vobec netusim co vyberiem 🙂 bude to tazky oriesok 🙂

zuzusa
6. máj 2010

Ahojte,
yoyo123, velmi ma mrzi, co sa stalo s tvojim babatkom. Treba to brat tak, ze to mozno malo nejaky dovod... Ved co ine uz zostava ☹
Je to dost kruta statistika s tymi potratmi. Dufam, ze taketo spravy sa tu nebudu casto opakovat.
Vsetkym nam zelam, aby sme to dotiahli do uspesneho konca.

biela
6. máj 2010

zebricka, tie concordy majú také fádne farby, na jané sa mi páči farebnosť.
aj casualplay sa mi páči, ale vanička je malá, na zimu podľa mňa nevhodná, nezmestí sa tam fusak aj bábo. a ak bude tento mrňús taký obor ako bol môj Oliverko, tak by mu odtiaľ nohy trčali 😀

zebricka23
6. máj 2010

casualplay sa mi moc nepaci, u sportovej casti, ma kratku chrbtovu opierku.......dieta tam velmi skoro pretrca....tak ten urcite nie 🙂
concord-praveze 2010 je uz lepsia farebnost.......jane je pekny farebny....ale zase ta nova vanicka strasne uzka....sice som mala tiez zimne dieta a narvala som ho tam...no teraz mam pocit ze je este uzsia 😒

zebricka23
6. máj 2010

no nic holky,padam domkov 🙂

jago511
6. máj 2010

Ahojte, citam, ze rozoberate temu kocikov...no ja zatial k tomu nemam co napisat, este som nic o kocikoch nestudovala 😒 Ale ved do decembra este kopec casu. 😉 Ja sa chcem opytat, je potrebne nahlasit tehotenstvo zamestnavatelovi nejako oficilane, myslim tym nie len to ze to poviem sefovi, ale ci treba ist aj na personalne.

dakota.w
6. máj 2010

no baby, tak aj ja padám...
ozaj, k tým kočíkom, kamoška v prahe si objednávala concord fusion cez nejakú britskú stránku a predstavte si mala k tomu aj všeličo naviac, aj polohovatelné húpatko a iné veci, a vyšiel ju 600€, spočítali ceny tu a vyšlo, že ušetrili 500€...
ja by som chcela tiež ten, farbu asi tú žlto zelenú...sú asi fakt dosť okukané a málo farebné, ale bezpečnosť a technické detaily, páči sa mi aj jané, ale concord má u mňa viac bodov...
tak čaute zajtra 🙂