icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

jahodalr
7. máj 2010

ahojte...tak na konci dna sa k vam opat pridavam...ja dnes cely den polihavam a nic nerobim...na radu lekara...ale poviem mam, je to na nervy, uz som docitala knihu, tv ma nebavi...ale zasa mi je dnes dobre, zle mi bolo len raz 😀
ked ste sa bavili o vitaminoch, ja som sa pytala lekara na maternu, ale tu mi neodporucil, pretoze z nej vraj pribera matka i babo...takze som ju vysadila 🙂

son1cka
7. máj 2010

Mamama, ja som stale mala pocit, ze to zvladneme aj v jednoizbaku, ale asi nejake tehu hormony, alebo co, stale hucim do mm, ze by sme to mali riesit, on je jednoznacne za domcek, aj za cenu "celozivotnej" hypoteky...
Zuzu, vsak prave preto som ja letela vcera dokimu, ze urcite sa nieco deje, ked nemam ziadne priznaky, ale vsetko bolo o.k., fazulka na mna mavala rucickami a stale sa mrvila 😵 😵 😵 Asi mame proste stastie.

andryy
7. máj 2010

Ahojte kocky, nemam cas vela pisat ale aspon sa vam chcem ozvat. To krvacanie preslo, tak som rada a vcera som bola u doktora a videla som uz aj srdiecko. Fazulka ma 8mm. tak sa tesiiiim.
Je mi to luto yoyo co sa stalo.
Ostatnym prajem aby to dobre dopadlo.
A dakujem za podporu.

jahodalr
7. máj 2010

inak, ak tu clovek par hodin nie je, ma potom co dobiehat!!! 🙂 🙂 🙂 Vitam nove tehu!!!! a mamama si vazne sikovnica, klobuk dolu....

pred chvilou som dostala neuveritelnu chut na ttresku...doteraz som ju nejedavala, ale asi sa mi zmenili chute 😀 bola priam fantastickaaaa 🙂

mimi21
7. máj 2010

son1cka viem co prezivas, my riesime podobne
mame 2,5 izbovy byt do ktoreho sme uz nechceli davat prachy, je komplet prerobeny az na okna,
mali sme v plane kupovat pozemok a stavat, ale teraz ke do som tehu, budemem musiet este co to poriesit v byte a aj tie okna vymenit,
oproti ale byva suseda co ma 3,5 izbovy byt a uz davno nas otravovala aby sme sa vymenili, lenze ona ma ten byt neprerobeny, a ked si predstavim, ze by sme to mali vsetko teraz este raz absolvovat, tak ma ide slahnut
stale rozmyslame co urobime
ale ja som asi viac naklonena tomu ostat v nasom, nejako sa pomestime, byt je taky vacsi 64m2, dnes som bola u kamosky co ma 3izb a len 60m2 a hned to bolo citit a aj dispozicne dost o nicom podla mna rieseny

mamama11
7. máj 2010

jahodalr, ďakujem aj tebe 😵
andryy gratulujem k srdiečku 😵
son1cka my sme bývali v 3-izbovom byte a povedali sme si, že 2 deti nám stačia, lebo v tom byte sa nám zdalo už potom málo miesta, predsa detí je plný byt, oni sú všade 😀 ale keď sme konečne zohnali domček, tak sme hneď zatúžili, že chceme ešte jedno, tak už aj čakáme 🙂 ale neboj zvládnete aj v jednoizbovom a keď sa zameriate intenzívnejšie na dosiahnutie vytúženého domčeka, tak sa podarí, ale musíte obaja chcieť 🙂 u nás to bolo tiež, že ja som chcela ale mm moc nie a keď už aj on zatúžil po dome, tak zrazu v ten rok sa podarilo a keď aj celoživotná hypotéka, neboj nebudeš prvá ani posledná 🙂 moc držím palce 🙂
a ozaj ty si už videla aj ručičky na sone? to je nádhera, aj ja sa už na ne teším 😵 😵 😵 neviem, či to bábätko tak rýchlo rastie, alebo má tvoj dr. lepší uzv? 😉 ale ja som ešte veru ručičky nevidela, je však pravda, že som bola na začiatku 9 týždňa, tak ešte asi bolo oveľa menšie 😉

son1cka
7. máj 2010

Mimi, vsak to je problem, my sme sa brali pred mesiacom, byvame v byte mm rodicov /oni maju dom/, bytik je maly, a to akoze faaakt malicky. Postielka sa sem sice vojde, ale to budeme musiet asi lietat, lebo uz nebude kam slapnut a to este nehovorim o kocariku, vanicke, event. prebalovacom kutiku.... 😔 😔 Som neskutocne stastna, ze som tehulka, ale proste to budeme musiet nejako doriesit...Nechce sa mi vrazat peniaze do bytu, ktory nie je nas/a ani nebude/. Proste stary, neprerobeny, v povodnom stave/+ predstavte si to modre umakartove "jadro"/ ☹ ☹ ☹ ☹

son1cka
7. máj 2010

Mamama, ja som bola vcera - bola som 9tt+6 a vyslovene mavalo rucickami vedla telicka 😵 😵 😵 Neviem, ake ma USG. 😕

son1cka
7. máj 2010

OPRAVA, bola som 8tt+6 - ale si pridavam, co? 😀 😀 😀 😀

mamama11
7. máj 2010

jéj to musela byť nádhera 😵

aspinka
7. máj 2010

Baby ked uz rozoberate byvanie my ked sme s muzom zacinali a to sme uz cakali malu nase cele byvanie malo 25m2 a byvali sme tam do jej 3 rokov! Ja som si to tak zariadila ze som to tam mala uplne super prisposobene mala som tam vsetko co som potrebovala. Potom sme si zobrali celozivotny uver inak sa nedalo a radsej takto ako ist do podnajmu a mame 79m2 plus balkon a pivnica. Ked sme sa prestahovali zdalo sa mi to zbytocne velke aj teraz si myslim ze by sme v pohode prezili aj bez spalne ved tam sa chodime s muzom len vyspat stale sme v obyvke tu mame spojenu s kuchynou a mala ma svoje kralovstvo no ale teraz ked k nam pribudne mrnus tak je tento bytik akurat. Ale po domceku tuzim po sukromy po dvore vybehu...ziadny susedia.

mamama11
7. máj 2010

tak ja som dnes popísala až, až mám predpísané aj na víkend 😀 idem sa uvelebiť k TV 🙂 majte sa krásne a pekné sníčky 😵

jahodalr
7. máj 2010

no tak vy sa bavite o bytom, my teraz s manzelom byvame u jeho rodicov, mame dve izby...ale rozbiehame stavbu, ideme nadstavovat nad nich, a kedze z miestnosti, kde mame teraz spalnu, budeme mat schodisko do bytu, tak sa budeme musiet nastahovat len do tej jednej miestnosti...to bude este len parada 😒 ale prezijeme..trosku mam strach zo stavby, ako to bude, ale verim, ze to zvladneme 🙂

son1cka
7. máj 2010

ja som len fakt zo srandy kukala stranku cien bytov v Rezidencii kaskady a to su teda palky...7-10 milionov Sk akoby nic...fakt sila...

aspinka
7. máj 2010

sonicka to uz nepochopi lebo za tie prachy mozu mat barak jak svet presne ako predavali byti v 3veziach za neskutocne prachy a ludia to kupovali aj tri bungalovi by som za to mala 😀

aspinka
7. máj 2010

sory za hruuuubku jak svina to je tehotenska demencia 😀

son1cka
7. máj 2010

neskutocne. tolke prachy za BYT. Keby za dom, ale za BYT? No, ale co to vlastne riesim, ked na to maju...a su spokojni. 🙄

biela
7. máj 2010

ahojte,

mamama, chválim tvoju skalku a preliezky sú tiež krááásne. viem si predstaviť, že by sme mali aj my takú záhradu, detičky by sa tam naháňali, tatino by niečo majstroval, ja kosila trávičku alebo grilovala 🙂 určite je pri dome kopec roboty, to nie je ako bývať v byte, to je jasné... ale to súkromie za to stojí. a mať kde vybehnúť z domu, to my nepoznáme. naši bývajú na dedine,
mne sa tam veľmi páči, tu v meste je to také uponáhľané a každý si hľadí len to svoje.
ja stále verím, že pôjdeme na dedinu, alebo ostaneme v byte, a kúpime si nejaký víkendový domček, tam budeme chodiť na víkendy a prázdniny.
baby, ako ste tu písali o tých langošoch, tak by som si aj ja dala. aj my asi zajtra zarobíme cestíčko v pekárničke.

denika
7. máj 2010

Dobrý večer tehulky,k tomu bývaniu vám chcem povedať,že ja s mm bývame sami vo vlastnom trojposchodovom dome s krásnou záhradou,ale na bábatko čakáme 8 rokov.Pokiaľ som nebola tehu,tak som si hovorila,že by som radšej bývala v byte a mala bábatko ako takto v prázdnom dome bez detí . ☹ Ale teraz ak to dobre dopadne tak sa teším,že naše baby bude mať dosť priestoru na hranie a pod. Dúfam,že ako som sa ja dočkala bábatka,tak vy sa dočkáte lepšieho bývania 🙂

alexkaa
7. máj 2010

ahojte baby....mam dnes depku... robila som si dnes tehu test, už asi stvrty odkedy som tehu.... ale dnes som mala nejaku slabšiu čiarku..... som z toho nejako mimo....može sa to stat aj ked je všetko ok? nejako ma aj prestavaju bolet prsia a boli ma bruško.... Je to divne, som z toho nervozna....

mimi21
8. máj 2010

dobre ranko
alexkaa a uz mas za sebou aj kontrolu u dr.?
s takymto niecim nemam skusenost, ale na testoch je pisane ze sa mozu robit kedykolvek, ale aj tak je najvyssia hladina hcg rano, kedy si si ho robila???

lelagula
8. máj 2010

Dobre ranko 🙂 vcera som bola u doktora a videla som bit srdiecko 🙂) doktor mi naordinoval PN - rizikove tehu -kvoli tomu ze mam len jeden vajecnik - ze je zvysena zataz na hormony a takisto mam problemy so stitnou zlazou beriem lieky. PN dokym mi nebude lepsie lebo v posledne dni sa zobudzam z bolestami hlavy ☹ a je mi cely den zle od zaludka. mam len lezat doma a nenamahat sa. dal mi cipky Torecan ze ked mi bude zle mam si ich dat do zadku ale to si dam az ked mi bude na nevydrzanie a tiez globule do posvy lebo mam husty kremovy vytok ale vravel ze to je bezne. tiez beriem duphaston. jaj baby nech sa nam to dobre vyvija. drzim palce 🙂

jahodalr
8. máj 2010

dobre ranko...mna dnes caka druhy den v posteli 😒 alexkaa, necakala by som, sla by som asi k lekarovi...ale verim, ze vsetko bude ok!!!! 🙂 treba mysliet pozitivne, aj ked je to niekedy tazke....

fatmira
8. máj 2010

ahojte babule...kazda asi upratuje, ze tu nie ste, co? fuuu, aj mna to caka, no nejako sa mi dokopat k tomu nechce, ale musim...kedze moj nastavajuci vie len bordelik urobit 😠

alexkaa a dr ti uz potvrdil tehu??

aspinka
8. máj 2010

Ahojte. Tak mna dnes zobudila totalna revajuca hudba od suseda take dunive buchoty total zle to by sa mi v domceku nemohlo stat 😅
alexka netusim aka ma byt tehu ciarka v 10tt preto si myslim ze si si ziadne testy nemala robit len ta zbytocne znervoznuju. Ked chces byt kludnejsia tak chod k lekarovi.
Ja sa citim ako vzdy nemam na nic chut a zaludok si tam plava taky blivny pocit a grcat nebudem uz sa mi to neoplati ked som negrcala doteraz.
Vcera v noci som sa aj ja zlakla vy tu stale pisete jak spinite a ja stale v pohode iba na zaciatku jeden den ale to si myslim ze bolo kvoli tvoriacej sa hlienovej zatke a vcera v noci asi 150x som isla cikat a zrazu krv no normalne som zbledla letela za muzom no a on po odbornej kontrole zahlasil ze mam ranku tam dole asi z holenia ktora mi krvacala 😉 Baby uz nech toto skonci tych prvy 10-12tt je riadna makacka snad uz si to potom naozaj zacneme uzivat 😀

fatmira
8. máj 2010

tak ja stale neupratujem...a bordel je tu uz ako v tanku...ale priatel si zmyslel, ze ide daco majstrovat na domceku, tak nech majstruje, poupratujem neskor 😀
inak co sa tyka tehu priznakov, tak ja neviem,v noci nechodim cikat, brusko ma nepobolieva, nespinim, uz mi aj zle prestalo byt.... teda len vcera mi tak bolo blivno... tlacenka sa neskamaratila bud so zaludkom, alebo s babom 😒 len prsia mam citlive.... ale uz nestrasim, ani nepanikarim..nemozem... budem kludna do 19. maja..a potom dufam, ze aj ja uvidim rucicky nozicky 🙂

bambulka814
8. máj 2010

baby, otazocka....pribrali ste uz nieco??? kolko?? totiz, ja strasne malinko jem, vobec mi nechuti a pribrala som uz 1 kg, co ma teda vobec nepotesilo. nechapem to...moze to byt voda alebo co dokelu?

zvedavec1
8. máj 2010

Ahojte, posim vas o nazor. Dnes som bola u DR. kedze som mala spinenie. Spravil mi sono a povedalo ,ze vidi len vak a ze sa tam nevidi zatial plod. Myslite, ze sa mam zacat bat? Fakt neviem :( podla vypoctu som 6tt +2. MS som ale nikdy nemala pravidelnu. Kedy ste vy uz videli plod?

bambulka814
8. máj 2010

zvedavec...no, v 7tt by uz plod mal byt vidiet, mne uz bolo vidno aj srdiecko bit😒 neviem, co na to Dr? ako zareagoval?

zvedavec1
8. máj 2010

vravel, ze to treba skontrolovat buduci tyzden. Ale nevyzeral moc pozitvne :( ale vsak ja som 6tt a nie 7 ? o neviem. Vak mal 10 mm.